Idézet: 1soproni - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 7:45
Ezek szerint letölteni is csak azt érdemes, amik ők már letöltöttek egyszer. :confused: Nem hiszem, hogy azt lesz kedvem töltögetni, amit a minisztrériumnak is...
azért ne ved készpénznek ezt

nem biztos, hogy így lesz.
Biztos sok helyen van novell, de hogy sok helyen van windows és linux szerver is, az is biztos!
az is igaz...

Régen úgy hívták. Most összevonták egy közgázos szakközéppel. Nem tudom milyen szakok vannak. A jelenlegi neve Fáy András Gazdasági Szakközépiskola

találtam egy ilyet:
Idézet
József Attila Postaforgalmi, Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakmunkásképzõ Intézet
Sopron
Erzsébet út 9.
9400
Telefon:06-99-312-214
....
Sopron, 1998. január hó 29
ezzel lett összevonva?
Idézet
A Sors - vagy inkább az iskolát fenntartó önkormányzat - azonban másként döntött: 2000. április 27-én elfogadták a város új közoktatási koncepcióját, mely a mi intézményünket is súlyosan érintette: kibővült az oktatási profil, megváltozott az iskola telephelye, és részben a neve is... Jogutód intézménye lettünk a József Attila Postaforgalmi és Kereskedelmi Szakközépiskolának, azzal a távlati célkitűzéssel, hogy a gazdasági élet minél szélesebb területére képezzünk középfokú szakembereket. Az új szakmai kihívásokra fel voltunk készülve, igazi fájdalmat a kedves, régi megszokott épület elvesztése okozott, de ezt is tudomásul kellett venni, otthonunkká tenni az új épületet, szívügyünkké az új feladatokat...
Szerkesztette: charlie 2004. 06. 17. 06:58 -kor