HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#781 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:36

Jómagam de, de ez nem általános, főleg a mai jegyárakat figyelembe véve, ha nem lenne diákom, inkább járnék kocsival, vagy bármi mással, de nonszensz a bkv jegyára az utazás minőségét figyelembe véve.

#782 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:39

Jegyek? Havi bérlet. Városon belül, akárhányszor is estem eddig bele, mindig jobb alternatíva a kocsival szemben. Persze ez is szvsz.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#783 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:40

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:58

Macika, ha nem vagyok windishgraetz, melyik városban laksz? nem városszéli nagyboltról van szó, ott némi gyaloglással (mert van, aki nem autófüggő) fél óra séta árán kapok olcsóbban kábelt. Én meg így gondolkodom.

Idézet

Én meg azon akadok fennt amikor a kedves eladó készségesen közli a nagy műszaki boltban (pl ElectroWorld)

De bizony, pont városszéli nagyboltról van szó. Ahol TÉNYLEG nem találsz semmit fél órás körzetben. És EW-be nem nagyon szokás tömegközlekedéssel menni, inkább csak autóval.

Avagy én volnék olyan tudatlan, hogy nem tudok belvárosi EW-ről?
Gondolkoztál már ma?

#784 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:45

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 21:36

Na, ezt akartam én is kihangsúlyozni...

Szőrözz csak, mint a nyomtatókkal, Magad is tudod, hogy nem az EW konkrét példáján lovagolunk, hanem valami máson. Ha a Westend-be bemegyek, akkor onnan 5 percen belül találok PC-boltot pl. ha már szőrözzük.

Az idővel kapcsolatos dologban igazad van. Én ezzel is úgy vagyok, hogy ha van fél óra, amit munka helyett sétával töltök, máris felüdülés. A munkával (kábel beszerzése) ráérek majd a boltban foglalkozni.
De ez már egy alternatívabb felfogásmód talán.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#785 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:57

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 21:45

Szőrözz csak, mint a nyomtatókkal, Magad is tudod, hogy nem az EW konkrét példáján lovagolunk, hanem valami máson. Ha a Westend-be bemegyek, akkor onnan 5 percen belül találok PC-boltot pl. ha már szőrözzük.

Az idővel kapcsolatos dologban igazad van. Én ezzel is úgy vagyok, hogy ha van fél óra, amit munka helyett sétával töltök, máris felüdülés. A munkával (kábel beszerzése) ráérek majd a boltban foglalkozni.
De ez már egy alternatívabb felfogásmód talán.

Te tényleg nem vetted észre (pedig kiidéztem még egyszer!!!), hogy a példa írója az EW-ben tapasztalt dolgot nehezményezte?!?!

Itt tényleg nem divat végigolvasni és megérteni, mit írt a másik?

Erre írtam, hogy .... mindegy, ha egyszer nem fordítottál annyi időt rám, hogy megértsd, másodszor sem fogsz... :(
Gondolkoztál már ma?

#786 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:57

Egy a lényeg, ha a f*szomnak sincs kedve mászkálni, megveszem ott és kerül amibe kerül, 990-300=szűk 700 forint, ha olyanom van, lenyelem. Ha meg mászkálhatnékom van, akkor elmegyek és veszek egyet. Persze ez szigoruan fiktiv, mert hajóvontatókötelet fonhatnék az otthon parlagon heverő USB kábelekből, és a "hirtelen, most, azonnal KELL" dolog sem létezik nálam.
Amugy, fanszálhasogatásból, kocsival, ha állat vagy, lehetsz gyorsabb mint a BKV. Nameg, felnőtt havirbérlet pesti+külső vonal közel 20k, az se olcsó, meg a jegy se, áldott az oktatási rendszer, hogy amig diák az ember, fosér-sz*rér utazhat/utazhatott.

#787 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:18

jaja. ez így van. De akkoris elgondolkozom azon, hogy pl. Apunak mibe kerül egy kocsit fenntartani havonta. Egy bizonyos fizu mellett már nem ezzel foglalkozik az ember, illetve egyszerűen túl sok előnye lesz a kocsinak. Ez van. Egyszer lehet, hogy én is így fogom látni.

Macika, olvasásból pedig Te is vehetnél leckét, de azt hiszem, párszor már egyezségre jutottunk afelől, hogy mi ketten nem tudunk hibamentes kommunikációt folytatni.

#788 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:28

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:33

Én meg úgy gondolkozom, hogy ahhoz, hogy az akármelyik számítástechnikai boltba eljussak az EW-ből, ahhoz legalább 1 óra kitérő és 2l-nyi benzin kell. Ezeket hozzáadva a 300 Ft-hoz, elképzelhető, hogy olcsóbban jövök ki, ha helyben megveszem ott helyben az egészet és már mehetek is haza.

De aki tud, az spóroljon.

Merem állítani, sokan vagyunk akinek 5-600 Ft nem ér annyit, mint 1 óra időnk vagy fél óra autózással töltött idő/benzin.

Ja akkor én vagyok ilyen szerencsés helyzetben itt Debrecenben, mert az EW mellett pont van egy Tesco is (tudom, cseberből vederbe :D ), és öt percre van mindkettőtől a belváros, de 3 percen belül van több sztech bolt is.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#789 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 00:15

Idézet: Syner - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:28

Ja akkor én vagyok ilyen szerencsés helyzetben itt Debrecenben, mert az EW mellett pont van egy Tesco is (tudom, cseberből vederbe :D ), és öt percre van mindkettőtől a belváros, de 3 percen belül van több sztech bolt is.

Debrecen az jó város!
Nagyon szeretem, ott éltem életem leggondtalanabb 7 évét (bár akkor nem így gondoltam :)).
Igaz már rég volt (1980-87), de igaz volt! :)
Gondolkoztál már ma?

#790 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 00:17

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:18

Macika, olvasásból pedig Te is vehetnél leckét, de azt hiszem, párszor már egyezségre jutottunk afelől, hogy mi ketten nem tudunk hibamentes kommunikációt folytatni.

Ez most a 'bocs, elnéztem' akart lenni, csak bő lére eresztve? :D
Gondolkoztál már ma?

#791 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 21:02

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 1:17

Ez most a 'bocs, elnéztem' akart lenni, csak bő lére eresztve? :D

Nem éppen :) .

#792 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 21:34

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 21:34

Senki nem közlekedik BKV-val és bérlettel? :Đ

Dehogynem. Én mindenhova azzal megyek. Délbuda-Savoya park-Fehérvári út-Móricz Zs. Körtér. Villamosok: 18, 41, 47.

Hogy ne legyek nagyon offtopic: a múltkor leégett a villamos a nyílt pályán. Hiába, no, nem mai darabok :)

Szerkesztette: Teaway 2005. 09. 28. 21:36 -kor

<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#793 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 21:48

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 1:15

Debrecen az jó város!
Nagyon szeretem, ott éltem életem leggondtalanabb 7 évét (bár akkor nem így gondoltam :)).
Igaz már rég volt (1980-87), de igaz volt! :)

Szerencsére akkor még nem voltak ilyen bevásárlóközpontok :)
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#794 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 20:11

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 22:48

Szerencsére akkor még nem voltak ilyen bevásárlóközpontok :)

Nem bizony, akkoriban a Debrecen Plaza helyén még üres füves tér volt, mögötte meg a medve-lak, a Darabos u. 6-ban a 7. emeleten. :)
És akkoriban (ha jól emlékszem 79-ben vagy 80-ban) adták át nem messze onnan a Kölcsey Művelődési Központot, amit a maiak már nem is ismernek lassan. Az új meg még nincs készen...
Gondolkoztál már ma?

#795 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 22:13

Foxconn, Intel 845 chipes integrált VGA-s alaplap, a típusszámára nem emlékszem (úgy rémlik a 845 és GV benne vannak). CL2/2.5-ös RAM-okat kezel csak, ezért az még érthető hogy a 400MHz CL3-at nem vitte 333MHz-en, de hogy kinyírta a 266MHz-es Hynix RAM-om az már druva. Vagy nem vette be az aszinkron hajtást (mert ugye a fele opció a BIOS-ban úgytűnt csak dísznek van) és 333MHz-en küldte vagy túlfeszt adott neki.

Szerkesztette: Freddy001 2005. 10. 05. 22:13 -kor

#796 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 22:15

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 22:34

Dehogynem. Én mindenhova azzal megyek. Délbuda-Savoya park-Fehérvári út-Móricz Zs. Körtér. Villamosok: 18, 41, 47.

Hogy ne legyek nagyon offtopic: a múltkor leégett a villamos a nyílt pályán. Hiába, no, nem mai darabok :)

Az UV villingerek már 60 évesek. Ezért is furi, hogy még mindig UV-nek, vagyis Uj Villamos-nak nevezik őket. :lol:
... a trip back in time is all I need ...

#797 Felhasználó inaktív   pauly 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 09. 02:27

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 23:15

Az UV villingerek már 60 évesek. Ezért is furi, hogy még mindig UV-nek, vagyis Uj Villamos-nak nevezik őket. :lol:

"a név egyébként a közhiedelemmel ellentétben nem az "Új Villamos" rövidítése, hanem az "U" típusra utal, mely távvezérelt, ennek az indikátora a "V" betű (a "Szellem" típusjelzése hasonló logikával "TV" volt)" http://villamosok.hu/tipus/uv.html ;)

#798 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 07:32

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 23:15

És még mennek! Valami hihetetlen darabok.

#799 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 19:19

Idézet: pauly - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 3:27

"a név egyébként a közhiedelemmel ellentétben nem az "Új Villamos" rövidítése, hanem az "U" típusra utal, mely távvezérelt, ennek az indikátora a "V" betű (a "Szellem" típusjelzése hasonló logikával "TV" volt)" http://villamosok.hu/tipus/uv.html   ;)

Brutálisan jó ez az oldal, már órák óta olvasom! :)

#800 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 19:24

:) A vonatos oldalak után ez a legjobb, én is jól elvesztem benne :)

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.