HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 16. 13:55

Idézet: Jaki* - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 13:19

...

Idézet

na ide figyeljetek okostojások
elegem van már ebből a sok nyomiból, mindenki csak fikázni tud, meg lezúzni a másik áruját, meg belekötni, meg fitogtatni hogy mennyire királycsávó
én jót akartam azzal, hogy leírom tapasztalataimat egy hibás termékről, amit mellesleg egy igen "divatos" és "menő" boltban vásároltam, nem a józsefvárosin...

1. Én, nem ilyen hangnemben szóltam hozzád, amit kidühöngtem, azt se neked tettem, hanem általánosan.
2. Divatos, és menő nem véletlen, Bluefish, vagy Mistral?

Idézet

olvasni meg tudni kéne, ki a f*szom mondta hogy 7 voltról működtetek ventiket???
azt sem tudom hogy hozzak össze annyit, max 12-t vagy 5-öt... ennyi gyökeret

1. Te, nem tudhatod, hogy a ventiszabályzó "kapszula" hogy van kötve.
2. A 12V-os, és 5V-os ágról levéve, pontosan 7V-ot kapsz (12-5=7)
3. Nem gökereztelek le.

Idézet

visszatérve a tápra, a boltban teljesen természetesen néztek rám amikor visszavittem, mintha már vártak volna, biztos azért mert annyira jó hogy még egyet sem vittek vissza...

Honnét tudod, hogy újjat adtak, és nem egy már 85x vissazvitt, agyonhajtott hulladékot?

Idézet

másfelől ennyire egy homokos begyöpösödött felfogást, hogy ami drága az nem lehet rossz...
előtte is FSP tápom volt(400W), és nagyon penge volt, meg voltam vele elégedve, ettől függetlenül a Zenről nem mondanám el ugyan ezt

Nem begyöpösödött vagyok, csak ISMEREM a szóbanforgó táp felépítését.

Idézet

most biztos meg fogtok siratni, de befejeztem a hwsw-t, nem hiányzik ez a gondolkodásmód

Nekem se fog hiányozni, de én higgadtan vezettem végig a témát, nem kaptam fel a vizet.

Szerkesztette: stol 2005. 12. 16. 13:56 -kor

#902 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 17:01

MALÉV :(

Elkezdtem a jegyrendelést, van is hely, az ár is ok, 2026SEK lenne, mindent kitöltök rendesen, a végén pedig jön a hibaüzenet, hogy:
Átmeneti rendszerhiba történt a foglalás készítése során.

Ok, nagy naívan megpróbáltam még párszor, de nem sikerült. Szóltam tesómnak, hogy hívja fel őket, mert megadtak egy hibaazonosítót, hogy ezzel lehet őket hívni. Természetesen van jegy, de 2726SEK+jegydíj, az az legalább 3000SEK.

Minek van online foglalás ha az egész csak hazugság és átverés? :reklamacio:  :down:

#903 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 12. 18. 19:19

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 17:01

MALÉV :(

Elkezdtem a jegyrendelést, van is hely, az ár is ok, 2026SEK lenne, mindent kitöltök rendesen, a végén pedig jön a hibaüzenet, hogy:
Átmeneti rendszerhiba történt a foglalás készítése során.

Ok, nagy naívan megpróbáltam még párszor, de nem sikerült. Szóltam tesómnak, hogy hívja fel őket, mert megadtak egy hibaazonosítót, hogy ezzel lehet őket hívni. Természetesen van jegy, de 2726SEK+jegydíj, az az legalább 3000SEK.

Minek van online foglalás ha az egész csak hazugság és átverés? :reklamacio:  :down:

wizzair nem jó?
kicsivel olcsóbb:)

#904 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 19:57

Idézet: markuz - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 19:19

wizzair nem jó?
kicsivel olcsóbb:)

Ha átirányítod Malmöből Göteborgba akkor jó lesz. :D

Amúgy egyszer már mentem Wizzel is Malmöből. Az út oda vissza kb 600Km, a kocsinak a parkolójegy pedig 800 korona volt, ez kb 21300 forint. Még ezekkel a plusz költségekkel együtt is megérte kettőnknek. Most csak egyedül megyek, tehát parkolójegy nem kéne, viszont összesen 1200Km az út kétszer oda vissza, meg a hercehurca.
Szerencsére barátnőm miatt tudok olcsóbban is repülni, párszor már mentem Malév géppel és csak 13500 körül volt a jegy. Egyedüli hátránya, hogy úgynevezett ID jegy, és csak akkor visznek el ha van még hely a gépen. Szerencsére eddig mindig volt. :) Sajnos most nincs ilyen jegy, gondolom a cégnek kimerült az éves kerete. (Az összes gépet túl szokták könyvelni, az se ritka ha pár utast nem tudnak elvinni akkor se, ha van rendes jegye. :) A múltkor pont előttem mondták valakinek, hogy tele a gép, már nem fér fel.)

Hogy ne csak rosszat írjak.
Írtam az ügyfélszolgálatuknak még pénteken 5 óra körül, és annak ellenére gyorsan válaszoltak, hogy hivatalosan csak 4 óriáig vannak. Leírtam részletesen a problémámat, szerencsére egy segítőkész hölgy válaszolt a levelekre. Pár levélváltás után talált egy árban nekem is megfelelő jegyet. Ezt követően hívtuk az ügyfélszolgálatot, ahol tesóm elmondta, hogy mi a helyzet, mégis van jegy. El kellett küldeni nekik a levelezést. Ezután azt mondták, hogy az ügyet kivizsgálják, hétfőn napközben telefonálnak. Mondtuk, hogy ezzel csak az a probléma, hogy minél előbb meg kéne tudni, hogy mi a helyzet, mert a gépekre már csak 1-2 hely van. Pár óra múlva visszahívtak, hogy a foglalás megvan, a helyet tartják, de az árárt csak hétfőn tudják megmondani. Nagyon remélem, hogy azt az árat mondjék majd amit utoljára a levélben írtak. :up:

#905 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 20:22

én a Stockholm - Skavsta reptérre gondoltam
bár malmö közelebb van, ha jól láttam a térképen

Szerkesztette: markuz 2005. 12. 18. 20:30 -kor

#906 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 21:33

Idézet: markuz - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 20:22

én a Stockholm - Skavsta reptérre gondoltam
bár malmö közelebb van, ha jól láttam a térképen

Igen, Stocholm még messzebb van, csak Norrköping van kb 350-re, és onnét még vagy 160 Stockholm. Végülis pont a túloldalon van. :)

#907 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 11:25

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 21:33

Igen, Stocholm még messzebb van, csak Norrköping van kb 350-re, és onnét még vagy 160 Stockholm. Végülis pont a túloldalon van. :)

csak azért irtam, mert néha elég jó árakon dobálják a jegyeket. múltkor odavissza volt 10000 forintért stockholm.
de kezdünk  :offtopic:  irányba indulni  :)  :D

#908 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 13:53

http://video.google....904704265757054

Jocucc  :D :cool:

#909 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 12. 19. 14:04

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 13:53

Mert csak Intel fejleszt cumókat a nem szakszerű felhasználás ellen... Termáldióda, meg biosba 1 sor, ami elemzi és shutdownt nyom.
Make love not Wor.

#910 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 14:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 14:04

Mert csak Intel fejleszt cumókat a nem szakszerű felhasználás ellen... Termáldióda, meg biosba 1 sor, ami elemzi és shutdownt nyom.

De mintha láttam volna valahol besült P4-t is, termáldióda meg mindenféle Bios sorok ellenére is...  :think:

Szerk.: Most már nem törlöm, mert így nem lesz érthető a köv. hozzászólás, de istenments, hogy AMD vs. Intel vitáért írjak ilyesmit... Ez eszembe se jutott, ha felmerült volna bennem, inkább nem is írom ide...

Szerkesztette: desiderius 2005. 12. 19. 14:21 -kor

#911 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 14:16

Jaj, ezt el se kezdjük, pls, mert teljesen off-topic AMD vs Intel mocskolódás lesz belőle megint...

Malmsteen:

Illetve a video is lehet fake, akár egy petárdával megcsinálható. De ha nem az, akkor is, ettől miért lenne pocsék áru? Te is egy értéktelen-haszontalan whatever ember vagy, mert 42 fok fölötti láznál meghalsz?
Nem nagyon vitte előre a hozzászólásod a témát.

Szerkesztette: Kraken 2005. 12. 19. 14:22 -kor

We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#912 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 19:30

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 13:53

Ha jól megnézed, le se volt zárva rendesen a CPU socket karja.
Továbbá, az is sántít, hog egy üvegszálas NYÁK, nem robban át ilyen könnyedén. :p
Továbbá, hogy a Morgan magos Duronok végsebessége, még kompresszorral is 1,2GHz.
LOL

#913 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 09:18

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 14:14

De mintha láttam volna valahol besült P4-t is, termáldióda meg mindenféle Bios sorok ellenére is...  :think:

köv. hozzászólás, de istenments, hogy AMD vs. Intel vitáért írjak ilyesmit... Ez eszembe se jutott, ha felmerült volna

Van olyan videjó is, de ott meg tuti a fostos Abit lap az oka, amiben megspórolták a termáldiódát, meg az aprólékokat. Occsó  :D  Szóval nem teljesen a procit kell bántani, többi topikban szoktam írogatni, hogy AMDnél nem a procival van bajom, hanem összességében ami gép AMD-s, azzal nálam folyton beszopás van, ez meg tény és kész.
Make love not Wor.

#914 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 09:25

Meglett a jegy. Pár ezerrel drágább mint az online ár volt, de jóval olcsóbb mint amit a telefonba mondtak. :) Néha megéri kicsit rámenősebbnek lenni.

#915 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 11:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 9:18

Van olyan videjó is, de ott meg tuti a fostos Abit lap az oka, amiben megspórolták a termáldiódát, meg az aprólékokat. Occsó  :D  Szóval nem teljesen a procit kell bántani, többi topikban szoktam írogatni, hogy AMDnél nem a procival van bajom, hanem összességében ami gép AMD-s, azzal nálam folyton beszopás van, ez meg tény és kész.

Tudtommal, a CPU-ba integrál thermaldióda végzi a Thermal Throtlingot.
A CPU alá épített Thermail dióda, elhelyezéséből kifolyólag, a borda leesésénél, nem mentené meg a procit, hisz a proci alja felé, nagy a hőellenállás, lassan melexik fel az alja.
Ha, egy P4 Prescott-ról, lekapod a bordát, simán feketérepirúl, még üresjáratban is.
Pár tizedmásodperc alatt anyira felmelexik, hogy a termaldióda 1/2s-es frissítési ciklusa alatt, már működésképtelenné válik[pont]
Enyit, a P4 integrált védelméről, amit amúgy is ki lehet kapcsolni BIOS-ból.

Harverismeret keretében, sysprogrammer szakon, megsütöttünk egy 3Ghz-es Prészkótot.
A BIOS-ban be volt kapcsolva a Thermail Trhotling, 65C-ra, és ennek ellenére, odaégett.
Na, ez a LOL gyahekek..... :cool:

Nem kell egyik gyártót sem fikázni, hisz a másiknak is megvannak a maga hibái.
Mindegyik, másra van optimalizálva, más célterületet céloztak meg tervezésekor.
Öszintén, ki az az elmebeteg júzer, aki lekapkodja a procijáról menetközben a bordát.
Én, max egy VIA Epia-ról merném lekapni :p

#916 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 21:28

Idézet: stol - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 11:22

Tudtommal, a CPU-ba integrál thermaldióda végzi a Thermal Throtlingot.
A CPU alá épített Thermail dióda, elhelyezéséből kifolyólag, a borda leesésénél, nem mentené meg a procit, hisz a proci alja felé, nagy a hőellenállás, lassan melexik fel az alja.
Ha, egy P4 Prescott-ról, lekapod a bordát, simán feketérepirúl, még üresjáratban is.
Pár tizedmásodperc alatt anyira felmelexik, hogy a termaldióda 1/2s-es frissítési ciklusa alatt, már működésképtelenné válik[pont]
Enyit, a P4 integrált védelméről, amit amúgy is ki lehet kapcsolni BIOS-ból.

Harverismeret keretében, sysprogrammer szakon, megsütöttünk egy 3Ghz-es Prészkótot.
A BIOS-ban be volt kapcsolva a Thermail Trhotling, 65C-ra, és ennek ellenére, odaégett.
Na, ez a LOL gyahekek..... :cool:

Nem kell egyik gyártót sem fikázni, hisz a másiknak is megvannak a maga hibái.
Mindegyik, másra van optimalizálva, más célterületet céloztak meg tervezésekor.
Öszintén, ki az az elmebeteg júzer, aki lekapkodja a procijáról menetközben a bordát.
Én, max egy VIA Epia-ról merném lekapni :p

Érdekes, mert nekem meg jó tapasztalatom van ilyen téren.
2.6@3,38-as NW procin vízhűtés volt, és a levegős rendszer miatt nem mozgott benne a víz. A gép többször is lekapcsolt és a procinak semmi baja se lett. A CPU blokk olyan forró volt, hogy nem lehetett megfogni.

#917 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 08:49

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 21:28

Érdekes, mert nekem meg jó tapasztalatom van ilyen téren.
2.6@3,38-as NW procin vízhűtés volt, és a levegős rendszer miatt nem mozgott benne a víz. A gép többször is lekapcsolt és a procinak semmi baja se lett. A CPU blokk olyan forró volt, hogy nem lehetett megfogni.

:offtopic:
Úgylátom, nem fogalmaztam tisztán.
A P4-nek is betesz a hősokk, ha az hírtelen következik be....
Tehát, ha a CPU-n, még van hűtőborda beállt ventivel, vagy réz hűtőtönk, vízhűtés nélkűl, akkor még nem kap hősokkot a proci, DE ha lekapod menetközben a bordát, akkor 99%-ban megdöglenek, ezek is.
Ezeknek a procinknak, a hirtelen delta-T teszi be az ajtót.
Szerk: Ha csak megáll a venti, vagy megszűnik a vízkeringés, akkor még mindíg kell neki, 20-30s, hogy kritikus hőmérsékletet elérve, visszalője magát. (A BIOS, a hőszenzort, félmásodpercenként mintavételezi)
De, egy lekapott borda esetén,  kevesebb, mint félmásodperc alatt túlhevűl a proci anyira, hogy először kifagyjon, majd megsűljön. (A 130W-ot disszuipáló, Prescot esetében, ez 99,9%-ban bekövetkezne.)
Ha, pedig a CPU kifagy, akkor a BIOS is működésképtelen, és nincs kinek visszalőnie a procit.

Az 1,8-as NV volt asszem az utolsó, ami túlélte a borda levételét, de az is 70 fokon pengett akkor.
A Tomshardveres videoban nem hiszek, mert én a saját szememnek hiszek inkább.
(Alkalmunk lehetett, sok hardvert szándékosan, és hivatalosan megölni)

Szerkesztette: stol 2005. 12. 21. 08:52 -kor

#918 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 16:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 9:25

Meglett a jegy. Pár ezerrel drágább mint az online ár volt, de jóval olcsóbb mint amit a telefonba mondtak. :) Néha megéri kicsit rámenősebbnek lenni.

gratulálok
:)

#919 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 17:54

Urak, az AMD vs. Intel vitát mellőzzük.

(a P4 magok HW-es túlmelegedés elleni védelme BIOS független, ahol ezt az alaplap normális technikával kihasználja, a proci védelme a VRM leszabályozása révén "azonnal" életbe lép)(AMD-nél is)(de ez nem jelent 100% biztonságot és sérülésmentes túlélést).
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#920 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 20:31

Idézet: didyman - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 17:54

Urak, az AMD vs. Intel vitát mellőzzük.

(a P4 magok HW-es túlmelegedés elleni védelme BIOS független, ahol ezt az alaplap normális technikával kihasználja, a proci védelme a VRM leszabályozása révén "azonnal" életbe lép)(AMD-nél is)(de ez nem jelent 100% biztonságot és sérülésmentes túlélést).

De, a Prescot, miért holt hamvába, borda nélkűl? :confused:

:offtopic: befejezve, priviben folytathatjuk :D

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »