HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1771 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 03. 20:57

Idézet: debaj - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 0:22

És ha se kutyám, se macskám, csak egy Amiló laptopom? :)

...Kocsid sincs? :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1772 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 04. 10:14

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 20:57

...Kocsid sincs? :Đ

Neked sincs :D Autód van. A kocsi az, amit húzni vagy tolni kell. Mondjuk a franciák gyártanak ilyesmit manapság. Meg az olaszok :D

#1773 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 13:33

amilovaskocsi :idea:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1774 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 13:35

Miért érzem úgy, hogy kissé túl van ragozva a téma? :)

#1775 Felhasználó inaktív   niki27 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 04. 16:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 11:01

Azért bármennyire is hiszékeny vagyok ezt a történetet még én se hiszem el. Hogy 1 évig nem tudták megjavítani. Persze. És és mindenközben birka vérmérséklettel vártad a messiást.

Miért hiszem azt, hogy ez valami burkolt lejárató kampány akar lenni? Csak azért regelt, hogy leírhassa ezt a "történetet" ide nekünk.

Kissé dühített az ügyintézés, amúgy voltam ide regelve. Más dolgom is van, mint egész nap fórumozgatni. Kiverték a biztosítékot nálam. Folyamatosan telefonálgattam hol a pesti szervízbe, de ott már a nagyfőnöknek, hol a Karakter kft-hez. Épp az önhiba-nem önhiba kérdést bizonygatták, mire a pesti nagyfőnök hosszas papirmunka, telefonálgatás után 36000-ért adott egy kijelzőt a garanciális gépre. A melógép leltárba van, vagyis nem olyan egyszerű cserélni. Igaz rögtön akkor kellett volna kivágni. Szívesen scannelem a dokumentumokat is esetleg. K...va okos vagy, süt belőled a rosszindulat, esetleg szervizes vagy? Meló mellett aligha tudtam rohangálni, csak ezért úszták meg az ügyvédet. A fogyasztóvédelmet elővetítettem, na akkor készségesek lettek és már Pesttel tárgyaltam. Mielőtt kinyitod a szád gondolkozz esetleg...Nekem ez rohadt meredek story. Hogy egy ilyen cég ilyet megenged az meg végképp durva. Közben leveleztem meg telefonálgattam a fogyasztóvédelemmel is, nagyon rendesek.

#1776 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 16:23

Idézet: niki27 - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 16:03

Kissé dühített az ügyintézés, amúgy voltam ide regelve. Más dolgom is van, mint egész nap fórumozgatni. Kiverték a biztosítékot nálam. Folyamatosan telefonálgattam hol a pesti szervízbe, de ott már a nagyfőnöknek, hol a Karakter kft-hez. Épp az önhiba-nem önhiba kérdést bizonygatták, mire a pesti nagyfőnök hosszas papirmunka, telefonálgatás után 36000-ért adott egy kijelzőt a garanciális gépre. A melógép leltárba van, vagyis nem olyan egyszerű cserélni. Igaz rögtön akkor kellett volna kivágni. Szívesen scannelem a dokumentumokat is esetleg. K...va okos vagy, süt belőled a rosszindulat, esetleg szervizes vagy? Meló mellett aligha tudtam rohangálni, csak ezért úszták meg az ügyvédet. A fogyasztóvédelmet elővetítettem, na akkor készségesek lettek és már Pesttel tárgyaltam. Mielőtt kinyitod a szád gondolkozz esetleg...Nekem ez rohadt meredek story. Hogy egy ilyen cég ilyet megenged az meg végképp durva. Közben leveleztem meg telefonálgattam a fogyasztóvédelemmel is, nagyon rendesek.

arrol a helyröl én se vennék semmit, ez volt a tanulópénzed...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1777 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 16:26

Visszaolvasva igy ja kérem, sulinet...és mindjárt 224 rongyért, munkára, ofkorsz....FuSit....na igen. Van aki tud élni.

És lehet köpködni, igen, szervizes vagyok ÉS rosszindulatú. Igaz én kerek-perec meg szoktam mondani, hogy : mi áruljuk, nem javitjuk. Van márkaszervize. Oda megy. Én semmit sem tudok tenni az ügymenet meggyorsitása érdekében. De a legfontosabb: nem kell szart venni. Vagy akkor nem kell csodálkozni. Pláne nem sulinetben.

#1778 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 21:48

Idézet: niki27 - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 17:03

Sulinetre vett gép leltárba került egy cégnél? Mit gondoltok, nem adócsalás esete tétetett fennforgásba?
... a trip back in time is all I need ...

#1779 Felhasználó inaktív   F-UzR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 22:30

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 22:48

...nem adócsalás esete tétetett fennforgásba?

Valószínűleg nem igényelték vissza a kedveznényt. :D

#1780 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 02:17

Egy másik fórumon mintha már szerepelt volna,
ugyanez a FuSi-sztori...  :p  :p  :p 
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1781 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 03:15

A melógép leltárba van, vagyis nem olyan egyszerű cserélni.

Nem a fenét nem, amelyik könyvelés nem bírja csuklóból megoldani, azt ki kell rúgni. Ilyen miatt ugyanúgy illene köpködnök rájuk is, mint a sztori ellenoldali résztvevőire.
Make love not Wor.

#1782 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 08:31

Én emlékszem Niki27-re, ebben a fórumban írta, hogy nem akarták a garanciális javítást elvégezni, mondván, hogy ő rongálta meg a gépet.

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 16:26

És lehet köpködni, igen, szervizes vagyok ÉS rosszindulatú. Igaz én kerek-perec meg szoktam mondani, hogy : mi áruljuk, nem javitjuk. Van márkaszervize. Oda megy. Én semmit sem tudok tenni az ügymenet meggyorsitása érdekében.

Pedig ha Te adtad el, akkor Neked kell intézned a garanciát. A vevő Hozzád viszi vissza, és nem kell törődnie azzal, hogy Te mit csinálsz, a márkaszervízbe viszed, vagy hová viszed.
Viszont ha több hétig tart a javítás, akkor Neked kell cseregépet adnod addig.

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 16:26

De a legfontosabb: nem kell szart venni. Vagy akkor nem kell csodálkozni. Pláne nem sulinetben.

Igen, a FS elég ócska. De: ha valaki vesz egy laptopot 200k-ért, azért elvárhatná, hogy működjön, és a garanciát intézzék el normálisan.

Mit szólnál, ha vennél egy autót, amikor kifzeted, akkor ó, nálunk vásárold meg, meg rendesek meg minden, aztán van rá mondjuk 3 év garancia, és ha valami hiba miatt elviszed a márkaszervízbe, és ott hetekig, hónapokig lesz*rnak, mondván a garanciát másik cégnél intézik, és arra kell várni, különben is minek vettél sz*rt.
Azt mondanád, hogy a f*szomat se érdekli, hogy hogyan intézik a garanciát.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 05. 08:32 -kor

#1783 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 10:51

Te, céges géppel fogyasztóvédelem nem is foglalkozik. Most akkor tedd már tisztába ezt az ügyet ,ha azt akarod hogy komolyan vegyelek. Ezt a hangnemet meg vedd vissza, mert ha én egyszer kinyitom a számat... Ugyanis eddig nem nyitottam ki.  Amit itt összehordtál már leltárról meg céges gép meg fogyasztóvédelem meg sulinet, mind ütik egymást. Ezek után csak egy dologra tudok gondolni: Csúsztatsz össze-vissza.

#1784 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 11:24

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 8:31

Én emlékszem Niki27-re, ebben a fórumban írta, hogy nem akarták a garanciális javítást elvégezni, mondván, hogy ő rongálta meg a gépet.

Pedig ha Te adtad el, akkor Neked kell intézned a garanciát. A vevő Hozzád viszi vissza, és nem kell törődnie azzal, hogy Te mit csinálsz, a márkaszervízbe viszed, vagy hová viszed.
Viszont ha több hétig tart a javítás, akkor Neked kell cseregépet adnod addig.

Igen, a FS elég ócska. De: ha valaki vesz egy laptopot 200k-ért, azért elvárhatná, hogy működjön, és a garanciát intézzék el normálisan.

Mit szólnál, ha vennél egy autót, amikor kifzeted, akkor ó, nálunk vásárold meg, meg rendesek meg minden, aztán van rá mondjuk 3 év garancia, és ha valami hiba miatt elviszed a márkaszervízbe, és ott hetekig, hónapokig lesz*rnak, mondván a garanciát másik cégnél intézik, és arra kell várni, különben is minek vettél sz*rt.
Azt mondanád, hogy a f*szomat se érdekli, hogy hogyan intézik a garanciát.

Céges gép esetén 60 napot ir elő a törvény.

Persze hogy nekem kell intézni a garanciát, de mondjuk cserekészüléket is csak egy idő után kellene adni. Mellesleg, amelyik külső garanciás, mondjuk az Acer, Samsung, LG, stb, ha cégnek ment, akkor itt biza pingvin van, mert akkor intézi ahogy akarja a márkszarvizzel, közöm nincs hozzá.

Az FS ócska. De. Ha drágán veszed ráadásul a szart, akkor most ki a birka? Ja hogy ez vótt óssóér' sulinyetbe, azt' állambá meg besegit? Jaaaaa.....

Veszel egy autót, ami szar, beviszed, megnézik, nemszar, visszaviszed, deszar, nemszar, deszar,nemszar, szerinted, hány ember furulyázik ilyenen sok remek járgánnyal?

Én ezt rövidre zártam a magam kis életében azzal, hogy nem veszek szemetet, és PONT. Mindent arra kell használni, amire való. A fusi pl ajtóütközőnek kiváló.

#1785 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 12:22

Ja dell meg 400 ezer forintos újságnehezéknek :D Szar mind csak a körítés más.

#1786 Felhasználó inaktív   niki27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 12:23

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 21:48

Sulinetre vett gép leltárba került egy cégnél? Mit gondoltok, nem adócsalás esete tétetett fennforgásba?

Képzeld el, kihagytuk az adócsalást. Sulinetre megvehettem a gépet, kaptam hozzá igazolást, cserébe a melóhely "leltárba" vette. Ez annyit jelent, hogy a papirokat, számlákat fénymásolták, ha ellenőrzés ment, akkor rögtön el tudtak vele számolni. Nyilván az adóból már nem igényeltük vissza és 2 évig csak saját költségemre cserélhettem laptopot. A rosszindulat úgy látom magyar mentalitás egyesekben....2-More is baromi okos......Na nincs időm tovább vitázgatni, dolgoznom is kell. Gondoltam, leírom a tapasztalatot, mert én biztos megfizettem a tanulópénzt, ami nekem annyi:
1:FuSi laptopot soha többet, ingyen se (Van akinek bejött, nem tagadom.)
2:Csak márkaboltban vásárolok műszaki cikket (Cora-ban, Tesco-ban stb. nem)
3:Karakter Kft-t messze elkerülöm
Gondolom ez egy fórum, bárki elmondhatja a tapasztalatait, szólásszabadság van. Ha van egy kis IQ szinted, nem birkázod a másikat, de ez is magyar mentalitás, mint a rosszindulat. Egyébként a történet kiverte nálam a biztosítékot, de más is ugyanígy felháborodna.
Nyilván, 2-More is igénybe vehette volna a sulinetes lehetőséget, jogom volt hozzá. Ennyi pénzért normális gépet vártam. Rendes melóm van, van másodállásom is, bőven fizetek adót az államnak. Nem lopom a pénzt (mint sokan mások), megfizetek dolgokat, de nagyon nem szereteem, ha átvernek. Én részemről a lptop storyt túltárgyaltam, és valóban megfizettem a tanulópénzt bőven. (beszámíthatom a kiesett munkát is)

#1787 Felhasználó inaktív   niki27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 12:29

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 10:51

Te, céges géppel fogyasztóvédelem nem is foglalkozik. Most akkor tedd már tisztába ezt az ügyet ,ha azt akarod hogy komolyan vegyelek. Ezt a hangnemet meg vedd vissza, mert ha én egyszer kinyitom a számat... Ugyanis eddig nem nyitottam ki.  Amit itt összehordtál már leltárról meg céges gép meg fogyasztóvédelem meg sulinet, mind ütik egymást. Ezek után csak egy dologra tudok gondolni: Csúsztatsz össze-vissza.

Nem csúsztatok. De nehogymár neked magyarázzak. Rosszindulat megvan benned is, mint sok más emberben is. Levelet küldtem Szolnokra. Kaptam egy telefont vissza, amiben elmondták, mi a teendőm. Valóban nem foglalkoznak ilyesmivel. Sok üzletben elég csak "rájuk" ijjeszteni. Valóban meggyorsította a dolgokat. Rohadtul félek tőled :) Ilyenekkel, mint te nem igazán kellne társalogni. Mert ki vagy te, hogyha te egyszer kinyitod a szádat.....Ugyanolyan ember vagy, mint bárki, csak nagyobb.....Nincs kedvem lesüllyedni hozzád.Baromira félek, hidd el.

#1788 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 12:52

Idézet: niki27 - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 12:23

Képzeld el, kihagytuk az adócsalást. Sulinetre megvehettem a gépet, kaptam hozzá igazolást, cserébe a melóhely "leltárba" vette. Ez annyit jelent, hogy a papirokat, számlákat fénymásolták, ha ellenőrzés ment, akkor rögtön el tudtak vele számolni. Nyilván az adóból már nem igényeltük vissza és 2 évig csak saját költségemre cserélhettem laptopot. A rosszindulat úgy látom magyar mentalitás egyesekben....2-More is baromi okos......Na nincs időm tovább vitázgatni, dolgoznom is kell. Gondoltam, leírom a tapasztalatot, mert én biztos megfizettem a tanulópénzt, ami nekem annyi:
1:FuSi laptopot soha többet, ingyen se (Van akinek bejött, nem tagadom.)
2:Csak márkaboltban vásárolok műszaki cikket (Cora-ban, Tesco-ban stb. nem)
3:Karakter Kft-t messze elkerülöm
Gondolom ez egy fórum, bárki elmondhatja a tapasztalatait, szólásszabadság van. Ha van egy kis IQ szinted, nem birkázod a másikat, de ez is magyar mentalitás, mint a rosszindulat. Egyébként a történet kiverte nálam a biztosítékot, de más is ugyanígy felháborodna.
Nyilván, 2-More is igénybe vehette volna a sulinetes lehetőséget, jogom volt hozzá. Ennyi pénzért normális gépet vártam. Rendes melóm van, van másodállásom is, bőven fizetek adót az államnak. Nem lopom a pénzt (mint sokan mások), megfizetek dolgokat, de nagyon nem szereteem, ha átvernek. Én részemről a lptop storyt túltárgyaltam, és valóban megfizettem a tanulópénzt bőven. (beszámíthatom a kiesett munkát is)

Nem vagyok se okos, se semmi, csak egy szarházi senki szerelő. Csak napjában hallgatom a sóhajtozást, mikor hozzák vissza a sok szemétrevaló szennyet, hogy jajj de drága volt. Volt olyan gép itt, agyig tömve mindenel, hogy 12 sulinetmatrica volta rajta.

Igénybe vehettem VOLNA. Ahogy a családi pótlékot is vehettük volna, meg a gázártámogatást, meg a többi szart is. Csak tudod, amikor ilyesmit veszel igénybe, akkor azt valaki mástól VESZED EL. 200 rugós laptopnál az a szaros 40 rongy, ami a sulinet volt? Ugyanmár....munkára, persze. Figyi, cica, most megint vérgeci leszek, igazi tuskó fasz számitógépbuzi: kinéztél egy laptopot okosba mer' sulinyet', 40 rugó ingyen miért ne, fagyipénz a 160 mellé. Persze bebuktad ahogy várható lett volna, vettél egy zsák szart valahonnan. Olcsó húsnak higa  leve, ismerős? Dolgoztam cégnél ahol vastagon voltunk a sulinetbe, mesélhetnék pár viccességet hogymintment. Most meg előadod itt a hattyú halálát, hogy téged hogy megvezettek. Ja. Ha hagyod....magad másztál a szarba kiscsillag, nem belelöktek.
Nekem is van rendes állásom, meg másodállásom másik 3, és amire akarok, arra tudok pénzt keresni, de eszembe nem jutna egy valag pénzt úgy kiszórni, hogy ha már magam szemlátomást mit sem értek a dologhoz, meg ne kérdezzek olyat aki spiler. Márpedig ez iskolapéldája annak, hogy NE vegyünk noteszt.

#1789 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 12:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 12:22

Ja dell meg 400 ezer forintos újságnehezéknek :D Szar mind csak a körítés más.

Ja. Csak ott van alsó hangon 3 év gar, amit lehet intézni. Vagy akár a lófütty Acert is.

#1790 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 13:56

Idézet: niki27 - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 12:23

Képzeld el, kihagytuk az adócsalást. Sulinetre megvehettem a gépet, kaptam hozzá igazolást, cserébe a melóhely "leltárba" vette.

1-es, ülj le.

Amúgy rendszeresen leírod a K betűs cég nevét, közben nem is biztos, hogy tehet az egészről.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.