Szerkesztette: BoGab 2007. 04. 30. 16:16 -kor
Starcraft
Elküldve: 2007. 04. 30. 16:16
World of Starcraft?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2007. 05. 01. 13:35
Nem lenne rossz. Nekem a Starcraft világ jobban bejött, mint a Warcraft (mind2 minden részével játszottam), annak ellenére, hogy inkább fantasy beállítottságú vagyok. 2.5 év WoW után kezd kissé kimerülni a játék, ezt a Blizz is látja, logikus folytatás lenne - bár szerintem még legalább 1 évig nem jönne ki, addig kitart ez a fejőstehén.
Elküldve: 2007. 05. 01. 13:49
Idézet: Orgi - Dátum: 2007. máj. 1., kedd - 14:35
Nem lenne rossz. Nekem a Starcraft világ jobban bejött, mint a Warcraft (mind2 minden részével játszottam), annak ellenére, hogy inkább fantasy beállítottságú vagyok. 2.5 év WoW után kezd kissé kimerülni a játék, ezt a Blizz is látja, logikus folytatás lenne - bár szerintem még legalább 1 évig nem jönne ki, addig kitart ez a fejőstehén.
Nekem a havidíj nem tetszik. Ha kijönne a sc2 rohannék a boltba a példányomért, nem azért zavar a havi díj, mert nem tudom lewarezolni, hanem nem tetszik a rendszer, hogy megveszem és utána évi sok ezret köhögjek ki, hogy még játszhassak is.
Egyébként a sc rts, a világában játszódó mmo biztos marha izgalmas lenne, csak épp engem nem mozgat.
Szerkesztette: BoGab 2007. 05. 01. 13:50 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

Súgó
A téma zárva.