Brothers in Arms by Gearbox!!!
Elküldve: 2005. 03. 16. 01:01
Csak szólok, hogy a következő hozzászóló, aki letöltésre, warezra utaló megjegyzést postol, egy darabig nem tud majd hozzászólni.
Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megérteni, semmi szükség a "meghozta a postás, most csomagolom ki", "megjelent" stb. megjegyzésekre.
PPéter - CDGRAB.HU (volt BURN.HU)
Elküldve: 2005. 03. 16. 10:21
Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 23:07
ez azért korrekt! még meg se jelent de patchelik:)! faxa mondjuk nfs underground 2 is így volt!
faxa holnap írok véleményt!
nnaa milyen???
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
Elküldve: 2005. 03. 16. 10:55
Na én kipróbáltam,nekem tetszik.
Legelső pálya full koppintás az egyik MOHAA kiegészítőből,amikor egy repülőről ugrotok ki
Hangulata jó,grafika nem egy csúcs,de azért szép.Hangok királyak!
Csináltam nektek 2 aprócska in-game videót,mindet jobb klikk cél mentése más néven mentsétek!
Első
Második
Legelső pálya full koppintás az egyik MOHAA kiegészítőből,amikor egy repülőről ugrotok ki
Hangulata jó,grafika nem egy csúcs,de azért szép.Hangok királyak!
Csináltam nektek 2 aprócska in-game videót,mindet jobb klikk cél mentése más néven mentsétek!
Első
Második
Szerkesztette: dani83 2005. 03. 16. 10:56 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 16. 11:03
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 10:55
Ezeket se lehet letölteni, akár csak a driver filmjeidet
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2005. 03. 16. 11:21
Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 11:03
Ezeket se lehet letölteni, akár csak a driver filmjeidet 
De le lehet.
Üdv: Bepe
Elküldve: 2005. 03. 16. 11:45
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 11:21
De le lehet. 
OK vágom ie kell hozzá :/
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2005. 03. 16. 11:49
Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 11:45
OK vágom ie kell hozzá :/
Elég egy brózer'
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2005. 03. 16. 11:51
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 9:55
ami engem érdekelni egy szokott egy fps nél:
AI?
fizika?
realizmus?
mekkora bejárható szabadterek vannak benne?
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
Elküldve: 2005. 03. 16. 12:07
Az ellenség intelligenciája elég jó.Történt egyszer, hogy 5 ellenség lőtt rám egy szalmabála mögül (amit persze nem lehet átlőnni
) leszedtem 4-et,s az utolsó ellenség meg elszaladt
Fizikával nem nagyon találkoztam a játék során.Fáról lóg 1-2 halott katona ejtőernyővel, odamentem hozzá nagy naívan, hogy kicsit meghintáztatom őket,de meg se mozdulnak,olyan merevek mint a fagyott kutyaf@sza
De ugyanez van mondjuk a legelőn a döglött tehenekkel.1-2 varjú rajtuk van,ha közelebb megyek persze elszáll az összes,de lelőni őket sem lehet.De ha a tehénbe belelövök szexi porfelhőt kapok.Lehet már olyan régóta van ott a tehén hogy már ennyire kiszáradt?
Házakban asztalt-széket se nagyon lehet mozgatni
Ragdoll egészen addig van,míg megölsz egy ellenséget.Utánna megmozdítani sem bírod,max ha mellédobsz egy gránátot,akkor ugrik eggyet
De ha pisztollyal lövöd semmi....
Szabad terek...eddig kb 30 percet játszottam,s még nem volt olyan,hogy láthatatlan falba ütközzek...igaz,nem is nagyon kóvályogtam el.
Fizikával nem nagyon találkoztam a játék során.Fáról lóg 1-2 halott katona ejtőernyővel, odamentem hozzá nagy naívan, hogy kicsit meghintáztatom őket,de meg se mozdulnak,olyan merevek mint a fagyott kutyaf@sza
Ragdoll egészen addig van,míg megölsz egy ellenséget.Utánna megmozdítani sem bírod,max ha mellédobsz egy gránátot,akkor ugrik eggyet
Szabad terek...eddig kb 30 percet játszottam,s még nem volt olyan,hogy láthatatlan falba ütközzek...igaz,nem is nagyon kóvályogtam el.
Szerkesztette: dani83 2005. 03. 16. 12:09 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 16. 12:10
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 12:07
szexi porfelhő
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2005. 03. 16. 12:10
1 percre volt időm megnézni, igen első pálya az a tipikus koppintós, de aztán nekem tetszik! A térkép call of duty-s, vagyis az iránytű, de maga a játék hangulat szerintem nagyon nagyon jó! én elleszek vele egy darabig az tuti! de hát kinek a pap kinek a papné! Nekem a mai napig bejön a call of duty is vagy első mohaa is. Én nem vagyok rákattanva ha a fű mozog, meg a víz hogy csillogjon, igaz gépem se nagyon van hozzá, de számomra nem is ez teszi élvezhetővé a játéko! csumi
Elküldve: 2005. 03. 16. 12:33
jatekmenet elegge szkriptelt, de nagyon jo, szvsz uti a Call of duty-t, izgi meg minden, csak kicsit mar unalmas ez a sok II. vh tema...
supermoto is life, rest is just details
Elküldve: 2005. 03. 16. 12:55
jolenne egy demo amig nem jon ki itthon
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Elküldve: 2005. 03. 16. 13:23
Repülőből ugrással nagyon nem lehet mit csinálni, ha egyszer így történt. 
A grafikának két oldala van: a közelről gagyi, elmosott fal textúrák, és a - szerintem - lenyűgöző táj. Az elején engem se döntött le a játék, de aztán felkelt a nap és egyre nyíltabb terepekre kerültem. Ha felmászol egy dombra messze elláthatsz, és mindig van vmi tereptárgy a facsoportok közt a látóhatáron, és nem csak úgy random, hanem amerre tényleg lennie kell pl. a szomszéd falunak. Több küldin keresztül kerülgettünk egy templomot, míg végül közelről is láthattam. Szóval ilyen szép még nem volt a normandiai táj. A bejárható játéktér nyilván korlátozottabb, itt is vannak hülye útakadályok, de nem zavaró. Ha valami ellenállásba ütköztem, mindig lehetett találni egy kerülőutat, sőt általában nem csak egyet.
AI-ra nem nagyon tudok panaszkodni. A katonáid azt csinálják, amit mondasz nekik, a nácik elég kemény ellenfelek, amíg el nem lövöd a harci kedvüket. Aztán kerül-kinyír. Ha magad akarod elintézni őket a fedezékük mögöt, akkor jó ideig megakad az offenzíva. Mégpedig azért, mert elég nehéz fejlövéseket adni ebben a játékban. A puska izeg mozog és nem is hajszálpontos. Érdemes inkább kerülni. Ritkán előfordul, hogy a csapatod kicsit túlszalad és belekerülnek a tűzvonalba, de nagyobb baj még nem lett belőle. A nácik is próbálkoznak jobbról-balról kerülni, érdemes tűz alatt tartani őket, akkor nyugton maradnak.
Fizika - hát volt már jobb is. Ragdoll ugyebár van, ha a lógó katonába belelősz, hintázik, ütésre nem. Az élők/halottak röpködnek a gránátoktól, végtag leszakadás előfordul. Ritkán, de házakba is be kell menni. Itt bizony minden az asztalra meg a falra van ragasztva.
Realizmus - Itt nincsenek olyan monumentális csaták, mint COD-ban, mégis hitelesnek tűnik (történelmileg mindenképp), mivel ott akkor kis amerikai egységek találkoztak kis német egységekkel. Senki sem golyóálló, a tankokat tényleg nehéz kiütni, viszont a saját tank sem sérthetetlen. Nincsenek német csodamesterlövészek, de te sem tudsz fejlövéseket osztogatni. Vannak apróbb csorbítások a realizmusban, de lényegesen kisebbek a hasonló játékokhoz képest, és általában a frusztrációt csökkentik/játékélményt növelik. Talán a társaid unlimited ammo cheatjét kikapcsolhatták volna. Nincsenek elsősegély csomagok, sem szanitéc. Fedezék van, meg tűz alatt tartás
Nekem nagyon tetszenek a képernyőre fröccsenő sár meg vér effektek. Egy közeli gránát gyakran csak kiüt, és eltart egy ideig, mire magadhoz térsz. Ha arconvernek puskatussal blur effekttel jutalmaz a program és szintén belassulsz.
Na nagyjából ennyi. Remélem nem volt spoiler.
A grafikának két oldala van: a közelről gagyi, elmosott fal textúrák, és a - szerintem - lenyűgöző táj. Az elején engem se döntött le a játék, de aztán felkelt a nap és egyre nyíltabb terepekre kerültem. Ha felmászol egy dombra messze elláthatsz, és mindig van vmi tereptárgy a facsoportok közt a látóhatáron, és nem csak úgy random, hanem amerre tényleg lennie kell pl. a szomszéd falunak. Több küldin keresztül kerülgettünk egy templomot, míg végül közelről is láthattam. Szóval ilyen szép még nem volt a normandiai táj. A bejárható játéktér nyilván korlátozottabb, itt is vannak hülye útakadályok, de nem zavaró. Ha valami ellenállásba ütköztem, mindig lehetett találni egy kerülőutat, sőt általában nem csak egyet.
AI-ra nem nagyon tudok panaszkodni. A katonáid azt csinálják, amit mondasz nekik, a nácik elég kemény ellenfelek, amíg el nem lövöd a harci kedvüket. Aztán kerül-kinyír. Ha magad akarod elintézni őket a fedezékük mögöt, akkor jó ideig megakad az offenzíva. Mégpedig azért, mert elég nehéz fejlövéseket adni ebben a játékban. A puska izeg mozog és nem is hajszálpontos. Érdemes inkább kerülni. Ritkán előfordul, hogy a csapatod kicsit túlszalad és belekerülnek a tűzvonalba, de nagyobb baj még nem lett belőle. A nácik is próbálkoznak jobbról-balról kerülni, érdemes tűz alatt tartani őket, akkor nyugton maradnak.
Fizika - hát volt már jobb is. Ragdoll ugyebár van, ha a lógó katonába belelősz, hintázik, ütésre nem. Az élők/halottak röpködnek a gránátoktól, végtag leszakadás előfordul. Ritkán, de házakba is be kell menni. Itt bizony minden az asztalra meg a falra van ragasztva.
Realizmus - Itt nincsenek olyan monumentális csaták, mint COD-ban, mégis hitelesnek tűnik (történelmileg mindenképp), mivel ott akkor kis amerikai egységek találkoztak kis német egységekkel. Senki sem golyóálló, a tankokat tényleg nehéz kiütni, viszont a saját tank sem sérthetetlen. Nincsenek német csodamesterlövészek, de te sem tudsz fejlövéseket osztogatni. Vannak apróbb csorbítások a realizmusban, de lényegesen kisebbek a hasonló játékokhoz képest, és általában a frusztrációt csökkentik/játékélményt növelik. Talán a társaid unlimited ammo cheatjét kikapcsolhatták volna. Nincsenek elsősegély csomagok, sem szanitéc. Fedezék van, meg tűz alatt tartás
Na nagyjából ennyi. Remélem nem volt spoiler.
üdv, kwarki
Elküldve: 2005. 03. 16. 13:59
Jajj de unom már az amerikaiak a faszagyerekek, nyírjuk ki a szemét nácikat játékokat. 
Pedig reméltem, hogy ez legalább nem lesz egyoldalú, de naív voltam.
Szerkesztette: Mumia 2005. 03. 16. 13:59 -kor
Elküldve: 2005. 03. 16. 14:32
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 13:59
Jajj de unom már az amerikaiak a faszagyerekek, nyírjuk ki a szemét nácikat játékokat. 
Miért, mit vársz? Az amcsik csináljanak olyan gamét, amiben náci tiszt vagy, és az amerikaiakat kell gyakni? Vagy amiben náci tisztként gázkamrába kell Birkenauban betuszkolni a magyarokat?
Elküldve: 2005. 03. 16. 16:31
Na mindjárt megnézem én is.
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb
Elküldve: 2005. 03. 16. 16:42
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 14:32
Miért, mit vársz? Az amcsik csináljanak olyan gamét, amiben náci tiszt vagy, és az amerikaiakat kell gyakni? Vagy amiben náci tisztként gázkamrába kell Birkenauban betuszkolni a magyarokat? 
Kiváncsi vagyok, vajon miért váltott ki ekkora érzelmeket belőled ez a hozzászólás? Mi ez, valami tabutéma? Gengszter lehetsz, tömeggyilkos terrorista lehetsz, véreskezű habzószájú akcióhős lehetsz, de 2vh-s német katona nem? Valahogy nem értem mitől olyan elképzelhetetlen ez
Elküldve: 2005. 03. 16. 17:06
Szerintem igaza van. Nem tom hány embernek lenne kedve közreműködni abban hogy emberek millióit öljék meg kegyetlenebbnél kegyetlenebb módon(mégha ez esetben virtuálisan is). Jó lehet hogy a játékban ez nem jelenne meg de akkor is ott lenne az a tudat hogy " hitlernek segítesz".
A vice city-ben vagy más hozzá hasonló játékokban azért tölthetjük be a hentesbácsi szerepét mert nem valóság alapúak, ugyanakkor a 2.vh és azon belül a holocaust egy elég komoly és sajnos valós dolog. Ha megkérdezel vkit , hogy mi jut eszébe egy német(náci) katonáról egyértelmű a válasz: a zsidóság. És szerintem nagyon jó dolog hogy tabuként kezelik a témát, ugyanis elég a TV-ben hallni nem hogy még átélni.
Elküldve: 2005. 03. 16. 17:14
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 14:32
Pl Nézz körül, tudnak csinálni U-boat szimet, (gyk: Silent Hill 3) ahol német oldalon kell az amikat gyakni. Szal' megy az, csak akarni kell.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

Súgó
A téma zárva.