Idézet: -KP- - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 22:04
Sziasztok!
leírtam máshol is, de megteszem itt is. a barlang cuccai sem voltak rosszak. marantz pm 8200 és cd 6000 OSE. ha ezt veszed a maratz még drágább is a vincentnél vagy 30-40 ezerel. igaz, a cd játszó gyengébb. topeti pedig összekeverte a két erősítőt. először egy primare I 20 volt az alany (335k), aztán lett a vincent 226mkII(220k). és ez nem csöves, hanem csak az előfoka csöves, a többi tranyó.
a P20-ról annyit, hogy nem értem. nem mélyhiányos, sajna az akusztika terme sem a legjobb, picit messzebb kell ülni a hagfaltól és máris jobb. másrészt amikor én először hallottam, de más rendszrben, abban meggyőzőbb volt. másrészt nem tudom ki írta, hogy vmit 10 percig hallgattuk, amit tuti több, mert legalább 2,5 órát voltunk lent. s ebből legtöbbet az a52 ment. s kb fele-fele priamare s vincent-el. de hogy nem 10 percet ment a dínó a primare-val, azt 100%
Kedves DDL! nem tudom neked mi bajod van a dyno hangfalakkal, de kíváncsi lennék rá. eddig bármit írtunk rá hogy miért jó, mindig megtaláltad hogy miért is. ''persze, jobb elektronikákkal nyilván jó'' ''meg kinek áll érdekében hazudni'' és nem sorolom tovább. Egyébként most mondom, hogy nem a Gáborral csináltuk a demókat, ő végig fentvolt, vele nem beszéltünk. az eladói rátukmálós oldalukat nézve pedig annyit, ''ugyebár kinek áll érdekében hazudni'', hogy simán ajánlottak nekem olyan dolgot, amit náluk nem lehet kapni, és még olcsóbb is annál, amit náluk lehet kapni és legalább ugyanolyan jó. De ezt viszont a Gábor tette. ilyennel se sok helyen találkozni magyar honban. a vevőkezelés meg, 5 csillagos. félre ne érts, nem haragot meg vitát akarok, csak kíváncsi vagyok.
A többit majd legközelebb. Mostmár tényleg mennem kell.
Üdv.:
KP
Olvasd vissza ezt a hozzászólásodat és keresd meg benne az elfogultásgot és részrehajlást. Nem szemrehányás.
Nekem egyszerűen nem tetszik a Dyno hangzásvilága. Szerintem agyon van sztárolva és nem érdemli meg. Nem a megfelelő társaságban forgott eddig. Rogers, Spendor, Castle, ProAc, Chario, Totem Acoustic, Audio Note stb. az igazi társasága.
Üdv: DDL
u.i.: Megkérnélek rá, hogy ne adj olyan szöveget a számba amit soha nem mondtam. Kösz.