HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 03. 08:56

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 16:02

Ezért jó, ha mindkét ágra külön szabályzókör van :)

Az, csak a 460-as server FSP-ben van. ;)

#862 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 03. 09:01

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2005. dec. 2., péntek - 13:49

Hányszor mondjam még, hogy "Vörös Csillag MGTsz elektronikai melléküzemága, Perőcsény"? Há nem bírja kend megtanúnyi?  ;)  :D  :D

...mert eddig, ahányszor elmondtad, mindig sert ittunk! Ki tud erre figyelni, mikor egy olyan fontos dologgal vagyunk elfoglalva?

Há' mi az én agyam, hyperthreading?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#863 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 15:02

Azt a hét meg a nyolcát! Szeretem az ilyen hozzászólásokat, ahol látszik, hogy tényleg ért is a témához, aki szól, és nem nulla-konyhatapasztalat alapján ötletel.
Gratz Didyman.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#864 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 09:09

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. dec. 3., szombat - 15:02

Azt a hét meg a nyolcát! Szeretem az ilyen hozzászólásokat, ahol látszik, hogy tényleg ért is a témához, aki szól, és nem nulla-konyhatapasztalat alapján ötletel.
Gratz Didyman.

Nekem, viszont nincs időm ilyen szép hosszúkat írogatni, bocsássátok meg nekem. :rolleyes:

#865 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:02

SEITEC 256MB PenDrive

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ócsó, szép, pár hét/hónap után bexarik. Nekem volt, hogy a kezeim között halt meg, pedig csak a formázást csesztem el... És ez már a sokadik a készletünkből...
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#866 Felhasználó inaktív   x-not 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 08. 19:36

TV-Shopos Sauna Beltet ne!!!!!
:confused:  :confused:
//ha a szüleidnek nem voltak gyerekei,nagy valószínüséggel neked sem lesznek//

#867 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 13:23

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 12:02

SEITEC 256MB PenDrive

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ócsó, szép, pár hét/hónap után bexarik. Nekem volt, hogy a kezeim között halt meg, pedig csak a formázást csesztem el... És ez már a sokadik a készletünkből...

Hmmm... A melóhelyen 3-at használunk belőle és nem is keveset kapnak. Nekünk semmi gondunk velük...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#868 Felhasználó inaktív   jazzman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 15:05

Logitch Cordless Desktop (Y-RK56), újonnan véve. Az egér a legkülönbözőbb felületeken rosszul működik és nyikorog a gombja. Cserére nincs sok esély, de ha ott is hagynám a szervízben, kb. 2 hét múlva mondanák meg, hogy nincs baja. Fehér színű A4-es lapon kell próbálgatni állítólag. Az tényleg szépen mutat az asztalon.

#869 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 16:56

Idézet: x-not - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 20:36

TV-Shopos Sauna Beltet ne!!!!!
:confused:  :confused:

Semmilyen TV-Shopos cuccot se! :) Ha nem is Pocsék Áru, de kétszer annyiba kerül postával, ÁFÁ-val meg extraprofittal együtt...
... a trip back in time is all I need ...

#870 Felhasználó inaktív   CameraMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 09. 20:53

Titan NanoBlue (vagy Nano Blue mittudomén) procizsírt ne vegyetek! Kedves falumban, Debrecenben csakis ilyet sikerült vennem, 5 bolt és pár kilométer bejárása után (a kedvencem az volt, amikor bizonygatták, hogy paszta nem is kell a proci és a borda közé, mert akkor nem érintkezik a fém...).
Felkentem, feltettem, és a gép még az oprendszer felállásáig sem jutott el, kikapcsolt a hővédelem. Nem, nem tettem fel rosszul a bordát, mert ezt a műveletet megismételtem még 3x, ugyanazzal az eredménnyel. Mikor a hűtőt levettem a prociról, a paszta szinte lefolyt a borda aljáról...
Aztán kikönyörögtem egy havertól egy kis Thermaltake pasztát, és voilá, szépen, gond nélkül megy minden. Szóval ezt a pasztát kenjék a hajukra a gyártók!  :mad:  :down:  :bolond:
"A kanok fantomra ugratása során, az ugratóhelyiségben tilos a hangoskodás, a gyors mozgás, továbbá az állat nyugalmát zavaró tevékenység. Ondóvételkor úgy kell elhelyezkedni, hogy az oldalra lecsúszó kan a munkavállalóban kárt ne tegyen."
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet

#871 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 15:50

Lassan idekrül a LinkSys WAP54, WRT54G, meg társai. Néha képesek hónapokon keresztül 24 órában csont nélkül működni, de előfordult halálozás is, vagy AP egyszerűen nem reagált semmire, de weben be lehetett rá lépni. 1 csatornával odébbraktam, akkor megjavult.

Aztán fagyások is vannak, nekem meg Vigor után ilyen már nem megengedhető opció. Ekkor kihúz/bedug, aztán megy tovább. Nomost van aminek 2 naponta kell kihúz/bedug opciót nyomni, van aminek csak hétfő reggel melókezdéskor, van aminek random 2-3 hetente... Szóval jahh, erre lehet számítani így kb. sok darab eladása és karbantartása után.
Make love not Wor.

#872 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 22:49

Linksys BEFSX41 wired firewall/VPN router. Gyári firmware-el egy idő után eldobja a kapcsolatot (mivel ismerősöm is vett kettőt ezért - közös tapasztalat alapján - kábelen és adsl-en is egyaránt), dns feloldás tökéletes de minden második weboldal nem töltődik le, ami letöltődik is piszok lassan és csak félig. Tűzfal és egyéb dolgok kikapcsolgatása nem segített, végül beta nem hivatalos firmware frissítéssel látszólag meggyógyult. Kíváncsi leszek meddig lesz jó, de egy biztos, hogy soha többet nem veszek a Linksys-től semmit.

Szerkesztette: Freddy001 2005. 12. 11. 23:04 -kor

#873 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 23:33

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2005. dec. 11., vasárnap - 22:49

Linksys BEFSX41 wired firewall/VPN router. Gyári firmware-el egy idő után eldobja a kapcsolatot

hivatalos firmware frissítéssel látszólag meggyógyult. Kíváncsi leszek meddig lesz jó, de egy biztos, hogy soha többet nem veszek a Linksys-től semmit.

Jahh, ez ilyen, de amint kivetted a dobozból már volt is hozzá FW frissítés. Az javítja .Supportot is felírom, teélleg... Veszünk egy eszközt, van benne pld. 1.02 FW. Weboldalon ott van, hogy 2004.10.10-én jött 1.08-as FW, de letöltésnél a link alatti fel: linksysFW...-2.01-es, ahol a dátum is vagy újabb, vagy 2004.10.10-es...

Esetleg a boltból kapott LinkSysben négyzetesen újabb FW van, ami weboldalon mondjuk soha sem jelenik meg. Support  is :down:

VPN-es routere kifejezetten szar, van ami nekem bekepcsolt WEP-el dobálta a kapcsolatokat, volt ami a saját LinkSys cuccával nem ment, de bármi mással igen, a LinkSys kliens meg szintén bármi mással műxött. Rejtély vazzeg, szeretünk szopni  :D
Make love not Wor.

#874 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 14:34

Vicc, hogy így adják el. Ha elrontom a frissítést akkor meg ugrik a garancia. De ezekszerint az én hibám is, meg sem néztem a CD-jét. A weboldalon sincs újabb mint a nem működő gyári. Kíváncsi leszek a CD-n mi van, megnézetem valakivel. Amit felraktam az egy külsős által gyártott beta, de talán jobb is ha nem eredeti. Külföldi fórum szerint a Linksys kijavít egy hibát és csinál egy halom másikat. Na de egy biztos: ettől a gyártótól többet semmit.

#875 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 21:52

Amióta a Cisco megette a Linksyst, azóta szégyen és banánszag, de nagyon sz*r lett a Linksys, nem tudom mit műveltek, de valami katasztrofális. Manapság amit értelmesnek lehet nevezni, az egyre inkább a Zyxel, nameg az SMC. Olyan gyorsan, mint nemrég a 7004-VBR Barricade-al, sose konfigoltam még netmegosztást, messze nem egy szint a Micronet, X-Micro, Dlink és egyéb fosokkal.

#876 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 22:14

Nekem is ilyen SMC 7004 VBR van, én is meg vagyok elégedve vele, bár összehasonlítási alapom nem sok van, nekem ez az első  :wub:

Egy apróság zavar benne, hogy minden egyes átállításnál, pl ha NAT-on engedélyezek/letiltok átirányításokat mindig újraindul a router. Nem tudom, hogy ez technikailag szükségszerű-e, végül is nem olyan nagy gáz, csak kicsit kellemetlen ha megszakad a mesi vagy más progi emiatt.
Kemény és kitartó munka idővel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal.

#877 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 22:48

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 22:52

Amióta a Cisco megette a Linksyst, azóta szégyen és banánszag, de nagyon sz*r lett a Linksys, nem tudom mit műveltek, de valami katasztrofális. Manapság amit értelmesnek lehet nevezni, az egyre inkább a Zyxel, nameg az SMC. Olyan gyorsan, mint nemrég a 7004-VBR Barricade-al, sose konfigoltam még netmegosztást, messze nem egy szint a Micronet, X-Micro, Dlink és egyéb fosokkal.

3Com router milyen?

#878 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 23:10

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 22:48

3Com router milyen?

Pfff, kérdezd meg pgyafit... Mióta occsó lett, azóta alapban ferdén néztem rá, de valamikkel nagyon oblákolt a srác, nomeg itt volt amikor emelték az ADSL sávszélt, aztán nem bírták a routerek. Minnyá ideküldöm :-)

Mert 3 éves Vigort marhára nem érdekli a sávszél, az megy és kész. Secu bug meg csak egy volt benne.
Make love not Wor.

#879 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 23:12

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 23:48

3Com router milyen?

Messze kerüld el....      :cool:

Én is most dobok ki (több napi szvás után) egy 50eFt-s 3comot, helyette megy draytek.

#880 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 23:16

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 23:12

Én is most dobok ki (több napi szvás után) egy 50eFt-s 3comot, helyette megy draytek.

Pedig csak érteni kellene hozzá. Tudod, bekapcsolni, bedugni, meg ilyenek. Ha ezt nem csinálod meg a vigyorival sem, akkor ugyanúgy fikázni fogod :-D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.