Üdv!
No, már csk én hiányzom, de igérem, rövidre veszem, mert topeti már a lényeget elmondta, és a fülünk úgy tünik hasonló
Sőt, inkább kiegészíteném:
Sajna a körülmények a hifibarlangban alkalmatlanok a hangfal-teszthez, nem is értem, ezt hogy a rákba gondolják. Az ember hagyjon ott 200-300e vagy több ft-ot, s még abban se lehet biztos, hogy a basszus elég lesz-e végül...
Ezért én azt mondom, az M33, M34, ha nem technoról van szó, nem rossz választás, a V63 pedig a szívem csücske lett, őt nagyon jó volt hallgatni!
Az akusztikában akusztikai gond nem volt, elég tisztességes helyiség van füleléshez. És a gépek is nagyon jók, itt igazából a pénztárca a szűk keresztmetszet, gyakorlatilag minden amit hallottunk nagyszerű volt a maga nemében, tényleg a Phonar P20 lógott picit ki, de én az elektronikát hibáztatom miatta, valahogy mintha nem passzolt volna hozzá, mert 1-1 pillanatra azért magára talált a hangja. De a többi jobb volt, tény. (huh, pedig őkelme is 230e ft)
A Dyno fergeteges, akár a 42, akár az 52... félek ez utóbbi váltja majd a JPW-ket itthon, mert nagyon élveztem a hangját, miatta még az egyetemről is ellógtam, egyszerűen nem bírtam otthagyni a tesztet
Boba! Nyugodtan vehetsz állót! Az System Audio és az Evo3 nagyon nagyon jó dobozok! Főleg az előbbi, döbbenet.
Mikor hazajöttem, beraktam itthonra a Tres Lunas Cd-t. És jött a meglepi. Igaz, hogy a zenekar fele haza lett küldve, és helyette seqvencerről ment a zene, de Mike gitárjátéka nagyszerűen szólt (tisztábban, mint a Mission M3-asokon hallottuk - ott néha zavarba jött a nagy doboz a hangjától)! Szóval hál istennek nem érzem úgy, hogy jajj, az én kis 100e-es rendszerem már hallgathatatlan lenne, az 1millás után bekapcsolom és élvezem.
És amit kihagytam, a Mordaunt Short... ha valaki ki akarná cserélni az ötödébe kerülő JPW-ket vele, hát elhajtanám a fenébe. Leszerepelt. Kár érte. Igaz hogy a körülmények... de kizárt hogy rendes szobában azokból hallgatható hang jönne ki...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.