Idézet: bull1 - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 12:03
Én is bemutatnám pár progimat, bár nem nagy durranások

Az első egy régi raktárnyilvántartó progi. Elég kzdetleges. Sajnos ez egy régebbi verzió, és a riportgeneráló felület elég gány, az újabbat viszont nem találom. Raktár progi
A második, egy php szerkesztő. Ez sem csicsás, a macera cak az volt benne, hogy a sok függvényt felvigyem. Php szerkesztő
Screenshotokat sajnos nem csináltam. Ne húzzatok le nagyon jó?

Szóval, amit hozzá tudok szólni a raktárkezelőhöz.
Kissé barátságtalan a külseje. Pesze nem Winamp5-höz hasonlítottam, csak úgy általánosítva.
Persze egyáltalán nem ez a legfontosabb.
A működéssel kapcsolatban az üres rekordok bevitelét jó lenne lekezelni, azaz tiltani.
Az ablakok tabindexét nem ártott volna rendesen beállítani, mert a Mentés előtt például az árrést nem árt megadni. Így aki nem figyeli és TAB-ot használ, (mint én barom), az bosszankodhat, hogy ezt is elcsesztem és kétszer lesz benne a tétel, csak más (0 és más árréssel)
Mentés után az új tétel felvitele előtt nem árt ha üríted a mezőket, az átlagfelhasználó azt gondolja, hogy nem mentette el, hiába jött ki az az ablak, hogy mentve.
A Bruttó áras bevitelnél (második fül) egyszer-kétszer hibát kiabál, amikor tabbal végigszaladok a mezőkön. Gondolom itt igyekeztél ellenőrizni már dolgokra (forrást nem néztem még, bár nekem csak Delphi5-öm van)
Jahh az adatmódosítás funkció az a bizonyos igazi usergyilkos DBGrid

Még a forrást is meg kell néznem később, de sajnos eléggé fáradt vagyok jelenleg...
Kíváncsi vagyok milyen az újabb verzió, mennyit fejlődött a rendszered.

A PHP_builder-rel nem nyomultál valaha egy másik topikban? Én úgy emlékszem már szerepelt valahol errefelé...
Csatolt fájl:
-
raktar.png (0byte)
Letöltések:: 0
Szerkesztette: Delawer 2004. 09. 20. 21:03 -kor