HWSW Informatikai Kerekasztal: Starcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Starcraft

#121 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 18. 10:05

Én meg SC2 őt akarok mostdeazonalmemánis :reklamacio:

#122 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 10:15

Szerintem lassan már előállhatna valamivel a Blizzard. Mert abban biztos vagyok, hogy már készül a játék. Nem lepődnék meg, ha 2007-ben megjelenne. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#123 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 10:18

Én igen. MMO irányba mozognak, ebbe a profilba nem fér bele egy sc2, esetleg egy sc világban játszódó mmorpg. Ugyanez a véleményem a diablo3ról is.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#124 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 10:21

Ez igaz, de szerintem ők is tudják, mekkora őrület lenne egy SC2 vagy Dio3 körül. :) A bevételek az eget verdesnék, szóval én nem látok okot arra, miért ne dolgoznának rajta. MMO fronton így is erősek, ezzel csak egy "kis" plusz pénz folyna be. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#125 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 13:47

Új Starcraft játék még 2008 előtt  :smoker: :banana:

#126 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 15:24

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 14:47

Én az eredetit is kedvelem...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#127 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 15:31

Idézet: d3roe - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 9:03

Project Revolution Q&A - Starcraft to Warcraft 3 Total Conversion

:respect:  :respect:

Pont tegnap mondtam öcsémnek, hogy nekem semmi új játék nem kéne csak a StarCraft és a Mafia új grafikával.  :cool:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#128 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 15:38

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 15:24

Én az eredetit is kedvelem...  :)

Természetesen én is  :cool: Azért jó lenne új köntösben a régi feelingel ;)

#129 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 17:17

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 16:38

Természetesen én is  :cool: Azért jó lenne új köntösben a régi feelingel ;)

Nekem csak annyi a bajom vele, hogy csak LAN halozaton mukodik rendesen. Hiaba veszed meg a jatekot pl. a Tescoban, rengeteg olyan peldany volt, hogy a BattleNet nem engedett be vele, mert ervenytelenitve volt a kod. Olyan is volt, amikor csak az amerikai halozatra engedett be, amit elerni azert joval lassabb volt. Tudom, hogy vannak kulonfele LAN -t emulalo programok es protokollok az interneten, de ezek jo resze Windows -os, en pedig Linux alol szeretek jatszani, Starcraft -tal is.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#130 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 07:05

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 17:17

Nekem csak annyi a bajom vele, hogy csak LAN halozaton mukodik rendesen. Hiaba veszed meg a jatekot pl. a Tescoban, rengeteg olyan peldany volt, hogy a BattleNet nem engedett be vele, mert ervenytelenitve volt a kod. Olyan is volt, amikor csak az amerikai halozatra engedett be, amit elerni azert joval lassabb volt. Tudom, hogy vannak kulonfele LAN -t emulalo programok es protokollok az interneten, de ezek jo resze Windows -os, en pedig Linux alol szeretek jatszani, Starcraft -tal is.  :)

Nem tudok mit hozzászólni, én még csak single-ben toltam, de azt sokat :D

#131 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 11:23

Én anno toltal battleneten de engem mindenüvé felengedett pedig hazsnál cd volt amit haverom vett, és nekem adta.
Amúgy én még azt is el tudom képzelni hogy a tesco-sok között van ténylegesen írt cd is, és ezért nem jó a battlenet.

#132 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 11:28

Inkább arról van szó, hogy a teszkós/mm-es ésatöbbis játékokból a bennük lévő kódot már lenyúlták, és használták.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#133 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 11:30

nemtom én pár hónapja vettem egy starcraft+broodwar kombót 576ban, és müxik battleneten..kár hogy 1x játszottam vele összesen azóta is :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#134 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 11:35

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 11:30

nemtom én pár hónapja vettem egy starcraft+broodwar kombót 576ban, és müxik battleneten..kár hogy 1x játszottam vele összesen azóta is :D

Aztán rájöttél, hogy nem az akadályokat kell kikerülni a kutyussal, és hagytad a fenébe az egészet  :think:

:nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#135 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 11:36

öhöhöhöhööh :D

régen csomót toltuk, gimiben suli után ment a nagy party számtekk teremben, rágyúrtam protossra és ment is a szekerem a scout+carrier inváziókkal mindig ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#136 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 12:38

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 11:36

öhöhöhöhööh :D

régen csomót toltuk, gimiben suli után ment a nagy party számtekk teremben, rágyúrtam protossra és ment is a szekerem a scout+carrier inváziókkal mindig ;)

Jobb helyeken el se jutsz a Carrierig. :o Zealot rush, oszt jó' van. :p
Faster! Harder! Cadaver!

#137 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 10:01

Hardwired-ről:

"Starcraft 2: Forr a leves

A 1UP podcastjában arról csiripeltek a kismadarak, hogy a legvalószínűbb helyszín az új Starcraft játék bejelentésére az idén május 19-én és 20-án esedékes Blizzard Worldwide Invitational rendezvény lesz, ahol különféle Blizzard játékbajnokságokon mérhetik össze a vállalkozó kedvűek határtalan erejüket. Köztudott, hogy Dél-Koreában a tévécsatornák felén Starcraft versenyek mennek, a helyi SC bajnokokat pedig pápaként tisztelik, így egyértelmű, hogy a legnagyobb felvevőpiaccal rendelkező országban fogják bemutatni a folytatást.
Korábban már többször elhintették, hogy 2008-ig bezárólag várható a nagy Starcraft folytatás, legutóbb például a Blizzard egyik üzleti nyakkendőse Itzik Ben Bassat regélt erről."

#138 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 30. 08:56

hátha az SC2-őt jelentik be jövő hónapban

"It took a good day of calls and emails, but Blizzard just got back to us about the rumor floating around that Starcraft 2 will be announced next month during their World Wide Invitation in Seoul, South Korea.

According to a Korean website, StarCraft 2 is being developed in 3D with a new race and lots of changes for existing units. The site went on to say that additional details would be revealed during Blizzard's WWI on May 19th in Seoul.

When reached for comment today this was Blizzard's official response:

"We do intend to announce a new product at the Worldwide Invitational next month in Korea, and we appreciate the enthusiasm and interest in getting an advance look at what that will be, but players will have to wait until May 19th to find out more. Also, we have a very strong connection with the characters and settings of StarCraft, and we do plan to revisit that universe at some point in the future, but we don't have anything new to announce in that regard at present."

So that's a yes on a StarCraft 2, eventually, and a yes to a product announcement next month. The only question now is are they one in the same. Brian Crecente"

#139 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 30. 11:19

Kételkedem.

Már azzal is példálóznak, hogy a Blizzard fejlesztőket keres. Kár, hogy nextgen platformokra...

Nem lesz itt sc2, lehet a ghostot jelentik be, átdolgozzák box+live-ra mmoba aztán megnézik mennyit tudnak a nextgen konzolokon kaszálni...

Szerkesztette: BoGab 2007. 04. 30. 11:20 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#140 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 30. 16:06

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. ápr. 30., hétfő - 12:19

Kételkedem.

Már azzal is példálóznak, hogy a Blizzard fejlesztőket keres. Kár, hogy nextgen platformokra...

Szerintem azért a koreai bejelentés nem lehet véletlen :) A fejlesztőket keres dolgot én is olvastam, de én nem nextgen konzolra emléxem, hanem nextgen MMO-t programozókra...
Na most megnéztem, nextgen MMO-ra keresnek embereket:
New Position - Lead Engine Programmer – Next-Gen MMO
New Position – Lead Tools Programmer – Next-Gen MMO
New Position - Lead Technical Artist – Next-Gen MMO

Blizz állásajánlatok

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7