HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Zsebpénz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 28. 17:06

És persz shit all 14" Samsung 25ms reakcióidejű TFT 59900.- ért. :down:

#422 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 29. 16:56

Idézet: Zsebpénz - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 17:04

...egy Sappire PCI-E X800XT 256MB VIVO VGA kártyát 36200ft-ért.
...az ati X800 kártyája 100e fölött van itt meg 40e alatt.

Szerinted ez mi lehet?
... a trip back in time is all I need ...

#423 Felhasználó inaktív   Zsebpénz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 19:08

Szerintem egy rakás sz*r csak nem akartam eddg leírni alaptalanul.

#424 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 11. 30. 09:20

Zsebpénz, egy havit Belőled teszek arra, hogy amit Neked árultak, az egy X600 volt. Lévén AZ PCI-E és AZ van ilyen árban. Nézegess csak árlistákat.
A Samu 14-es TFT ennyiért meg miért is shit all?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#425 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 09:43

Viccelsz? 25ms-el 14 colon? Még a Metroban is 59900 a 15ös Fujj itsu-Siemens, 16 ms válaszidővel. Ilyen 25-30-40ms körüli sz*rokat ez ebayeken lehet venni 5-8e forintnyi auró ill dollárért.

#426 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:44

ITT DV532 DVD játékos. Kerülje mindenki messziről ha nem akarja gyakran visszavinni garis cserére. 1 hónap alatt 3 döglött meg nálam.  :reklamacio:

ITT-t megvette volna vmi gagyigyártó?  :think:
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#427 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:44

A "velem egykora születésű" ITT cuccok nagyon helyben voltak!! :respect: :cool: Bár azok még ITT NOKIA cuccok voltak! :think:
Rhino666

#428 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 07:39

Írtm az ITT vontkozásában az előző oldalon.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#429 Felhasználó inaktív   Ger||| 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 12. 22. 00:18

szal:

ennyit a nagy sis instabilitásról:

A teljes mértékben instabil és használhatatlan sis chipsetes ecs k7s5a 12 óra folyamatos farcry után dobott egy kékhalált. Fúj. Kuka. Szar.

ellenpélda: SiS hálókártyák: 10ből 10 :) Négyet fel sem ismert az alaplap, a többi meg spontán szar volt :)

jnc 200w: vígan vitt 2 vinyót, dvd meg cd meghajtót, 500as celót. Egy deig (értsd: pár napig :) ).
Aztán szarakodni kezdtek a vinyó kivezetései
csak a gond volt vele.
Aztán eccercsak gép bekapcs..
ventillátorok felpörögnek...
megy megy megy... ledek kialszanak.. nem. mégs bekapcsolnak.. nem... vinyók leállnak.. most ég a led.. most nem..
tápkábel megigazít bekapcsol.. hú. biztos a kábel
aztán tegnap megin kapcsolnánk be.. megin... megy megy... aztán ledek kialszanak, majd vissza, és megy tovább, persze a gép
újraindul. És ezt kb 10 mp-nként. Persze ha egy isteneset az oldalábab*szok akkor azért néha megemberel magát vagy 3 percre.
Ha megnyomom a crtl-f12-t (így kéne bekapcsolni a p6batap alaplapot ugye) nyomom
már pittyent egyet.. possz... csett... (mintha kondik durrognának a tápban :)) takk.. takk..takk
katkatkatkatkat.. cset... katkatkat.. még mindíg folyamatosan nyomom... kat katkat..
elengedem.. szünet
megint nyomom crtl+f12.. katkatkatkatkatkat.. és eccercsak megtörténik a csoda, a power led feléled. jééééé kirááály!
gép beindul, megy megy.. bejön a windows... megmozdítom az egeret, épp kattintani készlök.. CSETT... ledek ki, hatászünet... ledek vissza, mégegy csett, most csak a vinyók állnak le.. Valahogy meguntam. VIVA LA JNC!

jut eszembe az egyéb info a sisel kapcsilatban: láttátok már az új reactor drivereket? Minden elterjedt játékban (d3, farcry, stb stb stb) kiküszöbölték a gondokat, és mindegyik kb 50-60 fpsel fut. Szar télleg szar az a
sis?

ja és mégegy kis sis.. Ugye mint tudjuk az ecsk7s5a az egy király valami.
meg itt mondják hogy díjnyertes Asrok meg mi. lol.
Vadi új asrok alaplap, dobozból kivesz... elképedés
jumperek nem voltak rajta. A két szélső pci port nem volt hozzákötve az alaplap többi részéhez
biztos lézerrel máködött :)
Az alaplap bal alsó negyede teljesen üres volt, még egy redvás áramkör sem kanyargott rajta.
Processzorfoglalat azért volt benne. Meg egér meg billentyűzetdugó, de egyéb nem. Még jó hogy az
agp port rá volt kötve a chipsetre. Persze kondik meg ilyen kis fekete izék sem voltak rajta, pedig ott volt a helyük
simán össze volt a hátulján forrasztva pár dolog. Nem tudtuk, hogy miért, de vízszintesen nem működött. Nem kapcsolt be.
Ha függőlegesen fogtuk, akkor bekapcsolt, és bootolni szeretett volna. Biztos vizszintmérős volt. VIVA ASROOOKKK!!!!!

Hé.. Nem megy fel az ecsk7s5a-mra a win98/me... Belefagy a setup.exe. Felbűvészem másik gépen, vinyót visszarakom, a 98 meghal az agp driverektől. Mégiscsak szar ez a sis? :)

egyéb: Mückerstencen nevű osztrák szúnyogriasztó. Élet és tűzveszélyes, nincs minősítés rajta feltüntetve, csak annyi hogy österreich :)

A 220at két fél mili vastag drót nyomja rá egy ledre meg egy tekercsre. Az egész rendszer teljesen használhatatlan. Komolyan veszélyes. Fel lehet lelni: Teszkó :)

#430 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 07:31

Cak két dolog.
JNC: Ha Te ennyire erőszakoskodsz vele, hát....Szóval finomabban szólva, szuicid jellem vagy. Bármelyik móka kinyírhatta volna az egész gépet, ha épp makacsságában találod azt a trágyát. Adj hálát valakinek, legközelebb meg ilyet ne csinálj, és vegyél tápegységet, ne hulladékot 3-4ezerért.
Fél milis derót: Te szerinted egy LED és egy 1-2W-os fűtőbetét indokolja a 6-os bikakábel használatát? A magyar hálózat pedig 230V-os :) .

#431 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 00:24

Idézet: Ger||| - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 0:18

Vadi új asrok alaplap, dobozból kivesz... elképedés
jumperek nem voltak rajta. A két szélső pci port nem volt hozzákötve az alaplap többi részéhez
biztos lézerrel máködött :)
Az alaplap bal alsó negyede teljesen üres volt, még egy redvás áramkör sem kanyargott rajta.

A többrétegű nyákok már csak ilyen becsapósak... :rolleyes: Én a helyetekben átfúrtam volna az "üres" részen, bittos ami bittos.

#432 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 06:03

gerharomvonal! a sis mint oian, nem xar. szerintem. nekem teljesen jol muxik. az, hogy csinalnak belole vizszintezos, meg fagyos alaplapot, az mar mas teszta... na, az mar tenyleg citromdij :D
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#433 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 05:28

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 10:43

Viccelsz? 25ms-el 14 colon? Még a Metroban is 59900 a 15ös Fujj itsu-Siemens, 16 ms válaszidővel. Ilyen 25-30-40ms körüli sz*rokat ez ebayeken lehet venni 5-8e forintnyi auró ill dollárért.

És a fujitsu-siemens egészen nagyon szuperjó, ha a hangfalát leszámítjuk. A képe szép, és gyors(!), olyan szinten, hogy filmet lehet rajta nézni, nem keni el, bár persze a crt-s monitor szintjét nem üti, de igyekszik azt minél jobban megközelíteni. Én pozitívat csalódtam a kütyüben, bár nem magamnak vettem meg.

#434 Felhasználó inaktív   Contact 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 28. 17:18

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2004. ápr. 19., hétfő - 14:30

Pl.: Codegen 300W-os tápegység ("kékmatricás"): bizonytalan működés, alacsony és ingadozó feszültség. Olcsó, rossz minőségű hardver.

Osztom a dolgot! Nemrég vettem egyet és egyszerűenmikor úgy gondolja fogja magát és újraindul! Az ilyen ócskaságokat ki kellene tiltani a piacról és bezúzni! :mad:

#435 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 22:06

Azonnal szabadulj meg tőle! Sokba kerülhet, ha nem teszed!

#436 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 20:43

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 10:43

Azt azért ne felejtsd el, hogy a reakció idő értelmezése és mérése egyre semmitmondóbb lesz. Lassan ott tartunk, ki tud nagyobbat hazudni. Az is előfordulhat, hogy a samsung 25ms < fujitsu 16ms.

#437 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:46

Nem egészen HW, de gondoltam beírom: óva intek mindenkit a Panasonic X400 talafontól. 1: Számos alapvető funkció hiányzik belőle: nincs "Teendők" nem tudsz jegytzetelni még a naptárba se a napokhoz, figyelmeztetést egyedül az ébresztővel lehet beállítani. 2: A gombok összekarcolják a kijelzőt! 3: Nem tudom, hogy szoftverhiba vagy a telefon ilyen, de az utolsó hívások, nem fogadott hívások egy idő után nem tárolódtak el, csak ha kitöröltem őket....3: az aksi minimális használat után is 3 nap alatt kifekszik. Az árá pedig...ugyanannyi mint a Samsung E310...

#438 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 21:43

Szar télleg szar az a sis?

Ezt ugye nem komolyan kérdezted ?  :eek:  :eek:  :eek:
chill,
aDoayen

#439 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 15. 19:13

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 21:43

Ezt ugye nem komolyan kérdezted ?  :eek:  :eek:  :eek:

Kissé idejemúlt kérdés, de fő hogy nem maradt válaszolatlanul... :pokeas2:

Szerkesztette: Rhino666, az médium 2005. 01. 15. 19:13 -kor

Rhino666

#440 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 11:41

ennyit a nagy sis instabilitásról:

A teljes mértékben instabil és használhatatlan sis chipsetes ecs k7s5a 12 óra folyamatos farcry után dobott egy kékhalált. Fúj. Kuka. Szar.

Miért? Nemhogy 12, de 1200 óra után sem szabadna. :rolleyes:

VIÁ-t nem tudom, mennyire dícsérik, nekem az AMD761-VIA kombó chipset az Abit KG7-en párját ritkítóan stabil, az utóbbi évben nem láttam kékhalált, csontrafagyást, kilépést olyat, ami nem szoftverhibából ered. Mondjuk a tápom sem teljesen noname. ;)

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.