Az aplikációk feltelepülnek ,de nem indíthatók.Az eszközkezelőben pedig még mindig Audigy LS-ként szerepel a karesz
Lehet hogy én rontottam el valamit a telepítés közben ,de nem volt túl egyértelmű a leírás.
1. "Először is ezt kellene letölteni http://users2.ev1.net/~dallasstar/a2/sb_in...l_multilang.rar.
Csomagoljátok ki, aztán ezt is http://members.aol.c.../Pub/ctcomp.exe töltsétek le és másoljátok be a kicsomagolt könyvtárba a SB_INSTALL/Audio/Setup könyvtárba. Ezt a ctcomp.exe-t elindítva patcheljétek meg a drivert"
Na ez idáig ok.Egyértelmű meg is csináltam a patchelés sikeresen megtörtént.
2. "Setup-ot elindítjátok és csináltok egy full installt."
Ez is elég egyértelmű.Ez is megtörtént sikeresen.
3. "Azután ezt a drivert is installáljátok, és kész is a softmodos audigy@audigy2!"
Na ez az a mondat ami számomra értelmetlen.A kettes pontban nem ezt tettem? A full installban a driver telepítés is benne van.Vagy tévedek?
Az utólagos információk sem voltak túl egyértelműek :
" Azt még elfelejtettem leírni, hogy a frissítés előtt Uninstall, majd a kártyát
az "eltávolít" gombbal eltüntetni a rendszer-ből és a Creative mappát
teljesen törölni a Program file s mappából. Ezt csak újraindítás után
hagyja."
Számomra ez azt jelentette ,hogy még mielött belekezdenék az egészbe az Audigy 1-hez tartozó cumókat uninstallálnom kell és kivenni a kártyát eltávolítással.A utolsó mondat meg nálam nem volt igaz ,mert újraindítás előtt is hagyta ,hogy letöröljem a könyvtárt.
A végeredmény pedig: a Setup.exe nem ismert fel semmilyen creative hangkártyát tehát kilépett a telepítőből.
Gondoltam sebaj felteszem csak a driverét az Audigy 1-nek és ráinstallálok a leírtak szerint,de így meg mint már fennt említettem "Az aplikációk feltelepülnek ,de nem indíthatók.Az eszközkezelőben pedig még mindig Audigy LS-ként szerepel a karesz"
Kérésem : Le tudná valaki(akinek már sikerült) részletesen pontról-pontra írni ,hogyan csináljam?Nagyon szeretnék már magamnak tudni egy Audigy2-t

Súgó
A téma zárva.