HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW F1 bajnokság, 2004-es bajnoki szezon. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (228 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW F1 bajnokság, 2004-es bajnoki szezon. Bárki csatlakozhat.

#321 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 28. 12:39

Idézet: pitius - Dátum: 2004. április 28, szerda - 11:40

Inkább tapadjon, mint egy ponton nagy legyen a végsebesség...sokkal többet lehet a kanyarokban nyerni/veszíteni emiatt.

A gyorsulással is mintha bajok lennének, persze lehet, hogy csak nekem nem jó semmi már megint.

#322 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 18:43

Próbáltam versenyt menni, szokásomhoz híven rajt utolsó helyről. Az első kör után a 11. helyen mentem. Majd 5-6 kör után feljöttem a 6. helyre, 15. kör körül hibáztam és visszaestem, a 9. helyre, majd ismét feljöttem a 7. helyre. Jól elversenyeztem.

De ezután jött a fekete leves. 18. körben kimentem boxba, majd visszajövetel után, mintha kicserélték volna alattam az autót, olyan fos, lett csúszkált össze vissza, 5mp-el gyengébb köröket mentem vele. A Boxból a 15. helyen jöttem, ki, de a sorozatos megpördülések miatt, meg elvesztettem a vezetőszárnyam, rövidesen a 20. helyen találtam magamat. Még megpróbáltam újra kűzdeni de nyomasztó volt, hogy akivel 5 körrel korábban még pozícióért kűzdöttem éppen leköröz.

Ki kellett mennem vezetőszárnyat cseréltetni, ezután mintha megint kicserélték volna az autót, újra jól ment, még az éllovasokkal is tudtam tartani a tempót, körhátrányban. De 10-15 kör múlva megint elkezdett csúszkálni, megint vagy 20mp-et vesztettem emiatt, ekkor a 2. egyben utolsó tervezett kiálláskor beálltam a garázsba, mert egy 15-18 körüli helyezésért nem láttam értelmét tovább szenvedni.

Ennyi a rövid története a versenynek, amit az imént futottam Barcelonában, egyébként Barichello nyert 1mp-el MS előtt. - Persze a mormota meg becsomagolta, ilyen sincs a valóságban.

Ja és ami iszonyúan idegesít a programban, hogy verseny után semmi statisztikát nem lehet megnézni, se lap chart, se leggyorsabb körök, sem semmi, nesze eredmény, slussz.

#323 Felhasználó inaktív   Hummin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 20:46

Idézet: pitius - Dátum: 2004. április 27, kedd - 11:41

Kapcsolnék, de az egy másik játék :D

Mentem egyet Steering Assisttal is, és sokkal kellemesebb, mi több szinte sétakocsikázással ilyen időt értem el... >>>Kép<<<

Steering Assistnál maradva. Ügye milyen durva? Mintha rögzített ívű pályán húznának.
Belenéztem a .PLR fileba:
Steering Help="0"
Steering Help Functionality="0" // 0 = new help, 1 = new help + grip, 2 = original F1 2001, 3 = original + grip

Steering Help Functionality-nál 1-es (new help + grip) az alapértelmezett beállítás. Ha átkapcsolod a 0-ásra, akkor már nincs benne akkora cheat, ott tényleg csak egy kis kormányzás segítséget kapsz, a brutális tapadást nem.
.:: Hummin ::.    We have a dream      Lotus Elise: A Nimble Car

#324 Felhasználó inaktív   Hummin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 20:55

Drummasternek:
Williams BMW-t hajtok joy+bill. segítségével.

Ami a HTML táblát illeti, elkezdtem egyet szerkeszteni az imolai adatok alapján.
Feltettem egy előzetes táblát. FIA press formátumban próbáltam csinálni valamit. Még össze akarok dobni egy logot is hozzá.
Csináltam egy excel táblát, kiszámítottam az időkülönbségeket az első helyezetthez képeset, és az egymás után következő versenyzők között is. És az lenne a kérdésem, hogy excellel megoldható-e a számított értékek fix karakterlánccá való konvertálása, és annak kimásolása a clipboardra? Vagy csak makróval oldható meg? Ti. lusta vagyok pötyögni.

Mik legyenek benne pontosan? Szerintem még bele lehetne tenni a szektor időket, ki milyen segítséggel megy... Ötletek?

:reklamacio:  Nem tudtam csatlakozni a szerverhez.. Itt egy kép.
Na megyek nézem tovább a meccset, épp most löttünk egyet!

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1083182111.png

#325 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:32

Nos, a focimeccs alatt egy kicsit becsiccsentettem, így értékelhető köröm még nem volt Barcelonában, de ami késik, az nem múlik! Holnap még gyakorolok egy kicsit és utána indulhat a menet...
Tyraan - Artum Inferniti

#326 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:44

Hahh..én is nyomtam egy kis versenyt, a móka kedvéért. Baricselló nyert, Sumi pedig felfüggesztés problémák miatt kiesett a vége előtt 4 körrel :D Ilyen is  csak a mesében van :D

#327 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 09:33

Hummin: Az pontverseny állását mutató tabella HTML verziójára gondoltam. Amit beszúrtál, az egyébként nekem tetszik, jó mutat. Ha esetleg estefelé valamikor leszel, megbeszélhetnénk a részleteket. Ha van ICQ-d, akkor az azonosítómat megtalálod az adataimnál, vagy priviben is mehet. Ja, és köszönöm, hogy foglalkozol a dologgal. :up:

#328 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:21

Kicsit szétnéztem a nagyvilágban, mégis milyen időket mennek...Hát Barcelonában(a findthelimit.com alapján) 1:14.590-el már lehet valaki holtversenyben első... :think: Barcelona eredmények a findthelimit.com-on.

#329 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:25

Ha jól sejtem ott nem kell leadni, a hotlapot, és talán még a steering help is engedélyezett.

#330 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:25

Ha jól sejtem ott nem kell leadni, a hotlapot, és talán még a steering help is engedélyezett.

Amit én letöltöttem telemetriát, abban egy kanyi help sem volt...ettől függetlenül lehet.

update: FAQ, avagy elméletileg ott sem lehet mindent használni...

Szerkesztette: pitius 2004. 04. 29. 10:53 -kor

#331 Felhasználó inaktív   Kame 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 12:58

http://kep.tar.hu/guszti77/index.phtml?aid...504&pid=4956748
Eddigi legjobb időm Barcelonában.
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház

CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT

#332 Felhasználó inaktív   Hummin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 13:04

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 10:33

Hummin: Az pontverseny állását mutató tabella HTML verziójára gondoltam. Amit beszúrtál, az egyébként nekem tetszik, jó mutat. Ha esetleg estefelé valamikor leszel, megbeszélhetnénk a részleteket. Ha van ICQ-d, akkor az azonosítómat megtalálod az adataimnál, vagy priviben is mehet. Ja, és köszönöm, hogy foglalkozol a dologgal. :up:

Az is van már, csak az első két verseny eredményét nem találtam a topicban. Mumia és GI ügye 1-1 pont jóváírást kapott az első két versenyre?

Este megint megpróbálom feltölteni a tar-ra a dolgokat.

Szerkesztette: Hummin 2004. 04. 29. 13:05 -kor

#333 Felhasználó inaktív   mozso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 14:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 9:25

Nagyon rosszul hiszed. :)

Annak az oldalnak az uzemeltetoje (SiPhi) csinalta azt a telemetria programot, amit ti hasznaltok. Egyebkent olvassatok el a telemetria leirasat, illetve toltsetek le az uj verziot a http://www.findthelimit.com oldalrol, ugyanis eleg sok hiba ki van javitva a srac altal irt verzioban. Barcsak megirta volna ezt a speci telemetria programot az F1 Challenge-hez is...

Csak TC es automata valto engedelyezett a meno kategoriaban. Az elso 20 mind fizetett versenyzo az FSR bajnoksagbol. Nekem is csak a 44. helyen van mar az eredmenyem. :( Igaz azt meg 2003 aprilisaban mentem.

Azert az osszesitett 15. helyre meg igy is eleg vagyok. :D

http://www.findthelimit.com/f12002/php/db_...nk.php?show=all

Szerkesztette: mozso 2004. 04. 29. 14:50 -kor

#334 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 15:10

Idézet: Hummin - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 14:04

Az is van már, csak az első két verseny eredményét nem találtam a topicban. Mumia és GI ügye 1-1 pont jóváírást kapott az első két versenyre?

Rosszul tudod, én semmiféle jóvírást nem kaptam semmiért. Az első versenyen pedig volt eredményem, csak Malayziában nem, San Marinoban is volt, csak screenshot nélkül, de másnak is ők mégis bekerültek, nem tudom miért. Az első verseny eredménye pedig még a szigetes forma1 topikban van.

#335 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 16:27

Ezekkel az 1-1 pont jóváírásokkal én sem igazán értek egyet, hiszen pl. én se kaptam, pedig ugyanúgy késve csatlakoztam. :think:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#336 Felhasználó inaktív   Hummin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 18:40

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 16:10

Rosszul tudod, én semmiféle jóvírást nem kaptam semmiért. Az első versenyen pedig volt eredményem, csak Malayziában nem, San Marinoban is volt, csak screenshot nélkül, de másnak is ők mégis bekerültek, nem tudom miért. Az első verseny eredménye pedig még a szigetes forma1 topikban van.

Sorry rosszul emlékeztem. Akkor csak GI-nél volt valami igaz? Tudom hogy az F1-ben kezdődőt, most visszanéztem jó pár oldalt, de nem láttam Drummaster hozzászólásaiban eredményhirdetést.
Ami a mostani futamot illeti abban te is benne voltál. Ezért jó lenne ha közös megegyezéssel a FHA elnöke :) (Drummaster) visszaolvasva a szabályoknak megfelelően rendezné a vitás kérdéseket. Esetleg még úgyis hogy az imolai futamon MajaG-t elém hozza ki. ;)

#337 Felhasználó inaktív   Hummin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 18:46

Az összesített táblában a neveket az imolai futam utáni állás szerint rangsoroltam. Kivéve GI-t, persze nem a hátrányos megkülönböztetés miatt, hanem mert Drum. szerint nem igen fog részt venni a bajnokságban.

Drummasternek:
Az első két verseny eredményét be tudnád illeszteni?
A szektor idők belekerüljenek a táblázatba? Vagy érdekel valakit rajtam kívül is? (Telemetria info ablakában írja ki.)

Erre a tar-ra nem megy. Lehet hogy töröltek? De itt megtekinthető. Én kb. ezeket infokat gyűjtöttem össze. Majd Drummaster segítségével módosítom.
Észrevételek jöhetnek.

Pitius látod a spanyol táblát? Én már sejtek valamit...

#338 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 19:38

Idézet: Hummin - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 19:40

Sorry rosszul emlékeztem. Akkor csak GI-nél volt valami igaz? Tudom hogy az F1-ben kezdődőt, most visszanéztem jó pár oldalt, de nem láttam Drummaster hozzászólásaiban eredményhirdetést.
Ami a mostani futamot illeti abban te is benne voltál. Ezért jó lenne ha közös megegyezéssel a FHA elnöke :) (Drummaster) visszaolvasva a szabályoknak megfelelően rendezné a vitás kérdéseket. Esetleg még úgyis hogy az imolai futamon MajaG-t elém hozza ki. ;)

Hat magamert nem fogok lobbyzni, de en sem ertettem. :p

#339 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:14

Idézet: Hummin - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 19:46

pitius látod a spanyol táblát? Én már sejtek valamit...

Én meg sejtek valamit a köv. versennyel kapcsolatban(ha nem csal a szimatom Monaco lesz az) :think:

#340 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 29. 22:36

Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 20:38

Hat magamert nem fogok lobbyzni, de en sem ertettem. :p

Majd én lobbizok... :up:  MajaG-t a második helyre San Marino-ban. Na milyen? :D  Mumianak ponto(ka)t az elért teljesítményéért... :up:

Első verseny eredménye: 1. MajaG(1:24.xxx)
                                      2. Drummaster(1:27.388)
                                      3. Mumia(1:31.xxx)
                                      4. pitius(1:32.307)

Második...                        1. pitius(1:34.004)
                                      2. MajaG(1:34.218)
                                      3. Drummaster(1:36.833)

Téma megosztása:

• (228 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »