HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1201 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 07. 12:31

És a fogyasztóvédelemtől mit vársz?
Elintézik neked?
Nem fogják, mindenkinek magának kell kiharcolnia az igazát.
Csak akkor tagadhatják meg a cserét vagy javítást, ha be tudják bizonyítani, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat eredménye.
Ezt bizonyítani kell, nem csak elhajtani a vevőt.
Ha ezt nem akarják, akkor békéltető testület majd bíróság.
Arra kell figyelni, hogy a bíróságon ne csak a hibás ügyintézést kérd számon rajtuk (bizonyítás hibája) hanem kérd a károd megtérítését is.

#1202 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 12:49

Idézet: remka - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 9:49

Magastámlás bőr forgószék, amit a Tesco forgalmaz: másodszor tört el a karfája.

Magastámlás bőr forgószék, a Tescoban vettem már vagy fél éve, tökéletesen bírja. De miután a Tescoban láttam már legalább tízféle főnöki bőrfotelt, nem ártana tudni a gyártóját/típusát is, a Hingua Hajcsing márkájút meg ottfelejteni. :) (Az enyém Kingston.)

Szerkesztette: debaj 2006. 12. 07. 12:50 -kor

#1203 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 16:35

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 12:49

Magastámlás bőr forgószék, a Tescoban vettem már vagy fél éve, tökéletesen bírja. De miután a Tescoban láttam már legalább tízféle főnöki bőrfotelt, nem ártana tudni a gyártóját/típusát is, a Hingua Hajcsing márkájút meg ottfelejteni. :) (Az enyém Kingston.)

jóhogynemmá dual core 2 a neve... :Đ
ui:Amúgy legjobb elkerülni a tescót messzire...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1204 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 01:04

Idézet: djculture - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 16:35

ui:Amúgy legjobb elkerülni a tescót messzire...

Kérdés miben. Mert amikor egyik cég pénteken rendelt tőlem monitort, ami kb. 50ezer pénz felett van, Tecsóban szombat éjjel meg simán lecsaptam pár darabra 36ezresért, akkor azt mondom, hogy elég nagy biznisz volt.
Make love not Wor.

#1205 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 07:09

Mondjuk vannak bődületes árak is arrafelé. A kb. fél éve, 24 ezerért vásárolt nyomtatóm még mindig bőven harmincezer fölött van (ha jól láttam tegnapelőtt, most éppen 36 körül), a legalacsonyabb (kiírt) ára eddig 28 küvecs volt. :)

#1206 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 10:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 1:04

Kérdés miben. Mert amikor egyik cég pénteken rendelt tőlem monitort, ami kb. 50ezer pénz felett van, Tecsóban szombat éjjel meg simán lecsaptam pár darabra 36ezresért, akkor azt mondom, hogy elég nagy biznisz volt.

hát nemtom az egyik haveromra állandóan bad pixel márkájú tft-t sóztak kb 9-et vitt vissza... :Đ
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1207 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 10:41

Az a beszállító sara, nem a Tescoé. Gondolod, hogy minden egyes dobozt, ami beérkezik, kinyitnak és leporóbálják?

#1208 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 11:38

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 10:41

Az a beszállító sara, nem a Tescoé. Gondolod, hogy minden egyes dobozt, ami beérkezik, kinyitnak és leporóbálják?

Tecsósban azért volt bontott monitor, meg törött talpú, meg egyik foltos TFT-s is, azért gyanítható, hogy a nagykerbe visszahordott pixeles/hibás izét akár tizedáron kiárulja, hátha valakik elviszik.

Engem mondjuk nem érdekelt, énztárnál kibontottam, talpa nem volt dráma, haver foltosa helyett adtam Neki egy jót, a foltos meg jó lesz szerverre, de eladónak mondtam, nem érek én rá, nekem kábel sem fontos, csomagolást is itt hagyom, mert 5 perc múlva úgyis csak kidobnám :-) Néztek is rám, mint egy UFÓra  :D
Make love not Wor.

#1209 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 11:38

Tecsósban azért volt bontott monitor, meg törött talpú, meg egyik foltos TFT-s is, azért gyanítható, hogy a nagykerbe visszahordott pixeles/hibás izét akár tizedáron kiárulja, hátha valakik elviszik.

Persze. Kibontani általában a vásárlók szokták, azokat, amiket visszahordanak az ügyfélszolgálatra, meg néha pofátlanul visszateszik a polcra. A lényeg, mindig a leghátsót, legkevésbé szem előtt levőt kell elvenni, ott vannak a jó cuccok :up: :Đ Én még egyszer sem jártam meg.

Kezdünk viszont elcsúszni Teszkó vonalba, annak meg már van saját témája. :Đ

#1210 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 08:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 11:38

Engem mondjuk nem érdekelt, énztárnál kibontottam, talpa nem volt dráma, haver foltosa helyett adtam Neki egy jót, a foltos meg jó lesz szerverre, de eladónak mondtam, nem érek én rá, nekem kábel sem fontos, csomagolást is itt hagyom, mert 5 perc múlva úgyis csak kidobnám :-) Néztek is rám, mint egy UFÓra  :D

Hentes :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1211 Felhasználó inaktív   BrooderDavid 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 11. 10:36

Nekem Codegen 300W táp
5 helyett 5,4
12 helyett 11,2 voltot ad le.
Az mennyire gáz?
:)

#1212 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 11:24

Idézet: BrooderDavid - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 10:36

Nekem Codegen 300W táp
5 helyett 5,4
Az mennyire gáz?

szoftveres mérés nem mérés, multiméterrel kellene megnézni a feszeket!

amúgy az 5 voltos ág max megengedett fesze 5,25 volt lehet (ha több akkor gáz van), a 12v-os ág min. megengedett fesze 11,4v lehet.

de az ilyen jellegű problémát legközelebb inkább ide írd: https://forum.hwsw.h...howtopic=105685

Szerkesztette: Blackdeath 2006. 12. 11. 11:32 -kor

gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1213 Felhasználó inaktív   dj.fyl 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 21. 14:40

Idézet: dokypapa - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 21:24

Ismét indul a suli láz,gépet a gyereknek,igen ám de 80 papír van rá és TFT az már illik, :D
Mit lehet ennyiből adni,szoktam vakarni a fejem rendesen,hiába mondom hogy vegyenek rendes gépet,azzal talán kibírja a csemete a suli végeztéig,a zsé az nagy úr ,gép meg kell,utánna meg szidják a boltost hogy mijen f*stalicskát adtak neki,ez a kisseb gond ,haza viszik és megnézik mi müködik benne,hátha kicsalták a procit belőle,bődület,minap hoztak vissza egy gépet vásárlás utáni nap hogy a gép indítás után azonnal leál,átnéztük,hiba oka,gyermek megnézte hogy mégis mekkora a proci és persze ehez a hűtőtöl meg kell szabadítani a gépet,ferdén rakta visza  a szentem és ugye már hűteni azt már nem tudott,persze hogy leált a vas,amikor megemlítettem hogy a következő alkalommal ezért már jár némi ellenszolgáltatás, akkor meg jött a kérdés hogy a garancia mire való. :respect:  :respect:  :respect:  :mad: csatoltam 1 képet reméllem átmegy ,na erre kellene varni gombot

Billbácsi!

Figyu!Én varnám a gombot, csak épp a képet nem találom!

#1214 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 19:07

Idézet: BrooderDavid - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 10:36

Nekem Codegen 300W táp
5 helyett 5,4
Az mennyire gáz?

Csak nem az a táp, amit én mértem a DarkComp-ban? :Đ

#1215 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 13:43

Pár oldallal ezelőtt beszéltem a Biostar M7NCD Ultra alaplapról, akkor még dícsértem.És mi történt???Múlt héten csak úgy felmondta a szolgálatot a k**va alaplapi hálókártyája.Hát azt se tudtam mit csináljak, beletettem egy PCI-os hálókártyát, azzal sem ment a net egy ideig, azután pedig pár napra elindult a net, de csak kimondottan a PCI-os hálókártyán. :reklamacio:
Há ez nem igaz, csak sz*r alaplapot sikerült választanom másodjára is, a rohatt Matsonic-kal is mennyit szenvedtem. :omg:
Qwerty4

#1216 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 23:25

Asus T3-P5G965 barebone system.

A gyári zárszalaggal lezárt csomagból bontottam ki, tehát garantáltan gyári. Bármit csináltam, akár szoftveres, akár kikapcsológombbal történő kikapcsolás után is automatikusan visszakapcsolt . A hibát a disztribútor is megerősítette ezért cserélték egy újra. Az újban nem világít a HDD LED, de az ügyfél belenyugodott mint kivárni egy újabb cserét.  :omg:

A cserére került készüléknél az előlapra szerelt vezetékek közül az egyik annyira rövidre sikerült, hogy az előlap fel-le tologatása közben megfeszült, így rángatta az alaplapban a speckó kártyát.

A hozzá adott dokumentáció (beleértve az Asus support oldalát is) kimerül az összeszerelési útmutatóban.

BIOS-t frissíteni kötelező benne, mert még a régi procikat sem kezeli normálisan, persze ehhez is 0 dokumentáció van.

A tápja, ami elvileg 300W, valójában csak 250W és 300W peak.

Apróság, hogy egy P4 524-es proci a barebone system gyári hűtőjével (mást nem is nagyon lehet beletenni) 50°C idle állapotban (60°C BIOS-ban) már jó eredmény, pedig lemostam a régi pasztát és jó minőségű pasztát tettem rá, de csak rosszabb lett. Ha nincs Q-FAN, akkor ipari ventilátor hangja van az egésznek, Q-FAN 1200 RPM-en pörgeti és amikor nagyon melege van néha felpörög (mint a notiknál).

Szerkesztette: Freddy001 2006. 12. 24. 23:30 -kor

#1217 Felhasználó inaktív   Bé bátyó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 16:49

ASUS MW221U 22" TN paneles ócskavas

Megvettem, hazavittem, ihaly-csuhaly szélesvásznú, 22 collos, húú.
Na bekapcsoláskor már gyanús volta amikor a windows bejelentkezett: kicsit szellemképes volt a világos színeknél. Tényleg, "szellemképes", amit utoljára a nagymamám 42-ben készült tvjénél tapasztaltam. (sajnos a boltban nem vettem észre, mert nem natívban nyomták rá a képet  és legfőképp pixelhibát kerestem, illetve betudtam az analóg interfésznek, mert nem volt nekik épp digitális..hmm)

Szóval vittem vissza nyomban, mondták, rendben, hoznak egy másikat. Hoztak is, hívnak, azt mondják: sajnálják, de úgy tűnik ez a monitor ennyit tud :omg:, mert a másik is ilyen.. érdekes.

OK, mondom megyek a pénzért. A boltban mondják, hogy van egy a másik boltjukban ott teljesen jó a képe. Na állj, kérem a pénzt, majd veszek másikat.. persze többször megállt a szívem mielőtt a pénzt visszakaptam, de legalább nem szívtam meg.

Szóval ASUS monitortól kíméljen meg a sors mindenkit!!

Üdv,

#1218 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 09:41

Hmm. Nem tudom, igaz az általad említedd 22"-os csodát nem láttam még, de a munkahelyen elég sok Asus TFT-t használunk és az árukhoz képest ezeknek van a legszebb képük.
Sőt volt szererncsém 2 hetet Tajpejben eltölteni, nagyon sok számtekboltot megnéztem és ott nagyon sok Asus monitort láttam. Szvsz nem rossz a képük. Nyugodtan írhatom, az enyémhez viszonyítva sem rossz, pedig itthon egy SPVA-s moncsi előtt ülök.

De ettől még lehet valami típushiba.
..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#1219 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 12:15

Idézet: Bé bátyó - Dátum: 2006. dec. 25., hétfő - 16:49

ASUS MW221U 22" TN paneles ócskavas

Azért kapásból ennyire nem húznám le, mert elég sok Asus monitoros cuccom van a környéken, de hiba még nem volt bennük. Amúgy legnagyobb felbontásán nézted ugye?
Make love not Wor.

#1220 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 07:11

Lehet, hogy csak beállítás kérdése.
Élességet lehet állítani pl.
Legalábbis samu tft-n lehet.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +