HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 28. 13:05

Compaq Evo, D310 talán...  Cégnél van elég sok, wake on lan valamelyiken működik, valamelyiken nem, teljesen változatos módon, egyik nap megy, másikon nem...
Bootolásba belehal némelyik, harmadik újraindításra jó...
Floppymeghajtók szarok benne, nem olvassák a lemezeket, vagy az egyikben használt lemezt a másik gép nem olvassa, stb.
WoT nick: Atti77

#42 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 15:32

Link

#43 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:59

Idézet: bigsee - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 18:16

Ne haragudj, ebben mi a PÁF? :confused:  Ha megy alapon...  :up:  és nem tuningolható... :( 

Csak azért PÁF, mert nagyon sok embernek okozott ezzel bosszúságot, és tuning szempontjából(ami ma elég fontos) meg sem közelíti a saját kategóriáját.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#44 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 14:47

Idézet: freeone - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:59

Csak azért PÁF, mert nagyon sok embernek okozott ezzel bosszúságot, és tuning szempontjából(ami ma elég fontos) meg sem közelíti a saját kategóriáját.

Annak, aki úgy vesz alaplapot, hogy becsukott szemmel leveszi a polcról, érezve a platform-matricát rajta, annak igen. De annak nem, aki tuningolni akar és a neten (vagy bárhol) talált tesztek alapján nem azt a lapot választja!
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#45 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 17:32

Idézet: freeone - Dátum: 2004. április 28, szerda - 21:59

Ez a leghülyébb magyarázat, aki tuningolni akar és előtte nem néz szét, az meg is érdemli.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#46 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 17:45

:offtopic:

#47 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 17:58

Idézet: freeone - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:59

megint en leszek a gocsog paraszt, de vallalta-e a gyarto azt, hogy a nevlegestol magasabb orajeleken/feszultsegeken mukodni fog? Ha meg a nevleges specifikalt parameterek mellett hibatlanul mukodik akkor nem PAF.

A 20000 Ftos magyarorszagon kaphato asztali DVD jatszokat mind laePAFozhatnam azert mert nem birjak rendesen, ertsd alatta hibamentesen, lejatszani a modern, seamless branchingos gyari DVDket...
De mivel a seamless branching egy hekkeles ill. nagyon kicsi a valoszinusege, hogy az eletben ilyen lemez kerul barmelyikbe is, tobbtizezren nasznalnak megelegedessel ilyen szerenyebb kepessegu keszuleket.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#48 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 19:29

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 18:45

:offtopic:

Annyira nem  :offtopic:  ez sztem, a kivétel erősíti ..., tudjátok a többit. :D
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#49 Felhasználó inaktív   doriath 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 14:17

Hi!

Mindenkinek ajánlom, hogy ne vegyen ORT (Optorite) dd201-es DVD írót, mivel nálam már kettő is volt (szerencsére a garit gyorsan intézték) de mind a kettő ugyanúgy rontja a -R-es lemezeket. -RW-t jól írja. A hiba pedig abból áll, hogy amit megír az a DVD-ROM-ok és bizonyos DVD-írók nem tudják beolvasni (csak saját maga tudja olvasni :reklamacio: ) vagy az mondják rá az olvasók, hogy üres a lemez, vagy egyszerűen belefagynak, jobb esetben a gép is belefagy beolvasás közben! A legszebb az egészben hogy a nagykerben mind a kettőt letesztelték és szar volt, erre adni akartak egy harmadikat is gari cserébe! Háááát.... :think:
Én inkább kicseréltettem egy másik márkára. Ja az egész ügy egyébként Sulineten keresztül történt.
Számomra csak az a furcsa, hogy rajtam kívül nem vett senki ilyet? és nem volt szar?, mert a nagykernél nem mondtak semmit, és ráadásul még mindig adni akartak egyet ugyanabból feltételezem hogy az is szar lett volna. És ha ezt a hibát produkálja, akkor miért nem vonják ki a Sulinetből???
Szóval ennyit az Optorite-ról!! :smoker:

#50 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 16:36

Mert valahol el kell adni?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#51 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 12:10

Idézet: doriath - Dátum: 2004. április 30, péntek - 15:17

Hi!

Mindenkinek ajánlom, hogy ne vegyen ORT (Optorite) dd201-es DVD írót, mivel nálam már kettő is volt (szerencsére a garit gyorsan intézték) de mind a kettő ugyanúgy rontja a -R-es lemezeket. -RW-t jól írja. A hiba pedig abból áll, hogy amit megír az a DVD-ROM-ok és bizonyos DVD-írók nem tudják beolvasni (csak saját maga tudja olvasni :reklamacio: ) vagy az mondják rá az olvasók, hogy üres a lemez, vagy egyszerűen belefagynak, jobb esetben a gép is belefagy beolvasás közben! A legszebb az egészben hogy a nagykerben mind a kettőt letesztelték és szar volt, erre adni akartak egy harmadikat is gari cserébe! Háááát.... :think:
Én inkább kicseréltettem egy másik márkára. Ja az egész ügy egyébként Sulineten keresztül történt.
Számomra csak az a furcsa, hogy rajtam kívül nem vett senki ilyet? és nem volt szar?, mert a nagykernél nem mondtak semmit, és ráadásul még mindig adni akartak egyet ugyanabból feltételezem hogy az is szar lett volna. És ha ezt a hibát produkálja, akkor miért nem vonják ki a Sulinetből???
Szóval ennyit az Optorite-ról!! :smoker:

Miért kísérletezel ilyen ismeretlen (számomra legalábbis az) márkákkal? Sulinetben vannak igazán jó minőségű (NEC, Pioneer, stb.) DVD-írók is, azokkal többnyire nem szokott gond lenni (vagy ha igen, az többnyire az olcsó média miatt).
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#52 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 21:22

(nem mondanam, h nem szabad megvenni, de kimeriti a pocsek aru kategoriat:)

MSI 845PE NEO: a hatlap a (bontatlan!) dobozba TOTAL mas alaplaphoz valo, egyik csatlakozo se ott volt ahol lennie kellett volna.. furni faragni meg nem volt sok kedvem, mert az egeszet ki lehetett volna vagni kb. ilyen hogy tortenhet meg?!
what the fuck is WTF?

#53 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 17:49

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. ápr. 19, hétfő - 22:27

ASUS A7V8X-X

Hibat nehez irni, mert annyi baja van, hogy lehetetlenseg mindet felsorolni, mindenesetre keruljetek. :)

Azért kíváncsi lennék azokra a hibákra... nekem ugyan nem ez van, hanem egy sima A7V8X, de eleddig nem volt vele bajom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve...
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#54 Felhasználó inaktív   MPCRS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 04:49

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. ápr. 19, hétfő - 14:01

-a csucskategorias tapok: Zalmann, Antec, Enermax, Chieftek.. tökéletesek....
viszont durrant mar el Chieftek az orrom előtt..... ugy hogy a kis kondi kiszállt a tápból a rácson keresztül.....

Szomorúan bár, de én már lassan a Chieftec tápokat a Vargáné és Tsa. kategóriába sorolnám!  :mad:
Az eddigi eredmény: hatból három másfél!!! órán belül vagy felrobbant, vagy elégett! Az "überfos" Azona tápokkal is jobb az eredmény: hétből csak 1 szart be. Gondoltam rá, hogy biztos csak én fogtam ki egy hibás szériát, de több típus élete is így ér véget...  :confused:

CHIEFTEC? Nem mostanában...  :reklamacio:

#55 Felhasználó inaktív   Kropacsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 08:33

Gyerekek!

Én vettem egy sulinetes, LG általá állatkirálynak minősített LG 4520 B DVD-Combót!
Eddigi tapasztalataim alapján aki teheti, kerülje!

DVD-R lemezekkel nehezen boldogul el, ha elboldogul,
illetve valahogy egyáltalán nem szeretei sem a DVD+RW, sem a DVD-RW lemezeket!

Ez egy igazi jogvédő DVD-Combó!
Csak a gyári lemezeket szereti!!!

Kinek kell ez???
Szerintem senkinek!

Így hát írtam a www.lg.hu -ra egy levelet a kedves cégnek!
Íme:

Tisztelt LG!

Vásároltam az Önök által készített termékek közül egy 4520B DVD-Combo meghajtót. Win XP Prof. alatt kellene működnie. Decemberben vásárolt termék.

Egy óriási gondom van vele!
Az Önök által megadott média olvasási paraméterek egyáltalán nem felelnek meg a meghajtóra!
A DVD olvasóval nem lehet olvasni se DVD-RW, se DVD+RW médiákat, iletve az írott DVD-R lemezekkel is igen nehezen, vagy egyáltalán nem boldogul el!
Így a házi videóról kiírt személyes családi felvételeket sem tudom lejátszani a meghajtójukkal... illetve ha le is játsza, az anyagba való előreugráskor (előretekeréskor) a meghajtó vagy nem olvassa a médiát, vagy szinte csak akadozva indul el, akadozva játsza lefelé!

Kérem szíves segítségüket ahhoz, hogy az Önök által forgalmazott terméket megfelelően, az adott paraméterekhez hűen használni lehessen!

Köszönettel:
XY

Egyre leszek kíváncsi:
fognak-é válaszolni???

Remélem igen...

Ennyit...

Szerkesztette: Kropacsek 2004. 05. 11. 08:34 -kor

#56 Felhasználó inaktív   Crok 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 11. 21:33

Olyan tápot nem venni többet, amelyik durrog első bekapcsolásra... Azért van, mert igénytelen gyártás közben esetleg egy kondenzátort fordítva szerelnek bele. ennél nagyobb igénytelenség nem is lehet egyelektronikai iparban, az ilyen márkákat (lsd. fentebb) messzire elkerulni. :doom:

#57 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 01:07

Idézet: Jazzos - Dátum: 2004. ápr. 20, kedd - 17:12

A gondolatmenetedet folytatva, következő pocsék áru: ABIT NF7 alaplap. Múlt hét elején raktam volna össze a konfigot belőle, de eleve el sem indult.

Egyik ismeros egy (nem tul nepszeru:) kisker szervizeben dolgozik, valami iirrrdatlan kupacban allnak a sz*r NF7-ek (lattam jopar IC7 vagy IS7 lapot is koztuk:), imho kierdemelte a tipus, hogy a lista elokelo helyere keruljon.

Tovabbi PAF javaslat: WD vinyok. Mukodik, de a csapagyazasa a Maxtor vinyok csapagyainak 'minosegevel' vetekszik... (eddig 3-bol 3, konkretan: 1200JB, 800BB, 800JB)

#58 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 02:55

Idézet: MPCRS - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 5:49

Szomorúan bár, de én már lassan a Chieftec tápokat a Vargáné és Tsa. kategóriába sorolnám!  :mad:

Na ne szórakozzunk egymással.... :eek:
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#59 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 05. 18. 12:16

Sorolnád...És vitt el konfigot bármelyik is? Ha a válasz nem, akkor már is jobb a statisztika, mint egy Varganéni-fonópartiban...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#60 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 13:45

Már ránézésre is látja az ember a különbséget még1 Codegenhez képest is nemhogy egy vargányához. Az utóbbi kettőben alig van alkatrész simán átlátni rajtuk, ha megemeled a vargánya kb. fél kiló, a codegen talán 1kg, a Chieftec meg több mint 2kg. Csak ennyi....
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.