Idézet: tomesz - Dátum: 2004. április 20, kedd - 19:39
Teljesen egyetértek, értelmetlen topic, ha mindenki beírkálja, mi ment neki/havernak/munkahelyen/stb. tönkre az utóbbi 1 évben, abból semmilyen következtetést nem lehet levonni!!
de ha azt írná be mondjuk 5 ember egymásután hogy az xy maxtor kattogva csapkodja a fejet (mint kifejtették rengetegen az aktuális topikban)
vagypedig beirná valaki hogy hibás a cégénél 30 gépből 25ben abc memória akkor lenne értelme.
sőt annak is, ha egy cucc romlana el, de megindokolná egy mondatban hogy szerinte miért lehet ez típushiba és nem csak az ő aktuális garis sérelme...
mostmár nyilvánvaló hogy zárható a topik akár, semmi értelme, mert nem képesek megtenni fegyelmezetten ezt az arcok olyan formában ahogy Renwick, vagy én is megfogalmaztam az előző topik végén...
"meghalt egy seagate vinyó"
"szar a vargáné, acorp se jobb"
ezeknek semmi értelme. meg annak se hogy valaki beírja hogy sz*r a vargáné, erre még másik 5 ember rászmájlizik, vagy beírja hogy dehát az neki megfelel, miért látja itt viszont...
ex-barátnőmnek speciel megfelelt a gépében egy éven keresztül a vargáné, nem robbant, de attól még _általánosságban_ sz*r táp, ár-arányt tekintve is.
ha sel mercim lenne, nekem is minden sz@r lehetnetne, teleírhatnám a topikot minden alatta levő autóval, meg

szmájlikkal, ha meg 30 éves trabantom, akkor irhatnám hogy "úú de nekem az van, de megfelel, és nincs is keret jobbra"...
nah szétcsépeltem a számat, feleslegesen, mert úgysem érti senki hogy milyen esetben lenne értelme a topiknak...
szvsz zárható is. (de még mindig nem értem a hűtésről képekben topik miért életképesebb, és tartja magát ahhoz aminek ki lett találva)