HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#371 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 17. 15:23

Idézet: John Black - Dátum: 2004. szept. 17., péntek - 15:16

Lassan egy éve megy a topik, és kiderült, hogy csak "tépjük a szánkat". Nem is értem, hogy nem vettünk tudomást eddig erről a - mindösszesen - kettő(!) programról, ami gyógyír minden bajra. :omg:  :D

Hát igen...
Sz@raxunk itt a S&D-vel és mindenféle felesleges firewall-al, nem beszélve a CWShredder és más finomságok.
Erre tessék, itt az "Ultimate Duo" 
:wtf:  :lol:
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#372 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 20. 18:06

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2004. szept. 17., péntek - 16:23

Erre tessék, itt az "Ultimate Duo"

Mivel nem ismertem az említett Xofspy-t, rákerestem Google-lal. Mindenféle komment nélkül, az első tíz találatból kettő a bestfreesearch.com-ra mutatott, szintén kettő a TheBugs-féle crack-oldalra... :confused:

#373 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 22. 22:43

Nem kell leszólni a spybot-ot, mert szerintem a legjobb ingyenes program, és simán föl is rakhatod a kedvenc 2 mellé : pl azért mert én egy rendszeren mindenféle (telepített,1fájlos ,online és activeX) víruskergető nélkül, kiszúrtam nem kevésbé a teatimer segítségével!!! a vírust!!és nem is nagyon tudott élni bár az összes fontos processz ki volt lőve a gépen by netsky+begle.n és q verzió !!!
de az on-line registry ellenőrző ment! és nem halt be...és sikítozott is.... rendesen

#374 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 22. 22:49

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. szept. 22., szerda - 22:43

Nem kell leszólni a spybot-ot, mert szerintem a legjobb ingyenes program, és simán föl is rakhatod a kedvenc 2 mellé : pl azért mert én egy rendszeren mindenféle (telepített,1fájlos ,online és activeX) víruskergető nélkül, kiszúrtam nem kevésbé a teatimer segítségével!!! a vírust!!és nem is nagyon tudott élni bár az összes fontos processz ki volt lőve a gépen by netsky+begle.n és q verzió !!!
de az on-line registry ellenőrző ment! és nem halt be...és sikítozott is.... rendesen

Figyelmesen olvasva rájöttél volna, hogy senki nem szólta le a spybot-ot.
Használjuk és szeretjük.  ;)  :wub:

#375 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 23. 00:21

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2004. szept. 22., szerda - 23:49

Figyelmesen olvasva rájöttél volna, hogy senki nem szólta le a spybot-ot.
Használjuk és szeretjük.  ;)  :wub:

jó-jó

ott van még a szeren a webroot spysweeper, csak ez hát nem éppen ingyenes és trial után kissé gáz használni...cégnél, home meg nem működik,ergo marad a többi...

#376 Felhasználó inaktív   Hmaci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 30. 17:22

Idegesítő problémám van!

Biztosan leírták már mások is, és már több fórumon megnéztem, hogy van-e hasonló problémákkal szenvedő ember, de most nézzék el nekem, hogy nem nézek utána, hogy itt ki írta már le...
A problémám a következő: a kezdőlapomat átírja valami program a mysearchnow.com-ra, bármit írok be helyette, mindig az lesz, emellé bejön még az, hogy a címsorom alá befészkelte magát egy szürke csík, melyen keresés opció van, és a különböző lehetőségek attól függően, hogy milyen honlapon járok.
Észrevettem még, hogy a gépemnek a memóriáján nagyobb a terhelés. Utána néztem annak, hogy mitől van ez, és észrevettem, hogy a msn messenger plus3 telepítése miatt lehetséges. Meglepődtem, mert egyszer már telepítettem és akkor is előjött ez a probléma, ém akkor leszedtem, újratelepítettem, és kinyomtam a szponzort, és megszűnt a baj. Most viszont nem szűnik meg, hiába szedtem le véglegesen a plus3-at, nem tűnik el.
Továbbá megkerestem az esetleges megoldásokat. Több helyen ajánlották az adaware-t, ami nekem meg van. Hiába futtatom le, a szokott hibákon kívűl semmit nem talál. Végig futtattam a norton antivirusomat is, az sem talált semmit. Ajánlottak még egy programot, a CWShredder-t, ami sokak szerint semlegesíti a dolgot, ellenben nálam nem tudott semmit sem csinálni, bár biztosan én nem tudom alkalmazni.
Ha valaki tudna valami teljes mértékben megbízható programot ajánlani, amit laikus is tud használni gond nélkül, és 100%-osan megbízható, és megoldja a problémámat, akkor kérem írjon a hmaci@freemail.hu címemre, és segítsen!

Ui: ha bármit is jelent, akkor Xp-m van

Előre is köszönöm!

#377 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 21:02

Idézet: Hmaci - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 17:22

Idegesítő problémám van!

Biztosan leírták már mások is, és már több fórumon megnéztem, hogy van-e hasonló problémákkal szenvedő ember, de most nézzék el nekem, hogy nem nézek utána, hogy itt ki írta már le...
A problémám a következő: a kezdőlapomat átírja valami program a mysearchnow.com-ra, bármit írok be helyette, mindig az lesz, emellé bejön még az, hogy a címsorom alá befészkelte magát egy szürke csík, melyen keresés opció van, és a különböző lehetőségek attól függően, hogy milyen honlapon járok.
Észrevettem még, hogy a gépemnek a memóriáján nagyobb a terhelés. Utána néztem annak, hogy mitől van ez, és észrevettem, hogy a msn messenger plus3 telepítése miatt lehetséges. Meglepődtem, mert egyszer már telepítettem és akkor is előjött ez a probléma, ém akkor leszedtem, újratelepítettem, és kinyomtam a szponzort, és megszűnt a baj. Most viszont nem szűnik meg, hiába szedtem le véglegesen a plus3-at, nem tűnik el.
Továbbá megkerestem az esetleges megoldásokat. Több helyen ajánlották az adaware-t, ami nekem meg van. Hiába futtatom le, a szokott hibákon kívűl semmit nem talál. Végig futtattam a norton antivirusomat is, az sem talált semmit. Ajánlottak még egy programot, a CWShredder-t, ami sokak szerint semlegesíti a dolgot, ellenben nálam nem tudott semmit sem csinálni, bár biztosan én nem tudom alkalmazni.
Ha valaki tudna valami teljes mértékben megbízható programot ajánlani, amit laikus is tud használni gond nélkül, és 100%-osan megbízható, és megoldja a problémámat, akkor kérem írjon a hmaci@freemail.hu címemre, és segítsen!

Ui: ha bármit is jelent, akkor Xp-m van

Előre is köszönöm!

Ha számodra bonyolult használni a CWShredder-t, akkor nehéz lesz egyszerűbbet ajánlani. ;)
Keresd meg az 1.59.1 verziót belőle, az az utsó. Ha elindítod, csak a "Fix" gombra kell kattintani és ennyi. Próbáld meg csökkentett módban futtatni.
A Spybot S&D nevü progit próbáltad?

#378 Felhasználó inaktív   Hmaci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 13:10

Azt még nem próbáltam, ellenben az újveriót leszedtem a CWS...-ből, elindítottam, és ugyanazt a "hiaüzenetet" írta le, mint a másik verziónál: "please close all browser windows before continuing. If any windows are left open, the CoolWebSearch hijack can NOT be fixed." Ha tört angol tudásommal nézem a mondatot, akkor azt szűröm le, hogy zárjak be minden futó ablakot... Becsuktam mindent, és ugyanúgy futtatta végig a programot, mint azelőtt: vagyis minden bejegyzés után "not present" lett kiírva. Kipróbáltam csökkentett módban, úgyanaz..., egy változás volt eddig, hogy talált valamilyen dolgot, amit töröltettem vele, de semmi változás, a kezdőlapom változik, az internet explorer-emnél még mindig van egy szürkecsík különböző opciókkal...
Még kipróbálom a másikat, amit ajánlottál, de ha tudod, hogy mit nem csináltam eddig jól, akkor légyszi segíts!

#379 Felhasználó inaktív   Hmaci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 15:03

Most már ezt a programot is kipróbáltam amit ajánlottál, talált sok csúnya dolgot, azokat ki is javította, de semmi változás...

#380 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 17:00

Idézet: Hmaci - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 15:03

Most már ezt a programot is kipróbáltam amit ajánlottál, talált sok csúnya dolgot, azokat ki is javította, de semmi változás...

Nézz körül a "Programok telepítése és eltávolítása" menüben és ott tudod uninstallálni azt a gombsávot.
Ha leszedted és az immunizáció is be van kapcsolva a S&D-ben, akkor nem fog visszajönni ismét. :)
(legalábbis remélem)
:smoker:

#381 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 21:58

Hmaci: nézd meg, pl. Regedittel (vagy a könnyebb módon, Regcleannel (www.jv16.org)), hogy milyen programok indulnak el a boot során. Elég valószínű, hogy valami load.exe, 1.exe vagy hasonlóan frappáns nevű program elindul a bekapcsolás után, amivel - valószínűleg - a SpyBot nem tud mit kezdeni. Amellett javaslom az említett Webroot-féle SpySweepert is, ez ugyan nem ingyenes, de legalább sikítozik, ha egy oldal szeretné módosítani az IE kezdőlapot. (Ráadásul több ilyen szemetet talál meg, mint a SpyBot.)
Egy jól bekonfigolt tűzfal is csodákra képes néha! :)

Most nézem, RegClean már nincs, helyette van RegSupreme, vagy JV16 PowerTools.

#382 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 02. 20:51

Idézet

StartPage Spyware Removal Tool for IE 1.0
--------------------------------------------------------------------------------
Author: Eser Yilmaz
Date: 2004-10-02
Size: 1 Mb
License: Freeware
Requires: Win All

StartPage Spyware Removal Tool for IE is a software which removes the spyware from your computer, which CHANGES your Internet Explorer startpage all the time, with a Search for... page or a well organized advertising page.

This annoying function of the spyware often uses (infects) your internal windows system files and it is sometimes not possible to remove this.

Even if you change your IE startpage, it automatically turns again to that annoying Search for... pages or any such page.

StartPage Spyware Removal Tool for IE has been designed for removing this spyware from your system. It is completely free. 

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#383 Felhasználó inaktív   LazzL2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 15:39

Nekem valamelyik Spyware kötsög letiltotta az IE kezdőlapjának a módosítási lehetőségét. Ezt hogyan tudom visszakapcsolni a registry-ben?
Üdv. -=LazzL=-

#384 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 15:49

Idézet: John Black - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 22:58

Amellett javaslom az említett Webroot-féle SpySweepert is, ez ugyan nem ingyenes, de legalább sikítozik, ha egy oldal szeretné módosítani az IE kezdőlapot. (Ráadásul több ilyen szemetet talál meg, mint a SpyBot.)

A Spybot ingyenes, és sípol, ha valami módosítani akarja a kezdőlapot és/vagy a registry-t. (Legalábbis a az 1.3-as verziótól, ha a TEATIMER engedélyezve van...) ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#385 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 19:43

Na, nekem meg 1 ilyen hibám van (az előzőek nem orvosolják, bár a DSO exploitot nem tudom eltávolítani véglegesen.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ja, a hiba azután jött elő, miután 1 CoolWWW-t írtottam kézileg a regeditből :) (lehet, hogy rossz kulcsot töröltem ki? :think: )

Hogy lehetne megcsinálni? Ha az intézőt indítom el, akkor abból tudok netezni, de felugró ablak, link nem megy :(

Lehet, hogy az MSN Messenger Plus! tette fel a CoolWWW-t?
Config: Epox 9NPA+Ultra, AMD Opteron 144 [Water cooling: Ordasi blokk, Eheim 1048, passzív radi], 2x512 Infineon DDR (2-3-3-5@1T), Seagate ST360015A + Samsung SP0802N, NEC 2500A, Cinergy 200USB TV Tuner, Creative Audigy2 ZS, Creative Gigaworks S750, Zalman 400A-APF

#386 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 23:52

Na, újabb információkkal szolgálhatok, hátha ez segíti a megoldást :)

Fogtam és a /program files/internet explorer/iexplorer.exe -t elmentettem más néven és a helyére másoltam a /winnt/explorer.exe -t (intéző). A mókás ezután az, hogy a quicklaunchnál lévő ikonra továbbra is ugyan ezt a szöveget írja ki, viszont az eredeti, más néven elmentett iexplorer.exe -t simán elindítja, bár magyarázott vmit, hogy nem tudott minden összetevőt betölteni. Hol lehetne ennek utána nézni?
Config: Epox 9NPA+Ultra, AMD Opteron 144 [Water cooling: Ordasi blokk, Eheim 1048, passzív radi], 2x512 Infineon DDR (2-3-3-5@1T), Seagate ST360015A + Samsung SP0802N, NEC 2500A, Cinergy 200USB TV Tuner, Creative Audigy2 ZS, Creative Gigaworks S750, Zalman 400A-APF

#387 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 00:12

Idézet: Viperboy - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 0:52

Na, újabb információkkal szolgálhatok, hátha ez segíti a megoldást :)

Fogtam és a /program files/internet explorer/iexplorer.exe -t elmentettem más néven és a helyére másoltam a /winnt/explorer.exe -t (intéző). A mókás ezután az, hogy a quicklaunchnál lévő ikonra továbbra is ugyan ezt a szöveget írja ki, viszont az eredeti, más néven elmentett iexplorer.exe -t simán elindítja, bár magyarázott vmit, hogy nem tudott minden összetevőt betölteni. Hol lehetne ennek utána nézni?

Telepítsd újra az IE-t.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#388 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 00:14

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 1:12

Telepítsd újra az IE-t.

És hogy? :) Honnan szerzel SP1-es IE6 installt? :) :respect:

#389 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 00:23

Idézet: Viperboy - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 1:14

És hogy? :) Honnan szerzel SP1-es IE6 installt? :) :respect:

Idézet

A rendszerleíró adatbázis módosítása és az Internet Explorer 6 (újra)telepítése

FIGYELMEZTETÉS: A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő helytelen használata komoly problémákhoz vezethet, amelyek az operációs rendszer újratelepítését tehetik szükségessé. A Microsoft nem garantálja a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő nem megfelelő használata miatt fellépő problémák megoldhatóságát. A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőt saját kockázatára használhatja.

Az Internet Explorer jelenleg telepített verziójának újratelepítése esetén a következő hibaüzenet jelenhet meg:

A telepítő az Internet Explorer újabb verziójának jelenlétét észlelte a rendszerben.
A telepítést nem lehet folytatni.
A hibaüzenet elkerüléséhez és az Internet Explorer, illetve az Outlook Express ugyanazon verziójának újratelepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:
Rendszergazdaként bejelentkezve kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
A Megnyitás mezőbe írja be a regedit parancsot, és kattintson az OK gombra.
Keresse meg az alábbi rendszerleíró alkulcsok közül a megfelelőt, kattintson jobb gombbal az IsInstalled (duplaszó típusú) azonosítóra, és kattintson a Módosítás parancsra.

Ha a Windows XP rendszernek csak az Internet Explorer 6 böngésző-összetevőjét kívánja újratelepíteni, a szóban forgó rendszerleíró kulcs:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}

Ha a Windows XP rendszernek csak az Outlook Express 6 összetevőjét kívánja újratelepíteni, a szóban forgó rendszerleíró kulcs:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}

Az azonosító értékét az 1 értékről módosítsa a 0 értékre, és kattintson az OK gombra.
Lépjen ki a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőből, és telepítse az Internet Explorer 6 alkalmazást.

Internet Explorer 6.0 SP1
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#390 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 00:24

Lehet, hogy így is megy:

Idézet

Az Internet Explorer újratelepítése

Az újratelepítéshez a következő műveletre van szükség.

A Command Promptból hajtsuk végre a
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%/inf/ie.inf nevű parancsot.

/André Gide/

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.