HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1731 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 18. 17:18

Idézet: stol - Dátum: 2009. jan. 18., vasárnap - 17:06

TÍÍBÁTÖR?!  :Đ

Tébutta. Német. Mint ahogy a Spar is az. :)

#1732 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 23:21

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jan. 15., csütörtök - 20:55

Az Ednet valóban hulladék. A venti előszeretettel áll meg benne, az eredményét láthattad.
A PH táptesztjei nem fizetettek, már csak azért is, mert szoktam szakvéleményezni.

A pont pediglen, itten -- legalábbis ami engem illet...  :respect:

Valóban beállt az egyik venti benne...  :down:

Igen, láttam az eredményt, tetszetős!

Főleg az a műszaki "megoldás", ahol is a venti drótjáról lespórolták az oldható csatit,
és fixen a panel 2 forrpontjához forrasztották, pedig az aljzat ott figyelt mellette a
panelen: ez, szerintem kritikán alulian dzsunkás...  :down:

Az ednetet illetem, persze...  :p   

Szerkesztette: Macikák 2009. 01. 19. 23:27 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1733 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 23. 21:05

Én legalább is maradok a jó öreg Thermaltake 650W-s tápomnál.
Nekem is kínálták az egyik boltban az ednetet de nem kellet nekem mert tudtam róla hogy melyen .

Szerkesztette: adax01 2009. 01. 23. 21:05 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1734 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 13:52

Namost hogy a pék húzza a faszára azt a nádvágó kurva édes anyját annak a hómajombaszta félhülyének, aki kitalálta a 8 eres PCI-E segédtápot.

Eleve, a faszom tele van ezzel az egész OC meg gammer nemzedékkel,hogy a nagytalpú isten faszának kell egy fingerli játéknak 150W zabáló kártya.  Kitalálja a tetves ökre, hogy nem jó az évek óta bevált 4 eres alaplapra jó ATX AUX, nem saját 6 eres PCI-E szabvány kell, ráadásul megforditja az érpárokat. Majd jön a szájbarakott barma, és mivel 1 nem elég, nem, nembasz rá mégegyet a retkes MSI kártyára, ó dehogy, mert a buziknak való tápon amugy is van kettő, dehogy. Rárak egy 8 tűset. Amire dugva persze 6 tűssel nem megy. De átalakitót, azt nem ad a 120 ezer forintos kártyához, az ügyfél meg veri az asztalt, részint jogosan, bár aki ilyet vesz, arra ráereszteném az APEHet eleve. Megoldás? Rendeljünk átalakitót. Persze nincs. Nagy nehezen jön X nagykerből Kolink. PCI-E-nek árulják, de rá van irva magyarul, hogy az ATX 12V 8 eres. Dugnám a kártyába, nemjó, nem stimmel a műanyag. Közben üffél elmegy, megoldja. Kábel itt rohad a polcon, mikoris a minap bejön egy 30as csaj egy géppel. Csifi táp, ATX12V AUX dugó elégve, persze, mert a lapra 8as kéne. Mondom hopsza, itten van egy molex - 8as. Veszem elő, mondom de fura.....HÁT A KURVA ANYÁD BAZD TELIBE, a dugó, az ATX 12V AUX8as, de a bekötés, az PCI-E...rohadj meg. Ráadásul a két utolsó az egybekötve föld. Bazdmeg. Tű elő, kipiszka, átcsere, plusz egy szál beköt, működik, 480 forint, szentségelés, ügyfél mosolyog, hazamegy, örül. Én meg.....vágnám át a kezét órarugóval az ilyen baromnak, aki ezt lemeózta, meg amelyik legyártotta, meg amelyik itthon felcimkézte...mák hogy ez az 1 azaz 1 darab volt.

#1735 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 14:08

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 14:52

Namost hogy a pék húzza a faszára azt a nádvágó kurva édes anyját annak a hómajombaszta félhülyének, aki kitalálta a 8 eres PCI-E segédtápot.

Szia, jó látni újra...  :)

És még engem wau le a múltkor, gondolom, valami fijatalka gammer...  :p
Hogy az AGP elavult dolog, hát hogyne...  :p
Annak legalább még szabványos molex-csatija van!

Miután fogóval kiigazgattad a dugón belül szétcsúszott kontaktokat,
máris rádughatod...  :Đ  :Đ  :Đ

#1736 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 14:32

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 14:52

...mert a buziknak való tápon amugy is van kettő, dehogy.

Megnéztem a tápom: buzi vagyok!  :Đ

Eleve, magyarázd el a kedves user-nek, hogy:

1. Ha már 120 ropija van egy grafkártyára, legyen már még 20, egy normális tápra.

2. El kéne már végre felejteni a multikat, az ipari hulladékaikkal.

3. Az egész tervezés úgy ... ahogy van, az alapoktól!

Igazából mást nem tettek, minthogy a leánykorában fekvő ATX-házat
felállították, a meghajtókat 90 fokban elfordították, hogy a lemezt be
tudd rakni, és ennyi...  :p

Léteznek persze királyságosan TERVEZETT, pl. LIAN-LI kasztlik, dehát
azért ugye nem fognak 60+ ropit perkálni, szívjunk csak, mi...  :Đ

Grafkártyáért 120 ezret? Boldogan!  :D 

Szerkesztette: Macikák 2009. 01. 27. 14:36 -kor

#1737 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 15:49

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 14:32

Megnéztem a tápom: buzi vagyok!  :Đ

Eleve, magyarázd el a kedves user-nek, hogy:

1. Ha már 120 ropija van egy grafkártyára, legyen már még 20, egy normális tápra.

2. El kéne már végre felejteni a multikat, az ipari hulladékaikkal.

3. Az egész tervezés úgy ... ahogy van, az alapoktól!

Igazából mást nem tettek, minthogy a leánykorában fekvő ATX-házat
felállították, a meghajtókat 90 fokban elfordították, hogy a lemezt be
tudd rakni, és ennyi...  :p

Léteznek persze királyságosan TERVEZETT, pl. LIAN-LI kasztlik, dehát
azért ugye nem fognak 60+ ropit perkálni, szívjunk csak, mi...  :Đ

Grafkártyáért 120 ezret? Boldogan!  :D 

35 rongyos termálték volt, jól megnyomta a szót hogy érezzem, hogy ez egy termálték és NAGYON drága volt és NEM fogja lecserélni. Ilyenkor foghegyről odabököm hogy nekem meg 650es Enermaxom van, 21 vinyó van a gépemben és különben is minden ami nem enermax az egy lapát szar, ilyenkor kussolnak. Mikor elkezd gyöngyözni a homloka, akkor még beszúrom, hogy hetente több darabot is garizni kell. Mikor már szemmagasságban van a pultal, akkor átkiabálok hátra, hogy emlékszel zolika a múltkori csákóra, hogy leégett neki a termálték? Basszus de sajnáltam, bukta minden adatát, és semmit se lehetett legarizni. Ilyenkor gőzölgő szerves pocsolyává olvadva kifolynak a boltból. Még utána sercintem, hogy az enermaxot max egy hét alatt garizzák és évente kettőt ha visszahoznak, és már fel is száritotta a nap.

A többiben igazad van, ezeket a gyökérbányász 20 éves magunk előtt görgetett elavult szabványokat valóban nullába kéne gatterolni. Megint a római ló valaga szól bele az űrkutatásba.

#1738 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 15:54

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 16:49

A többiben igazad van, ezeket a gyökérbányász 20 éves magunk előtt görgetett elavult szabványokat valóban nullába kéne gatterolni. Megint a római ló valaga szól bele az űrkutatásba.

:D  :D  :D

#1739 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 16:11

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 16:49

35 rongyos termálték volt, jól megnyomta a szót hogy érezzem, hogy ez egy termálték és NAGYON drága volt és NEM fogja lecserélni.

Amiket látok, azok után már az is dícséretes, ha valaki eljut a Thermaltake-ig...  :eek:

Én már rég feladtam: ha úgy óhajtja, berakom néki a bontós Mercury-t vagy tán
codegent, aztán kalap...  :p

(arból várat ugyan persze lehet, ámde nem érdemes...  :)

Ezt elmagyarázni, biza meddő dolog. User nem fog meghatódni!

Elmondhatom, hogy figyi öreg, ha a tápod nem kegyes halált hal, hanem kegyetlent
és visz magával mindent (kollégámnak volt ilyen esete, nekem még nem, szerencsére),
az hangyányival többe jön, mint egy normális táp plusz költsége, ugyan!

Legyintés -- vele ilyen? Usse történhet!  :Đ

Én már rég feladtam az okítást...  :p

#1740 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 27. 17:08

Én már nem lepődök meg semmin se mert ez az igazság, én is jártam már hasonló cipőben mint ti.
És volt olyan hogy csak pislogtam a történteken a számtek boltban lévő eladón s az oda épp be toppant fiatal huszon egy két éves vagy még fiatalabb vevőn.
:)
Ami máshonnan kimaradt
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1741 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 17:17

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 15:49

Megint a római ló valaga szól bele az űrkutatásba.

Köszi, érdemes volt ráereszteni a guglit a "római ló segge" kulcsszavakra. Nem ismertem a sztorit. :respect:  :Đ

#1742 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 27. 19:23

Hát im hol a római ló segge magyarázata.

http://janolabs.blog.hu/2008/05/15/az_urra...omai_lo_hatsoja
www.mustarhaz.hu/NYIL/2007/marcius.pdf
Ami máshonnan kimaradt

#1743 Felhasználó inaktív   l_lorincz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 28. 13:24

Otthoni géppel szerencsém van. Az alaplapot ABIT KT7A, procit AMD Athlon 1200, még 2002-ben vettem. Volt még benne egy LG CD író is de azt egy másik géppel elajándékoztam 2007-ben addig működött rendesen azóta nem hallottam róla. A táp egy Codegen ha jól emlékszem 2003-ban tettem bele. Van egy TEAC cd olvasó 2000 őszén vettem. Vinyó egy 250-es Samsung 2007-ben lett véve. Van még benne egy Seagete 20Gigás is, az 2001-es ha jól emlékszem. Videókártya Ati 9600XT 128-as 2003-ból. Én használtam elég sokat azt a gépet, játékra is, kicsit húztam is. Most öcsém használja Linuxszal netezni meg csetelni.
Hűtések cseréje most van folyamatban, még procira lesz új hűtés. Megy a régi is, de elővigyázatosságból lesz új.
Volt egy régi gépem amit a fenti előtt használtam azt eladtam akkor és 2007-ben találkoztam vele, vagyis a srác költözött az akkori albinkba, és egy valami szállt el neki amúgy működött rendesen. Az egy 600-as AMD volt Epox alaplappal.
<a href='http://img296.imageshack.us/my.php?image=186pi7.jpg' target='_blank'>Thanks Michael</a>
"nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy mit szeretnék, arról nincsen fogalmam." By vasy05

#1744 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 14:31

Idézet: l_lorincz - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 13:24

Otthoni géppel szerencsém van. Az alaplapot ABIT KT7A, procit AMD Athlon 1200, még 2002-ben vettem. Volt még benne egy LG CD író is de azt egy másik géppel elajándékoztam 2007-ben addig működött rendesen azóta nem hallottam róla. A táp egy Codegen ha jól emlékszem 2003-ban tettem bele. Van egy TEAC cd olvasó 2000 őszén vettem. Vinyó egy 250-es Samsung 2007-ben lett véve. Van még benne egy Seagete 20Gigás is, az 2001-es ha jól emlékszem. Videókártya Ati 9600XT 128-as 2003-ból. Én használtam elég sokat azt a gépet, játékra is, kicsit húztam is. Most öcsém használja Linuxszal netezni meg csetelni.
Hűtések cseréje most van folyamatban, még procira lesz új hűtés. Megy a régi is, de elővigyázatosságból lesz új.
Volt egy régi gépem amit a fenti előtt használtam azt eladtam akkor és 2007-ben találkoztam vele, vagyis a srác költözött az akkori albinkba, és egy valami szállt el neki amúgy működött rendesen. Az egy 600-as AMD volt Epox alaplappal.

Ezt miért is osztottad meg velünk? A codegen a pocsék áru az OK, de mit bizonyítasz most ezzel?  :think:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1745 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:17

Ezt én sem értem.
:think:
Ami máshonnan kimaradt

#1746 Felhasználó inaktív   l_lorincz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:56

Kimaradt valami tudtam én. Van benne egy NEC dvd író ami ha felpörgeti a lemezt zörög, mint egy traktor. De a többi alkatrész az működik rendesen.
<a href='http://img296.imageshack.us/my.php?image=186pi7.jpg' target='_blank'>Thanks Michael</a>
"nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy mit szeretnék, arról nincsen fogalmam." By vasy05

#1747 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 12:35

Idézet: l_lorincz - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 16:56

Kimaradt valami tudtam én. Van benne egy NEC dvd író ami ha felpörgeti a lemezt zörög, mint egy traktor. De a többi alkatrész az működik rendesen.

Óvatosan vele, mert felrobbanthatja a lemezt, s az író is simán belehalhat. Sok lemezzel csinálja, vagy csak 1-2-vel? Formatervezett lemezek hátrányban. Kimondottan nem ajánlják őket, vagy valami agyongyűrt lemez is csinálhat ilyet. De alapjában szétvágja a tengelyt valószínűleg, úgyhogy szerintem valamit kezdj vele hirtelen.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1748 Felhasználó inaktív   l_lorincz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 18:19

Minden lemezzel ezt csinálja. Nem sokat van használva, de amúgy nem tudom, hogy miért nem vittem vissza a vétel után. Akkor még nem tudtam, hogy 3 napon belül vissza lehet kérni a pénzt is akár. Öcsém nagyon ritkán használja ha használja egyáltalán. Ha legközelebb haza megyek akkor majd lehet, hogy szétszedem. Tényleg a Mistralos cuccokkal mit lehet csinálni ha meghibásodnak?

Szerkesztette: l_lorincz 2009. 01. 29. 18:21 -kor

#1749 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 08:17

Idézet: l_lorincz - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 19:19

Minden lemezzel ezt csinálja. ...

Az nem jó, árt a lemeznek, simán felrobbanthatja. Ha garis, akkor ne szedd szét, vidd vissza garba, szerintem simán cserélni fogják, másikra. Ha nem garis, akkor sajnos meglehet, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, ha a tengely excenteres, vagy akármi. Végzetes hiba. Ráadásul veszélyes is.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1750 Felhasználó inaktív   l_lorincz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 11:24

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 9:17

Az nem jó, árt a lemeznek, simán felrobbanthatja. Ha garis, akkor ne szedd szét, vidd vissza garba, szerintem simán cserélni fogják, másikra. Ha nem garis, akkor sajnos meglehet, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, ha a tengely excenteres, vagy akármi. Végzetes hiba. Ráadásul veszélyes is.

De mistralos azt hová vigyem be? Az üzlet megszűnt, ilyenkor mi a teendő?

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.