HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   arty 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 24. 13:36

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. jún. 23., szerda - 21:01

amikor még reszketve ültük körül a HP külső SCSI írót milliomoséknál, hogy 2xes helyett 1xesen, mert ugy tuti jó lesz, irtuk az 1200 forintos nyerscdre a Command and Conquert NT4 alól. És 99%nál aszonta errrre, Buffer Underrun, brrr, jöt ki a lemez. Meg a szememből a könny...

én anno az interstate76 irásánál imádkoztam, majd szitkozódtam a szintén 1200forintos BASFre karcoláskor :D és az is HP vols, igaz belső :) ofkorsz, SCSI ... 1x irás
Gigabyte P31-DS3L[fsb375] / E6400[3000mhz] / GyáriHűtő[1400rpm] / Sapphire4850DualSlot[625/1000] / samsung640g[7200rpm] / 2x2048 KingMax667[cl5/750mhz] / Samsung 32A656[60hz] / Audigy2[48khz] / XBOX360

#222 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 15:05

Hehe, rgéi szép idők...amugy ilyen babám lábán-illatától kábán-dolgokat én a seregben tanultam. Pl az egyik srác megjegyezte egy csajra, hogy: Falnám a farát, mint disznó a darát....

#223 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 15:43

Nahát, mindenki (velem együtt) HP SCSI írókat használt első lemezeinek szénnéégetésére? :D
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#224 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 06. 24. 16:33

:rotfl:
Ja, ilyen smiley nincs? :)
:pokeas2:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#225 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 24. 19:23

sikerült szépen elkanyarodni a témától, igaz én is emlékszem még amikor megvettem a 4x nec olvasómat ami 4 lemezt kezelt egyszerre.

de, utánna néztem a neten a szimuláció működésének, valóban nem sokat jelent, max annyit hogy az
adat eljut a ledig, viszont az ujraírható cdket gond nélkül írja, szóval az adat még a leden is átjut.
egyébként az eddigi kábelekkel többnyire a szimuláció is leált.

#226 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 25. 15:18

rw-n nincs értelme a szimulációnak, lehet, hogy a meghajtó is tudja ezt? ;)

Olyan NEC olvasóm nekem is volt! Az ME még látta 4 lemeznek (különálló meghajtókként), az XP már nem és nem volt hozzá meghajtóprogi.. :)
Borzalmas lassú volt a rendszerindulás, mikor benne volt a négy lemez.. :D
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#227 Felhasználó inaktív   Fboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 26. 18:27

Hi!

ASUS crw4816a cd írótól óva intenék mindenkit. Az első hetekben hibátlanul írta a cd-ket, de később egyre többet rontott el. Nagyon válogatós a cd-kre és a saját maga által írt cd-ket általában nem olvassa  :D  csak az újraírhatókat vagy a gyári cd-ket. Szal elég háklis író:)

#228 Felhasználó inaktív   Öregördög 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 06. 26. 19:48

Idézet: didyman - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 15:33

:rotfl:
Ja, ilyen smiley nincs? :)
:pokeas2:

Kép
FAUST
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)

#229 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 10:46

Idézet: arty - Dátum: 2004. jún. 24., csütörtök - 14:36

én anno az interstate76 irásánál imádkoztam, majd szitkozódtam a szintén 1200forintos BASFre karcoláskor :D és az is HP vols, igaz belső :) ofkorsz, SCSI ... 1x irás

Én is SCSI-n kezdtem, csakhogy én már akkoriban sem kispályáztam, CD-Copy SCSI cd-romról, SCSI íróra. 4x-esen. A gép lefagyott írás közben, a cd-t akkor is megírta :D Ez csak egyszer fordult elő, a status bar 30% körül állt, a gép lefagyva, de az írás befejezve :) Régi SCSI írókkal akarva sem lehetett elrontani az írást :p Buffer underrun egyszer fordult elő, amikor vinyóról írtam, de az is csak azért, mert Driverrel játszottam közbe, az meg high priority-n fut normal helyett így minden más taskot kinyír.

#230 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 11:45

:) Így van, tanusíthatom, velem is előfordult, hogy írás közben win elköszönt, kinyújtotta a nyelvét és úgy maradt :D De a cd sikerült, megvártam, amíg az írón elalszik az write LED :)

#231 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 12:53

Na ja, kivéve a remek Initio gyártmányú SCSI kártyáknál ugye...amugy 4-5 éve én is láttam érdekes irót: 2 tálcás, gépfüggetlen, de akkora pufferkondik voltak a tápjában, hogy simán lehetett elosztót cserélni alatta menet közben, és nem állt meg:D

#232 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 12:57

IOI950P-s UW9100-am volt anno.. :rolleyes: :D
Nem semmi cdmásoló lehetett :D

#233 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 13:21

Én saját SCSIhez mostanában jutok csak hozzá, régen konfigolni jártam a milliomoscsemetékhez, akinek a haver beadta hogy az SCSI az a jó, 2x annyiért. Jó is volt, csak a havernak annyi esze már nem volt, hogy ID, meg Terminálás, igy hittak engem:D De szép volt. Most meg hozzák ide azokat a cuccokat, amiről azt hiszk sz*r, mert nem tudják használni. Komolyan, régen is ezen ültem le, akkora gyökereknek vannak olyan cuccaik.....a minap "csináltam" 2 2gigás Wide-csatir IBM vinyót. Neeem meeegy, panaszkodik a paraszt. Nem értem rá csak este, előveszem, hopsza: no term...és a másikon? Azon se. Pedig ő már letesztelte a "tesztelősgépén". Pfuj. Kaján vigyor, Term Enabled, és vijjjú, már megy is mindkettő. Jah és a fagyások....lehet nem 1500 fts, kókány Initio kártyát kellene használni? Érdekes Adaptec v Tekram, esetleg Future Domain (mig volt...)kártyával sosem szoptam, kivéve hogy fél óra bejumperelni/dip kapcsolózni. Az NCR meg CMD szutykokkal meg fagy, akad, csattag, scannerre jó, de másra se...

#234 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 13:34

:D :D :D
érdekes, nekem a fenti karesszal nulla bajom nem volt, két vinyó, két cd arról ment hónapokon keresztül, zokszó és fagyi nélkül. Persze rendszerlemez is volt. És annak az új ára elég szarvas volt :) .És az adaptec-el spec. nem vagyok nagyon oda, ugyanis a domain validation hasznavehetetlen, tudod, a háttértárak-ban írtam egy topikot erről. De ezzel együtt stabil és jó kis cucc.

#235 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 18:46

Addig nekem is boldogságos volt, amig nem volt oprendszer azokon a vinyókon amiket meghajtott. Mert akkor volt spontán soha többé nem induló 98/2000, és társai. CMDn pepitában, NCRen ment gond nélkül ua a vinyó, de mit ad isten csak 10 mb/secel max, jóllehet a kártya papiron 40et tudott volna. Össze és vissza. Az Adaptecjeimmel meg semmi gond nem volt soha, holott mindegyiket valahonnan kidobták/leseljetezték, hasonlóan a rajtuk lógó vinyókhoz.

#236 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 19:26

Na a Tekramot csak ne említsd, haverom azt vett az írójához, 100e volt az író+a kártya, hetedhétországról jártunk csodájára (persze belőni nekem kellett) aztán másfél év múlva az istennek nem tudtunk rájönni miért rontja az író a lemezeket. Hát a kókány döglött tekram kártya helyett be lett téve egy initio és vígan megy tán azóta is :D

Szerkesztette: Mumia 2004. 06. 27. 19:28 -kor

#237 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 20:21

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 18:26

Hát a kókány döglött tekram kártya helyett be lett téve egy initio és vígan megy tán azóta is :D

Azé Tekramot ne bántsad annyira, jó darabok. Bár érteni kell hozzá.
Make love not Wor.

#238 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 20:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 21:21

Azé Tekramot ne bántsad annyira, jó darabok. Bár érteni kell hozzá.

Ezzel azt akarod, hogy azért romlott el másfél év használat után, mert "nem értünk hozzá" :rolleyes:

Ez az érteni kell hozzá, amúgy is elég érdekes beszólás, mégis mit kell érteni hozzá, más vezérlőkkel szemben?

PS: nem akarom lehúzni, direkt csak poénból írtam, hogy pont egy olyan szart be. Láttam már rossz kingston ramot is, mégsem akarom pocsék áruba sorolni.

Szerkesztette: Mumia 2004. 06. 27. 20:43 -kor

#239 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 22:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 19:42

Ez az érteni kell hozzá, amúgy is elég érdekes beszólás, mégis mit kell érteni hozzá, más vezérlőkkel szemben?

Más vezérlő (gyk Adaptec) élből kiírja bootolás előtt a hotkeyt, amivel a biosban lehet mászkálni, sok Tekramnak meg biosa sem volt, alaplapében lehetett konfigni, hogy most támogatod-e a zsugát, vagy sem. Nomindegy, asztem lefikáztad, ha nem így volt, akkor visszaszívom, de 1.5 év után pont a lentebb írt dolgok miatt, hogy driver, aspi, terminálás, kutyafasza. Ilyenek miatt szokott "elromlani". Sajátunkat most adtuk el, 6 évet lehúzott online, ment is egy NT4 szerverbe, ott jó helye lesz :-)
Make love not Wor.

#240 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 27. 22:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 23:13

Más vezérlő (gyk Adaptec) élből kiírja bootolás előtt a hotkeyt, amivel a biosban lehet mászkálni, sok Tekramnak meg biosa sem volt, alaplapében lehetett konfigni, hogy most támogatod-e a zsugát, vagy sem. Nomindegy, asztem lefikáztad, ha nem így volt, akkor visszaszívom, de 1.5 év után pont a lentebb írt dolgok miatt, hogy driver, aspi, terminálás, kutyafasza. Ilyenek miatt szokott "elromlani". Sajátunkat most adtuk el, 6 évet lehúzott online, ment is egy NT4 szerverbe, ott jó helye lesz :-)

A terminálás az aztán megváltozik csak úgy magától  :omg: Az, hogy biosban kellett engedélyezni, az azért volt talán, mert a kártyán nem volt saját boot rom, de ha az alaplap támogatta, akkor abban volt a kártyához passzoló scsi bios, és ha azt engedélyezted tudtál a kártyáról bootolni. Ettől ezt nehezebb lenne konfigolni? Vagy ez valami különleges képesség? Én a saját bios hiányát inkább negatívumnak sorolnám, na mind1.

Szerkesztette: Mumia 2004. 06. 27. 22:38 -kor

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.