Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni...
Elküldve: 2004. 04. 28. 13:05
Bootolásba belehal némelyik, harmadik újraindításra jó...
Floppymeghajtók szarok benne, nem olvassák a lemezeket, vagy az egyikben használt lemezt a másik gép nem olvassa, stb.
Elküldve: 2004. 04. 28. 22:59
Idézet: bigsee - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 18:16
Csak azért PÁF, mert nagyon sok embernek okozott ezzel bosszúságot, és tuning szempontjából(ami ma elég fontos) meg sem közelíti a saját kategóriáját.
Elküldve: 2004. 04. 29. 14:47
Idézet: freeone - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:59
Annak, aki úgy vesz alaplapot, hogy becsukott szemmel leveszi a polcról, érezve a platform-matricát rajta, annak igen. De annak nem, aki tuningolni akar és a neten (vagy bárhol) talált tesztek alapján nem azt a lapot választja!
Elküldve: 2004. 04. 29. 17:32
Idézet: freeone - Dátum: 2004. április 28, szerda - 21:59
Ez a leghülyébb magyarázat, aki tuningolni akar és előtte nem néz szét, az meg is érdemli.
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 04. 29. 17:58
Idézet: freeone - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:59
megint en leszek a gocsog paraszt, de vallalta-e a gyarto azt, hogy a nevlegestol magasabb orajeleken/feszultsegeken mukodni fog? Ha meg a nevleges specifikalt parameterek mellett hibatlanul mukodik akkor nem PAF.
A 20000 Ftos magyarorszagon kaphato asztali DVD jatszokat mind laePAFozhatnam azert mert nem birjak rendesen, ertsd alatta hibamentesen, lejatszani a modern, seamless branchingos gyari DVDket...
De mivel a seamless branching egy hekkeles ill. nagyon kicsi a valoszinusege, hogy az eletben ilyen lemez kerul barmelyikbe is, tobbtizezren nasznalnak megelegedessel ilyen szerenyebb kepessegu keszuleket.
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2004. 04. 29. 19:29
Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 18:45
Annyira nem
Elküldve: 2004. 04. 30. 14:17
Mindenkinek ajánlom, hogy ne vegyen ORT (Optorite) dd201-es DVD írót, mivel nálam már kettő is volt (szerencsére a garit gyorsan intézték) de mind a kettő ugyanúgy rontja a -R-es lemezeket. -RW-t jól írja. A hiba pedig abból áll, hogy amit megír az a DVD-ROM-ok és bizonyos DVD-írók nem tudják beolvasni (csak saját maga tudja olvasni
Én inkább kicseréltettem egy másik márkára. Ja az egész ügy egyébként Sulineten keresztül történt.
Számomra csak az a furcsa, hogy rajtam kívül nem vett senki ilyet? és nem volt szar?, mert a nagykernél nem mondtak semmit, és ráadásul még mindig adni akartak egyet ugyanabból feltételezem hogy az is szar lett volna. És ha ezt a hibát produkálja, akkor miért nem vonják ki a Sulinetből???
Szóval ennyit az Optorite-ról!!
Elküldve: 2004. 04. 30. 16:36
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 05. 03. 12:10
Idézet: doriath - Dátum: 2004. április 30, péntek - 15:17
Mindenkinek ajánlom, hogy ne vegyen ORT (Optorite) dd201-es DVD írót, mivel nálam már kettő is volt (szerencsére a garit gyorsan intézték) de mind a kettő ugyanúgy rontja a -R-es lemezeket. -RW-t jól írja. A hiba pedig abból áll, hogy amit megír az a DVD-ROM-ok és bizonyos DVD-írók nem tudják beolvasni (csak saját maga tudja olvasni
Én inkább kicseréltettem egy másik márkára. Ja az egész ügy egyébként Sulineten keresztül történt.
Számomra csak az a furcsa, hogy rajtam kívül nem vett senki ilyet? és nem volt szar?, mert a nagykernél nem mondtak semmit, és ráadásul még mindig adni akartak egyet ugyanabból feltételezem hogy az is szar lett volna. És ha ezt a hibát produkálja, akkor miért nem vonják ki a Sulinetből???
Szóval ennyit az Optorite-ról!!
Miért kísérletezel ilyen ismeretlen (számomra legalábbis az) márkákkal? Sulinetben vannak igazán jó minőségű (NEC, Pioneer, stb.) DVD-írók is, azokkal többnyire nem szokott gond lenni (vagy ha igen, az többnyire az olcsó média miatt).
Elküldve: 2004. 05. 06. 21:22
MSI 845PE NEO: a hatlap a (bontatlan!) dobozba TOTAL mas alaplaphoz valo, egyik csatlakozo se ott volt ahol lennie kellett volna.. furni faragni meg nem volt sok kedvem, mert az egeszet ki lehetett volna vagni kb. ilyen hogy tortenhet meg?!
Elküldve: 2004. 05. 09. 17:49
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. ápr. 19, hétfő - 22:27
Hibat nehez irni, mert annyi baja van, hogy lehetetlenseg mindet felsorolni, mindenesetre keruljetek.
Azért kíváncsi lennék azokra a hibákra... nekem ugyan nem ez van, hanem egy sima A7V8X, de eleddig nem volt vele bajom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve...
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--
Elküldve: 2004. 05. 11. 04:49
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. ápr. 19, hétfő - 14:01
viszont durrant mar el Chieftek az orrom előtt..... ugy hogy a kis kondi kiszállt a tápból a rácson keresztül.....
Szomorúan bár, de én már lassan a Chieftec tápokat a Vargáné és Tsa. kategóriába sorolnám!
Az eddigi eredmény: hatból három másfél!!! órán belül vagy felrobbant, vagy elégett! Az "überfos" Azona tápokkal is jobb az eredmény: hétből csak 1 szart be. Gondoltam rá, hogy biztos csak én fogtam ki egy hibás szériát, de több típus élete is így ér véget... :confused:
CHIEFTEC? Nem mostanában...
Elküldve: 2004. 05. 11. 08:33
Én vettem egy sulinetes, LG általá állatkirálynak minősített LG 4520 B DVD-Combót!
Eddigi tapasztalataim alapján aki teheti, kerülje!
DVD-R lemezekkel nehezen boldogul el, ha elboldogul,
illetve valahogy egyáltalán nem szeretei sem a DVD+RW, sem a DVD-RW lemezeket!
Ez egy igazi jogvédő DVD-Combó!
Csak a gyári lemezeket szereti!!!
Kinek kell ez???
Szerintem senkinek!
Így hát írtam a www.lg.hu -ra egy levelet a kedves cégnek!
Íme:
Tisztelt LG!
Vásároltam az Önök által készített termékek közül egy 4520B DVD-Combo meghajtót. Win XP Prof. alatt kellene működnie. Decemberben vásárolt termék.
Egy óriási gondom van vele!
Az Önök által megadott média olvasási paraméterek egyáltalán nem felelnek meg a meghajtóra!
A DVD olvasóval nem lehet olvasni se DVD-RW, se DVD+RW médiákat, iletve az írott DVD-R lemezekkel is igen nehezen, vagy egyáltalán nem boldogul el!
Így a házi videóról kiírt személyes családi felvételeket sem tudom lejátszani a meghajtójukkal... illetve ha le is játsza, az anyagba való előreugráskor (előretekeréskor) a meghajtó vagy nem olvassa a médiát, vagy szinte csak akadozva indul el, akadozva játsza lefelé!
Kérem szíves segítségüket ahhoz, hogy az Önök által forgalmazott terméket megfelelően, az adott paraméterekhez hűen használni lehessen!
Köszönettel:
XY
Egyre leszek kíváncsi:
fognak-é válaszolni???
Remélem igen...
Ennyit...
Szerkesztette: Kropacsek 2004. 05. 11. 08:34 -kor
Elküldve: 2004. 05. 11. 21:33
Elküldve: 2004. 05. 16. 01:07
Idézet: Jazzos - Dátum: 2004. ápr. 20, kedd - 17:12
Egyik ismeros egy (nem tul nepszeru:) kisker szervizeben dolgozik, valami iirrrdatlan kupacban allnak a sz*r NF7-ek (lattam jopar IC7 vagy IS7 lapot is koztuk:), imho kierdemelte a tipus, hogy a lista elokelo helyere keruljon.
Tovabbi PAF javaslat: WD vinyok. Mukodik, de a csapagyazasa a Maxtor vinyok csapagyainak 'minosegevel' vetekszik... (eddig 3-bol 3, konkretan: 1200JB, 800BB, 800JB)
Elküldve: 2004. 05. 16. 02:55
Idézet: MPCRS - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 5:49
Na ne szórakozzunk egymással....
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 05. 18. 12:16
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2004. 05. 18. 13:45
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

Súgó
A téma zárva.