HWSW Informatikai Kerekasztal: Brothers in Arms - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Brothers in Arms by Gearbox!!!

#141 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 16. 17:15

Idézet: DOOM666 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 17:06

Szerintem igaza van. Nem tom hány embernek lenne kedve közreműködni abban hogy emberek millióit öljék meg kegyetlenebbnél kegyetlenebb módon(mégha ez esetben virtuálisan is). Jó lehet hogy a játékban ez nem jelenne meg de akkor is ott lenne az a tudat hogy " hitlernek segítesz". :(  A vice city-ben vagy más hozzá hasonló játékokban azért tölthetjük be a hentesbácsi szerepét mert nem valóság alapúak, ugyanakkor a 2.vh és azon belül a holocaust egy elég komoly és sajnos valós dolog. Ha megkérdezel vkit , hogy mi jut eszébe egy német(náci) katonáról egyértelmű a válasz: a zsidóság. És szerintem nagyon jó dolog hogy tabuként kezelik a témát, ugyanis elég a TV-ben hallni nem hogy még átélni.

Érdekes, a Battlefield 1942-ben lehetsz "tömeggyilkos" náci és "tömeggyilkos" szovjet katona is. Na és? :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#142 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 17:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 16:42

Kiváncsi vagyok, vajon miért váltott ki ekkora érzelmeket belőled ez a hozzászólás? Mi ez, valami tabutéma? Gengszter lehetsz, tömeggyilkos terrorista lehetsz, véreskezű habzószájú akcióhős lehetsz, de 2vh-s német katona nem? Valahogy nem értem mitől olyan elképzelhetetlen ez  :rolleyes:

:up:

#143 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 17:17

Szerintem igaza van. Nem tom hány embernek lenne kedve közreműködni abban hogy emberek millióit öljék meg kegyetlenebbnél kegyetlenebb módon(mégha ez esetben virtuálisan is). Jó lehet hogy a játékban ez nem jelenne meg de akkor is ott lenne az a tudat hogy " hitlernek segítesz". :( ...

Jaaaaaaaaaaaaj hagyjad már :rolleyes:
Orosz katonák is "voltunk" már és a "keletnépe" sem volt szent a világháborúk alatt (Táváriscs Sztálin & Crew)

Szerkesztette: FragMaster 2005. 03. 16. 17:18 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#144 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 17:23

Baszki nekem lefagy.Bejön vmi kék képernyő azt újraindul a gép.
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb

#145 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 17:34

Ha megkérdezel vkit , hogy mi jut eszébe egy német(náci) katonáról egyértelmű a válasz: a zsidóság.

Neked ez jut eszedbe? :(
ALWAYS COCA COLE

#146 Felhasználó inaktív   M@tth3W 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 17:42

Idézet: M@tth3W - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 18:23

Másnál nem fordult elő?
ASUS K8N-E DELUXE, AMD Athlon 64 2800+@3200+,512 Corsair 400@500 Mhz,Sapphire 9000 Pro 128 Mb

#147 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 17:34

Neked ez jut eszedbe? :(

Mert ezt táplálják az agyadba.
A filmek&játékok 80%-a azt montja fujj az összes zsidógyilkos nácinak.

Nem volt minden német katona idegbeteg f@sz, mint pl.: A zongorista c. filmben, a közkatonák ugyanolyan parancsra ugró katonák voltak, mint az amerikaiak...

Szerkesztette: FragMaster 2005. 03. 16. 17:49 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#148 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

német(náci)

A másik meg a német-náci összemosás. Ha neked ez egyet jelent, és zavar, akkor megértelek. Én viszont lehet, hogy kipróbálnám a jó kis szürke egyenruhát pl. Amúgy az jó dolog, hogy jenkiként ugye német fegyvereket "találunk" a földön, ezért végülis nem is nagy hátrány ez a dolog, végig mauserrel meg MP40el lehet lövöldözni :).
ALWAYS COCA COLE

#149 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 17:43

Idézet: M@tth3W - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 17:23

lehet hogy nem szeresse a 9000pro-t, vagy a vga drivert. Vagy a szar a memod:)

#150 Felhasználó inaktív   Blade44 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 17:49

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 17:14

Pl Nézz körül, tudnak csinálni U-boat szimet, (gyk: Silent Hill 3) ahol német oldalon kell az amikat gyakni. Szal' megy az, csak akarni kell.

nem a Silent Hunterre gondoltál véletlenül? :respect:
C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"

#151 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:11

Szerintem igaza van. Nem tom hány embernek lenne kedve közreműködni abban hogy emberek millióit öljék meg kegyetlenebbnél kegyetlenebb módon(mégha ez esetben virtuálisan is). Jó lehet hogy a játékban ez nem jelenne meg de akkor is ott lenne az a tudat hogy " hitlernek segítesz". :(  A vice city-ben vagy más hozzá hasonló játékokban azért tölthetjük be a hentesbácsi szerepét mert nem valóság alapúak, ugyanakkor a 2.vh és azon belül a holocaust egy elég komoly és sajnos valós dolog. 

Na igen, mert az amerika az ám szent volt, az egyetlen ország, ami élesben bevetett atomfegyvert, ráadásul polgári célpont ellen, kizárólag megfélemlítési céllal.

Idézet

Ha megkérdezel vkit , hogy mi jut eszébe egy német(náci) katonáról egyértelmű a válasz: a zsidóság.

Igen nekem is eszembe jut, de egészen más kontextusban, nem érdekel hány % warningot kapok, de az a szegény zsidóság 50 éve a holokausztból él. Pedig nem csak zsidókat öltek meg a IIvh-ban, sőt, az össz halálozáshoz képest elenyésző az arányuk, mégis csak ők a szegények, csak ők kapnak minden támogatást, meg együttérzést, meg segélyt. Minden vagyon ami a német kormányé volt az csak a zsidóktól származhat stb stb...

Az oroszok mennyivel voltak jobbak? Az ő munkatáboraikban sem halt meg kevesebb ember, mint az ún. német "haláltáborokban".  Azok is ugyanolyan munkatáborok voltak mint az oroszok, mégis az egyiket haláltábornak hívják, vajh miért? Nem a gázkamrák miatt, amit a háború után építettek auswitzban, hogy bemutassák a szemét nácik itt irtották a zsidókat.

Gondolod, hogy amerikában nem végeztek emberkísérleteket a hadi és politikai fogjokon? Én nem lennék ebben olyan biztos, csak éppen nyertes oldalon senki sem teregette ki a szennyest, miért is tette volna? Pont a nagy amerika ne tette volna, aki most egy környezetvédelmi egyezményt sem hajlandó aláírni, mert akkor csökkenhetne a világvezető szerepe?

Idézet

És szerintem nagyon jó dolog hogy tabuként kezelik a témát, ugyanis elég a TV-ben hallni nem hogy még átélni.

Hát ezaz nem tudom miért emlegetik állandóan, magyarok vagyunk vagy mifene, nekünk nem a holokaustot kellene emlegetnünk, hanem a doni katasztrófát és egyebeket, amik komolyan érintettek minket. Mégis a holokauszt kapja a legtöbb figyelmet a médiában. Sokszorta többet foglalkoznak vele, mint trianonnal, ez az ami vérlázító szerintem. Aki kimondja, hogy trianon rögtön szemét szélsőjobbos.

Szerk: Egy kis kiegészítés, az első mondatban az bizony költői kérdés, volt mert nagyon is jól tudom, miért emlegetik állandóan, hogy belénk sulykolják, a zsidókat sajnálni kell, mindent meg kell adni nekik alanyi jogon, ha egy zsidó mögéd áll egy sorban akkor előre kell engedni. De belőlem ez épp az ellenkezőjét váltja ki, minél többet mondják, annál jobban gerjesztik a gyűlöletemet, ők maguk gerjesztik, az antiszemitizmust, akik ezt csinálják :(

Nagyon elkanyarodtam a témától, de bizony nem tudok már szó nélkül elmenni ilyen dolgok mellett.

Abból is elegem van, hogy minden német katona náci, tehetnek ők róla, hogy a 2vh idején német ffi-nak születtek? Nem jobban, mint a zsidók arról, hogy zsidónak születtek. Mégis ők szemét disznók, akik még egy számítógépes játékban is csak halálfejesen, lelövendő állatként jelenhetnek meg.

Szerkesztette: Mumia 2005. 03. 16. 18:18 -kor

#152 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:21

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 11:55

Na én kipróbáltam,nekem tetszik.
Legelső pálya full koppintás az egyik MOHAA kiegészítőből,amikor egy repülőről ugrotok ki  :)
Hangulata jó,grafika nem egy csúcs,de azért szép.Hangok királyak!
Csináltam nektek 2 aprócska in-game videót,mindet jobb klikk cél mentése más néven mentsétek!
Első
Második

Tegyél még fel pliz. Szép game a videok meg képek alapján...
"I have to do this..."

#153 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:33

Nemtom, de a graFIKÁtól én nem vagyok elájulva, de hangulata, az van. Jó ez az irányítósdi is. :)  Hozzáteszem, én eddig csak MOHÁVAL meg DUTYIVAl játszottam.

Szerkesztette: lorenzo 2005. 03. 16. 18:33 -kor

KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#154 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:34

Idézet: Blade44 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 17:49

nem a Silent Hunterre gondoltál véletlenül? :respect:

De, köszi a figyelmeztetést. ;) Ha lehet még, akkor javítom.

#155 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:35

Idézet: scip - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 17:21

Tegyél még fel pliz. Szép game a videok meg képek alapján...

Csak a Te kedvedért  :)  Mindet jobb klikk cél mentése más néven mentsd el.
első
második (itt véletlenül megöltem magam) :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#156 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:40

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 18:35

Csak a Te kedvedért  :)  Mindet jobb klikk cél mentése más néven mentsd el.

Mik azok a kis repülő körcikkelyek? Életerő? Elég hülyén néznek ki. Játék közben gondolom (remélem) annyira nem zavaró :)
ALWAYS COCA COLE

#157 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:41

Pont azon gondolkodtam én is, hogy az UT-ken kívül láttam-e már normális Unreal motoros cuccot. :think: Tényleg nem egy világbajnok a grafika, de végre nem azt a fos Q3 motort kell bámulnom (COD stb). Szal' nem szép, de piszok hangulatos. Kár hogy ez is fossáscriptelt...  :rolleyes: Kb 5 perc után belefutottam egy olyan bug-ba, hogy nem figyeltem, hogy fel kell robbantani egy AA Gunt, mentem tovább, csak csodálkoztam miért nem jönnek a társaim. Továbbmentem (ahol nem szabadott volna, mert nem volt nyitva az ajtó), emiatt be sem tudtam fejezni a pályát, mert vissza menni már nem tudtam... :omg:

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 03. 16. 18:42 -kor

#158 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:44

+még 2 videó,csak a Ti kedvetekért  ;)
Ugyanúgy jobb klikk cél mentése más néven ;)
Kis közelharc :cool:
S egy kis láb-letépős gránát múvi :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#159 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:45

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 18:44

+még 2 videó,csak a Ti kedvetekért  ;)
Ugyanúgy jobb klikk cél mentése más néven ;)
Kis közelharc :cool:
S egy kis láb-letépős gránát múvi :D

Lassan nekiállhatsz csinálni egy saját kis Gameware portált... :omg: :D

#160 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 18:46

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 17:45

Lassan nekiállhatsz csinálni egy saját kis Gameware portált... :omg: :D

:D  ;)

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.