HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 31. 14:59

Mindenkinek cak baja van a sis-el, nekem pedig halvány fogalmam nincs hogy miert...
The Sky Was Pink

#382 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 10. 31. 20:18

Zodarr: Pár dologban nagyon nem úgy van, ahogy írtad :) .
EGY és EZ A LEGFONTOSABB: Ami hibákat írtál, PONTOSAN utalhat a  tápegység gyengeségére!!!
A mostani feláűllásban egy minden bizonnyal gyenge minőségű tápod van, egy cserét máris javasolok hozzá! Az, hogy "semmi baj nincs vele", nem meghatározható, mert nem látod,hogy a kondenzátorok majd szétrobbannak, a táp olyan dolog, hogy egyszercsak bosszút áll...Addig meg megy...
A csipkészlet-processzor dologhoz: A VIA már párszor rákefélt az Intel platformjára, de hidd el, igen jól sikerült csipkészleteik vannak Intel alá is (noha nem a leggyorsabb, de gyors és nagyonis stabil), amit írtál erről, az globálisan nem igaz, Neked ugye van egy összeállítással tapasztalatod, ami aztán függ az alaplap gyártójától főleg, hogy hogyan muzsikál. A Tomato pl. hiába használ Intel csipkészletet...
Az Intel AMD alá még nem gyártott csipkészletet (nem a P1-es idők megoldásairól beszélek, az más volt), de hátha ezt is megéljük :D .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#383 Felhasználó inaktív   zozzzi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 31. 22:45

Idézet: Lanti - Dátum: 2004. ápr. 19., hétfő - 13:23

Vargáné tápot neeeeee. SOHA.  :down:

Hát olyannal volt dolgom már nekem is. Tavaly decemberben. 3 sulinetes gépet raktam össze. Az elsőt még november végén. Azt mondták legyen "ócsó". Hát az lett. Ugyanazt a házat rendeltem mindegyikhez. Az elsővel nem is volt gond azóta is jól "dolgozik", pedig Codegen táp volt benne. A többi házban (számszerint 2)- holott ugyanaz a típus lett rendelve - már ez a bizonyos táp volt. Az egyik már a telepítést sem bírta ki. A másik még 1 hétig húzta. Teszem én fel a kérdést, hogy lehet az hogy ugyanaz a tipusú ház és a tápegység mégis más. Lehet hogy a privatizáció áldozatai lettünk. Na és a rögzítőcsavarok, mintha egy asztalosnál jártam volna!  :down:
Intel E6600 2.40@3.24 GHz; Gigabyte GA-P35-DS4; 4x1024 MB Kingmax DDRII 800 memória, Gainward ATI 4850, 1xWD 36GB sata Raptor, 1xSamsung 200GB sata, 1xSamsung 250GB sata, NEC 7173S sata, ASUS DRW-1814BLT sata DVD RW, Samsung 22"TFT (226CW), Logitech MX5500, Coolermaster Elite+Chieftec CFT-650-A-12B

#384 Felhasználó inaktív   zozzzi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 23:00

Itt igazából szerintem nemcsak a rosz minőségű árúk terjedéséről van szó ,hanem arról is, hogy jön Pistike aki azt hiszi hogy nagyon ért a géphez. Előszőr el kezdi húzni a dolgokat a gépben - az én procim is húzva van de csak azért mert alap feszkón megy és nem látok túl nagy hőkilengést - aztán már szét is szedi...és sorolhatnám. Magyarán kisérletezik. Aztán szerencsétlen boltosok isszák meg a levét mikor ott veri az asztalt aboltbanaz apukával aki mit sem tud fiacskája kis próbálkozásairól. És sajna egyre több az ilyen un. "profi" szervizes.  :think:
Intel E6600 2.40@3.24 GHz; Gigabyte GA-P35-DS4; 4x1024 MB Kingmax DDRII 800 memória, Gainward ATI 4850, 1xWD 36GB sata Raptor, 1xSamsung 200GB sata, 1xSamsung 250GB sata, NEC 7173S sata, ASUS DRW-1814BLT sata DVD RW, Samsung 22"TFT (226CW), Logitech MX5500, Coolermaster Elite+Chieftec CFT-650-A-12B

#385 Felhasználó inaktív   galileo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 23:40

Idézet: zozzzi - Dátum: 2004. nov. 1., hétfő - 0:00

Itt igazából szerintem nemcsak a rosz minőségű árúk terjedéséről van szó ,hanem arról is, hogy jön Pistike aki azt hiszi hogy nagyon ért a géphez. Előszőr el kezdi húzni a dolgokat a gépben - az én procim is húzva van de csak azért mert alap feszkón megy és nem látok túl nagy hőkilengést - aztán már szét is szedi...és sorolhatnám. Magyarán kisérletezik. Aztán szerencsétlen boltosok isszák meg a levét mikor ott veri az asztalt aboltbanaz apukával aki mit sem tud fiacskája kis próbálkozásairól. És sajna egyre több az ilyen un. "profi" szervizes.  :think:

:up:  :up:  :up:  Jól beszélsz!

#386 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 01. 02:09

Idézet: Barnabi - Dátum: 2004. okt. 31., vasárnap - 14:59

Mindenkinek cak baja van a sis-el, nekem pedig halvány fogalmam nincs hogy miert...

A második atomstabil SiS chipsetes alaplapom után csak annyit mondok; szentséggyalázás itt emlegetni a SiS-t!! :reklamacio: :p
Rhino666

#387 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 10:28

Azért őket sem érdems temetni. Lassóak, de azért manapság közel sincs velük annyi gond.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#388 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 14:40

Régen se volt, csak tudni kellett mire használni. Könyvelőgépnek, vagy annak hogy menjen rajta egyszál vörd meg ekszcel, arra jó volt. Másban mutatkoztak meg az igazi "képességei" :D

#389 Felhasználó inaktív   Otto 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 13:44

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. nov. 1., hétfő - 15:40

Régen se volt, csak tudni kellett mire használni. Könyvelőgépnek, vagy annak hogy menjen rajta egyszál vörd meg ekszcel, arra jó volt. Másban mutatkoztak meg az igazi "képességei" :D

Egy keveset írnék én is a "SIS"-ről. A SIS-es chip-ek igenis gyorsak. Az egyedüli bajuk,
hogy inkompatibilisek néhány alkatrésszel. Például TV tunerekkel...
Továbbá nem ajánlatos tunning alaplapnak megvenni.

Egyébként gyorsak és stabilak, irodai gépnek szívből ajánlom.

#390 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:30

A gyors az relatív...Azért egy Nvidia platform mellett pl. nem tudom gyorsnak nevezni, ellenben a stabilitás az igaz. Az inkompatibilitás viszont sokrétű dolog, ebből a szempontból a SiS nálam egy ideje nagyonis jó helyen van!

#391 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 07:16

Idézet: didyman - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 23:30

.... a SiS nálam egy ideje nagyonis jó helyen van!

:offtopic: De a Sony monitorom még mindig nincs jó helyen :D :respect: :offtopic:
üdv
tus

#392 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 23:14

:nevet:

#393 Felhasználó inaktív   cityboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 12. 10:25

én is mint pctechnikus melozok egy cégnél,szoval ami abszolut shit:
-PcChips alaplapok
-msi optikai meghajtok
-msi gef fx5200td - joval lassabb,mint pl egy manli
-abit nf7 - magátol a bios dátuma 2020.okt.20 ra állt,meg a prockot se ismerte fel jol,de a tobbi db is pl fagyogatott,meg szerinte túlmelegedett a proci,stb
-valahogy az msi lapok sem jonnek be.
Ellentétben az elárusíto nonk tuti bula,még jo, hogy a barátnom. :up:

#394 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 21:07

Két haveromnak is MSI cd-írója van, és gyakran panaszkodnak, hogy nemhogy írni, néha olvasni, vagy akár FELPÖRGETNI sem hajlandók a cd-t!! :eek: Valóban abszolút shit. :down: :doom:
Rhino666

#395 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 10:59

Ismerősömnél egy LoGaritmus CDROM van hasonló nehés státuszban. Már háromszor akartunk szeánszot tartani felette fejszével, de eddig mindíg kellett a szerencsétlen valamire és a fenyegetést követő végső pucolás után eleddig hajlandó volt küzdeni :D

#396 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 13. 14:05

Idézet: didyman - Dátum: 2004. nov. 13., szombat - 10:59

Ismerősömnél egy LoGaritmus CDROM van hasonló nehés státuszban. Már háromszor akartunk szeánszot tartani felette fejszével, de eddig mindíg kellett a szerencsétlen valamire és a fenyegetést követő végső pucolás után eleddig hajlandó volt küzdeni :D

Én mérgemben kivágtam a kukába... :nevet: Viszont az LG cd-íróknál nincs jobb! :respect:
Rhino666

#397 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 17:25

Most operáltam ki egyet, egy év aktív, de nem nagyüzem után kezdett el válogatni, ahogy illik és aztán sak úgytenni, mintha írna. Nudli. Maradok a Plextor-nál :p

#398 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 17:31

Nálam nem volt válogatós, simán megette az elkötött molexet, aztán kifüstölt szegény 16*10*40es, epdig nagyon jól ment. Azóta Plextor+TEAC felállás megy, de csak szigorúan semmit a boltból.

#399 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 18:59

Természetesen :D (mert hülye azért nem vagyok :D )
Kössz választ, okosabb azóta sem vagyok, bekerült az SP2-vel herélt xp-m augusztusi fennállása óta bekövetkezett első X-akta formájában a nagykönyvbe.

#400 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 15:45

Ja, majd el felejtettem: a HP3as görgője jó bele, tálcát nem tudok hozzá sajna, de görgőt tud az öregem újonnan szerezni, csak valami nagykerből azt hiába adom oda a cimet, ugyse tudsz ott venni, ellenben ha kell, akkor megvetetem vele és elküldöm postán vagy akármi.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.