idézet:
Ezt írta eLBé:
Mert olcsó kinai cuccokat árulnak a la SAL, csak más a körítés.[/quote]
jah vágom miről beszélsz.
csak még kicsit korán volt reggel
nem mondom hogy dld világmárka, de egy fokkal jobb mint somogyi
(és sokkal rosszabb mint valami rendes cucc)
az a baj, hogy itthon nagyon úgy próbálják dld-t eladni, mint húde nagy világmárka, és milyen überfasza, meg néddmá ez vót a versenyen.
van egy haverom aki full bedől ennek a szövegnek, és ismeri valamennyire a csákót aki árulja. én is ismerem. a csákót eddig bármiről kérdeztem mindent ezerrel leszólt, és az volt rá a válasza, hogy az ő dldje, meg audiobank erősítője sokkal olcsóbban sokkal jobb...
nem is veszek tőle semmit, max azé megyek hozzá, hogy beszereljen ezt-azt. korrektül, és aránylag emberi áron szerel, közbe végig szídja, hogy ilyen szart vettem de nem érdekel
csak az a baj, hogy sokan bedőlnek az ilyen szövegnek![]()
![]()
ehh most olvastam valahol hogy DLD-t hirdetik, meg rá van írva hogy amerikai, oszt itthon gyártják...
tuning & stereo: " És a termék nem csak itthon ér el sikereket, hanem - mint azt a forgalmazótól megtudtuk - idén még sem a tengerentúlon, sem pedig Németországban nem talált legyőzőre!!! "
és sokan bedőlnek, és elhiszik ezt. és komolyan is gondolják, hogy a 20ezres dld hanxóró legyaláz minden híresebb márkát.
az megint csak egy érdekes dolog hogy ha erre a hűde nagy világmárkára gugliba rákeres valaki, akkor 9 találat van. ebből 1 apronetes hirdetés, 2 tuning&stereo (valószínüleg fizetett) cikk.... másik pár találat meg fórum, ahol valaki azt kérdi milyen az a dld kábel....
[ 2003. május 05.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ]
Ismeri valki a DLD Acoustics-ot mint márka?
Elküldve: 2003. 05. 05. 10:37
Elküldve: 2003. 05. 05. 10:44
Elküldve: 2003. 05. 05. 17:18
idézet:
Ezt írta WiZARD:
jah vágom miről beszélsz.
csak még kicsit korán volt reggel
nem mondom hogy dld világmárka, de egy fokkal jobb mint somogyi
(és sokkal rosszabb mint valami rendes cucc)
az a baj, hogy itthon nagyon úgy próbálják dld-t eladni, mint húde nagy világmárka, és milyen überfasza, meg néddmá ez vót a versenyen.
van egy haverom aki full bedől ennek a szövegnek, és ismeri valamennyire a csákót aki árulja. én is ismerem. a csákót eddig bármiről kérdeztem mindent ezerrel leszólt, és az volt rá a válasza, hogy az ő dldje, meg audiobank erősítője sokkal olcsóbban sokkal jobb...
nem is veszek tőle semmit, max azé megyek hozzá, hogy beszereljen ezt-azt. korrektül, és aránylag emberi áron szerel, közbe végig szídja, hogy ilyen szart vettem de nem érdekel
csak az a baj, hogy sokan bedőlnek az ilyen szövegnek![]()
![]()
ehh most olvastam valahol hogy DLD-t hirdetik, meg rá van írva hogy amerikai, oszt itthon gyártják...
tuning & stereo: " És a termék nem csak itthon ér el sikereket, hanem - mint azt a forgalmazótól megtudtuk - idén még sem a tengerentúlon, sem pedig Németországban nem talált legyőzőre!!! "
és sokan bedőlnek, és elhiszik ezt. és komolyan is gondolják, hogy a 20ezres dld hanxóró legyaláz minden híresebb márkát.
az megint csak egy érdekes dolog hogy ha erre a hűde nagy világmárkára gugliba rákeres valaki, akkor 9 találat van. ebből 1 apronetes hirdetés, 2 tuning&stereo (valószínüleg fizetett) cikk.... másik pár találat meg fórum, ahol valaki azt kérdi milyen az a dld kábel....
[ 2003. május 05.: WiZARD szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Igen, nekem is a lejobban az tetszet a DLS-el kapcsolatban, hogy a neten se hírét se hamvát nem találtam!
Azt hiszem maradok a jó öreg MacAudio-nál.
Már csak nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.
Két jelöltem van: MacAudio Fireball 250 vagy HSN 250.2.
Az elsőbe két 25 cm-es mély van az egyik nincs is bekötve, csak a másik lökéseítől mozgolódik, a második pedig csak egy sima 25 cm-es, de a mind a kettőben egyforma mély van.
Szerintetek melyiket éri meg megvenni?
Elküldve: 2003. 05. 05. 17:47
idézet:
Ezt írta Tibisz:
Igen, nekem is a lejobban az tetszet a DLS-el kapcsolatban, hogy a neten se hírét se hamvát nem találtam!
Azt hiszem maradok a jó öreg MacAudio-nál.
Már csak nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.
Két jelöltem van: MacAudio Fireball 250 vagy HSN 250.2.
Az elsőbe két 25 cm-es mély van az egyik nincs is bekötve, csak a másik lökéseítől mozgolódik, a második pedig csak egy sima 25 cm-es, de a mind a kettőben egyforma mély van.
Szerintetek melyiket éri meg megvenni?[/quote]
DLSről eléggé sok minden van a neten, maradjunk a DLDnél
az a nincs bekötve, az nem igazi hanxóró, tehát ha akarod se kötöd be
legjobban akkor járnál, ha ki tudnád próbálni saját kocsidban mindkettőt és eldöntöd melyik tetszik.
mert az egy dolog hogy elvben egyik jobb, de ahány kocsi, annyi belső akkusztika...
normálisabb boltba azért csak megengedik.
Elküldve: 2003. 05. 05. 17:50
idézet:
Ezt írta WiZARD:
DLSről eléggé sok minden van a neten, maradjunk a DLDnél
az a nincs bekötve, az nem igazi hanxóró, tehát ha akarod se kötöd be
legjobban akkor járnál, ha ki tudnád próbálni saját kocsidban mindkettőt és eldöntöd melyik tetszik.
mert az egy dolog hogy elvben egyik jobb, de ahány kocsi, annyi belső akkusztika...
normálisabb boltba azért csak megengedik.[/quote]
Már megont elírtam, na eért nem veszek ilyet!![]()
Bejött még egy darab a körbe: MacAudio Absolute 250 !
Egy kis segítséget nagyon megköszönnék.
A kipróbálásra én is gondoltam lehet, hogy ez a legjobb megoldás.
Elküldve: 2003. 05. 06. 01:26
idézet:
Ezt írta Tibisz:
A kipróbálásra én is gondoltam lehet, hogy ez a legjobb megoldás.[/quote]
biztos
kocsitól is függ, meg személytől is, hogy kinek mi tetszik.
Elküldve: 2003. 05. 06. 13:35

Végülis az Absolute szériából vettem meg a 25 cm-est.
Nagyon tetszik a hangja!

Elküldve: 2003. 05. 06. 14:19
idézet:
Ezt írta Tibisz:
Na a topic címéhez passzolva megvettem a MacAudio mélyládámat!![]()
Végülis az Absolute szériából vettem meg a 25 cm-est.
Nagyon tetszik a hangja!![]()
![]()
[/quote]
somogyi után milyen?![]()
Elküldve: 2003. 05. 06. 18:18
idézet:
Ezt írta WiZARD:
somogyi után milyen?[/quote]
Most mondjam azt, hogy Somogyi után szabadon?![]()
Az igazság az, hogy amíg nem volt komolyabb cucc az autómba erősítővel együtt addig teljesen megfelet.
Amennyiért hozzá lehet jutni, egy Somogyi csőhőz, szerintem megéri az árát, de ez a mostani már más kategória. Ha megint csak annyi pénzem lenne, és nem lenne mögötte komolyabb cucc, akkor ismét csak Somogyit vennék!
Visszatérve, az a másik dolog, hogy a csomagtartóm 40%-a eltünt, de valamit valamiért!![]()
Elküldve: 2005. 12. 03. 14:24
Nagyon lenézitek a DLD-t!Eggyálltalán hallottatok már szólni egy DLD mélyet?Mert sztem nem!A Mac Audio a DLD közelébe sincs se árba se minőségre!Nekem van 2DB DLD mélyem Az eggyik az egy 400w os kék membrános a másik az egy LA 1000.12 es típusú dublatekercses oszlopmágneses mélynyomó.És olyat szól még a kissebb is hogy fejetek leszakad!A nagyobbról meg ne is beszéljünk.
Elküldve: 2005. 12. 03. 16:11
Idézet: grewit - Dátum: 2005. dec. 3., szombat - 15:24
Nagyon lenézitek a DLD-t!Eggyálltalán hallottatok már szólni egy DLD mélyet?Mert sztem nem!A Mac Audio a DLD közelébe sincs se árba se minőségre!Nekem van 2DB DLD mélyem Az eggyik az egy 400w os kék membrános a másik az egy LA 1000.12 es típusú dublatekercses oszlopmágneses mélynyomó.És olyat szól még a kissebb is hogy fejetek leszakad!A nagyobbról meg ne is beszéljünk.
Képes voltál ezért beregisztrálni?
A hangszórók felhasználási területe nem feltétlen az, hogy leszakítsuk vele a fejünket, egyes embereknek vannak furcsa szokásaik (zenét is hallgatnak). A dupla p-vel van, nem b-vel, a kisebb egy s-el, nem kettővel, az egyáltalán egy g-vel, és egy l-lel, közelében végén van n
Üdv.

Elküldve: 2005. 12. 04. 08:32
Idézet: Emvy - Dátum: 2005. dec. 3., szombat - 16:11
A hangszórók felhasználási területe nem feltétlen az, hogy leszakítsuk vele a fejünket, egyes embereknek vannak furcsa szokásaik (zenét is hallgatnak). A dupla p-vel van, nem b-vel, a kisebb egy s-el, nem kettővel, az egyáltalán egy g-vel, és egy l-lel, közelében végén van n
Üdv.

Ezek szerint nem hallottál DLD-t!És ha jobban elolvasod amit írtam akkor rájössz hogy nem csak az a lényege hogy nagyot szól!Volt már nekem nem is egy Mac Audio-m és mindíg volt vele valami gond és az árához képest se nem szólt szépen se nem szólt nagyot!Csak puffognak.Talán még a régebbiek azok jók voltak de a mostaniak csak súlynehezéknek jó!
Elküldve: 2005. 12. 05. 09:19
Idézet: grewit - Dátum: 2005. dec. 4., vasárnap - 8:32
Hát pedig biztosan állíthatom, hogy a Macaudio absolute mélye, rongyá veri a DLD-t . Eddig DLD-t nem láttam másnál, mint kis hülyegyerekeknél, akik azt élvezték, hogy mindenki odafordul ahogy kalapálnak az utcán. Már ne is haragudj, de te is egyből a fejleszakítással jöttél.
Persze lehet, hogy a DLD-böl is van jó, csak én még nem találkoztam vele.
Szerkesztette: Mikeee 2005. 12. 05. 09:21 -kor
Elküldve: 2005. 12. 06. 13:41
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 9:19
Hát pedig a 2003/6 havi Tuning&Stereo-ba van dupla ládák tesztje és ebbe ezek a márkák szerepelnek:Cerwin Vega,DLD,Hertz,Kicker,Mac Audio Absolute!!,Rockford Fosgate.
Na a lényeg az hogy a DLD lett a teszt győztes és a Rockford lett a második!Igaz hogy ez nem az a kékmemrános DLD de akkor is DLD!Az már más téma hogy mindenki azt veszi mert olcsó és nagyot szól de akkor is van belőle komoly mély!
http://www.pitoncara...csop=14&cikk=47
Elküldve: 2005. 12. 06. 21:59
Én is DLD-s vagyok, és nem kevés lémbe került már az egész DLD @ Solid páros!
De most próblémám van vele...!
És lenne egy olyan kérdésem, h hol található Bp-en a szervízük!?
előre is köszi!
ha nem nagy kérés, akkor p126@dpg.hu címre kérném, de szerintem nézni fogom a fórumot!
előre is köszi!
Elküldve: 2005. 12. 06. 22:05
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 9:19
Hi!
bocs, h beleszólok, de a DLD sztem is veri a Mac-et!
mondjuk láttam egy 12000w max-os mélyet, azt lehet, h nem!
ezt nem tom!
de ami így hétköznapi életbe benne vannak, azokat veri a DLD talán még a leggyengébb a fajta kategóriát!
Nekem volt MNC és SAL is, és még Signat is, és hallod, most h így visszagondolok...
szal amikor megvettem, egyből a kukába kellett vna vágni!!
jó nem azt mondom, h egy JBL nem kéne...

de ezeknél mindenképp jobb... Magnatról ne is beszéljünk, az még trébb!
nah csáó!
esetleg hol van a solid szervíz, vagy dld !
Elküldve: 2005. 12. 06. 22:23
Idézet: TuningER - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 22:05
bocs, h beleszólok, de a DLD sztem is veri a Mac-et!
mondjuk láttam egy 12000w max-os mélyet, azt lehet, h nem!
ezt nem tom!
de ami így hétköznapi életbe benne vannak, azokat veri a DLD talán még a leggyengébb a fajta kategóriát!
Nekem volt MNC és SAL is, és még Signat is, és hallod, most h így visszagondolok...
szal amikor megvettem, egyből a kukába kellett vna vágni!!
jó nem azt mondom, h egy JBL nem kéne...

de ezeknél mindenképp jobb... Magnatról ne is beszéljünk, az még trébb!
nah csáó!
esetleg hol van a solid szervíz, vagy dld !
Hello!
A Piton Car Audio-nál érdeklődj a szervíz iránt.
www.pitoncaraudio.hu
Az itt a legnagyobb baj hogy mindenki csak a kék membránost ismeri és az ára alapján azt hiszik hogy csak nagyot szól!Pedig még a legolcsóbb hangszórójuk is jól szól 12000 ft ért.Mac Audio-ból pedig volt nekem egy Tube 30 tipúsú szubcsövem 18 pénzért és hát sehogy se szólt!Mikor a 12 ezres DLD-t meghallottam utánna hát az után szó szerint muzsikált!Ja most jut eszembe hogy a napokba voltam bent a Piton Car-nál és volt egy DLD 4 tekercsek 30-as mély 200 000FT!!!Ja meg vannak új mélyei a DLD-nek!Érdemes megnézni!Az a baj a honlapjuk nincs még frissítve.

Elküldve: 2005. 12. 06. 22:51
vagyis leeht h rosszul fogalmaztam?
szal ugy akartam h a MAC egy kategóriájú DLD simán veri a MAC-t!
még h a leggynegébb DLD-t nézzük is!
amúgy nem szivesen kérdezem emg tőlük, de sztem le akarnak húzni...
amúgy voltam bent ma, meg azért havonta 1x 2x bemegyek...
jah láttam én is a 200e Ft-os DLD-t!

amúgy ami nem igazán jött be a DLD-ből az a LD-30
az arra jó, h csak egyszerű mély legyen, éás kis erővel is meg lehessen hajtani!
amúgy meg mindenki jön, azal h a dld durrog csattog!
egy sz*rt! sztem nagyon szép mélye van!
amúgy meg a kék kevláros az még mindig hangnyomásos, és nem sima mélynyomó!!
nekem egy ms26, 400w rms 700w zenei
és egy ms2 Sf6-os szettel van!
sztem maradok is a DLD-nél, mert nagyon jó, jó áron!!!
de most le akarnak húzni és az nagyo nem tetszik!!!!

Elküldve: 2005. 12. 07. 17:40
csak ennyit akartam!
amúgy minőség ár arányában ez a legjobb!!
Elküldve: 2005. 12. 08. 11:21
Srácok, a Tuning és Stereo cikkén kívül itt vagyunk páran, akik mást is hallottak már, esetleg olyat is, amit az a fene nagy teszt

12kW max mély, persze

Úgyis mindenkinek a saját kecskéje izzadja a legfinomabb tejet.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)