HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1241 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 09. 17:57

Bocsi de ha 15 percig kerdezgetett akor teljesen mas a dolog mivelhogy megkerdezhette volna a kepminoseget vagy barmit.
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#1242 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 19:19

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 15:17

Ráadásul ha 15percig kérdezget mindent az utolsó csavarig, akkor gondolom vmennyire tisztában lehet a technikai adatokkal.

Vagy csak a tipikus "jólértesültvásárló", illetve "engemnemvágtokát" kategória. :)

#1243 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 19:41

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 18:37

2 nap múlva ha visszahozza, oszt ilyen picsoccsó volt, akkor nálam simán eredeti áron beszámítódik egy jobba, aztán kész. Mit kell ezen bonyolítani?

De hazai tükörben vannak hasonló dolgok, én 3ezer pénzen nem érek rá vitatkozni, még akkor sem, ha kamera utána a kukába megy  :D

Legközelebbi vásárlásoknál ugyis megtérül valamilyen formában :Đ
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#1244 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 20:30

Ezígyvan :cool:
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1245 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 11. 18:11

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 20:30

Ezígyvan :cool:

egyet értek veletek. s csatlakozom előttem szolok hoz.
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#1246 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 21. 14:57

Fujitsu Siemens Amilo L1310 notebook. 6hónapig működött, aztán se kép, se hang. A vásárlás után 3 hónappal mellékelték a jótállási jegyet némi fogyasztóvédelemmel kapcsoltaos eljárás elővetitése után. Meglepő, mert jónak gondoltuk. Önhibámon kívül lecsúsztam a garanciabővítésről, a felelős tárta szét kezeit egy sajnálom kíséretében. Hibái: ventillátor (kis gond, szervizben töltött idő:3hét), wireless lan felismerése némi kivetnivalót hagyott maga után (szakember gondolkodott, van-e egyáltalán, mivel nő vagyok pár megalázó kérdést el kellett szenvednem, az egyik kedvencem az volt, van-e router, meg bekapcsoltam-e, aztán lassan rájönnek, nem én vagyok a hülye, a gép a rossz). LCD monitor felvillan, majd folyik. (Ütés, sérülés nincs sehol, de még egy karcolás sem) Nem mondom, hogy az összes szemétrevaló, de az enyém az. Már 3hete szervizben van ismét, nagyon lassúak..Legutóbb velem akarták megfizettetni a 75000ft+munkadijas javitást, csak arra nem számitottak, hogy a párom programozó és van néhány hozzáértő ismerőőse, aki ezzel foglalkozik. (Egyébként nem járatnák le magukat, megmonták volna, ha én .....tem volna el valamivel.)

#1247 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 21. 20:34

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 12:31

És a fogyasztóvédelemtől mit vársz?
Elintézik neked?
Nem fogják, mindenkinek magának kell kiharcolnia az igazát.
Csak akkor tagadhatják meg a cserét vagy javítást, ha be tudják bizonyítani, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat eredménye.
Ezt bizonyítani kell, nem csak elhajtani a vevőt.
Ha ezt nem akarják, akkor békéltető testület majd bíróság.
Arra kell figyelni, hogy a bíróságon ne csak a hibás ügyintézést kérd számon rajtuk (bizonyítás hibája) hanem kérd a károd megtérítését is.

Már nem tudom, hová forduljak. 75000Ft+munkadíj egy amúgy is selejtes gépnél....Már 6 hetet simán töltött szervízben. Azt próbálták bemagyarázni, hogy ráraktam egy táskát. De se horpadás, semmi, meg tudom, hogy nem raktam rá, nem vagyok hülye. A következő az lesz, hogy megfogtam. (Egyébként 55kg az össz. súlyom. Ha egy 55kg-os nő megfog egy laptopot, amin karcolás sincs és az LCD megfolyik, akkor az annyit is ér...-nem az én véleményem.) Nagyon vigyáztunk rá, nem hurcoltuk, ezért lehet, hogy később jöttek ki a hibák. A másik kedvencem, hogy a Dicota tokba begyömöszöltem az alkatrészeket, akkumulátort, az egeret meg még nem tudom mit. Ez egyszerűen kizárható, bele sem férne.......A másik ötlet, hogy az egész paksamétát (minden dokumentálva van) elküldjük a Fujitsu Siemens Magyarországnak.Egyébként csak azt szeretném, hogy kicseréljék az LCD-t, valahogy megszabaduljak tőle és akár több pénzért vegyek egy normálisat. Nem mondom, hogy az összes Fujitsu termék rossz, de többet egy darabot sem akarok látni.

#1248 Felhasználó inaktív   a558493 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 21:59

Az egyik ismerősömnek is fujitsu-ja van /mondjuk az asztali/ . Egy darabig rendesen működött
2 hónap után meg olyan dolgokat művel, hogy a haja égnek állt. Most 4-5 hónap után meg eljutott
arra a szintre hogy ha törik ha szakad kicseréli-eltünteti-csakmárneislássam.  :reklamacio:

#1249 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 25. 00:23

Idézet: niki24 - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 20:34

Már nem tudom, hová forduljak. 75000Ft+munkadíj egy amúgy is selejtes gépnél...

Ezek ilyenek. Van velük gond, az óccsó kategóriában a leghullósabb. Amilo pro-k már jobbak, sokkal. A szervizre nem mondok semmit, jól ismerjük azt is :( .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1250 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 01:59

Mozog itt vki a hivatalos FuSi szervizből, talán a bolhán láttam. Hátha.

Egyébként nálunk a cégnél minden FuSi, olyan is. Főleg a serverek meg a monitorok. Hihetetlen történeteim vannak..  :rolleyes:

#1251 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 14:11

Csak nem a Profi szervízről van szó?

#1252 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 26. 15:08

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 1:59

Mozog itt vki a hivatalos FuSi szervizből, talán a bolhán láttam. Hátha.

Egyébként nálunk a cégnél minden FuSi, olyan is. Főleg a serverek meg a monitorok. Hihetetlen történeteim vannak..  :rolleyes:

Szia!
De jó, végre vki ért hozzá. Igazából hirtelen kellett gép, azért vettem meg. A szerviztől azt akarják rám verni, hogy ráraktam a táskámat. De tudom, hogy nem. A monitort "kinyitott állapotban" minek fogdosnám. Amennyiben csukott állapotban egy 55kg-os nő megfog egy notebook-ot, az selejt, ha jól tudom. A hugomnak Acer travelmate van, azt hurcolja, előírás szerint használja stb, olyan, mint új korában. Csak egy monitor cserét akarok, természetesen a garanciajegyre. Egyébként a Fujinak elég sok van a rovásán: 1. garanciajegyet 2-3hónap elteltével mellékelték, garihosszabbitásról lecsúsztam
2. szerviz hozzáállása, ügyintézés (1óra munkaidőt irtak ventillátor cserére, nem 2 lapot kaptam, hanem csak egyet, amikor bekerült, azt lenyelték?)
3. Legalább 3 hete szervizben van a gép, a semmire, 74000+munkadijat állapitottak meg, tényleg "megfolyik" az LCD, de még a programozó párom is csak lesett, miért. (Mivel garis nem szedte szét)
Egyébként mikor hazaállitottam e csodával, fogta a fejét. Már beszéltem egy ügyvéddel, szerinte semmiképp se fizessek, irjak levelet a FujMagyarországhoz, aztán KERMI, Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
Amint cserélik a monitorom, eladom és veszek drágábbat, normálisat. Mi a véleméyned a story-ról? Ha valóban én töröm el a monitort, akkor elismerem és fizetek. Milyen gépet ajánltok? Én Dell-re gondoltam, mivel az bevállt.

#1253 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 26. 15:09

Idézet: Omega - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 14:11

Csak nem a Profi szervízről van szó?

Nem a Profi szerviz. ŐKet nem ismerem.

#1254 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 02. 26. 17:13

Idézet: niki24 - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 16:08

Már beszéltem egy ügyvéddel, szerinte semmiképp se fizessek, irjak levelet a FujMagyarországhoz, aztán KERMI, Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

http://www.fogyasztovedelem.com/forums/ind...?showtopic=1424
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1255 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 21:56

Idézet

Egyébként mikor hazaállitottam e csodával, fogta a fejét.

Nem csodálom, legalább olyan rossz a híre, mint mondjuk a Thomsonnak, az LG-nek és a többi "nagynevű" gyártónak.
Kedves Niki, ha saját bevallásod szerint a párod ért a számítógépekhez (bár egy programozó matematikus nem feltétlenül jó hardverben), akkor miért nem kérted meg rá, hogy segítsen a megfelelő gép kiválasztásában? Vagy ha őt nem, akkor egy szakértőt. Egy több százezres laptopot, amely ráadásul munkaeszköz is, nem lehet az első boltba beesve megvenni ("azt a pirosat kérem"). No és most már talán azt is sejted, hogy miért FuSi-nak becézik informatikus körökben az általad választott gyártót...  :cool:

Idézet

Milyen gépet ajánltok? Én Dell-re gondoltam, mivel az bevállt.

Mi lenne, ha nem a reklámok, brandek vonzására vagy a szomszéd kissrác elmondására hagyatkoznál, hanem először azt tisztáznád, hogy mire és hol szeretnéd használni a számítógépedet. Mert esetleg megkíméled magad egy újabb drága csalódástól. Ha szakértő segítségével sikerült összeállítani egy listát, amely a "feltétlenül szükséges", "nem árt, ha van" és "felesleges" oszlopokba írt paramétereket tartalmazza, neki lehet állni keresgélni egy olyan gépet, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak. Azt is vedd figyelembe, hogy ezek a gépek nem igazán bővíthetők (illetve igen drágán és körülményesen), így a döntésed valószínűleg hosszú távra fog szólni. Nem biztos, hogy megéri a legdrágábbat megvenni, mert talán soha nem térül meg az ára. Láttam már majdnem egymilliós laptopot, amelyen kizárólag Wordöt és Excelt futtattak...
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#1256 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 23:21

SMC WBR14G és G2 Wless routerek.

Gyári firmwarrel eldobálják a hálót, nagyker szerint csak frissíteni kell. Visszavittük nekik, két hét múlva kaptunk zsír csomagolású routereket. Szóval mégsem frissítés... 10-ből négy. :)
Pedig az SMC 7004 VBR vezetékes routerek jól teljesítettek.

Edimax EW....UG sorozatú USB hálókarik.
Elveszti a hálót, melegszik, minden baja van.
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#1257 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 23:25

Shuttle SG sorozatú Barbone PC cuccok.

Nem indult el hibátlan 533-as Kingmax, Kingston, Samsung Ramokkal, ill. táp lehúz, visszadug után néha hajlandó volt beröffenni, de akkor kékhalálozott.  :eek:  Csipogtatási lehetőség semmi.  :mad:
Csodák csodájára egy 512/667-es PQI-val semmi baja.  :omg:
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#1258 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 27. 17:37

Programozó-műszaki informatikus.A notebook-vásárlást  ezentúl rábízom. A Dell már bevált nekünk, csak az  az ő gépe. (Azt beágyaztam, ült rajta a vonaton, semmi baja, pedig az nem volt táskában....) A hugomnak Acer-e van, jól működik, szép is. Ha belegndolok, hogy 218 000Ft-t megvettük azt a sz.....t, 50-60 000Ft-ot hozzátéve csini és megbízható gépem lenne............Szóval lányok,hallgassatok a fiúkra néha....... :( Még mindig a szervizre várunk, még bízom benne, hogy cserélik, ha nem, megy tovább az ügy.....

#1259 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 19:57

Idézet: Hamrad - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 0:21

SMC WBR14G és G2 Wless routerek.

Gyári firmwarrel eldobálják a hálót, nagyker szerint csak frissíteni kell. Visszavittük nekik, két hét múlva kaptunk zsír csomagolású routereket. Szóval mégsem frissítés... 10-ből négy. :)
Pedig az SMC 7004 VBR vezetékes routerek jól teljesítettek.

Edimax EW....UG sorozatú USB hálókarik.
Elveszti a hálót, melegszik, minden baja van.

SMC mostmár teljesen kuka, pedig régen jó volt.  :rolleyes:
D-Link hálózati cuccai is mennek lefelé erősen... :(
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1260 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:19

Idézet: ReeChee - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 19:57

SMC mostmár teljesen kuka, pedig régen jó volt.  :rolleyes:
D-Link hálózati cuccai is mennek lefelé erősen... :(

Dlink a 604-es cuccal jött be hozzánk, az már belépésnek szar volt. Régebbi switchei jók, meg pár wlan cuccát láttam működni is, de én nem hiszek el semmi Dlinket.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.