HWSW Informatikai Kerekasztal: mi történhetett a médiapléjeremmel? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

mi történhetett a médiapléjeremmel?

#1 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 15. 01:17

XP alá felraktam egy Xvid és egy DivX 5.11-es codec csomagot. mentek is a filmek rendesen a mplayer-el.. valami nem akart menni megfelelő codec hiányában, így vesztemre felraktam egy acemega nevű csomagot... a sok filtertől nagyon belassult a gép minden filmmel, ezért levágtam... na azóta van a gond: "Cannot play back the file. The format is not supported" üzenetet kapok minden idáig rendesen elinduló filmre is... semmi sem indul (avi,mpeg - wmv-m most sajna nincsen). egyéb lejátszóval (pl. BSPlayer) megy, de azokkal túl lassú, szóval a mplayer kéne... újra beállítottam a file asszociációkat, újraraktam a DivX és Xvid codec-eket, frissítettem a mplayer-t, még az acemega csomagot is visszaraktam, de a hiba maradt. így most totál használhatatlan... van valami megoldás a problémámra? (a winfos újratelepítésén kívül)  :confused:
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#2 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 02:54

Link

ja és persze kereső

Szerkesztette: VKP 2004. 04. 15. 02:55 -kor

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#3 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 08:27

én is úgy vélem, inkább oda jobban illik a téma

----atyuska----

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.