HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1651 Felhasználó inaktív   F-UzR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 24. 17:05

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. nov. 22., szombat - 17:11

Mi a para?

Egyébként a cseredarab 6 napig húzta. Azzal a különbséggel, hogy ez amikor meghalt nem 30 voltot hanem 50-et küldött rá a vinyóra, így most már az is kuka.

...de most már azt is tudjuk, hogy 30V-ot kibír egy HDD, de 50V-ot már nem.  :D
Bocs'a fentiért, őszintén sajnálom. Szerintem indítsd a rakétákat. :reklamacio:

#1652 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 11. 25. 17:51

És akkor itt https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...=0#entry5749690

meg itt :

https://forum.hwsw.h...c=139394&st=960

Szóval jobban jártál volna egy ilyennel szerintem Mumia. Amúgy eredetileg mi is Black Boxot rendeltünk, csak nem volt :D

#1653 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 21:28

Holnap ha beérek a céghez, megnézem azt a fain alu, ventis moherát amit szórunk most, ezerszer jobb mint ez a kijelzős-ledes fosadvány.

#1654 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 23:55

20 éves múltam alapján az Intel pályázhat a PÁF legmagasabb elismerésének csúcsára.

LGA 775 proci foglalat és a hozzátartozó gyári Intel hűtő rögzítési módja. 4 szétnyíló műanyag bizbaszban 4 db kis műnyag feszítő bicbac. Ilyen gányadék szar fostalicska tervezést még életemben nem bactam. 25 percig kinlódtam, mire egy E5200-ra fel sikerült barkácsolni a hűtőt.

Legközelebb procihűtő alapján fogok platformot választani. Asszem AMD leszen.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1655 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 00:21

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 23:55

LGA 775 proci foglalat és a hozzátartozó gyári Intel hűtő rögzítési módja. 4 szétnyíló műanyag bizbaszban 4 db kis műnyag feszítő bicbac. Ilyen gányadék szar fostalicska tervezést még életemben nem bactam. 25 percig kinlódtam, mire egy E5200-ra fel sikerült barkácsolni a hűtőt.

Gondolj bele, milyen volt tíz ilyen gépet összerakni szélsebesen. Majd' két hónapja volt, de a kisujjamon még mindig ott a sebhely, ahogy lecsúszott az ujjam a feszítőről, és szépen végighúztam az egyik hűtőbordát.

#1656 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 00:28

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 1:21

Gondolj bele, milyen volt tíz ilyen gépet összerakni szélsebesen. Majd' két hónapja volt, de a kisujjamon még mindig ott a sebhely, ahogy lecsúszott az ujjam a feszítőről, és szépen végighúztam az egyik hűtőbordát.

Képzelem.  ;)

Eddig kicsike szőrös szívemben szép emlékeket őriztem az Intelről, de innéttől ennek vége.

A tervezőik (nem designer, a büdös rossebet, pfuj coki!) kezdik elérni az Ms programtervező kvalifikásönt. Báááááá.  :boa:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1657 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 08. 08:20

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 23:55

20 éves múltam alapján az Intel pályázhat a PÁF legmagasabb elismerésének csúcsára.

Legközelebb procihűtő alapján fogok platformot választani. Asszem AMD leszen.

A valódi folyamatábráját ismeri annak a felhelyezésnek? A harmadik lépés az a hűtő idegesen történő, bal váll felett 10 fokos ívben történő elhajítása. De ez valamiért kikerült belőle :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1658 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 08:40

Ezt a picsogó, lekvár bandát....

3 éve meg 2 éve is "megnyertük" a tacskó/kora/többi fos netropol óssópc gyártását, egyik évben 4, a másik évben 6 ezer géppel, ennek úgy a felére én tettem fel személyesen az  LGA hűtőt, manufaktúrában :D

Nem kell gyenge 'csögnek lenni, az a titok :D Fogod a lapot, bekattintod az egyik, a lap széle felé esőt pöcköt, vele keresztben az egyik belsőt, majd a másik belsőt, és a végén a széle felé eső másikat úgy, hogy átfogod 4-4 ujjal a lapot, és a két hüvelykujjjaddal határozottan benyomod. Ennyi. Kb fél perc/darab.

AMD fosadék, kallatyús, beakasztós, Lotes, Foxconn, és másik 5 gyártótól való, szarabbnál szarabb stock hűtőit ki ne találja már valamelyik hogy jobb. Volt olyan, hogy csavarhúzóval kellett fentről rákalapálni a kengyelt, utána meg a fület úgy tudtuk áthajtani, hogy megkértem valakit, tartsa a lapot meg a hűtőt nehogy félbetörjem. Kalap fos úgy, ahogy van.

#1659 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:18

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 8:40

Ezt a picsogó, lekvár bandát....

3 éve meg 2 éve is "megnyertük" a tacskó/kora/többi fos netropol óssópc gyártását, egyik évben 4, a másik évben 6 ezer géppel, ennek úgy a felére én tettem fel személyesen az  LGA hűtőt, manufaktúrában :D

Nem kell gyenge 'csögnek lenni, az a titok :D Fogod a lapot, bekattintod az egyik, a lap széle felé esőt pöcköt, vele keresztben az egyik belsőt, majd a másik belsőt, és a végén a széle felé eső másikat úgy, hogy átfogod 4-4 ujjal a lapot, és a két hüvelykujjjaddal határozottan benyomod. Ennyi. Kb fél perc/darab.

AMD fosadék, kallatyús, beakasztós, Lotes, Foxconn, és másik 5 gyártótól való, szarabbnál szarabb stock hűtőit ki ne találja már valamelyik hogy jobb. Volt olyan, hogy csavarhúzóval kellett fentről rákalapálni a kengyelt, utána meg a fület úgy tudtuk áthajtani, hogy megkértem valakit, tartsa a lapot meg a hűtőt nehogy félbetörjem. Kalap fos úgy, ahogy van.

bezzeg errefelé eltekerni a kormányt, aaaz nem megy :D
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1660 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:27

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 8:40

Fogod a lapot, bekattintod az egyik, a lap széle felé esőt pöcköt, vele keresztben az egyik belsőt, majd a másik belsőt, és a végén a széle felé eső másikat úgy, hogy átfogod 4-4 ujjal a lapot, és a két hüvelykujjjaddal határozottan benyomod. Ennyi.

Mondjuk amikor olyan lapokat kell szerelni, amik darabja majdnem annyi, mint amit hónap elején hazavihetsz örökbe, és ezek hajladoznak-pattognak-recsegnek össze-vissza szerelés közben, hogy hallgatni is rossz, akkor nehéz ilyen félvállról venni a dolgot. :)

#1661 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:36

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 10:27

Mondjuk amikor olyan lapokat kell szerelni, amik darabja majdnem annyi, mint amit hónap elején hazavihetsz örökbe, és ezek hajladoznak-pattognak-recsegnek össze-vissza szerelés közben, hogy hallgatni is rossz, akkor nehéz ilyen félvállról venni a dolgot. :)

Amíg garancia fedi és nem látható a pattanás, repedés, addig ez gondolhatod, mennyire lényeges dolog :) .

#1662 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:41

Amíg a garancia ugyanabban az irodában intéződik, ahol szereled a gépeket, és te csak egy feketeseggű gyakornok vagy a cégnél, gondolhatod, mennyire lényeges, ha működött a lap, mielőtt a kezedbe adták. :Đ

#1663 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 10:55

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 7:40

Akkor még gyakorolhatok, nekem egy perc alatt megy... lehet nagyon alapos vagyok? :Đ

Szerkesztette: alexha 2008. 12. 08. 10:56 -kor

Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1664 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 11:23

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 10:18

bezzeg errefelé eltekerni a kormányt, aaaz nem megy :D

Szarjá dual opteronons lapot keresztben, most lesz kész a kocsim a héten :D

#1665 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 01:01

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 9:20

A valódi folyamatábráját ismeri annak a felhelyezésnek? A harmadik lépés az a hűtő idegesen történő, bal váll felett 10 fokos ívben történő elhajítása. De ez valamiért kikerült belőle :Đ

No igen. Alaptermészetem szerint én egy véresszájú agresszív terminátor vagyok, de aztán mégiscsak győzött a bölcs belátás és önmérséklet.  :D

#1666 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 10:57

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2008. dec. 13., szombat - 1:01

[...] a bölcs belátás és önmérséklet.  :D

felesleges feature :Đ
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1667 Felhasználó inaktív   onlyonce 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 15. 21:12

Idézet: didyman - Dátum: 2008. nov. 22., szombat - 17:13

Na. Így már para :Đ

Csütörtökön délelött vettem egyet. 1/2 óra használat után azt hallottam, hogy a hdd fej "leparkolt".
Visszavittem, hoztam egy másikat. Az a hétvégét "átdolgozta". Hétfőn már be sem tudtam kapcsolni.
Szerencsére a vinyó mind a két esetben túlélte. Most visszem vissza. És ezt a chieftec-et leírtam egy jó időre.

Szerintem az importőrnek vissza kellene hívnia az összes chieftec black box-t, és visszaküldeni bontatlanul. Mert most bontva küldheti majd vissza!

Szerkesztette: onlyonce 2008. 12. 15. 21:14 -kor

#1668 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 07:22

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 0:28

Képzelem.  ;)

Eddig kicsike szőrös szívemben szép emlékeket őriztem az Intelről, de innéttől ennek vége.

A tervezőik (nem designer, a büdös rossebet, pfuj coki!) kezdik elérni az Ms programtervező kvalifikásönt. Báááááá.  :boa:

A hűtő semmi!
Nézd meg, hogy csavarja a NYÁK-ot!
Nem ritka a fóliaszakadás véget hibásan működő alaplap! :reklamacio:

#1669 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 07:57

Nekem MSI Neo-V alaplappal volt bajom. Alaplapi USB-t akartam kivezetni, néztem a színeket, de a rendes, "kockás" kivezetések (amik csak egyetlen csatlakozóból állnak), nem tűntek jónak, a fekete lábat (föld) kivéve ugyanis a maradék három láb (piros, fehér, zöld) rendre fordítva volt rajtuk, ezért nem mertem rádugni a lapra. Megnéztem több kivezetést is, érdekes módon mindnek ugyanaz volt a szín szerinti bekötése, de a lap színeihez nem illeszkedtek...
Aztán találtam egy olyan kivezetést, amin tüskénként külön csatlakozók vannak, ezt ráraktam szín szerint. Meg is ölt azonnal egy pendrive-ot. Ezután bratyiból rádugtam a "kockás" egybecsatit, s azóta is az működik rajt'.
A lapon a színek kissé el vannak tehát keverve... Az MSI-től kérhetnék kártérítést, mert 1 pendrive bánta, céges datákkal... :)

Szerkesztette: Warrior 2008. 12. 16. 07:59 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1670 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 08:20

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 7:57

Nekem MSI Neo-V alaplappal volt bajom. Alaplapi USB-t akartam kivezetni, néztem a színeket, de a rendes, "kockás" kivezetések (amik csak egyetlen csatlakozóból állnak), nem tűntek jónak, a fekete lábat (föld) kivéve ugyanis a maradék három láb (piros, fehér, zöld) rendre fordítva volt rajtuk, ezért nem mertem rádugni a lapra. Megnéztem több kivezetést is, érdekes módon mindnek ugyanaz volt a szín szerinti bekötése, de a lap színeihez nem illeszkedtek...
Aztán találtam egy olyan kivezetést, amin tüskénként külön csatlakozók vannak, ezt ráraktam szín szerint. Meg is ölt azonnal egy pendrive-ot. Ezután bratyiból rádugtam a "kockás" egybecsatit, s azóta is az működik rajt'.
A lapon a színek kissé el vannak tehát keverve... Az MSI-től kérhetnék kártérítést, mert 1 pendrive bánta, céges datákkal... :)

Cégesen kívül más nem akadt :D ? Teszkósműszert a kézbe és keresni az 5V-ot a csatin, ez az egy biztos pont, ha az helyén van (meg a föld), akkor már tönkre nem fog menni. Én Intel 845-ös deszkával jártam így, firewire-re dugtam az usb-t, mert jó voltam :Đ . Persze én is első lépésként a saját pendrive-omat dugtam rá, azt úgy kell..

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.