HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#341 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 08. 11. 10:57

Idézet: vkrisz - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 11:04

Később meglett a probléma egy un. hidden dll formájában. Ez olyan dll amely együtt indul a explorer.exe-vel nem látod a process explorerben, sőt ha rákeresel akkor a kereső nem találja meg, ill. a system32 könyvtárban sem látod. Egyedül a file monitorban látod azt, hogy az explorer.exe néha megnyitja, kiolvas belőle valamit, majd bezárja. Természetesen csökkentett módban sem látszódott, tehát elég esélytelen volt leirtani.

Szerintem nagyon jó, többek sokat köszönhetnének neked.

ActiveX IE-ben is letíltható. De hát te mondtad, user ellen hatástalan. :)

Egy fájl megnézése pedig szintén userfüggő, amit leírsz problémát, áthidalható egy tisztességes fájlkezelővel. Pl. FAR manager.
Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.

#342 Felhasználó inaktív   units 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 11. 15:07

Idézet: Edu - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 18:28

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 20:28:22, on 2004.08.10.
Platform: Windows XP  (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)

Fixáld ezeket csökkentett módban!

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 20:28:22, on 2004.08.10.
Platform: Windows XP  (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)

Running processes:

C:\WINDOWS\netbm.exe
C:\WINDOWS\system32\ntzq.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/sp.html#37049
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/sp.html#37049
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/index.html#37049
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/index.html#37049
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/sp.html#37049
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/sp.html#37049
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/index.html#37049
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/sp.html#37049
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = res://C:\WINDOWS\system32\wmvxz.dll/sp.html#37049
O2 - BHO: (no name) - {0CBAA30F-7114-C7D5-1986-02B4821F6A69} - C:\WINDOWS\system32\syspx32.dll
O4 - HKLM\..\Run: [ipkg.exe] C:\WINDOWS\system32\ipkg.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ipmp.exe] C:\WINDOWS\system32\ipmp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ntzq.exe] C:\WINDOWS\system32\ntzq.exe

#343 Felhasználó inaktív   nadie 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 12:43

Sziasztok!

Mit lehet tenni akkor, ha ez a franya CWS egyik anti-spyware szoftvert sem hagyja futni, es blokkolja a HijackThis futasat is? Nem tudok meg logot sem menteni!

Segitsetek, micsinaljak?!

Koszi,
nadie

#344 Felhasználó inaktív   Mayne 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 16:27

Idézet: nadie - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 11:43

Sziasztok!

Mit lehet tenni akkor, ha ez a franya CWS egyik anti-spyware szoftvert sem hagyja futni, es blokkolja a HijackThis futasat is? Nem tudok meg logot sem menteni!

Koszi,
nadie

Idézet

Ad-Aware Cloak 1.0 is designed to allow Ad-Aware to open fully when there are items on the system which close Ad-Aware when it attempts to start, such as some CoolWebSearch variants. To use Ad-Aware Cloak, save it to your system, and run the program before opening Ad-Aware.  Once Ad-Aware Cloak opens, click "Activate Cloak" and then open Ad-Aware and scan as normal. When you are done using Ad-Aware, close Ad-Aware Cloak.

http://www.lavasoftn...eye/i17/a4.html

#345 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 17. 06:45

Idézet: nadie - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 13:43

Sziasztok!

Koszi,
nadie

Minimum Safe Mode-ban dolgozol, és ha FAT32 a fájlrendszered, akkor DOS lemezről indulva pucolhatsz.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#346 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 17. 06:47

READ ME FIRST: Basic Spyware, Trojan And Virus Removal
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#347 Felhasználó inaktív   Derlie 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 28. 14:00

Szaisztok!

Van egy kis problémám az internet explorerrel. Nem a kezdőlap változott meg, hanem különféle pop-up ablak jön 5 percenként. Már próbáltam ezt-azt, RegCleaner, Ad-Aware, win2k javítás ami javító cd nélkül lehetséges. Kaspersky antivirus írtó.
Ezen felül meg ha nem állítom le a rundll-t annyira belassul a gép, hogy félperceket kell várni egy ablak bezárására. Tettem fel operat, de az nem tetszik annyira mint a megszokott és bugos IE.
Légyszi segítsetek, vagy mondjátok, hogy már le volt írva itt és itt, de pont ilyesmivel nem találkoztam.
Előre is köszi
-----------------------------------------------------------------------------------------
Aláírás

#348 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 14:54

Idézet: Derlie - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 15:00

Tettem fel operat, de az nem tetszik annyira mint a megszokott és bugos IE.

Próbáld ki az Avant Browsert. Van magyarul is.
Persze miután a trójait leszedted. Nézz körül, hogy milyen progik indulnak el rendszerinduláskor, valamint Hijackthis stb. stb. Regcleanből az MS-félét használod, vagy a jv16-félét?

#349 Felhasználó inaktív   Derlie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 08:20

Idézet: John Black - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 15:54

Próbáld ki az Avant Browsert. Van magyarul is.
Persze miután a trójait leszedted. Nézz körül, hogy milyen progik indulnak el rendszerinduláskor, valamint Hijackthis stb. stb. Regcleanből az MS-félét használod, vagy a jv16-félét?

OKés, köszi most már azt használom egész jó.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Aláírás

#350 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 29. 18:24

What is SpyWare?
SpyWare are evil programs that hide on your computer and do a number of harmful and annoying things without your knowledge.

SpyWare programs are known to steal information from your computer such as credit card numbers, email addresses, addresses, surfing habits, and more.

What is AdWare?
AdWare is very similar to SpyWare but its only purpose is to advertise. AdWare will PopUp web browser ads very frequently, change banners on websites, change your Google and Yahoo search results with advertisments instead of your true results and place Windows icon advertisments on your Windows desktop, Windows Start Menu, and in your web browser Favorites and Bookmarks.

How did my computer get SpyWare/AdWare?
There are three main ways SpyWare get on your computer:
- Free programs you downloaded are bundled with SpyWare in the install. This is common in the P2P file-sharing arena. Kazaa, iMesh, Grokster, and so on practice this method.
- Many SpyWare parasites load using Internet Explorer's ActiveX installation option. This allows evil websites to automatically install SpyWare on your machine the moment you visit their website without your knowledge.
- By exploiting bugs in Internet Explorer and Windows some evil websites load dozens of SpyWare parasites on your machine without your knowledge.
¤

#351 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 14:56

about:blank címmel oz.msie.tv oldal jön be jellegzetes "search for..." felirattal.
Minden, amit eddig próbáltam, csak időleges írtja le (max 3 nap)
Próbáltam adaware-t, spybot-ot, CWS-t. Ötlet? (az oprendszer 98SE)
Automatikuson induló fájlok között nem látok semmi extrát.
Van valakinek ötlete?

Szerkesztette: 1soproni 2004. 08. 30. 14:57 -kor

Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#352 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 30. 15:07

Ha már nem akarsz semmit csinálni magadtól, legalább egy HijackThis logot rakj fel...
¤

#353 Felhasználó inaktív   Attish 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 31. 07:39

Idézet: 1soproni - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 13:56

about:blank címmel oz.msie.tv oldal jön be jellegzetes "search for..." felirattal.
Minden, amit eddig próbáltam, csak időleges írtja le (max 3 nap)
Próbáltam adaware-t, spybot-ot, CWS-t. Ötlet? (az oprendszer 98SE)
Automatikuson induló fájlok között nem látok semmi extrát.
Van valakinek ötlete?

Kerestesd végig az összes fájl tartalmát az említett címmel. Én is jártam már így, végül egy dll-ben találtam meg amit kerestem. A kereséshez kiváló pl. a Total Commander.
Attish

#354 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 05. 07:39

Possible Browser Hijack attempt : S-1-5-21-117609710-507921405-682003330-1003\Software\Microsoft\Internet Explorer\MainStart Pageabout:blank

Possible Browser Hijack attempt Object Recognized!

Type            : RegData
    Data            : "about:blank"
    Category      : Malware
    Comment        : Possible Browser Hijack attempt
    Rootkey          : HKEY_USERS
    Object          : S-1-5-21-117609710-507921405-682003330-1003\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
    Value              : Start Page
    Data            : "about:blank"
¤

#355 Felhasználó inaktív   kisfiú 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 09. 06. 14:02

Sziasztok!
Egyes oldalak megnyitásakor egy "Biztonsági figyelmeztetés" c. ablak ugrik be, mely tájékoztat, hogy az oldalt biztonságos kapcsolaton nézem (hurrá). Milyen beállitásokat kell végezni - és hol - hogy az OK kattintása után ne az "Ez a lap nem megjelenithető" frusztráló szöveg boldogitson, egyáltalán ne is jelenjen meg az ablak.
Előre is köszönöm.

#356 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 06. 14:06

Idézet: kisfiú - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 15:02

Sziasztok!
Egyes oldalak megnyitásakor egy "Biztonsági figyelmeztetés" c. ablak ugrik be, mely tájékoztat, hogy az oldalt biztonságos kapcsolaton nézem (hurrá). Milyen beállitásokat kell végezni - és hol - hogy az OK kattintása után ne az "Ez a lap nem megjelenithető" frusztráló szöveg boldogitson, egyáltalán ne is jelenjen meg az ablak.
Előre is köszönöm.

Esetleg próbáld meg az Internet Explorer beállításoknál beállítani, odavaló, semmi köze a témához. :)

Internetbeállítások > Speciális > Biztonság
¤

#357 Felhasználó inaktív   kisfiú 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 09. 06. 14:42

Akkor bocs, de azzal már probáltam, de jött be.

#358 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 06. 15:31

Idézet: kisfiú - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 15:42

Akkor bocs, de azzal már probáltam, de jött be.

Pontosíts, próbáld meg kicsit részletesebben leírni a gondot.
¤

#359 Felhasználó inaktív   kisfiú 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 09. 06. 19:23

Ennyi. Próbáltam a minimumszintre vinni mindent, eredménytelen. A fősuli etr rendszeréről lenne szó, ahol a tantárgyakat venném fel, más honlapokat is érint, de ez a legégetőbb.

#360 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 06. 19:25

Idézet: kisfiú - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 20:23

Ennyi. Próbáltam a minimumszintre vinni mindent, eredménytelen. A fősuli etr rendszeréről lenne szó, ahol a tantárgyakat venném fel, más honlapokat is érint, de ez a legégetőbb.

Te látod, én nem.
¤

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.