HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#391 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 05. 01:31

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 1:24

Lehet, hogy így is megy:

Na, ez a második már szimpatikusabb volt neki :) :respect: restartolok és tesztelem
Config: Epox 9NPA+Ultra, AMD Opteron 144 [Water cooling: Ordasi blokk, Eheim 1048, passzív radi], 2x512 Infineon DDR (2-3-3-5@1T), Seagate ST360015A + Samsung SP0802N, NEC 2500A, Cinergy 200USB TV Tuner, Creative Audigy2 ZS, Creative Gigaworks S750, Zalman 400A-APF

#392 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 01:36

Idézet: Viperboy - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 2:31

Na, ez a második már szimpatikusabb volt neki :) :respect: restartolok és tesztelem

... 5 perc...  :think:
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#393 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 02:23

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 2:36

... 5 perc...  :think:

Úgy tűnik, hogy megy :) Thx! :respect:

Hol találtad az infot róla? (csak hogy okosodjak is 1 kicsit :) )
Config: Epox 9NPA+Ultra, AMD Opteron 144 [Water cooling: Ordasi blokk, Eheim 1048, passzív radi], 2x512 Infineon DDR (2-3-3-5@1T), Seagate ST360015A + Samsung SP0802N, NEC 2500A, Cinergy 200USB TV Tuner, Creative Audigy2 ZS, Creative Gigaworks S750, Zalman 400A-APF

#394 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 06:08

Na, ez elhamarkodott kijelentés volt. Hajnalban még ment, most, "hideg indítás után" már ismét előjön a hibajelenség. Feltelepítem újra, de semmi javulás :(

#395 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 07:55

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 16:49

A Spybot ingyenes, és sípol, ha valami módosítani akarja a kezdőlapot és/vagy a registry-t. (Legalábbis a az 1.3-as verziótól, ha a TEATIMER engedélyezve van...) ;)

Erről nem tudtam, de alkalomadtán megnézem. :)

#396 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 08:33

Idézet: Viperboy - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 7:08

Na, ez elhamarkodott kijelentés volt. Hajnalban még ment, most, "hideg indítás után" már ismét előjön a hibajelenség. Feltelepítem újra, de semmi javulás :(

Akkor egy komoly vizsgálat SpyBot-al és Ad-awere-el! ...& try again!  ;)
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#397 Felhasználó inaktív   LazzL2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 05. 15:19

Nekem nem tudtok segíteni?
Üdv. -=LazzL=-

#398 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 05. 15:52

Idézet: LazzL2 - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 16:19

Nekem nem tudtok segíteni?

Spybot - Search & Destroy v1.3 A program alaposan átvizsgálja a rendszert, a szörfözési szokásainkról az Internetre információt továbbító kém- és reklámrobotokat (spyware/adware), tárcsázókat, billentyűzetleütés-naplózókat, trójai vírusokat keres. A találatokról listát készít, s mi dönthetjük el, hogy melyiket óhajtjuk eltávolítani. A törölt adatokat visszaállítás céljából megőrzi a program. Népszerű alkalmazásokból eltávolítja a megnyitott fájlok listáját, ami az ismeretlen kémrobotok számára megbonyolítja a használati adatok továbbítását. Az Internet Explorer, a Netscape és az Opera böngészőkben kitakarítja az utoljára felkeresett weblapokat és cookie-kat, továbbá, eltávolítja a megnyitott fájlok és programok listáját. A rendszerleíró adatbázis érvénytelen bejegyzéseit kijavítja.Kép

Ad-Aware Personal v6.0 Build 181 A reklámokkal szponzorált adware programokról az a hír járja, hogy bizalmas információkat továbbíthatnak arról a számítógépről, amelyiken használják őket. Az Ad-Aware ilyen reklámozó cégek (pl. Aureate, OnFlow, TimeSink stb.) komponenseit kutatja fel a memóriában, a rendszerleíró adatbázisban, a merevlemezen, és eltávolítja ezeket a rendszerből. A program használata egyszerű, varázsló-stílusú kezelőfelület áll a rendelkezésünkre. Az ellenőrzés történhet automatikusan, de kézzel is beállíthatjuk a keresés mélységét, a vizsgálat eredményéről részletes naplót készít. Az ellenőrzés befejezése után kipipálhatjuk, hogy mely elemeket távolítsa el a program, viszont ha szeretnénk valamit megtartani, erre is mód van a kizárási listába való felvétellel. Egy kattintással készíthetünk biztonsági másolatot, mielőtt még bármit is módosítanánk. Futtathatjuk a parancssorról, ez a tulajdonsága ütemezett feladatok elvégzésekor remek.Kép

/André Gide/

#399 Felhasználó inaktív   LazzL2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 17:04

Jó, köszi. Ezeket ismerem. Eltávolítottam az adott reklámokat, de így is le van tiltva a kezdőlap manuális módosítása. Azaz csak a registryben lehet átírni a kezdőlap címét. Ezért kéne nekm az, hogy melyik registry-kulcs az, amit módosítanom kell ahoz, hogy visszaállítsam ezt a "hibát".
Üdv. -=LazzL=-

#400 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 17:20

Idézet: LazzL2 - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 18:04

... Eltávolítottam az adott reklámokat, de így is le van tiltva a kezdőlap manuális módosítása. Azaz csak a registryben lehet átírni a kezdőlap címét. Ezért kéne nekm az, hogy melyik registry-kulcs az, amit módosítanom kell ahoz, hogy visszaállítsam ezt a "hibát".

Rosszul! Virus-scan megvolt? Azért nem tudod állítani, mert még fent bújik valahol a bűnös! Nem az a megoldás, hogy megkeresed a kulcsot a reg-ben, hanem az okozót kell megkeresni és kiírtani!  ;)

/André Gide/

#401 Felhasználó inaktív   Viperboy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 17:58

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 9:33

Akkor egy komoly vizsgálat SpyBot-al és Ad-awere-el! ...& try again!  ;)

Újra kiszedtem a reg key-eket, meg sikerült letörölnöm az ie.inf -et :)

#402 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 18:24

Nálam egy Backdoor.Agent.B névre hallgató trójai okozott ilyen jelenségeket ... hiába futtattam a spybotot, adaware-t ... lefutottak "kiirtották", immunizálták a rendszerről, de mégis visszajött ... végülis egy cél virusirto kellett hozzá, ami végleg eltávolitotta. Egy FXAgnetB "patch" a Symantech-től rendbehozta a dolgokat.
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#403 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 21:05

Ez is egy jó eszköz: spywareblaster

Nálam tegnap ez bukkant fel: Roimoi a fenti progi egyből eltűntette. :)
"Légy szerény mint én..."

#404 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 03:44

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 16:49

A Spybot ingyenes, és sípol, ha valami módosítani akarja a kezdőlapot és/vagy a registry-t. (Legalábbis a az 1.3-as verziótól, ha a TEATIMER engedélyezve van...) ;)

Rajta vagyok a témán! :D  A legutóbbi verzió, amit láttam az az 1.3 béta volt, állandó vendége volt a rendszervinyómnak. :)  Közben yoól kipróbáltam a SpySweepert, és - hiába volt frissítve a Spybot - egy csomó szir-sz.rt talált.
Mindenesetre most letöltöttem az 1.3-at, egyből frissítettem is (TeaTimer fut!), talált 3-4 exploitot, meg hasonló okosságokat... :up:

#405 Felhasználó inaktív   LazzL2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 10:14

Ok! Köszi!
Próbálkozom újra!
Üdv. -=LazzL=-

#406 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 22:17

Spy Sweeper

Érdemes kipróbálni. Azután futtattam, hogy az általam jónak gondolt S&D nem talált semmit, ez a progi
39 software-t és 80 traces-t talált.
:think:  :up: 

Szerkesztette: BlueDeath 2004. 10. 11. 22:18 -kor

Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#407 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 04:00

Idézet

Detection updates 2004-10-14 - product description
This updates the detection rules. Only needed if you do not want to use the update function integrated into Spybot-S&D.
>>> innen <<<
:)

BlueDeath: ugyanerre jutottam én is, de apró probléma, hogy a SpySweepert nem tudom frissíteni, ezt (SpyBot) meg igen. SpyBot 1.3-as verzió egész jó lett! ;)

#408 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 16. 08:46

Idézet: John Black - Dátum: 2004. okt. 16., szombat - 5:00

:)

BlueDeath: ugyanerre jutottam én is, de apró probléma, hogy a SpySweepert nem tudom frissíteni, ezt (SpyBot) meg igen. SpyBot 1.3-as verzió egész jó lett! ;)

Nem egyformán dolgoznak, de ez mindegyikre igaz. Nincs "ultima ratio".
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#409 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 12:20

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 16., szombat - 9:46

Nem egyformán dolgoznak, de ez mindegyikre igaz. Nincs "ultima ratio".

Persze, de SpyBot legalább ingyé' van. :)  :respect:

#410 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 19:52

Idézet: John Black - Dátum: 2004. okt. 16., szombat - 12:20

Persze, de SpyBot legalább ingyé' van. :)  :respect:

Nekem frissít.  :cool:
S&D a kedvencem volt sokáig, de most kissé csalódtam benne, hogy ennyi sz@rt benne hagy a rendszerbe.
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.