HWSW Informatikai Kerekasztal: Brothers in Arms - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Brothers in Arms by Gearbox!!!

#181 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 16. 22:25

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 19:28

Semmi köze a MOHAA-hoz...  :rolleyes: No meg a video-optionsban lehet állítani a képfrissítést... :omg:

Aha. És ugyan hol van má' ilyen a video options-ban, hogy refresh rate???

Ja, és mi a fészkes fenének tölti ilyen sokáig vissza a checkpointokat?
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#182 Felhasználó inaktív   gagyi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 22:36

Idézet

L_Jani
03-16 21:33 Még folyik a tesztelés, talán holnap már letölthető lesz.

svani
03-16 20:54 Magyarítást mikor lehet letölteni?

Ezt az idézetet a magyaritasok.hu fórumjából ollóztam
dicséretesen gyorsak a fiúk :respect:  :)  ;) 
Fractal Design Define R5 Titanium Window-Be Quiet Pure Modular 530W-Asus ROG Maximus VIII RANGER Z170-Intel i5 6600K 3,9@4,8GHz-Cooler Master TPC-800 Noctua NF-F12 PWM fan-Thermal grizzly Kryonaut hűtőzsír-2x8Gb G.Skill Ripjaws DDR4 3000 MHz-ZOTAC Geforce GTX 1070-2x WD Red SATA3 1Tb 64 Mb Raid 0-EAGATE Barracuda 2 Tb-Plextor M8Pe M2 PCIe 250 Gb SSD-Sound Blaster Z ASUS Xonar DX-LG BLU-RAY-LG 34" 21:9 monitor-Mionix Castor egér-Razer Goliathus Large Speed egérpad-Gigabyte Aivia Osmium

#183 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 22:39

Jobban örülnék pedig, ha a sebesség helyett a minőségre öszpontosítanának, mindenki kibírná, hogy 1-2 héttel később készül el, de akkor ne legyen tele ordító magyartalanságokkal, meg félrefordításokkal :(

Ha lenne időm magam magyarítanék minden programot. Nem értem ha már ennyire időmilliomosok, és ilyen szorgalmasak, miért nem adnak a minőségre is, miért csak a mennyiségre öszpontosítanak? Nincs semmi hasznuk belőle tudtommal  :think:

#184 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 23:15

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 20:28

Semmi köze a MOHAA-hoz...  :rolleyes: No meg a video-optionsban lehet állítani a képfrissítést... :omg:

MOHA játék = 'Megyek Oszt Hent Akció' (összefoglaló név, tudom én is, hogy semmi köze a MOHAA / MOH:AA-hoz)  ;)

Üdv: Bepe

#185 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 06:40

Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 22:25

Aha. És ugyan hol van má' ilyen a video options-ban, hogy refresh rate???

Huh, de segg vagyok, kevertem a Driv3rrel... :omg: :bolond:

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 03. 17. 06:43 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#186 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 06:52

A játéknak a hangminősége nem valami csúcs... sőt...
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#187 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 07:10

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 23:15

MOHA játék = 'Megyek Oszt Hent Akció' (összefoglaló név, tudom én is, hogy semmi köze a MOHAA / MOH:AA-hoz)  ;)

Srry, fura volt, a végén az egy db 'A' betü. :omg:

#188 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 09:30

Gyerekek azon a pályán amikor jön egy haverunk egy kis tankkal,mi a frászt kell csinálni?
Úgyértem aszondja hogyha felrobban a tank,akor vége a missziónak meg ilyesmi.
A tankon fel tudok mászni a gépágyúra,s lőni is tudok vele,de magát a tankot hogy kell megmozdítani? :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#189 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 09:43

Kipróbáltam én is a BiA-t. A célkereszt valami iszonyat csúf, már azon kezdtem el gondolkozni, hogy kikapcsolom a menüben.  :( A grafika egyáltalán nem olyan nagy szám, de hát mit is tudna produkálni egy évekkel ezelőtti engine.  :o A fák lomkoronája, a bokron a levelek, a teherautó textúrái elképesztő ocsmányul néznek ki, kb. MOH:AA és MOH:SH / MOH:BT szint.  :omg: A területek nekem egyáltalán nem bejárhatóak, ugyanúgy ott van a szögesdrót mindenhol, mint a mohaa és a cod-ban, ami falak közé szorít és korlátoz. Ahol a szögesdrót le van szakítva, és azt hinném, hogy át tudom ugrani, azt nem fogom, ugyanis ott is ugrás közben egy láthatatlan falba ütközöm. Csakúgy, mint a Chapter részben az elején a repülőgéproncs darabjainál, vagy a kidőlt fánál, amit szintén nem lehet átugrani...  :omg: Tudom, hogy inkább kritikusnak kellett volna mennem, ha minden gamét lehúzok, de én csak leírom, hogy most miket tapasztaltam. Nekem nem jön be egyáltalán, és a Gamestar márciusi számának fényezése után nem ezt vártam tőle. Még azért majd tolom picitm, hátha a későbbiekben lesznek jó dolgok is benne.
Amúgy r9500pro+512/400ddr+p42.53ghz-es configomon 1024*768 + minden ON és HIGH, 18-25 FPS-el megy (noaa/noaf).

#190 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 09:56

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 9:43

Kipróbáltam én is a BiA-t. A célkereszt valami iszonyat csúf, már azon kezdtem el gondolkozni, hogy kikapcsolom a menüben.  :( A grafika egyáltalán nem olyan nagy szám, de hát mit is tudna produkálni egy évekkel ezelőtti engine.  :o A fák lomkoronája, a bokron a levelek, a teherautó textúrái elképesztő ocsmányul néznek ki, kb. MOH:AA és MOH:SH / MOH:BT szint.  :omg: A területek nekem egyáltalán nem bejárhatóak, ugyanúgy ott van a szögesdrót mindenhol, mint a mohaa és a cod-ban, ami falak közé szorít és korlátoz. Ahol a szögesdrót le van szakítva, és azt hinném, hogy át tudom ugrani, azt nem fogom, ugyanis ott is ugrás közben egy láthatatlan falba ütközöm. Csakúgy, mint a Chapter részben az elején a repülőgéproncs darabjainál, vagy a kidőlt fánál, amit szintén nem lehet átugrani...  :omg: Tudom, hogy inkább kritikusnak kellett volna mennem, ha minden gamét lehúzok, de én csak leírom, hogy most miket tapasztaltam. Nekem nem jön be egyáltalán, és a Gamestar márciusi számának fényezése után nem ezt vártam tőle. Még azért majd tolom picitm, hátha a későbbiekben lesznek jó dolgok is benne.
Amúgy r9500pro+512/400ddr+p42.53ghz-es configomon 1024*768 + minden ON és HIGH, 18-25 FPS-el megy (noaa/noaf).

Nekem alapból ki volt kapcsolva a szálkereszt, nagyon tetszett úgy. :cool:

#191 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 09:59

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 9:43

Nagyrészt igazad adok neked, bár a textúrák minőségéből hiba az engine feljettségére/fejletlenségére következtetni, pláne, hogy folyamatosan fejlesztik az Unreal enginet. Az, hogy mit vesz meg a t. játékfejlesztő cég és mit tud belőle kihozni, az másik dolog. A bloom viszont néhol már sok egy kicsit.

#192 Felhasználó inaktív   Kwark 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:13

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 10:30

Gyerekek azon a pályán amikor jön egy haverunk egy kis tankkal,mi a frászt kell csinálni?
Úgyértem aszondja hogyha felrobban a tank,akor vége a missziónak meg ilyesmi.
A tankon fel tudok mászni a gépágyúra,s lőni is tudok vele,de magát a tankot hogy kell megmozdítani? :think:

A tankkal együtt két csapatod van, ugyanúgy tudod irányítani, mint az embereid, csak át kell rá váltani. Controlsban be kell állítani a "csapatváltó" gombot.
üdv, kwarki

#193 Felhasználó inaktív   Kwark 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:19

Én is célkereszt nélkül tolom, az ikonokat se használom.
A textúrák valóban gagyik, de nem különösebben zavar, mert nagyon hangulatosak a pályák. Az eleje kicsit lapos, de most a vége felé azt kell mondjam, végig izgalmas küldik voltak. Szidhatjátok, nem érdekel :)
üdv, kwarki

#194 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:22

Én nem szidtam csak én pont mondjuk fordítva voltam, elején nagyon tetszett és ilyen fél óra játék után elkapott az ideg, és uninstall következett! Nekem nagyon nem jött be a játék! Nem tehetek róla, COD illetve MOHAA -val játszottam sokat és ahhoz voltam szokva, lehet hogy még 1x felrakom majd ma és megnézem hogy mizu, elvileg holnap kapom meg a cd galaxinál a játékot. Nagyon várom már! Asszem van hozzá magyar nyelvű könyv is!:)

#195 Felhasználó inaktív   Kwark 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 13:52

Majd ha megjött a jogtiszta verzió próbáld ki azért a fél óra utáni részt is, sokkal jobb.
üdv, kwarki

#196 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 15:09

Idézet: Kwark - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 11:13

A tankkal együtt két csapatod van, ugyanúgy tudod irányítani, mint az embereid, csak át kell rá váltani. Controlsban be kell állítani a "csapatváltó" gombot.

THX! ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#197 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 17:21

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 11:55

Na én kipróbáltam,nekem tetszik.
Legelső pálya full koppintás az egyik MOHAA kiegészítőből,amikor egy repülőről ugrotok ki  :)

tehat ezutan minden jatek amelyikben szerepel ez a motivum MOHAA koppintas. Valamint az osszes 2.VH-us shooter MOHAA koppintas....vagy mit is akartal mondani?  :think: Szerintem mondtal egy pohar vizet!  :Đ
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#198 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 17:22

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 16:21

tehat ezutan minden jatek amelyikben szerepel ez a motivum MOHAA koppintas. Valamint az osszes 2.VH-us shooter MOHAA koppintas....vagy mit is akartal mondani?  :think: Szerintem mondtal egy pohar vizet!  :Đ

nem értelek  :D
Nem minden 2.világháborús játék MOHAA koppintás,csak ennek a játéknak az eleje ... vagy ... mi?  :think:  ;)

#199 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 17:51

Tudja valaki hogy mit kell tenni ahhoz hogy ne 60 hz legyen a kepfrissites ti4200on?

#200 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 18:01

én nem tom miért fikázzátok a grafikát... lehet hogy szarok a texturák de távolról nem látszik és ugy sem az a feladat hogy 3 mm ről nézegesda falat... a nagy terek sztem szépen néznek ki az égbolt gyönyörű afegyverek is jol vannak kivitelezve és nagyon bejön a célzó nézet... a csunya texturákon meg dob a hdr és sztem nagyon flashül néz ki! az emberek is jol meg vannak csinálva.

érdekes azért... 2400+al 512/400as rammal 9600xt vel én 800*600ba tolom és ha normális fps t akarok akkor bizony le kell vennem néhány cuccot mediumra... majd leszedem frapsot és mondok pontos értéket....

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.