Hummin úr, részemről teljesen rendben lévőnek találom az ön által elkészített táblázatot, melyet én, az FHA mindenható ura hivatalos tájékoztatási eszköznek minősítek. Remélem, hogy senkinek nincs kifogása ellene, de ha van, az sem nagyon érdekel...
HWSW F1 bajnokság, 2004-es bajnoki szezon. Bárki csatlakozhat.
Elküldve: 2004. 04. 30. 09:44
Naszóval, tegnap este a maggaságos Vodafone úgy döntött, hogy nem akarok netezni, ezért nem voltam itt.
Hummin úr, részemről teljesen rendben lévőnek találom az ön által elkészített táblázatot, melyet én, az FHA mindenható ura hivatalos tájékoztatási eszköznek minősítek. Remélem, hogy senkinek nincs kifogása ellene, de ha van, az sem nagyon érdekel...
Elküldve: 2004. 04. 30. 10:40
Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 30, péntek - 10:44
Naszóval, tegnap este a maggaságos Vodafone úgy döntött, hogy nem akarok netezni, ezért nem voltam itt.

asszem kabbe
FHA mindhato ura?
Pitius az egyelore!!
Elküldve: 2004. 04. 30. 11:24
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:11
Ez a hotlap replay, teljesen szar, visszanéztem és, olyanokat mutat, hogy 20m-re lemegyek néhol a pályáról, lol
Meg, az auto balra jobbra ugrál 5m-eket. Mintha doom-ban oldalaznál.
És telemetria sincs, valamiért semmit sem lehet behívni.
És telemetria sincs, valamiért semmit sem lehet behívni.
Nalam is. Neha. Telemtria sosincs, pedig szuz f1-m van winnel egyutt.
Telemtriara meg nem jon ki OK, auto-beallitastol fuggoen.
Elküldve: 2004. 04. 30. 13:32
Kéne majd egy két esős 'verseny' is, hagy szívja meg mindenki...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2004. 04. 30. 14:02
Idézet: LightBringer - Dátum: 2004. április 30, péntek - 14:32
Majd a szezonvégi, remélhetőleg LAN brazil futamot esőben nyomjuk le, ok?
Elküldve: 2004. 04. 30. 14:25
Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 30, péntek - 15:02
Majd a szezonvégi, remélhetőleg LAN brazil futamot esőben nyomjuk le, ok? 
Esoben GP4-ben verhetetlen vagyok.
F1-2002-ben alaposan rookie.
Elküldve: 2004. 04. 30. 17:12
Most vettem észre, hogy lassan már mindenkinek van egy csapattársa. Ha GI is beszáll akkor tele van a McLaren, Ferrari (Jareth te ügye Ferraival fogsz menni?), Renault és a Williams is.
Elküldve: 2004. 04. 30. 17:19
En a magyar versenyen 0 pontot fogok elerni, mert csak azert is Zsolti sisakkal megyek minardiban.
Elküldve: 2004. 04. 30. 18:21
Idézet: LightBringer - Dátum: 2004. április 30, péntek - 14:32
Hát nem lenne rossz. Akkor lenne igazi ha a valós futamok után mennék a gyors köröket, az eredeti időjárás szerint. De nekem jobban tetszik hogy beelőzzük a versenyeket. Majd a FHA feje eldönti
MajaG és Mumia:
Nektek ezekben az esetekben nem is menti le a program \TELEMETRY\telemetry.spt-t? Mindig ezt a file-t adja át a telemetriának.
Elküldve: 2004. 04. 30. 18:22
Pitius köszi az eredményeket! Ezek alapján javítottam az online táblázatot.
Elküldve: 2004. 04. 30. 18:56
Joestet!
Ti full versenyeket mijjen beallitasokkal szoktatok nyomni?
Gondolok itt AI-re, meg hasonlok...
Ha feltolom 100% az AI-t, akkor ecceruen nem tudok jobb koroket menni pl Schuminal. Vagy csak en vagyok bena?
Hummin, ha mar egy csapatban versenyzunk....akkor valami okosa trukkot mondjal mar
mert az istennek nem sikerul nagyon gyorsan menni
Ti full versenyeket mijjen beallitasokkal szoktatok nyomni?
Gondolok itt AI-re, meg hasonlok...
Ha feltolom 100% az AI-t, akkor ecceruen nem tudok jobb koroket menni pl Schuminal. Vagy csak en vagyok bena?
Hummin, ha mar egy csapatban versenyzunk....akkor valami okosa trukkot mondjal mar
pa'pa'
fiqszvoltam
fiqszvoltam
Elküldve: 2004. 04. 30. 19:39
Masik kerdes....en vagyok csak ijjen bena, vagy masnak is surun lefullad a gepsarkanya???
Ujrainditani mijert nem lehet?
asszem en beszerelek egy oninditomotort is
Ujrainditani mijert nem lehet?
pa'pa'
fiqszvoltam
fiqszvoltam
Elküldve: 2004. 04. 30. 20:39
Idézet: Hummin - Dátum: 2004. április 30, péntek - 19:22
Pitius köszi az eredményeket! Ezek alapján javítottam az online táblázatot.
Hummin, akkora király vagy, hogy nem jutok szóhoz. Bazz, mikor megláttam az FHA logokat a tabellákon, ledobtam a láncot.
Elküldve: 2004. 04. 30. 21:50
Idézet: MajaG - Dátum: 2004. április 30, péntek - 18:19
En a magyar versenyen 0 pontot fogok elerni, mert csak azert is Zsolti sisakkal megyek minardiban. 
És mi lenne ha mindenki Minardival menne?
Egyébként a 0 ponthoz nagy bravúr kell! Még a ??_biztos_?? (Mumia
Elküldve: 2004. 04. 30. 22:04
Nagyon pofás a táblázat
Esős versenyeket nemkomálom
, de nyomhatunk párat ilyen körülmények között is.
Esős versenyeket nemkomálom
Elküldve: 2004. 04. 30. 22:15
Idézet: Hummin - Dátum: 2004. április 30, péntek - 19:21
MajaG és Mumia:
Nektek ezekben az esetekben nem is menti le a program \TELEMETRY\telemetry.spt-t? Mindig ezt a file-t adja át a telemetriának.
Hogy lementi e passz, a telemetria programot elindítva, semmit sem lehet betölteni
Elküldve: 2004. 04. 30. 22:24
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 30, péntek - 23:15
Hogy lementi e passz, a telemetria programot elindítva, semmit sem lehet betölteni
Verseny(teszt) közben indítod el a telemetriát? Ha utána, akkor ami a játékban levő telem. nem tölt be semmi, ellenben az új(a findthelimit-es) verziónak van Load Session opciója.
Elküldve: 2004. 04. 30. 22:32
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 30, péntek - 23:29
Ezt nem igazán értem, közben hogy indítanám el? Futnia kell az F12002-nek a háttérben, hogy működjön a telemetria program?
Pontosan, vagyis inkább fordítva, fut az F1 2k2 és a bokszban pedig elindítod a telemetriát, aztán nyomod a köröket...

Súgó
A téma zárva.