HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1671 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 16. 08:36

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 9:20

Cégesen kívül más nem akadt :D ? ...

Igen, nem mértem rá... Az is igaz, hogy eredetileg egy PDA-t akartak rákötni...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1672 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 09:00

Idézet: stol - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 7:22

A hűtő semmi!
Nézd meg, hogy csavarja a NYÁK-ot!
Nem ritka a fóliaszakadás véget hibásan működő alaplap! :reklamacio:

478as ugyanugy eltekerte a lapot mint a propellert. 462es meg törte a füleket a socketről. 754/949/940/AMben viszont az a plusz megerősités alul viszont baráti.

#1673 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 09:05

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 8:20

Cégesen kívül más nem akadt :D ? Teszkósműszert a kézbe és keresni az 5V-ot a csatin, ez az egy biztos pont, ha az helyén van (meg a föld), akkor már tönkre nem fog menni. Én Intel 845-ös deszkával jártam így, firewire-re dugtam az usb-t, mert jó voltam :Đ . Persze én is első lépésként a saját pendrive-omat dugtam rá, azt úgy kell..

Xarkolbász, van már kiegyenlitőtartályod?

#1674 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 09:08

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 7:57

Nekem MSI Neo-V alaplappal volt bajom. Alaplapi USB-t akartam kivezetni, néztem a színeket, de a rendes, "kockás" kivezetések (amik csak egyetlen csatlakozóból állnak), nem tűntek jónak, a fekete lábat (föld) kivéve ugyanis a maradék három láb (piros, fehér, zöld) rendre fordítva volt rajtuk, ezért nem mertem rádugni a lapra. Megnéztem több kivezetést is, érdekes módon mindnek ugyanaz volt a szín szerinti bekötése, de a lap színeihez nem illeszkedtek...
Aztán találtam egy olyan kivezetést, amin tüskénként külön csatlakozók vannak, ezt ráraktam szín szerint. Meg is ölt azonnal egy pendrive-ot. Ezután bratyiból rádugtam a "kockás" egybecsatit, s azóta is az működik rajt'.
A lapon a színek kissé el vannak tehát keverve... Az MSI-től kérhetnék kártérítést, mert 1 pendrive bánta, céges datákkal... :)

Piros-fehér-zöld, fekete a föld, MINDIG. Az MSI már a 845PE óta csinálja ezt a faszságot, hogy szinnel jelöl, de másképp. Egyedül a egyes korai Shuttle,Soltek, meg QDI alaplapokon van szimmetrikus, megforgatható USB csatisor, mindegyi másikon a szabvány van.

#1675 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 17. 11:54

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 9:05

Xarkolbász, van már kiegyenlitőtartályod?

Kilencká, vadiúj. De a szintjelzőt csinálni köll, mert az 16k lenne. Azt hittem, odakaksizok. De várj csak, minnyá beteszek ide egy rettenetes történést :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1676 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 11:58

Zindexre megírtam, de bedobom ide is, okulásul :D

Hogy a jó büdös k.rva anyja b.ssza telibe a HP idióta, szarokbele fejlesztőcsapatát meg a vista elkefélt illesztőprogramkezelő felületét. Csak egy fájl. hpbmini.dll. De hogy miért nem szarik sünt az a fejlesztő, aki ebből a legfrissebb color laserjet 1600-ba NEM az aktuális verziót tossza, hanem valami 8kb-os, csökött darabot. Már egy órája szopok rajta, de kurvaannyja, és nehogy le lehessen könnyen tölteni, neeem. hp beta driver nagynehezen lecsurog (mert ugye a support az 18kb/s), és persze abban is valami régi van. Spooler meg meg van hülyülve, semmit nem lehet kiszedni belőle, amit egyszer ki akarok szedni, le kell állítani és kézzel kimaszatolni alóla a filékat, aztán reménykedni, hogy nem fossa össze magát nélkülük. Mindez egy kurva, 2003-as illesztő miatt, amit üffél rátolt a vistára, azóta meg szabadulni nem lehet tőle. De ne állítsam vissza, mert jaj annak, ami azóta települt.

A driver packages-ben mindenütt a szar verzió van, ámde felülírni nem lehet akkor SEM, ha a szerverből eltávolítottam az illesztőCSOMAGGAL együtt és leállítom a spooler-t. Jobbegérmenüben ott van a NOD opciója, hogy karanténozás, hopp, az simán törli a fájlt, hurrá. Másolnám az új verziót, nem tudja írni. Namondom fasza. Tulajdonba veszem a dirt, továbbra sem tudja írni, pedig van hozzá jogom. Itt dobtam el a fonalat és küldtem a vistát is a picsába. HP eltávolító nem működik, igazából szarik arra, ami ott van, de a vista meg csak innen gyűjti be. Még az oem.inf-eket nem néztem végig, de már elment a kedvem tőle. Gondoltam karanténban átírásra is, majd karanténból visszaállításra, de nem akartam már tökölni. Egy NOD hozzáférhet egy fájlhoz, én, a balek rendszargazda meg nem. Ha a hal.dll-ről lenne szó, azt mondanám, hogy oké, na de ez egy nyomtató illesztője!! Lófasz az ilyen megoldásba.
HP meg nyaljon be. Fórumon közzéteszik, hogy két fájl érintett a 6be hibakódban, mert ezek verziókövetése "elmaradt", így hibásan érzékelik az óperenciássrendszart és töccsem le legfrissebbet. Igen, a színes lézerhez a legfrisebb van, igen, a szaros support ajánlotta 38kb/s sebességgel az 52M-s telepítőcsomagot.. nem tudom, hogy a telepítő végülis mit szedett ki, mit írt felül, de nem tudta megoldani. A másik egy 1010-es HP, ezt a Vista ismeri alapból, de persze ehhez is ugyanaz az idétlen hpbmini kerülne telepítésre, ennek oka ismeretlen...
Azt meg sem említem, hogy a NEM ehhez a rendszerhez való, 64bit-es ilelsztő, amivel el lett kúrva a dolog, SZÓ NÉLKÜL települt fel, azt se mondta se HP, se Vista, hogy bazge, told fel magadnak, nem megfelelő oprencer. El lett távolítva, de az már mit sem ért.

Hát ezért. És erre másfél óra ráment logmeinen keresztül, most rá lett beszélve rencervisszaállításra, mert volt időpont a banki szoftver telepítése után és a 64bit-es drv telepítése előtt.. A vicc az, hogy az egész működött jól, de a pannonos hüvej modemet nem lehetett felrakni rá, support azt mondta, reinstall vista (gratulálunk a Pannon ügyes kis telefonos szopatómacáinak ezúton is). Ügyfél mondta, menjek be szombaton, mert akkor ráér a gép és megoldom, mondtam neki, hogy nem kell újratelepítés, lesz rá megfejtés. Erre baszik hívni, hétfőn beszélünk: Újra lett rakva, nem mennek a nyomtatók (ekkor már negy afrikai vad oroszláncsorda üvöltéséhez hasonló hang hagyta el lelkem legmélyebb, dörzsölt informatikusi bugyrait).

UAC, meg illesztőprogram aláírás, mi? Dugd fel magadnak M$.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1677 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 14:07

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 11:54

Kilencká, vadiúj. De a szintjelzőt csinálni köll, mert az 16k lenne. Azt hittem, odakaksizok. De várj csak, minnyá beteszek ide egy rettenetes történést :D

Az jó. Mert most találtam neked egy bontót. Rüszü :D

#1678 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 14:12

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 12:58

Zindexre megírtam, de bedobom ide is, okulásul :D

Hogy a jó büdös k.rva anyja b.ssza telibe a HP idióta, szarokbele fejlesztőcsapatát meg a ...

Földönfetrengő ótvarosan lelaffadt kóchengeres rézpityke ?  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1679 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 14:55

Melik vót az a nemnormális, aki rábeszélte az ügyfelet a LJ 1600-ra?? :reklamacio:

Szerkesztette: Teaway 2008. 12. 21. 14:56 -kor

<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#1680 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 16:00

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 10:00

478as ugyanugy eltekerte a lapot mint a propellert. 462es meg törte a füleket a socketről. 754/949/940/AMben viszont az a plusz megerősités alul viszont baráti.

478-ashoz is van hátsó keresztes, ami középen támaszt.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#1681 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 16:48

Idézet: Teaway - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 14:55

Melik vót az a nemnormális, aki rábeszélte az ügyfelet a LJ 1600-ra?? :reklamacio:

Nem én...

#1682 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 23:56

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 11:54

Hát esztetet mostan jól megaszontad.  :D  :respect:
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

#1683 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 23:59

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 8:20

firewire-re dugtam az usb-t, mert jó voltam

Sejtettem, hogy itt sokat tanulhatok.  :Đ
--
WeRe

#1684 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 00:00

Idézet: onlyonce - Dátum: 2008. dec. 15., hétfő - 21:12

1/2 óra használat után azt hallottam, hogy a hdd fej "leparkolt".

Az igen.  :omg:
--
WeRe

#1685 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 00:05

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 7:57

Nekem MSI Neo-V alaplappal volt bajom. Alaplapi USB-t akartam kivezetni, néztem a színeket, de a rendes, "kockás" kivezetések (amik csak egyetlen csatlakozóból állnak), nem tűntek jónak, a fekete lábat (föld) kivéve ugyanis a maradék három láb (piros, fehér, zöld) rendre fordítva volt rajtuk, ezért nem mertem rádugni a lapra.

Még jó, hogy pár éve minden hw cég döngette a mellét, hogy "csak szines csatlakozós" alaplapot szabad venni, mert az szabványos, a többi hamisitvány, nem megbizható.  :confused:
Na, mi van a szabványukkal?  :reklamacio:  :down:
--
WeRe

#1686 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 00:11

Idézet: stol - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 2:06

nekik az ADSL=T-Online 

Mér, nem az?  :Đ  :D  :think:
--
WeRe

#1687 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 00:14

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 18:21

Segítek, hozzászólás egy szó :D Az embereket meg így írják, nem N-nel.

...
A "de" elé pedig vessző (,) kell.  ;)
--
WeRe

#1688 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 00:16

Idézet: debaj - Dátum: 2008. okt. 19., vasárnap - 19:38

Az ám a csúnya baleset akkor. :)

Mondjuk az én szkenneremen is elég hulladék volt a gyári HP szoftver, random szkennerprogrammal lehetett 2400 dpi-ben szkennelni, csak a gyári szoftverével nem. :)

Az mikor volt?
Pár éve aranymondás volt, hogy hp eszközhöz mindig az előző verzió driverét kell beszerezni, az müködik, az új nem. Tudnám, kik a hp szoftverfejlesztői.  :think:
--
WeRe

#1689 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 00:17

Idézet: didyman - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 18:16

A modemem folyamatosan hülyeségeket beszél. Azt mondja, hogy nő, karrier.

Tartsd megfigyelés alatt, ha a "család" is megjelenik, akkor hivd a 911-et.  :respect:
--
WeRe

#1690 Felhasználó inaktív   HAARRR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 02. 19:15

Codegon lehurrogása: 2003-ban vettem 420W tápot azóta is müxik minden zokk szó nélkül.
Mindenki vonja le a következtetést....No comment:)
Szép napot!

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.