HWSW F1 bajnokság, 2004-es bajnoki szezon. Bárki csatlakozhat.
Elküldve: 2004. 12. 28. 17:25
Nos, úgy tudom, hogy az RH 2004 1.04 FULL tartalmazza a track packot is, így azt én nem telepítem fel külön, de majd szezonkezdés előtt le kellene ellenőrizni, hogy mindenki azonos moddal vezessen...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 12. 28. 21:37
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 17:25
.... szezonkezdés előtt le kellene ellenőrizni, hogy mindenki azonos moddal vezessen...
ezt így is kéne csinálni, mert valószínű, hogy addig adnak még ki újabb modot
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2004. 12. 29. 21:46
MajaG-vel közösen futottunk néhány kört Melbourne-ben és örömmel jelentem, hogy egyre jobban megy a vezetés az ausztrál pályán!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 12. 29. 23:43
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 21:46
MajaG-vel közösen futottunk néhány kört Melbourne-ben és örömmel jelentem, hogy egyre jobban megy a vezetés az ausztrál pályán! 
hát mi ennek kifejezetten örülünk
Elküldve: 2005. 01. 02. 10:22
Lassan itt az ideje a komolyabb edzéseknek, mert nem szeretnék nagyon alulmaradni a szezonnyitó futamon!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 01. 03. 13:23
Nos, egy jól sikerült online edzés keretében MajaG-val megismertük Kínát!
Hát most nem akarom mondani, hogy mit kívánok Tilke-nek, de ha személyesen összefutnánk, akkor
! 
Mindenesetre a gyakorlás eredményes volt + az ausztrál pályán is nyomultunk, szintén (szerintem) jó időket autózva!
Hát most nem akarom mondani, hogy mit kívánok Tilke-nek, de ha személyesen összefutnánk, akkor
Mindenesetre a gyakorlás eredményes volt + az ausztrál pályán is nyomultunk, szintén (szerintem) jó időket autózva!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 01. 03. 13:31
Akinek 'Logitech Formula Force GP' kormánya an, az leírhatná, hogy mi van ráírva az adapterre, mert a haverom nem tudja, hogy melyiket kell odaadnia nekem! 
Van van 8 apadter a szobában és nem tudjuk, hogy melyik a kormány adaptere...
Előre is köszönöm a segítséget!
Van van 8 apadter a szobában és nem tudjuk, hogy melyik a kormány adaptere...
Előre is köszönöm a segítséget!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 01. 03. 13:34
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 13:23
Nos, egy jól sikerült online edzés keretében MajaG-val megismertük Kínát!
! 
Ugyanolyan sz@r mint malajzia. Tv-ben sem tetszett itt sem nagyon. 2 kanyar jo, ahol MS megszivta tavaly, de azok is csak parszor nyujtanak elvezetet, aztan dogunalom.
Joh lenne Bahreint kiprobalni, mert annak nagyon tetszett a vonalvezetese a tv-ben, meg rajzon is, de nekem az a1-t tolti be.
Elküldve: 2005. 01. 03. 17:17
Na feltettem végre én is az RH2004-et
Hát mit mondjak, egyáltalán nem vagyok elragadtatva
1. A hangok iszonyat gagyik
2. Ugyanúgy nincs "súlyérzete" az autónak
3. olyan ratyi érzésem van tőle, egyáltalán nem forma1-es
4. grafikailag szép, jobb a menü is csak, hogy mondjak rá valami jót is
5. Az eredeti fizika szerintem sokkal közelebb áll egy igazi 500kg-os betontorpedóhoz, ez inkább olyan játéktermi
Ezek után most már muszáj leszek megnézni a CDTP-t vagy CTPD vagy CPTD-t vagy mit :confused:
Bár nem mintha jelentene valamit.
Mert ha jól tudom akkor már el van döntve, hogy jövőre RH2004 lesz? vagy nem?
Jareth: Az én adapteremre nincs írva semmi, csak a hátulján van egy Logitech logo. Gondolom a logitech egy fajta szabvány adaptert használ mindegyik kormányhoz. Tehát csak a logot kell keresni.
Szerintem
Hát mit mondjak, egyáltalán nem vagyok elragadtatva
1. A hangok iszonyat gagyik
2. Ugyanúgy nincs "súlyérzete" az autónak
3. olyan ratyi érzésem van tőle, egyáltalán nem forma1-es
4. grafikailag szép, jobb a menü is csak, hogy mondjak rá valami jót is
5. Az eredeti fizika szerintem sokkal közelebb áll egy igazi 500kg-os betontorpedóhoz, ez inkább olyan játéktermi
Ezek után most már muszáj leszek megnézni a CDTP-t vagy CTPD vagy CPTD-t vagy mit :confused:
Bár nem mintha jelentene valamit.
Mert ha jól tudom akkor már el van döntve, hogy jövőre RH2004 lesz? vagy nem?
Jareth: Az én adapteremre nincs írva semmi, csak a hátulján van egy Logitech logo. Gondolom a logitech egy fajta szabvány adaptert használ mindegyik kormányhoz. Tehát csak a logot kell keresni.
Szerintem
Elküldve: 2005. 01. 03. 17:20
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:23
És mennyi az a jó idő? Már ha nem vagyok indiszkrét
Elküldve: 2005. 01. 03. 18:26
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 17:20
És mennyi az a jó idő? Már ha nem vagyok indiszkrét 
1.25, - kimondottan nem volt jo ido.
Elküldve: 2005. 01. 03. 18:28
Ujabb hibat vettem eszre az RH2004-ben. Spanak a modositott sikanjanal meg all a jatek, nem lehet korbe menni!!! kerem mindenkit probalja!
Szedtem le 1 bahreint, hat eleg beta. CDTP nalam nem indul el.
Szedtem le 1 bahreint, hat eleg beta. CDTP nalam nem indul el.
Elküldve: 2005. 01. 03. 21:14
még a végén CTDP -vel fogunk menni? :confused:
Elküldve: 2005. 01. 04. 07:37
Idézet: MajaG - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 19:26
1.25, - kimondottan nem volt jo ido. 
Ahhhh... ne már?
Én az 1:27.560-at is alig tudtam összehozni!
Ez gáz!
Szerintem a többiek is kezdjenek el gyakorolni, mert nagy Ferrari uralom lesz itt az idénynyitón
Na, megyek kipróbálom Spa-t.
Elküldve: 2005. 01. 04. 10:43
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 7:37
Ahhhh... ne már?
Ez gáz!
Szerintem a többiek is kezdjenek el gyakorolni, mert nagy Ferrari uralom lesz itt az idénynyitón
Ez gáz!
ráérünk még arra...
én vmi 1.43-at mentem az ismerkedő körben. minden színű kavicságyban megfordultam
Elküldve: 2005. 01. 04. 10:46
Vazzzee! Mindent visszavonok!
Most láttam csak meg, hogy 2003-as szezonban mentem
Menni akartam Spa-ban, erre nincs a pályák között. Akkor láttam csak meg, hogy a 2003-as szezonban vagyok

Na áttértem én is végre 2004-re!
Szóval nekem Spa-val nincs semmi probléma, csak az új buszmegállónál szálltam elfele mint a győzelmi zászló
Az Ausztrál pályára visszatérve: az 1.25 tényleg nem olyan jó idő.
Egyébként a 2004-es pálya sokkal királyabban néz ki mint a 2003-as. A grafikai fejlődés nagyon szembetűnő.
A hangok viszont nem sokkal lettek jobbak, de legalább már nem "nyávog" olyan idegesítően a kerék ha "sikárkózok"(mert szerencsére lehet) az aszfalton
A kocsibeállítás szerencsére tovább bonyolították, nem mintha eddig túl egyszerű lett volna.
Viszont a súlytalanság érzése is megmaradt, de azért már legalább rugózik egy kicsit az autó
Szóval nem olyan rossz mint ahogy előzőleg írtam, el lehet vele pötyögni
Most láttam csak meg, hogy 2003-as szezonban mentem
Menni akartam Spa-ban, erre nincs a pályák között. Akkor láttam csak meg, hogy a 2003-as szezonban vagyok
Na áttértem én is végre 2004-re!
Szóval nekem Spa-val nincs semmi probléma, csak az új buszmegállónál szálltam elfele mint a győzelmi zászló
Egyébként a 2004-es pálya sokkal királyabban néz ki mint a 2003-as. A grafikai fejlődés nagyon szembetűnő.
A hangok viszont nem sokkal lettek jobbak, de legalább már nem "nyávog" olyan idegesítően a kerék ha "sikárkózok"(mert szerencsére lehet) az aszfalton
A kocsibeállítás szerencsére tovább bonyolították, nem mintha eddig túl egyszerű lett volna.
Viszont a súlytalanság érzése is megmaradt, de azért már legalább rugózik egy kicsit az autó
Szóval nem olyan rossz mint ahogy előzőleg írtam, el lehet vele pötyögni
Elküldve: 2005. 01. 04. 15:45
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 10:46
Mennyit mentél?
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 01. 04. 15:52
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 16:45
Mennyit mentél? 
1:24.088 így 72 kör után, de szerintem fogok még találni jobb bellítást is, van még rá 2 hónapom
A gyors sikánt a közepén nagyon utálom
Elküldve: 2005. 01. 04. 15:58
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 15:52
1:24.088 így 72 kör után, de szerintem fogok még találni jobb bellítást is, van még rá 2 hónapom
A gyors sikán tényleg gáz...
Tyraan - Artum Inferniti

Súgó
A téma zárva.