HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1321 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 04. 10:18

Basszus akkor már vágom is kalapáccsal az alaplapból a athlon xp-t, igaz pár éve ketyeg benne, de ha Te azt mondod hibázik, akkor mennie kell...

#1322 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 11:22

Éppen multkor találtam egy oldalt ahol lényegében az összes modern intel procinak a hibalistája fenn volt.
Többet sosem veszek, mindegyik bugos fagyós hibázó fos, meg ráadásul nem is kompatibilis.  :Đ
Daedalus is the Internet

#1323 Felhasználó inaktív   Pagi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 15:01

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 10:18

Basszus akkor már vágom is kalapáccsal az alaplapból a athlon xp-t, igaz pár éve ketyeg benne, de ha Te azt mondod hibázik, akkor mennie kell...

kéretik nem általánositani, nem azt irtam, hogy az összes amd athlon XP fos, hanem, hogy gyakran előfordul velük, amit leirtam, intel  P4 478-as prociknál is találkoztam ilyennel, de sokkalta kevesebbszer, mint AMD esetében. Fogalmam sincs hány intel ill. amd procit értékesítenek, de ami gépet behoznak javitásra hozzám kb. minden negyedik amd, ennek ellenére több amd athlon procit cseréltem, mint intel P4-et és ez már nemmindegy, az hogy neked van 1 amd-s konfigod, ami szépen fut évek óta, az csak neked jelent valamit legfeljebb. Nekem van egy boltom, ahol hardware javitással foglalkozom, rengeteg kütyü megfordul itt és ez alapján irom le tapasztalataimait. Se amd se intel párti nem vagyok, ebből már legalább 7-8 éve kinöttem, igyekszem reálisan látni a dogokat.
CRT monitorokat általában 3-6 éves korukban hozzák javitatni, a 3 éves kor leginkább a samsung és samsung sortrafóval, képcsővel szereltekre a jellemző, ezek a monitorok szinte kivétel nélkül trafóhibásak és/vagy a képcső már gyenge, javitásuk költséges ezért kuka, LG-nél nem ilyen vészes, pedig nagyjából egyárba vannak. Azért érdekesnek tartom, hogy 7-8 éves SONY-kat is gyakran hoznak, 40 ft-os kondit tápba kicserélek vagy 800 ft-os sorvégtranyót és vigan fut tovább. A SAMSUNG nem minőség. Tény, hogy ameddig működik nagyon szép éles képet ad, jó a dizájn-ja, menüje stb., amint lejár a gari, el kell adni. "A SAMSUNG CSALÁSA A CRT SÍKKÉPCSÖVEKKEL" KÜLÖN TOPICOT ÉRDEMELNE, KEVESEN TUDJÁK, HOGY VALÓJÁBAN NEM IS SÍKKÉPCSŐ EZ, CSAK AZ ÜVEG FELÜLETE SÍK, NÉZD MEG --- RÁJÖSSZ!
SAMSUNG HDD: aki kételkedik annak lefotozom: vagy 150 db samsung HDD-ről 60-250 GB, van köztük 2006.12 havi is, mindegyik szar , tipushiba: a fej kattog
Azért mert valamire 3 év garit adnak, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy olyan qrva jó. Már nem hiánygazdaság van, mint régen, hanem fogyasztói társadalom, mindenből kib*szott sokat gyártanak, jóval többet, mint amennyit eladnak, a samsung gyárat meg rohadtul nem érdekli hányszor gariztatod le a vincsidet (téged gondolom érdekel az adatvesztés), csak az hogy 1X megvedd, különbenis jönnek a nagyobb modellek, amit szintén meg fogsz vásárolni...

#1324 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 15:16

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 14:01

Fogalmam sincs hány intel ill. amd procit értékesítenek, de ami gépet behoznak javitásra hozzám kb. minden negyedik amd, ennek ellenére több amd athlon procit cseréltem, mint intel P4-et és ez már nemmindegy.

Ez a mondat számomra nem világos. Ha a javításra behozott gépek negyede amd-s, akkor az intel a maradék háromnegyed rész nem?
Egyébként rosszaságot tekintve az arány 50-50%-os. Mindegyikben vannak szar szériák, de ez ígyvan bármelyik gyártónál. Hozzám is hoztak vissza WD hdd-t, ráadásul kettőt is, amit ugyanakkor vett a srác és 1 hónap után bedöglött mindkettő.
Lehet hogy nálad azért landolnak a samsungok, mert olyat vettek, de hasonló lenne ha mondjuk maxtort vagy wd-t vesz, neadjisten seagate-et. Az elmúlt egy évben többszáz darab samsung hdd került kiszámlázásra nálunk, és ennek csak töredékénél jelentkezett hiba (~10db).

Szerk.: Az amd procik (athol xp/tbred/barton/sempron) védelmére szólva, azért ott a hibák nagyobbik hányadát a júzerek hülyesége okozta, amikor pisite fordítva rakja rá a hűtőt és közben lesarkazza a procit.

Szerkesztette: lordrolee 2007. 04. 04. 15:20 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1325 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 04. 04. 15:21

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 22:54

CODEGEN tápok (erről nem éppen a codegen tehet, mivel nagyon sok a hamisitvány, általában pont ezek mennek galyra.
(...)
Én sem veszem komolyan ezeket a termékeket

mi sem veszünk komolyan. köszi.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1326 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 16:35

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 16:01

"A SAMSUNG CSALÁSA A CRT SÍKKÉPCSÖVEKKEL" KÜLÖN TOPICOT ÉRDEMELNE, KEVESEN TUDJÁK, HOGY VALÓJÁBAN NEM IS SÍKKÉPCSŐ EZ, CSAK AZ ÜVEG FELÜLETE SÍK, NÉZD MEG --- RÁJÖSSZ!

a samsungnak van olyan képcsöve, ami kívül sík, belül nem, de van ténylegesen sík is. nekem volt 765mb-m, az biztosan sík volt. (legalábbis sík képet produkált, jó minőségben, innentől kezdve felőlem akár a himaláját is formázhatja az üveg belül).
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1327 Felhasználó inaktív   +Szacsi+ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 12. 01:58

Nekem a Pinnacle mono TV tunerrel lett bajom.

XPvel nem ment, win2000-el ment. milleniummal volt hogy ment, volt hogy nem ment. Gondolt egyet, nem ment és csak az újrainstall segített rajta. Persze volt hogy a driverét többször is újra kellett tenni, hogy elinduljon.

Mondjuk nem volt nagy választék akkoriban és ez volt a drágább. (Gondoltam a drágább csak jobb lehet. - hát nem...)

Gondolom az újabbaknál nem volt ez a probléma, de a mono-nál.  :omg:

Kép

#1328 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 12. 06:13

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 15:01

"A SAMSUNG CSALÁSA A CRT SÍKKÉPCSÖVEKKEL" KÜLÖN TOPICOT ÉRDEMELNE, KEVESEN TUDJÁK, HOGY VALÓJÁBAN NEM IS SÍKKÉPCSŐ EZ, CSAK AZ ÜVEG FELÜLETE SÍK, NÉZD MEG --- RÁJÖSSZ!

Akkor egyszer vedd a fáradtságot és olvasd el a Samsung NaturalFlat és DynaFlat technológiájú képcsöveiről szóló szövegezést. Röviden a lényeg: A vastag síküveg a képalkotást olyan módon befolyásolja, hogy a monitorhoz közel ülve, az egyöntetően vastag üvegen keresztül a képet enyhén homorúnak látod. A Samsung ezt az optikai csal(ód)ást :) az üveg belső falának enyhe domborításával oldotta meg, melynek ereedményeképpen valódi sík képet élvezhetsz.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1329 Felhasználó inaktív   gabo74 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 02:56

Samsung 200gb Hdd7200 pata.
Katasztrofa ez a harmadik csere.
Most a gep feltelepitete a bios latja is de a sajatgepbe semmi nincs. :confused:

#1330 Felhasználó inaktív   rptr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 07:41

Idézet: gabo74 - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 3:56

Samsung 200gb Hdd7200 pata.
Katasztrofa ez a harmadik csere.
Most a gep feltelepitete a bios latja is de a sajatgepbe semmi nincs. :confused:

Megformaztad, es drive letter-t is adtal neki?

#1331 Felhasználó inaktív   gabo74 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 12:37

Idézet: rptr - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 7:41

Megformaztad, es drive letter-t is adtal neki?

igen.4 csere ma lezajlot ez most ugy néz ki müködik.
Soha tobbe nem veszek samu winyo-t.
Csak a seagate nem varjalok tobbet. :think:

#1332 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 14. 07:51

Idézet: gabo74 - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 12:37

igen.4 csere ma lezajlot ez most ugy néz ki müködik.
Soha tobbe nem veszek samu winyo-t.
Csak a seagate nem varjalok tobbet. :think:

És ha abból is kifogsz egy hibás szériát? Akkor már semmilyen merevlemezt nem fogsz venni?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1333 Felhasználó inaktív   gabo74 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 04:10

Idézet: didyman - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 7:51

És ha abból is kifogsz egy hibás szériát? Akkor már semmilyen merevlemezt nem fogsz venni?

Seagete meg egy sem pocsolt ennyit mint ez a szar samsung.
Ez mar nem az a kategoria hogy na volt kozte egy hibas itt 3hibas volt ami mar nem elnezendo bün.
Jo par forumon szidjak mint a bokrot a szar samsung-ot.
Erdekes szar seagete forumot nem talaltam.
Sajnos ki kell jelenteni a samsung winyo teruleten meg a maxtor szintjet sem eri el.
Maxtor pedig a legnagyobb buntetes a pc szamara.
Kivancsi lennek ha te jartal volna igy akkor is vedened ezt a szaros samsungot.
Mas karara konnyu okoskodni.

#1334 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 07:34

Idézet: gabo74 - Dátum: 2007. ápr. 15., vasárnap - 4:10

Az okoskodást más kárára légyszíves finomítani, nem vagyunk olyan viszonyban, hogy mosolyogjak rajta. Nem tudom, mit vélsz "védelemnek", fejtsd ki nekem légyszíves.
Sokkal ígyebbül is jártam sok vinyóval, éppen a Seagate termékeitől sem vagyok hasraesve, Samsungot meg már egy éve nem rakok ki új gépekbe, csak ha kérik külön. A (régi) Maxtorokról pedig itt is számos helyen megbeszéltük, hogy utálja a gyors hőmérsékletváltozásokat, amely jellemzően előfordul a legtöbb, a vinyó körül átlagosan gyengén szellőző házban és az ócska tápegységet, ezenkívül volt egy szériahibás sorozata. Persze azóta is, ha Maxtor vinyó kerül szóba, sok helyen még mindig keresztet vetnek rá, holott a vargáné és tsa sokkal nagyobb büntetés volt az itthon eladott PC-k számára, valamint azóta már lefolyt sok víz a Dunán.

#1335 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 17. 13:31

Sziasztok!
Laptopom további story-ja (Fujitsu Siemens Amilo L1310G):
tegnap megkeresett egy felhasználó e-mailben, majd számcsere után telefononon, neki is Amilo tipusú gépe volt. Ugyanolyan hibája lehet, mint nekem. Elmondása szerint dvd-irt, utána "elment" a monitor, aztán meg olyan, mintha "meg lenne folyva". Bevitte a szolnoki Karakter kft-be, elhajtották. Rám hivatkozott, majd közölték vele, hogy mondja meg nekem, hogy a monitorhibás laptop hibakutatási diját fizessem meg. 7080Ft-ot.Megint felhivtam a Fujitsu Simenes Hungary Kft-t, állitólag holnap visszahivnak. Úgy gondolom, ez már.........(nem akarok káromkodni) Már ott tartok, hogy nem érdekel a 218 000Ft, otthagyom a sz...r gépet, meg az ugyanolyan ...... szervizhálózatot. Azért irtam le, mert továbbra is tanulságos. Ha nem dolgoznék, bőven lenne időm perelni, meg utánajárni. Egyre biztosabbak vagyunk (a visszajelzésekből) hogy szériahibás lehet 1-2darab. (Megkérdezte már néhány "jobb indulatú" ember, hogy nem a szervizből akartak "tesztelni", de ő ugyanoyan kétségbeesett volt, mint én.) Valószínűleg itt a vége a storynak, a pénzt nagyon megszivtam, de hogy Fusit sem én, sem a munkahelyem nem fog látni, az is biztos. Kíváncsian várom, hogy mégis mire akarják a 7080Ft-ot felszámolni a sz...r gépre? Ha valaki ezt megmondja, nagyon hálás lennék. Egyébként nem az a célom, hogy lejárassam a terméket, de ez színigaz mind. A fogyvédelmisek szerint továbbra se fizessek egy fillért sem.

#1336 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 16:36

Idézet: gabo74 - Dátum: 2007. ápr. 15., vasárnap - 4:10

Seagete meg egy sem pocsolt ennyit mint ez a szar samsung.
Ez mar nem az a kategoria hogy na volt kozte egy hibas itt 3hibas volt ami mar nem elnezendo bün.
Jo par forumon szidjak mint a bokrot a szar samsung-ot.
Erdekes szar seagete forumot nem talaltam.
Sajnos ki kell jelenteni a samsung winyo teruleten meg a maxtor szintjet sem eri el.
Maxtor pedig a legnagyobb buntetes a pc szamara.

Ha 3 is hibás egymás után, ugyanarról a helyről, akkor gyanús ott valami ... Akár az is lehet, hogy azt a polcot amin a diszkek voltak, véletlenül folborították a raktárban, vagy ilyesmi ...

Ui: olyan egyik ismerősnek is volt, hogy csak a 3. csere után volt jó a diszkje. És az nem samsung volt, mert jópár éve volt, a samsung akkor még nem is gyártott diszket. Gyanús volt. Érdekesség volt, hogy a boltos fickónak is gyanús volt, mert aszonta a 2. cserénél, hogy biztos szőnyegbe tekerve a padlóhoz ütögette a tulaj, miközben működött. Persze ő megrökönyodve mondta, hogy miért tett volna ilyet. Hiszen örülne ha jó volna a gépe inkább. És komolyan. Végülis kicserélték, és a 3. már jó volt.

Szerkesztette: Sparow2 2007. 04. 18. 16:40 -kor

#1337 Felhasználó inaktív   Bagaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 18:23

Mindenki fikázza a 300w codegen tápokat nekem viszont pozitív a véleményem róla!

Asus k8n4-e delux
AMD Sempron 3000+
Asus x550
Seagate sata II 250 gb
WD 40 GB
2 DVD író

És megy hibátlanul!

Ha ehez a konfighoz nem kevés akkor a többike valamit rosszul csinálnak!!

#1338 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 22:42

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2007. ápr. 18., szerda - 16:36

a samsung akkor még nem is gyártott diszket.

:offtopic: Kb. 15 éve gyárt biztosan merevlemezt, az első darab itthon még 340MB-os.

#1339 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 22:46

Idézet: Bagaba - Dátum: 2007. ápr. 18., szerda - 18:23

Mindenki fikázza a 300w codegen tápokat nekem viszont pozitív a véleményem róla!

Asus k8n4-e delux
AMD Sempron 3000+
Asus x550
Seagate sata II 250 gb
WD 40 GB
2 DVD író

És megy hibátlanul!

Egy olyan gép, ami maximum 120W körül fogyaszt, nem kifejezetten nagy teher a valóságban 200W-ot sem tudó 300W-os CG-nek. Egyébként meg a Te egyszem véleményed eléggé elhalványul azok mellett, amelyek a kodegen hullámzó és igénytelen alkatrészbázisából, vagy védelmének hiányából fakadó, gépet olykor félig elvivős elhullása miatt alakulnak ki.

#1340 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 23:16

Idézet: Bagaba - Dátum: 2007. ápr. 18., szerda - 19:23

És megy hibátlanul!

Ja, rosszul csinálták azt a raklap tápot, ami itt rohad el a pincémben. Vagy licitáljak a Tiedre, mint egyszem véletlenül működőképes darab, minimális otthoni felhasználással, 120-150 watt fogyasztással?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.