HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 15. 19:53

Idézet: csozsi - Dátum: 2009. márc. 15., vasárnap - 19:23

A kezem alatt megforduló laptopok sem pixelhibára panaszkodtak.

IBM-emen most így 4-5 éves korában let 1 halott pixel, de mivel a kosz több rajt, így nem számottevő. Cégnél látod a monitormennyiséget, egyszer már beszéltek róla, hogy van pixelhibás, az akkor férjen bele abba az 1-2 ezrelékbe, vagy vegyen rá a júzer biztosítást.
Make love not Wor.

#2122 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 15. 20:46

Nálunk volt már, aki laptopot is letesztelette, hogy deglett pixel van é. Mondjuk, X éves pályafutásom alatt laptopon nem láttam 3nál többször halott pixelt, abból kettő az enyém :D, egyet meg nemrég a boltban, egy MSI wind volt, ellenben TFT monitor hetente jut vagy 10. Az hogy valaki egyszer vett egyet magának, és éppen pont nem volt szar, és ennek X éve, az nem túl releváns. Teszem hozzá, hogy pl pár évvel ezelőtt érdekes mód monitorban se nagyon láttam pixelest, pedig Viewsonic 17-19esből elépitettünk vagy 500at kioszkokba, kb ha 10 volt belőle szar, sokat mondok, és ebben benne voltak azok is, aminek a tápja fingott ki. Ellenben a mai LG meg Samuból annyi szar van, hogy az elképesztő.

#2123 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 21:59

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 15., vasárnap - 20:46

500at kioszkokba, kb ha 10 volt belőle szar, sokat mondok, és ebben benne voltak azok is, aminek a tápja fingott ki. Ellenben a mai LG meg Samuból annyi szar van, hogy az elképesztő.

Samuból nem kevesem van, LG-t meg vallási okok miatt sem veszek. Van még Dell, de az nem occsó.

Viewsonicból valóban voltak hibásak, mikor belépett a soho piacra, meg TFTvel. Aztán döglöttek is. Nekem előítéletem volt, egyet sem adtam el, csak Samut. Anak nincs baja, ellenben az egyik 27-es Dell az néha vibrál.

Samuval meg sosem volt baj, sokan írták ezt a pixelhibásodást, aminél mindenképpen bele kellett volna esnem a szórásba, de csak nem jött össze.
Make love not Wor.

#2124 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 23:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. márc. 15., vasárnap - 21:59

Samuból nem kevesem van, LG-t meg vallási okok miatt sem veszek. Van még Dell, de az nem occsó.

Viewsonicból valóban voltak hibásak, mikor belépett a soho piacra, meg TFTvel. Aztán döglöttek is. Nekem előítéletem volt, egyet sem adtam el, csak Samut. Anak nincs baja, ellenben az egyik 27-es Dell az néha vibrál.

Samuval meg sosem volt baj, sokan írták ezt a pixelhibásodást, aminél mindenképpen bele kellett volna esnem a szórásba, de csak nem jött össze.

Látod, ki ezt lát, ki azt. Nálunk rendszeresen van annyi pixelhibás mint a szemét, és még olyan sincs, hogy egyik nakkeresből több van, kb ugyanaz a felállás. Subpixeles mondjuk a nagyrésze, illetve, volt eddig 3 olyan, amelyiknél villogva, hol előjött, hol nem. És nemcsak a négyszámos lófütty kategóriásak, a T-sekből is visszahordtam eddig vagy 10et legalább.

#2125 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 08:39

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 8:28

Elmesélem neked miért rossz. Te rendelsz egy csukamakihikamaki akármit. Nincs készleten, hát hozunk egyet. Elviszed, szar. Elhozod hozzánk, de nem tudok másikat adni, mert az az egyet hoztuk, külön neked. Igy átvesszük, és vagy van egy külön utam, vagy akkor megy el gariba, amikor garinap van. Ha behozod csüt. délután mondjuk, az legközelebb kedden tud elindulni gariba, hacsak nem küldenek kifejezetten a te egy szaroddal el. Ha tudok, megyek, de nem csak érted vagyok, ugye. Ergo, kedd mondjuk. Az már egy fél hét, leadom, megnézik. Ha megnézik, lehet hogy csak felveszik. Otthagyom, legközelebb akkor megyek, ha: szólnak, de mivel van napjában 4000 telefonom, ha nem tudom felvenni, szopó. Vagy, méginkább, ha amugy arra járok, azaz legközelebb csütörtök. Ez már egy hét, te meg ott állsz a csukamakid nélkül, s úgy érzed, jogosan füstölsz. Esetleg be is jössz, persze nincs meg. A pikantéria akkor jön, ha van másik 4 tucat ilyen szar a város 4 sarkában, és mondjuk pont a tiédért nem jutok el. Ami megesik. Tehát szerencsés esetben is minimum 1 hét. Nade, ha nincs a csukamaki, mert kifogyott, akkor mi van? Várunk. Vagy mi van, ha javitják? Akkor várunk. Mi, mert te vered az asztalt, hogy mi van már vele. Betelefonálsz mondjuk vagy 5x, hogy mivanmár, bejössz kétszer, én meg csak pingvinezek, és csak azt tudom mondani, hogy telefonálunk, ha meglesz.

Ehelyett fognád magad, szépen elmennél a kijelölt márkaszervizbe, ami esetleg a közeledben van, mert amugy szokott több is lenni, adott esetben egyből a kezedbe nyomnak egy másikat, hogy nesze. De még ha fel is veszik, akkor is, a te nevedre megy az értesités, gondolom téged nem csörgetnek napjában százan a legkülönfélébb faszságokkal. Utána mikor jött az értesitő, odamész, elhozod, örülsz. Alsó zajon felannyi idő alatt.

Elmesélem hol van a ferdítés. Ahogy ciciember helyesen írta nem vagy minőségellenőr, nem kötelességed a minőséget vizsgálni, nem tehetsz róla, ha valami bexarik. De a vásárló még annyira se tehet róla, hogy kifogta. Ne már csak a saját érdekeid tartsd szem előtt.

Valóban nem vagy minőségellenőr, nem tehetsz a szituról. De a vevő sem szopósmalac, és nincs jogod, hogy annak nézzed-kezeljed. "Szépen visszaadnád" a pénzét és mindenki boldog. Ő nem szop, te meg levonod a megfelelő tanulságot, nincs bonyodalom a te oldaladon se. A kijavítás, kicserélés a kereskedő mencsvára, de nem kötelezően végigjárandó, vevőszopató elem. Lehetőség. Ha nem tudsz élni vele, ne a vevőt hibáztasd és ne ragaszodj ehhez mindenáron. Te vagy kereskedő, te végzel gazdasági tevékenységet, te vállaltad az ezzel járó kockázatot. A szitu rosszabb részét ezért neked kell elvinned.

Ezt a sanyarú történeted úgy írtad le, mintha nem lenne más választásod, csak a garba rohangálás. Jogos jótállási igény esetén a szitu a következők szerint játszódhat le:
- ki tudod cseréletetni/javíttatni a cucost garba, mert el tudsz indulni a "szarával", amit TE adtál el neki és időben várható a garozás és sikerül is
- előre láthatóan nem lehet megoldani a garügyet jogszabályi 15 napon belül, nem tudsz elindulni az egyetlen "szarával", de te eljátszod, beveszed garba a "szarát", majd ha letelik a határidő, és a vásárló megunja a "garizást", szépen visszacsengeted az eredeti vételárat
- előre láthatóan nem lehet megoldani a garügyet jogszabályi 15 napon belül, de te nem játszadozol, hanem mindjárt visszacsengeted az eredeti vételárat és nem szivatod a kedves vevőt.
Nem kell magyaráznom, melyik a jó megoldás.

Persze rohangáljon a vevő, neki nincs jobb dolga, végezze ő a te munkádat, hogy neked kényelmesebb legyen. Az ő ideje, élete neked nem tényező, szopasd, mert volt olyan balek, hogy nálad vásárolt. Ez a hála. Melyik bolt a tiétek? Csak hogy meszire el lehessen kerülni. A magadfajta az érdemelné, hogy pár kisebbségi származású minden fogát kirúgdossa. Remélem egyszer kifogod őket...

Szerkesztette: N0zer0 2009. 03. 16. 08:42 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2126 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 09:48

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 8:39

Elmesélem hol van a ferdítés. Ahogy ciciember helyesen írta nem vagy minőségellenőr, nem kötelességed a minőséget vizsgálni, nem tehetsz róla, ha valami bexarik. De a vásárló még annyira se tehet róla, hogy kifogta. Ne már csak a saját érdekeid tartsd szem előtt.

Valóban nem vagy minőségellenőr, nem tehetsz a szituról. De a vevő sem szopósmalac, és nincs jogod, hogy annak nézzed-kezeljed. "Szépen visszaadnád" a pénzét és mindenki boldog. Ő nem szop, te meg levonod a megfelelő tanulságot, nincs bonyodalom a te oldaladon se. A kijavítás, kicserélés a kereskedő mencsvára, de nem kötelezően végigjárandó, vevőszopató elem. Lehetőség. Ha nem tudsz élni vele, ne a vevőt hibáztasd és ne ragaszodj ehhez mindenáron. Te vagy kereskedő, te végzel gazdasági tevékenységet, te vállaltad az ezzel járó kockázatot. A szitu rosszabb részét ezért neked kell elvinned.

Ezt a sanyarú történeted úgy írtad le, mintha nem lenne más választásod, csak a garba rohangálás. Jogos jótállási igény esetén a szitu a következők szerint játszódhat le:
- ki tudod cseréletetni/javíttatni a cucost garba, mert el tudsz indulni a "szarával", amit TE adtál el neki és időben várható a garozás és sikerül is
- előre láthatóan nem lehet megoldani a garügyet jogszabályi 15 napon belül, nem tudsz elindulni az egyetlen "szarával", de te eljátszod, beveszed garba a "szarát", majd ha letelik a határidő, és a vásárló megunja a "garizást", szépen visszacsengeted az eredeti vételárat
- előre láthatóan nem lehet megoldani a garügyet jogszabályi 15 napon belül, de te nem játszadozol, hanem mindjárt visszacsengeted az eredeti vételárat és nem szivatod a kedves vevőt.

Persze rohangáljon a vevő, neki nincs jobb dolga, végezze ő a te munkádat, hogy neked kényelmesebb legyen. Az ő ideje, élete neked nem tényező, szopasd, mert volt olyan balek, hogy nálad vásárolt. Ez a hála. Melyik bolt a tiétek? Csak hogy meszire el lehessen kerülni. A magadfajta az érdemelné, hogy pár kisebbségi származású minden fogát kirúgdossa. Remélem egyszer kifogod őket...

Nem védeni akarom tumort ezügyben, mert az ő dolga, de szerintem félreérted a dolog lényegét. Aláírom, hogy az én dolgom legyen rohangálni a szarjával, hiszen ha a nagyker, ahova egyetlen helyként lehet vinni pl. egy alaplapot (ki a fenéhez lehetne hiszen), még ha szóba is állna vele, messze van, mint a fene, persze, hogy hozzám hozza, én járok is arra, meg odafér a kupacba, szívesen elviszem, és a vele járó papírmunka, esetenként sorbaállás, telefonálgatás benne van az árrésben. De ha egyszer ott van egy szerviz, ésszerű közelségben, akkor miért rajtam keresztül fusson a dolog, mikor mindenkinek egyszerűbb, gyorsabb módon is lehet intézni, ha már adta lehetőség van rá? Én is elviszem a szervizbe a közelbe, de könyögöm, az árrésemben nincs benne az, hogy azonnal, megszakítva a napi rendet, bezárok és átballagok az egyszem téeftével a szervízbe (a nyitvatartási időmben nem is tehetném meg, arról meg nem én tehetek, hogy egyszem ember vagyok a boltban, a szerviz meg velem együtt bezár ötkor), vagy esetleg rögvest kocsiba szállok és fuvarozom a 300km-t csak ezért a monitorért. Tehát meg kell várja, míg a héten eljön a beszerzőnapom, amikor minden időmben rohangászni fogok és elintézem. Szerencsére ezt a gyakorlatot az ügyfeleim tolerálják, megértik különösebb indoklás nélkül, természetszerűleg gyakran adódik sürgős eset, meg tegnaprakéne, ilyenkor jön az, hogy fordultával próbálok szerviztől kérni cserét, meg hogy nézzék meg hamar, illetve kerítek cseredarabot. Sőt, akár azonnal is hajlandó vagyok kiszállni-intézkedni, ha olyan helyzetről van szó (mert megtehetem sokszor), és ezért nem szívesen fogadok el ellenszolgáltatást sem, hiszen garanciális téma és nem azon fogok keseregni, hogy jajj egy napom elmegy vele, hanem kitalálom, hogy mit tudok még elintézni. De nekem ehhez van mozgásterem.

A végére biggyesztett möhöre viszont semmi szükség.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2127 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 09:50

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 8:39

El vagy te súúúúúlyosan tévedve az életben, de nem fogom hetvenhatodjára is kifejteni. Gondolsz, amit akarsz. Az 15 napos kérdésben sem.

A kisebbségis megjegyzésedre úgy voltam, hogy irok még valamit hogy veled mit csináljanak, de asszem kezdek megöregedni az ilyesfajta szardobáláshoz, úgyhogy, csak annyit mondok, gratulálok.
Ha legalább úgy möhöznél, hogy halovány fingod lenne rólam, vagy a nálunk történő ügymenetről, vagy a napi melóról, vagy egyáltalán az ilyesfajta helyzetekről, vagy a kisebbségiekről,  akkor talán pipásabb lennék, de igy simán csak betudom a tudatlanságodnak ezt az utolsó pár mondatot, és nem veszem figyelembe.

#2128 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 10:04

Mellesleg, pont most voltam garizni egy csodás Alcor MP3 lejáccót. Garipapirt ofkorsz elbasszák az első nap, igy mire hozzám kerül, a dolog menete: rendszerből előbányás, mikor jött. Aha, megvan. Rami. Ramiba vissza, onnan elzavarnak vele a halál faszára, hogy a gari szól az infopatikába. Infopatika a szondi utcában van, jóóóóóól meg lehet állni arra kisteherrel, de sebai. Infopatikába be, mutatom, vattafakk. Hol a garipapir? Mondom milyen? Az infopatikás. Nincs. Ja, akkó' kérni kell a...ramirisban. Egy fénymásolt, szirszar A5ös lapért menjek vissza a szondiból a frangepánba, Mondom ember, ne már, egy ilyen szaros sajtpapirt? De. Ramiba vissza, szaros sajtpapir megvan, kocsiban ráreccsentem a pecsét meg az aláirás, infopatikába vissza. Lead. Örül. Mtech PNA szarokkal doszt ugyanez szok lenni, annak a garja az Elektrodokihoz szól, az a legelső papir, amit kibasznak, de csak azért, mert öles nagy betűkkel ott van rajta, hogy GARANCIAJEGY. Samsung monitoroknál az újrapapir A5öst doszt kikúrják rendszeresen, mer' minek az. Na nem mintha nem lehetne azt is pótolni, csak mikor vinnéd garra a szart, esetleg rohantában nem tudod mind a 20xet átnézni, és a nagykerben helyben derül ki hogy ja, nincs beletűzve.

#2129 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 12:24

Ha kidobta az istenbarma a jótállási jegyet akkor mit ugat? Hajtsd el a francba.

Szerkesztette: lordrolee 2009. 03. 16. 12:25 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#2130 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 03. 16. 12:39

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 12:24

Ha kidobta az istenbarma a jótállási jegyet akkor mit ugat? Hajtsd el a francba.

Dehogy hajtja, csak a szája nagy, beveszi, elintézi, aztán a terméket is :Đ , mert jó fej akar lenni mert az érdek azt diktálja, hogy muszáj, utána meg jön ide möhözni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2131 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 12:40

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 12:39

Dehogy hajtja, csak a szája nagy, beveszi, elintézi, aztán a terméket is :Đ , mert jó fej akar lenni mert az érdek azt diktálja, hogy muszáj, utána meg jön ide möhözni.

Meg azért, hogy utána idejöhessenek mindenféle prérikutyák dakotákkal möhözni, mintha legalábbis ismernének akár egyet is :D

#2132 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 05:59

Több dolgot nem értek, eme hovatovább "gari vs.
pixelhiba a TFT-n" topikból...  :D

1. VEVŐK miért nem jó nékik a bontott, kiállított db.
HA az hibátlan, mint ahogy nekem volt??? Mi ez a
fenenagy "bontatlansági mítosz"??? Otthon nem az az
első, hogy KIBONTJA???  :Đ

2. ELADÓK ha EKKORA dráma ez az egész kérdés
(kekeckedő vevő kibontat vagy 10-et, gariztatás,
tudjuk! Titeket is szopatnak, stb.) akkor miért nem
lehet EZ az üzletpolitika??? Eccerűen megmondjátok,
"Apafej, látod! Ez okés, hibája nincsen. Vagy elviszed
ezt, vagy nem viszel semmit, mert én még 10 dobozt
Te miattad ki nem bontok, bocs!"  :Đ

Következő vevő -- következő doboz...  ;)
Ha hibás, megy hátra, aztán a gariba, stb.
Akkor, ismét következő doboz... Ez gáz???

Hogy összetapenolt meg ilyenek?
Ha kibontja, ő tapizza össze MAGÁNAK...  ;)

Esetleg ez ego-kérdés, hogy "Enyém, tehát az
ujjnyomok is enyémek!"... ???  :Đ

Én kereskedőként adnék a bontott mellé FREE egy
csomag tisztító-kendőt, jó napot!  :D

De nem is tagadom, én nem vagyok boltos, így
beleszólni sem akarok -- csak ötlet volt...  :respect:

Szerkesztette: Macikák 2009. 03. 19. 06:48 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#2133 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 10:46

Én pár évvel ezelőtt a régi melóhelyemen gondoltam hogy új reklámszlogen meg vevőcsalogató reklám kéne. Ilyen címszavakat találtam ki:
"Jöjjön be hozzánk, mi garantáltan lenyúljuk a pénzét" vagy "Ha nálunk vásárol garantáltan visszahozza fél éven belül" meg ilyenek.

A napokban elgondolkoztam rajta, hogy csak poénból egy-két hónapra kéne egy ilyet csinálni, ahol tényleg lazán és pofátlanul szolgálod ki a vevőt abszolút negatív reklámkampánnyal.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#2134 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 13:09

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 10:46

...
A napokban elgondolkoztam rajta, hogy csak poénból egy-két hónapra kéne egy ilyet csinálni, ahol tényleg lazán és pofátlanul szolgálod ki a vevőt abszolút negatív reklámkampánnyal.

Miért volna ez jó? A vevők nagy része biztos átmenne másik boltba.
Túl sok a bevétel?

#2135 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 18:35

Én sokszor azt gondolom hogy a vevő szándékosan keresi a problémás helyzeteket. Meg úgy általában mazohisták az emberek :D
Amilyen világot élünk még menne is.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#2136 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 19:32

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 13:09

Miért volna ez jó? A vevők nagy része biztos átmenne másik boltba.
Túl sok a bevétel?

Merész dolog lenne, de akár pont, hogy működhet is. No nem azért, mert a vevő úgyis keresi a balhét, hanem mert egyszerűen kíváncsi -- ilyet még nem pipált. Ez az aféle fordított pszichológia effektus. :)
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#2137 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:40

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 5:59

1. VEVŐK miért nem jó nékik a bontott, kiállított db.
HA az hibátlan, mint ahogy nekem volt??? Mi ez a
fenenagy "bontatlansági mítosz"??? Otthon nem az az
első, hogy KIBONTJA???  :Đ

Par hete volt egy kuncsaftom. Kiallitasi darab notebookot vett valamelyik hiperben karacsonyra a gyermeknek. Ott volt elotte, mukodott, kikapcsoltak, becsomagoltak, megvette. Haza, elrejt, karacsonykor becsomagol, gyermeknek atad. Gyermek orul. Egeszen addig, amig be nem kapcsolja, ugyanis jol le volt jelszavazva ;) A delikvens tudasa meg nem terjedt ki addig, hogy bootmenubol vagy recovery cd-rol ujrahuzza a rendszert. Igy karacsony utan 3 napig csak nezni tudta a gyermek a gepet...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2138 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:06

Idézet: asdf - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 21:40

Par hete volt egy kuncsaftom. Kiallitasi darab notebookot vett...

HAHAHA!  :D

De én monitorról cikkeztem...  :)

AZ talán még nem PWD-védett, bár ki tudja...  :p

Egyébként, szvsz. azért sántítanak a banános,
(otonos, meg még mittom milyenféle hasonlatok...  :rolleyes:

Mert a számtek, eccerűen nem így műxik...  :D

Elég sok gépet rakatok össze, user-eknek...  :)

Most az egy elég agyrém szcenárió lenne, ha a
szervízes, mondjuk minden egyes darab kibontása
és beépítése előtt hátrahívna engem, avagy őt, hogy
"Parancsoljanak méltóztatni megtekinteni, íme, a
dobozos CPU-t most bontom ki, szíveskedjenek
ellenőrizni, hogy nem nyúlok le egy db. lefogató
stift-et sem, hanem mind megy be a gépikébe..."  :D
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#2139 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 09:34

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 12:40

Meg azért, hogy utána idejöhessenek mindenféle prérikutyák dakotákkal möhözni, mintha legalábbis ismernének akár egyet is :D

Möhöhö DAKOTÁÁÁÁÁK  :Đ
Prérikutyáknak nem beszólni, mert kinyúvasztanak. Különösen bizonyos oblákoló mellényes daganatok veszélyeztetettek. Mintha legalábbis ismernék akár egyet is...

pwd-s noti meg negatív relám rula  :look:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2140 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 15:10

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 18:35

Én sokszor azt gondolom hogy a vevő szándékosan keresi a problémás helyzeteket. Meg úgy általában mazohisták az emberek :D
Amilyen világot élünk még menne is.

Biztos vannak ilyen vevők is, de azért a nagy részük nem.

Hiszen Te is vevő vagy sok helyen, mégsem a problémás helyzeteket keresed. Gondolom.

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 21:06

Most az egy elég agyrém szcenárió lenne, ha a
szervízes, mondjuk minden egyes darab kibontása
és beépítése előtt hátrahívna engem, avagy őt, hogy
"Parancsoljanak méltóztatni megtekinteni, íme, a
dobozos CPU-t most bontom ki, szíveskedjenek
ellenőrizni, hogy nem nyúlok le egy db. lefogató
stift-et sem, hanem mind megy be a gépikébe..."

Általában ezekre nem is kíváncsi a vevő. Nem?
A monitort csak azért nézik meg, nehogy hibásat vegyenek, amit aztán szerencsétlen esetben nem cserélnek ki.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.