Nyomtatóról jut eszembe. Philips CA 650 multifunkciós. Az árut nem nevezném pocséknak,
szépen nyomtat, másol, scannel, még faxot is küld, mindezt nem túl gyorsan, hogy szabad
szemmel is lehessen követni.
A probléma inkább az ellátottsággal van. Ez egy új széria, állitólag nem régen forgalmazzák
az országban. Na szóval, úgy alakult, hogy a cég vett egyet. A munka sok volt rá, a hozzáa-
dott patronban a festék kevés, 2 hét alatt kifogyott. Vissza a boltba. Nekik nincs ilyen, csak
más tipushoz. Jövő héten lesz. (Nem lett, megkérdeztem). A multihoz kapott vastag doksiban
találtam egy ilyet : Magyarországi szervizközpont. Felhivtam, sajnos nem tudnak mit mondani,
próbáljam meg a forgalmazónál. Öket is felhivtam, némi kapcsolgatás, hümmögés, várakoztatás
után közölték velem, most már érdeklödjek a szervizközpontban, ha hivom öket, már tudnak mit
mondani nekem.
Ujra szervizkp. Persze, tudnak a dologról, hivjam öket 4 nap mulva. Aztán hivjam öket jövö hét elején.
Aztán hét végén, aztán jövö hét közepén. Közben megtudtam, a forgalmazonál volt festékpatron,
de nem adnak, csak nagy tételben, viszonteladónak.
3 hétig tartott, mig sikerült beszerezni, akkor rögtön hármat:
nem tudtunk nyomtatni, fönök dühöng, stb.
Nem értem, hogyan lehet ugy árulni valamit, hogy kellékanyagot nem biztositanak hozzá?

Súgó
A téma zárva.