Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni...
Elküldve: 2007. 02. 09. 17:57
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB
Elküldve: 2007. 02. 09. 19:19
Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 15:17
Vagy csak a tipikus "jólértesültvásárló", illetve "engemnemvágtokát" kategória.
Elküldve: 2007. 02. 09. 19:41
Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 18:37
De hazai tükörben vannak hasonló dolgok, én 3ezer pénzen nem érek rá vitatkozni, még akkor sem, ha kamera utána a kukába megy
Legközelebbi vásárlásoknál ugyis megtérül valamilyen formában :Đ
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik
Elküldve: 2007. 02. 11. 18:11
Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 20:30
egyet értek veletek. s csatlakozom előttem szolok hoz.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?
Elküldve: 2007. 02. 21. 14:57
Elküldve: 2007. 02. 21. 20:34
Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 12:31
Elintézik neked?
Nem fogják, mindenkinek magának kell kiharcolnia az igazát.
Csak akkor tagadhatják meg a cserét vagy javítást, ha be tudják bizonyítani, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat eredménye.
Ezt bizonyítani kell, nem csak elhajtani a vevőt.
Ha ezt nem akarják, akkor békéltető testület majd bíróság.
Arra kell figyelni, hogy a bíróságon ne csak a hibás ügyintézést kérd számon rajtuk (bizonyítás hibája) hanem kérd a károd megtérítését is.
Már nem tudom, hová forduljak. 75000Ft+munkadíj egy amúgy is selejtes gépnél....Már 6 hetet simán töltött szervízben. Azt próbálták bemagyarázni, hogy ráraktam egy táskát. De se horpadás, semmi, meg tudom, hogy nem raktam rá, nem vagyok hülye. A következő az lesz, hogy megfogtam. (Egyébként 55kg az össz. súlyom. Ha egy 55kg-os nő megfog egy laptopot, amin karcolás sincs és az LCD megfolyik, akkor az annyit is ér...-nem az én véleményem.) Nagyon vigyáztunk rá, nem hurcoltuk, ezért lehet, hogy később jöttek ki a hibák. A másik kedvencem, hogy a Dicota tokba begyömöszöltem az alkatrészeket, akkumulátort, az egeret meg még nem tudom mit. Ez egyszerűen kizárható, bele sem férne.......A másik ötlet, hogy az egész paksamétát (minden dokumentálva van) elküldjük a Fujitsu Siemens Magyarországnak.Egyébként csak azt szeretném, hogy kicseréljék az LCD-t, valahogy megszabaduljak tőle és akár több pénzért vegyek egy normálisat. Nem mondom, hogy az összes Fujitsu termék rossz, de többet egy darabot sem akarok látni.
Elküldve: 2007. 02. 24. 21:59
2 hónap után meg olyan dolgokat művel, hogy a haja égnek állt. Most 4-5 hónap után meg eljutott
arra a szintre hogy ha törik ha szakad kicseréli-eltünteti-csakmárneislássam.
Elküldve: 2007. 02. 25. 00:23
Idézet: niki24 - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 20:34
Ezek ilyenek. Van velük gond, az óccsó kategóriában a leghullósabb. Amilo pro-k már jobbak, sokkal. A szervizre nem mondok semmit, jól ismerjük azt is
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2007. 02. 26. 01:59
Egyébként nálunk a cégnél minden FuSi, olyan is. Főleg a serverek meg a monitorok. Hihetetlen történeteim vannak..
Elküldve: 2007. 02. 26. 15:08
Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 1:59
Egyébként nálunk a cégnél minden FuSi, olyan is. Főleg a serverek meg a monitorok. Hihetetlen történeteim vannak..
Szia!
De jó, végre vki ért hozzá. Igazából hirtelen kellett gép, azért vettem meg. A szerviztől azt akarják rám verni, hogy ráraktam a táskámat. De tudom, hogy nem. A monitort "kinyitott állapotban" minek fogdosnám. Amennyiben csukott állapotban egy 55kg-os nő megfog egy notebook-ot, az selejt, ha jól tudom. A hugomnak Acer travelmate van, azt hurcolja, előírás szerint használja stb, olyan, mint új korában. Csak egy monitor cserét akarok, természetesen a garanciajegyre. Egyébként a Fujinak elég sok van a rovásán: 1. garanciajegyet 2-3hónap elteltével mellékelték, garihosszabbitásról lecsúsztam
2. szerviz hozzáállása, ügyintézés (1óra munkaidőt irtak ventillátor cserére, nem 2 lapot kaptam, hanem csak egyet, amikor bekerült, azt lenyelték?)
3. Legalább 3 hete szervizben van a gép, a semmire, 74000+munkadijat állapitottak meg, tényleg "megfolyik" az LCD, de még a programozó párom is csak lesett, miért. (Mivel garis nem szedte szét)
Egyébként mikor hazaállitottam e csodával, fogta a fejét. Már beszéltem egy ügyvéddel, szerinte semmiképp se fizessek, irjak levelet a FujMagyarországhoz, aztán KERMI, Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
Amint cserélik a monitorom, eladom és veszek drágábbat, normálisat. Mi a véleméyned a story-ról? Ha valóban én töröm el a monitort, akkor elismerem és fizetek. Milyen gépet ajánltok? Én Dell-re gondoltam, mivel az bevállt.
Elküldve: 2007. 02. 26. 15:09
Idézet: Omega - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 14:11
Nem a Profi szerviz. ŐKet nem ismerem.
Elküldve: 2007. 02. 26. 17:13
Idézet: niki24 - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 16:08
http://www.fogyasztovedelem.com/forums/ind...?showtopic=1424
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.
Elküldve: 2007. 02. 26. 21:56
Idézet
Nem csodálom, legalább olyan rossz a híre, mint mondjuk a Thomsonnak, az LG-nek és a többi "nagynevű" gyártónak.
Kedves Niki, ha saját bevallásod szerint a párod ért a számítógépekhez (bár egy programozó matematikus nem feltétlenül jó hardverben), akkor miért nem kérted meg rá, hogy segítsen a megfelelő gép kiválasztásában? Vagy ha őt nem, akkor egy szakértőt. Egy több százezres laptopot, amely ráadásul munkaeszköz is, nem lehet az első boltba beesve megvenni ("azt a pirosat kérem"). No és most már talán azt is sejted, hogy miért FuSi-nak becézik informatikus körökben az általad választott gyártót...
Idézet
Mi lenne, ha nem a reklámok, brandek vonzására vagy a szomszéd kissrác elmondására hagyatkoznál, hanem először azt tisztáznád, hogy mire és hol szeretnéd használni a számítógépedet. Mert esetleg megkíméled magad egy újabb drága csalódástól. Ha szakértő segítségével sikerült összeállítani egy listát, amely a "feltétlenül szükséges", "nem árt, ha van" és "felesleges" oszlopokba írt paramétereket tartalmazza, neki lehet állni keresgélni egy olyan gépet, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak. Azt is vedd figyelembe, hogy ezek a gépek nem igazán bővíthetők (illetve igen drágán és körülményesen), így a döntésed valószínűleg hosszú távra fog szólni. Nem biztos, hogy megéri a legdrágábbat megvenni, mert talán soha nem térül meg az ára. Láttam már majdnem egymilliós laptopot, amelyen kizárólag Wordöt és Excelt futtattak...
Elküldve: 2007. 02. 26. 23:21
Gyári firmwarrel eldobálják a hálót, nagyker szerint csak frissíteni kell. Visszavittük nekik, két hét múlva kaptunk zsír csomagolású routereket. Szóval mégsem frissítés... 10-ből négy.
Pedig az SMC 7004 VBR vezetékes routerek jól teljesítettek.
Edimax EW....UG sorozatú USB hálókarik.
Elveszti a hálót, melegszik, minden baja van.
Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"
Elküldve: 2007. 02. 26. 23:25
Nem indult el hibátlan 533-as Kingmax, Kingston, Samsung Ramokkal, ill. táp lehúz, visszadug után néha hajlandó volt beröffenni, de akkor kékhalálozott.
Csodák csodájára egy 512/667-es PQI-val semmi baja.
Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"
Elküldve: 2007. 02. 27. 17:37
Elküldve: 2007. 02. 27. 19:57
Idézet: Hamrad - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 0:21
Gyári firmwarrel eldobálják a hálót, nagyker szerint csak frissíteni kell. Visszavittük nekik, két hét múlva kaptunk zsír csomagolású routereket. Szóval mégsem frissítés... 10-ből négy.
Pedig az SMC 7004 VBR vezetékes routerek jól teljesítettek.
Edimax EW....UG sorozatú USB hálókarik.
Elveszti a hálót, melegszik, minden baja van.
SMC mostmár teljesen kuka, pedig régen jó volt.
D-Link hálózati cuccai is mennek lefelé erősen...
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Elküldve: 2007. 02. 27. 23:19
Idézet: ReeChee - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 19:57
D-Link hálózati cuccai is mennek lefelé erősen...
Dlink a 604-es cuccal jött be hozzánk, az már belépésnek szar volt. Régebbi switchei jók, meg pár wlan cuccát láttam működni is, de én nem hiszek el semmi Dlinket.

Súgó
A téma zárva.