HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1881 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 11. 21:41

Várom már hogy mikor irja valaki az hogy veszel valamit úszd át a tengert és vidd vissza japánba mert ott a szervize.Ő nem tehet róla sőt nem is ő adja el hanem a gyártó.

Szerkesztette: djculture 2009. 03. 11. 21:43 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1882 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 21:51

Idézet: stol - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 20:37

Én meg téged röhöglek körbe és elhajtalak, HA a forgalmazó csak avval veszi át, OEM-be nem.
Nehogymá' még én kerítsek neki dobozt, hogy begarozhassam a szarodat! Ember! Hol élsz?

Az a helyzet, hogy lenyegtelen, hogy a forgalmazo mivel veszi vissza, meg hogy a kiskerbolt mivel keri, jelenleg semmilyen jogszabaly nem irja elo a fogyasztonak a csomagolas megorzeset, es nem teszi lehetove a kiskerbolt reszere ennek a fogyasztotol valo megkoveteleset. Ergo korberohoghetsz, de ebben az esetben a jotallasi igeny teljesitesenek megtagadasarol en kanyaritanek par sort a vasarlok konyvebe... Oszt majd meglassuk mi lesz.
Vettem amugy en is kiskerben (sajatot) nakkerben (kuncsaftnak) dvdjatekost mindketto garlevelen ott figyelt ez a kitetel, mosolyogtam egyet, aztan szevasz. Ha bedoglik, ment volna vissza a nakkerbe, en leszarom, hogy ok miket talalnak ki, maximum szajkaratezunk fel orat...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1883 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:09

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 21:41

Várom már hogy mikor irja valaki az hogy veszel valamit úszd át a tengert és vidd vissza japánba mert ott a szervize.Ő nem tehet róla sőt nem is ő adja el hanem a gyártó.

De, amikor eladáskor mondom bele abba a szép értelmes lószemű 1 bites kképébe, hogy "b+, ennek külsős garjegye van, ha fos 3 nap után oda vidd, ide ne hozd, mert qrvaideges leszek.." Bólogat, csörög a 2 bit a fejében, mit bab a zacskóban, majd el... Erre, ha megjelenik a márkaszerviz mellett 300m-re a kezében a fossal és nem hajlandó oda vinni, mint szólsz hozzá?
HÁROMSZÁZ MÉTER.

A fos 28500HUF-os HANNS-G monitorán van 1500- hasznunk! Mit kívánsz rántsam is le érte, vagy csak elég, ha kinyalom?
Azt is említsük meg, hogy van amire GARANCIA, van amire JÓTÁLLÁS van. Pl. a Samsung fosára JÓTÁLLÁS van, nem garancia. Jótállás esetén a gyártó javít/cserél, az eladó szervnek nincs kötelessége azonnali cserére. Pláne, ha LIMITÁLT a jótállás.
Fel kéne fogni, hogy az eladó nem csak a vevőért, a vevő nem csak az eladóért megy be megtisztelni a másikat!
Egymásért vagyunk.
Ha fax a paraszt vevő, akkor én is az vagyok. _pont_

Behozza a megmikrózott optikát nekem garr vége előtt 2 nappal, hogy szar? (Az egy dolog, hogy én bebukom, de az, hogy totál hülyének néz és azt hiszi minden vérpistike, hogy minden fost legaroztathantak!)
Volt ma egy vásárló, aki vett egy hangfalat és wireless gamepad-et.
Azt még elviseltem, hogy a hangfalat kipróbáltatta. (30percig dobozoltam vissza)
De, ott már elpukkant az agyam, hogy próbálhassa ki a gamepad-et is, egy netről leszedett demó alatt.
Kokpitet ne tegyek a segged alá vazz?!
Arról nem is említek már, hogy ezidő alatt 2 vevőm is kifordult a boltból....

Nagyon kezd elegem lenni ebből az országból!
MEg abból ism, ha valakinek van pénze, azt hiszi, mindent megtehet!

Bolt előtt pont ajtóval szemben van egy hivatalosan is rakodásra fenntartott parkolóhely, ahová tilos beparkolni 8-10 között, ha nem rakodsz.
Erre, tele a kombi csomagtartó plafonig áróval és az erre kijelölt helyen áll az esőben esernyővel és asszondja: "mindjárt jön a barátom, neki foglalom a helyet, nem állhatsz be ide." (9:10percet mutatott az óra)
Szépen megkérdem, hogy arra az 5 percre, még fellomolok nem parkolhatok le? Aztán mennék utamra.
Válasz:
-NEM, mert mindjárt itt van a barátom és kell neki a hely...
-És pakolni akar a barátod, vagy rokkant?
-Nem, nem rokkant és nem is rakodik, csak szeret esőben ajtóhoz közel parkolni.
-Én meg szeretném a 2 millányi cuccot minél gyorsabban és esőmetnesen behordani a boltba.
-Oldja meg máshogy, mert a barátom ide fog beparkolni, ha tetszik, ha nem!
-Oké. Viszont, 10 előtt jogomban áll feljelenteni, akadályoztatás miatt.
-Ha feljelenti, meglátja, maga jár szarul, mert majd elintézi, hogy maga járjon szarul.
-Lefosom! Mit képzel? Mindent megtehet valaki, ha pénze és drága autója van? Ki a faxom ő nekem?

Fogtam és a parkolóhely előtt keresztbe álltam elakadásjelzővel és elkezdtem rakodni.

"barátja" időközben megjött, valamit pampogtak és elment beállt a rokkantba :Đ
Természetesen nem volt rokkant, csak vett egy rokikártyát egy hajléktalantól, hogy ne kelljen a 30 millás autóra évi 20ezres parkolóbérletet venni.

Az ilyenek miatt tartunk ott, ahol tartunk.

#1884 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:10

A garjegyen szereplő dolgokat hidd el nem a kereskedő írja a szervízgaros termékeknél. A számítástechnikában és a szórakoztató elektronikában szvsz jogos a kitétel az eredeti vagy annak megfelelő biztonságot nyújtó csomagoláshoz.
A jogszabály azt sem írja elő, hogy a kereskedő nem kérheti az eredeti csomagolást a garancia érvényesítéséhez.

Stol: Ez a BALKÁN! Ez megy meg a félszem.

Szerkesztette: lordrolee 2009. 03. 11. 22:13 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1885 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:15

Idézet: asdf - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 21:51

Az a helyzet, hogy lenyegtelen, hogy a forgalmazo mivel veszi vissza, meg hogy a kiskerbolt mivel keri, jelenleg semmilyen jogszabaly nem irja elo a fogyasztonak a csomagolas megorzeset, es nem teszi lehetove a kiskerbolt reszere ennek a fogyasztotol valo megkoveteleset. Ergo korberohoghetsz, de ebben az esetben a jotallasi igeny teljesitesenek megtagadasarol en kanyaritanek par sort a vasarlok konyvebe... Oszt majd meglassuk mi lesz.
Vettem amugy en is kiskerben (sajatot) nakkerben (kuncsaftnak) dvdjatekost mindketto garlevelen ott figyelt ez a kitetel, mosolyogtam egyet, aztan szevasz. Ha bedoglik, ment volna vissza a nakkerbe, en leszarom, hogy ok miket talalnak ki, maximum szajkaratezunk fel orat...

Tudod az ilyen köcsög vérpistétkéktől mint te is, van tele a faxom, akik ismerik a jogaikat, de a kötelességüket nem és szándékosan leszarják a szabályokat. Ezekkel találkozok mindenhol, még közúton is! "Mosolygok egyet a piroson és átmegyek, mert nekem még belefér."
Kötelességed megtartani a csomagolást, le van írva, lepecsételve. Ha kidobod, evvel kötelességedet és garanciális feltételeket szegted és nincs apelláta!
LESZAROM!

Tipikus eset erre egy memóriakártya, aminek az azonosítójele a csomagoláson van.
Mi a tetves istenfaxát csináljak egy 1GB-os microSD-vel, amin anyi van, hogy "kingston 1GB"???
Se azonosító, se semmi!

Milyen jogon én szopjak a te hülyeséged miatt, ha még le is van írva papírra?! Aztán, ha leírt szabályt megszeged, még te vagy felháborodva és fogyvédelemmel fenyegetőzöl, meg fogyikönyvvel fenyegetőzöl :eek:
Tudod mit? DÖGÖLJ MEG.

Szerk.: Kívánom, hogy pont ilyen köcsögölés kapcsán jól verjen pofán valaki....

Szerkesztette: stol 2009. 03. 11. 22:24 -kor

#1886 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:19

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:10

A garjegyen szereplő dolgokat hidd el nem a kereskedő írja a szervízgaros termékeknél. A számítástechnikában és a szórakoztató elektronikában szvsz jogos a kitétel az eredeti vagy annak megfelelő biztonságot nyújtó csomagoláshoz.
A jogszabály azt sem írja elő, hogy a kereskedő nem kérheti az eredeti csomagolást a garancia érvényesítéséhez.

Stol: Ez a BALKÁN! Ez megy meg a félszem.

Mondjuk ezt elég hülyeségnek tartom én is mert gondolj bele egész raktárat kéne bérelned ha minden cucc dobozát eredeti állapotába meg akarod őrizni.Ráadásul akármi lehet vele beázás, tűz akármi.
Stol:Megértem jó ez megint durva amiket irsz.Ezekbe igazad van.Samsung-ot mondjuk eleve nem veszek mióta ott melóztam.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1887 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:26

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:19

Mondjuk ezt elég hülyeségnek tartom én is mert gondolj bele egész raktárat kéne bérelned ha minden cucc dobozát eredeti állapotába meg akarod őrizni.Ráadásul akármi lehet vele beázás, tűz akármi.
Stol:Megértem jó ez megint durva amiket irsz.Ezekbe igazad van.Samsung-ot mondjuk eleve nem veszek mióta ott melóztam.

A dobozt ki lehet lapítani, mint azt a gyárban is teszik bedobozolás előtt ;)
Máris 10-ede helyet foglal.

#1888 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:35

Idézet: stol - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:09

Azt is említsük meg, hogy van amire GARANCIA, van amire JÓTÁLLÁS van. Pl. a Samsung fosára JÓTÁLLÁS van, nem garancia.

Legalább ne írd csupa nagybetűvel, akkor kevésbé lenne feltűnő, hogy nem ismered a fogalmakat.  :omg:

Mellesleg jelzem: a jogszabály által előírt jótállási feltételekhez képest szűkebbet sem a gyártó, sem az eladó nem szabhat meg. A jótállásnak nem feltétele sem a csomagolás, sem a garjegy, sem a számla. Ezek mind csak a bizonyítást könnyítik, a kötelezettséget nem ezek keletkeztetik, hanem maga a vásárlás.

#1889 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:39

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:35

Legalább ne írd csupa nagybetűvel, akkor kevésbé lenne feltűnő, hogy nem ismered a fogalmakat.  :omg:

Mellesleg jelzem: a jogszabály által előírt jótállási feltételekhez képest szűkebbet sem a gyártó, sem az eladó nem szabhat meg. A jótállásnak nem feltétele sem a csomagolás, sem a garjegy, sem a számla. Ezek mind csak a bizonyítást könnyítik, a kötelezettséget nem ezek keletkeztetik, hanem maga a vásárlás.

Aham.. és mond meg nekem, de okosan, HA CSAK a csomagoláson van termékazonosító, akkor köteles-e megőrizni azt? Nem kérek jogi mellébeszélést, mert ettől falnakmegyek!
Gondold ezt úgy végig, hogy te állsz a pult kasszás oldalán!

Te vagy az eladó, piustike bedob elég egy gigás mikroesdét "ezz FOSSS" kiáltással. SEMMI NINCS hozzá.
Se garrjegy, se csomagolás, se semmi. Kártyán méret és márkán kívül semmi azonosító.

Mit teszel?

Másik oldalról!
Garrjegyen ott van, hogy feltétel, hogy csomagolás min. legyen. Ok. Ha nincs? "Kasszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el..." _pont_ NEm olvasta el a garrlapon a dolgokat? Uram bocsá olvassam fel neki? A garrlap a szerződés ha úgy tetszik az eladó és vevő között. Azon a feltételek felsorolva.

Elegem van ebből az álandó ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ÉN-ből.
Fogd már fel b+, hogy nem csak TE vagy ebben a teliberakott országban, hanem másik 10 millió ember.
Nem csak ÉN van, hanem MI. Amikor TE tudatosan felrúgod az írott, vagy íratlan szabályokat, akkor arra nem azt modnjuk, hogy társadalom tagja, hanem, hogy egy csürhe. És ez van. Ez a kibaszodt ország az önzésről szól, semmi másról! Próbálok nem önző lenni, nyújtom a kisujjam, azonnal rántja a fél karomat is!
Meg kell nézni! A szegény ember hamarabb adakozik, mint aki kőgazdag!

Szerkesztette: stol 2009. 03. 11. 22:51 -kor

#1890 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:51

Idézet: stol - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:39

Aham.. és mond meg nekem, de okosan, HA CSAK a csomagoláson van termékazonosító, akkor köteles-e megőrizni azt? Nem kérek jogi mellébeszélést, mert ettől falnakmegyek!
Gondold ezt úgy végig, hogy te állsz a pult kasszás oldalán!

Te vagy az eladó, piustike bedob elég egy gigás mikroesdét "ezz FOSSS" kiáltással. SEMMI NINCS hozzá.
Se garrjegy, se csomagolás, se semmi. Kártyán méret és márkán kívül semmi azonosító.

Mit teszel?

Nem ismerem el, hogy nálam vette, bizonyítsa be. De ha pistike bemegy a falábú ügyvédhez, aki jól beperel és két hamis tanúval bizonyítja, hogy nálam vette, akkor bebukom a dolgot, és ha a másik eladott 1000 darabon nem volt elég profitom, bezárom a boltot, de legalábbis nem árulok többet ilyet.

Én viszont attól tudok a falnak menni, hogy senki nem kér "jogi mellébeszélést", de ha valami baja van, akkor menne Strasbourgig is, csak oldja meg valaki a problémáját. Mert neki igaza van. Bezzeg elolvasni egy-két jogszabályt, ami a tevékenységére vonatkozik, vagy megkérdezni egy ügyvédet idejében, luxus, meg nincs rá idő, és azok a mocskok sem adják ugye ingyen a tanácsot.

Vevőként meg jogom van fizetni, akármennyit, aztán vagy működik, vagy nem. Elhiszem, hogy vannak vérpistikék, akik mágnesezik a vinyót, mikrózzák a vga-t, akármi, de ez nem ok arra, hogy egy kereskedő eleve csalónak nézze a garanciális ügyet intézni szándékozó vásárlót. Mert anno a vételárat azért gondolom igen elégedetten tette bele a kasszába...

#1891 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:55

Idézet

A garrlap a szerződés ha úgy tetszik az eladó és vevő között.

De nem ütközhet jogszabályi előírásba. Ha azzal ellentétes, akkor elfogadástól függetlenül semmis.

Idézet

Amikor TE tudatosan felrúgod az írott, vagy íratlan szabályokat, akkor arra nem azt modnjuk, hogy társadalom tagja, hanem, hogy egy csürhe.

Dehogynem. Viszont amire próbáltam felhívni a figyelmet, az pontosan az írott szabály, amit a kereskedő pl. azzal sért meg, hogy végigüvölti a bolton, hogy ha nincs garijegy, akkor nincs gari. Ezt konkrétan cáfolja jogszabály, tehát akkor ki is rúgja fel a szabályokat?

#1892 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 22:59

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:55

De nem ütközhet jogszabályi előírásba. Ha azzal ellentétes, akkor elfogadástól függetlenül semmis.

Dehogynem. Viszont amire próbáltam felhívni a figyelmet, az pontosan az írott szabály, amit a kereskedő pl. azzal sért meg, hogy végigüvölti a bolton, hogy ha nincs garijegy, akkor nincs gari. Ezt konkrétan cáfolja jogszabály, tehát akkor ki is rúgja fel a szabályokat?

Legyártják a fost kínában, van rá x jogszabály, csomagolás kell.
LEjön a forgalmazóhoz, neki csomagolás kell, máskép át se veszi tőlem, kiskerestől.
Innentől bukik számomra az egséz, mert van egy elkúrt jogszabály?

#1893 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 23:02

Idézet: stol - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:59

LEjön a forgalmazóhoz, neki csomagolás kell, máskép át se veszi tőlem, kiskerestől.

És ha te mint kiskeres, esetleg szintén hivatkoznál a jogaidra a forgalmazóval szemben?

#1894 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 23:06

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 23:02

És ha te mint kiskeres, esetleg szintén hivatkoznál a jogaidra a forgalmazóval szemben?

A forgalmazó az európai unió tagja és EU-s jogra hivatkozik, de ezt a magyar jog ugye nem kevésszer felülbírálja negativan!
Hogy is van? Nem vagyunk EU tagországok? Igen, de lehet nem sokáig!

#1895 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 23:12

Idézet: stol - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 23:06

A forgalmazó az európai unió tagja és EU-s jogra hivatkozik, de ezt a magyar jog ugye nem kevésszer felülbírálja negativan!
Hogy is van? Nem vagyunk EU tagországok? Igen, de lehet nem sokáig!

Hát egyrészt valamilyen szintű jogharmonizáció azért már megtörtént sok téren. Másrészt viszont a forgalmazó többnyire egy Magyarországon bejegyzett cég, fióktelep, kereskedelmi képviselet, akármi, így hát a magyar jog nem vitásan rá is vonatkozik. Úgyhogy: én mint vásárló, nem fogadom el feltétel nélkül az eladó által pl. jótállás kapcsán elmondottakat, mert lehet, hogy hülyeséget mond. Lehet, hogy neked sem kellene elfogadni a forgalmazó kifogásait...

#1896 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 23:22

Idézet: stol - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:15

Tudod az ilyen köcsög vérpistétkéktől mint te is, van tele a faxom, akik ismerik a jogaikat, de a kötelességüket nem és szándékosan leszarják a szabályokat. Ezekkel találkozok mindenhol, még közúton is! "Mosolygok egyet a piroson és átmegyek, mert nekem még belefér."
Kötelességed megtartani a csomagolást, le van írva, lepecsételve. Ha kidobod, evvel kötelességedet és garanciális feltételeket szegted és nincs apelláta!
LESZAROM!

Az a baj, ha mar boltos vagy, legalabb te tudnad a jogszabalyokat (kvazi kotelezo lenne). Kulon vicces, hogy ezek ismerete nelkul pont te teszed szova a jogaim ismeretet :D

Na, szoval van egy olyan, hogy a fogyved jogszabalyok meg a PTK.-ban foglaltaknal kedvezotlenebb kitetel fogyasztoi szerzodesben nem kotheto ki -minden jotallasi jegyen kotelezo szovegkent rajta is kell ennek lennie amugy-, es most figyelj: az ilyen kikotes automatikusan semmis. Ergo hiaba irod te vagy a nagyker vagy az importor, hogy a csomagolast meg kell tartani, egy mondattal elobbi mondatomra lehet visszakanyarodni, hogy az a nagy budos helyzet, hogy arra, hogy tobb iras legyen a papiron, arra jo ez a szoveg, de jogilag mintha ott sem lenne.
Archív:

#1897 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 23:29

Idézet: stol - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 22:59

Es mondjuk ha nem arulnad? :D
En pl. canon nyomtatot nem vagyok hajlando eladni senkinek, mert a tokom fog bemenni a blaha lujza terre a camera kft.-hez gariztatni, ahol mar akkor is kibasokan voltak, amikor canonbol csak a fenykepezot vittek. Na meg ugye hiresen jo a parkolasa is a kornyeknek...
Archív:

#1898 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 23:31

Idézet: asdf - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 23:22

Az a baj, ha mar boltos vagy, legalabb te tudnad a jogszabalyokat (kvazi kotelezo lenne). Kulon vicces, hogy ezek ismerete nelkul pont te teszed szova a jogaim ismeretet :D

Na, szoval van egy olyan, hogy a fogyved jogszabalyok meg a PTK.-ban foglaltaknal kedvezotlenebb kitetel fogyasztoi szerzodesben nem kotheto ki -minden jotallasi jegyen kotelezo szovegkent rajta is kell ennek lennie amugy-, es most figyelj: az ilyen kikotes automatikusan semmis. Ergo hiaba irod te vagy a nagyker vagy az importor, hogy a csomagolast meg kell tartani, egy mondattal elobbi mondatomra lehet visszakanyarodni, hogy az a nagy budos helyzet, hogy arra, hogy tobb iras legyen a papiron, arra jo ez a szoveg, de jogilag mintha ott sem lenne.

Így van.. Kiskapuzzá vaze!
Ettől fos ez az ország!

Én meg átfordítom a táblát, kikísérem a vásárlót a bolt elé, "rögtön jövök" és mint magánember barátiasságból pofánverem, majd visszamegyünk a boltba, mint eladó és vevő.  ;)

#1899 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 23:32

De, amikor eladáskor mondom bele abba a szép értelmes lószemű 1 bites kképébe, hogy "b+, ennek külsős garjegye van, ha fos 3 nap után oda vidd, ide ne hozd, mert qrvaideges leszek.." Bólogat, csörög a 2 bit a fejében, mit bab a zacskóban, majd el... Erre, ha megjelenik a márkaszerviz mellett 300m-re a kezében a fossal és nem hajlandó oda vinni, mint szólsz hozzá?
HÁROMSZÁZ MÉTER.

Tetszik, nem tetszik, valasztasa szerint oda viszi, ahova kedve van. Vagy hozzad, vagy a szakszervizbe.

Azt is említsük meg, hogy van amire GARANCIA, van amire JÓTÁLLÁS van.

A koznyelvben lehet. Jogilag jotallas van meg szavatossag.

Szerkesztette: asdf 2009. 03. 11. 23:35 -kor

Archív:

#1900 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 23:33

Idézet: asdf - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 23:29

Es mondjuk ha nem arulnad? :D
En pl. canon nyomtatot nem vagyok hajlando eladni senkinek, mert a tokom fog bemenni a blaha lujza terre a camera kft.-hez gariztatni, ahol mar akkor is kibasokan voltak, amikor canonbol csak a fenykepezot vittek. Na meg ugye hiresen jo a parkolasa is a kornyeknek...

Előbb-utóbb éhen döglök.

Ha minden törvényt be akarok tartani betű szerint, akkor éhendöglök.
TE IS éhendögölnél vazz....
Kiskapuzol, így én is kiskapuzok.
Te betartasz 100%-ig minden jogszabályt?
Feljelented magad az ASVA-nál minden DVD megírása után? És netán magad veszed a feketeimport lemezre a matricát? Betartod a sebességkorlátozásokat?

Anyira tarttasd be a szabályokat, amennyire magad is betartod.

Szerkesztette: stol 2009. 03. 11. 23:43 -kor

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.