HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 27. 08:08

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 20:03

Kép

Nagyon kemény, de jó példa!!!!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#122 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 08:13

Ennyi fiatalt... Hogy osztjatok az eszt... Na, nem baj. Majd tobb tapasztalat utan mashogy velekedtek ezekrol. :) Igazabol jo Nektek, Ti meg tudtok naivak lenni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#123 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 08:16

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 21:37

Rá kell kérdezni! nem olyan nehéz. :D Figyuka jársz most valakivel?
Mondjuk aki nem teszi egyértelművé, hogy van kapcsolata, na az is megéri a pénzét!
Természetesen mindenhez két ember kell. ;)

Duma: -Hol van most a barátod?
        -Nincs
        -Hogyhogy nincs? Te olyan.... :lefety:
Egyből megvan...
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#124 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 08:26

Számít-e a pénz?
Lehet-e haragudni arra, akinek számít a pénz?
Van-e egy szint ami még belefér?

Szerintem abban nincs semmi rossz, ha egy nő a "sikeres" pasikat részesíti előnyben (legalább egy akármilyen kocsi, kis lakás vagy ilyenek / most nem a milliomosokra gondolok), csak ott a gond, ha nagyon sokat számít, vagy már CSAK az számít, hogy sok legyen a lé!!

Az is érthető, ha nem akar egy lány egy szerencsétlen csövessel lenni.
Van benne igazság???

#125 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 08:34

Megkerdezhetem, hogy milyen idos vagy? :)
Nezd, egy felnott no idovel gyermeket szeretne, es nyilvan szeretne neki a leheto legjobb korulmenyeket biztositani. Nem veletlen mondjak, hogy amennyi penzt egy gyerekre koltesz, abbol egy hazat tudnal venni.
Csak kerdezd korbe az ismeroseid. Nyilvan nem kell full milliomosnak lenni, de egy szintet azert el kell erni. Csakhogy itthon mar egy sajat lakast sem olyan egyszeru elerni....
Az nevet utoljára, aki először üt.

#126 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 08:54

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 27, kedd - 7:34

Megkerdezhetem, hogy milyen idos vagy? :)

24 vagyok.
Nem azért kérdezgetek, mert hülye vagyok :bolond: , hanem próbálok ötleteket/témát adni.
Amúgy szerintem mindíg lehet tanulni.
Ha viszont nem tudok valamit, akkor bizony megkérdezem. Nem kell szélgyellni ha nem tudsz valamit.
Senki sem tud mindent.

"A buta ember mindenben halálbiztos, és mindent jobban tud, az okos emberek pedig tele vannak kétejekkel." <- ezt egy okos ember mondta régen, csak nem tudom ki volt... mindegy, igaza volt.

!!!!!!!!!!Mielőtt felrúgtok, én valahol a kettő között vagyok. :D  :D
Félre ne értsen valaki megint!!!!  :banghead: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#127 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 09:00

Favágó és LameXpert: A személyeskedő postjaitokat átmozgattam a Tématemetőbe.

Favágó: Neked mindjárt megy egy privi.

#128 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 27. 09:07

Idézet: Melinda - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 23:55

Még két napig:
Kép

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#129 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 09:19

Kép

#130 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 09:31

Elolvasva itt a hozzészólásokat engem ez a topic kezd egy kicsit (nem is kicsit) emlékeztetni a Mónika meg Balázs showkra, amit oly nagy hagon szidunk itt a Szigeten.   :o  :(

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 04. 27. 09:31 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#131 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 10:07

[quote]anyád vajúdott veled[/quote] mert életet akart adni, mert ez szép dolog!
[quote]a szülésznő a világra segített[/quote] mert ez a dolga, mert ez szép, mer ezért fizetik
[quote]a dadusnéni gondozott a bölcsiben[/quote] mert ez a dolga, mert ezért fizetik
[quote]az ovónéni gondozott az oviban[/quote] mert az a dolga, mert ezért fizetik
[quote]a tanítónéni tanítgatott, nevelgetett az isiben[/quote]mert ez a dolga, mert ezért fizetik
[quote]megszerettél egy lányt[/quote] ez egy nagyon jó érzés
[quote]bejelentkeztetek az anyakönyvveztő nénihez[/quote] mertr elhatároztatok valamit
[quote]elvetted feleségül a barátnődet[/quote] mert össze akarjátok kötni az életeteket
[quote]a bírónő elválasztott a feleségedtől[/quote] mert ez a dolga, ebből él
[quote]egy ügyvédnő kiforgatott a vagyonodból[/quote] mert ebből él!
[quote]a nővérke a kórházban hozta neked az ágytálat[/quote] mert ez a dolga, mert ebből él

szóval ezek a dolgok mind mennek bizalom nélkül
félre ne értsetek minden tiszteletem a nőké!
De hogy a témánál maradjunk, meg lehet bízni a nökben, a barátnőben?
meg de a bizalom csakis akkor müködik ha feltétel nélküli. gondolok itt arra hogy még csak el sem gondolkodom a lehetőségen, hogy azon gondolkodjak, hogy nem bízok meg benne.

ps.
26 éves vagyok
8 éve 1(ua.) barátnőm van.

Üdv.

Szerkesztette: sityak 2004. 04. 27. 10:07 -kor

..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#132 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 10:12

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. április 27, kedd - 8:31

Elolvasva itt a hozzészólásokat engem ez a topic kezd egy kicsit (nem is kicsit) emlékeztetni a Mónika meg Balázs showkra, amit oly nagy hagon szidunk itt a Szigeten.   :o  :(

Nem véletlen. Itt is egy témát dumálunk ki. Csak kicsit azért más.

#133 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 10:30

Én - mint a nőkről oly keveset tudó személy - valahogy úgy gondolom, hogy mitől szebb egy nő egy rügyeit fakasztó fánál? Mitől szebb, egy leveleit hullató, naplementében tündöklő őszi erdőnél? Vagy mitől szebb, egy egyszerű szimbólumnál?

Nem az. Pont ugyanolyan csodálatos, mint bármi más... De a csodát nekünk kell megtalálni. Viszont sajnos sokan ezt a "csodát" egy bizonyos "pontra" helyezik. Pedig nem igaz.
Egy rügyeit fakasztó fa alapértelmezetten is szép tud lenni annak, akit vonz a természet. De ez a fa csodává minősül, ha valamit tudsz hozzá kötni. Mondjuk az első csókot a barátnőddel...

Meg lehet-e bízni a nőkben? Nagyon jó kérdés. Viszont szerintem értelmetlen. Nem érzem azt, hogy a nők felé nagyobb mértékű bizalmatlanságot kellene eszközölni. Sok nő (és nem nő) mesélhet arról, hogy hány férfi pályázik a busás "hozományra", hogy hány férfi szenteli életét annak, hogy megtalálja a nagy "Ő"-t, egy nyolcvanéves, hatvanmillió forinttal és negyven fokos lázzal rendelkező nő személyében. Ne bántsuk a nőket azzal, hogy "kivételezünk" velük, hogy meg lehet-e bízni bennük. Mert van akiben igen, és van akiben nem. Ezt nem a neme válogatja...

Persze a fentiek mind csak szvsz. Személy szerint én bízok az emberekben, viszont a naivitásomon már rég túladtam. Egyszerűen fogalmazva: próbálok ember maradni az emberek között...

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#134 Felhasználó inaktív   ledpapa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 10:40

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2004. április 27, kedd - 9:30

Én - mint a nőkről oly keveset tudó személy - valahogy úgy gondolom, hogy mitől szebb egy nő egy rügyeit fakasztó fánál? Mitől szebb, egy leveleit hullató, naplementében tündöklő őszi erdőnél? Vagy mitől szebb, egy egyszerű szimbólumnál?

...De ez a fa csodává minősül, ha valamit tudsz hozzá kötni...

Meg lehet-e bízni a nőkben? Nagyon jó kérdés. Viszont szerintem értelmetlen. Nem érzem azt, hogy a nők felé nagyobb mértékű bizalmatlanságot kellene eszközölni. Sok nő (és nem nő) mesélhet arról, hogy hány férfi pályázik a busás "hozományra", hogy hány férfi szenteli életét annak, hogy megtalálja a nagy "Ő"-t, egy nyolcvanéves, hatvanmillió forinttal és negyven fokos lázzal rendelkező nő személyében. Ne bántsuk a nőket azzal, hogy "kivételezünk" velük, hogy meg lehet-e bízni bennük. Mert van akiben igen, és van akiben nem. Ezt nem a neme válogatja...

SF

Egészen kiváló gondolatok. A bizalom erősen köthető az objektivitáshoz.
Megette a fene, ha ezen gondolkodni kell...

Jól írtál. :)  :up:

#135 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 10:50

Nők. Hajdani rajongásom sajnos semmivé foszlott. Mert ők megérdemlik. Pénz, és a nők viszonya szinte mindig ugyan az volt. Magyarul egy nőnek nem tudsz elég pénzt adni. Tapasztalataim szerint. Ellenben mostmár a média is egyértelműen a nőket favorizálja. /körömlakkal töri a tömörüveget/ De 10 kg krumplit nem tud hazavinni a piacról. Viszont a férfi ugye a saját lányával huncutkodik, OK nélkül veri a fiát/feleseggét...... Arról nem szól a fáma hogy a kisasszony azért kapott némi fizikai ejnye-bejnyét, mert elqrta a családi kasszát, és még neki állt feljebb, apuci meg egy hétig nem zabál, pedig kamionrakodó. A fiú meg azért mert yooopofiból felrúgdossa az öregasszonyokat a gyalogátkelőhelyen. Olyat mért nem adnak a médiában, hogy Kovács Helga zugivó, és cirka 6X annyit vedel otthon , mint aptyuk a kocsmában?  Vagy hogy Nagy Noéminek van 32 kosztümje, de arra nem ébred rá hogy a férjecskélye kabát nélkül telel át, és ünneplő ruhában is ugy fest mint egy csöves, mert 20 évenként jut neki másik.
És ezt az ellentétet kötve hiszem hogy a férfiak gerjesztenék......
Meg hogy szülnek. Persze hogy szülnek. Nem nagyon lehet ezt áttestálni senkire/semmire, különben már át lenne..... Anyósom hivatkozott a szülésére nem régiben, én meg elmagyaráztam neki hogy egy szülést próbáljon meg visszatartani. Sokkal nehezebb dolga lesz , mintha végigcsinálná. Csak széljegyzetként: az ember nősténye az egyetlen ismert élőlény, akinek az utód világrahozásához idegen segitségre/beavatkozásra van szüxségük.....
Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#136 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 11:07

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. április 27, kedd - 9:50

az ember nősténye az egyetlen ismert élőlény, akinek az utód világrahozásához idegen segitségre/beavatkozásra van szüxségük.....

Ne vedd kötekedésnek, de nem így van. Ismered az Angol Bulldogot? Csak, és kizárólag császárral tud szülni, még segítséggel sem szül meg magától.

Egy ember meg tud szülni magától, csak nem mindig...  100-200 évvel előttünk még otthon szültek, és bába sem volt mindig.

#137 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 11:18

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 27, kedd - 12:07

Ne vedd kötekedésnek, de nem így van. Ismered az Angol Bulldogot? Csak, és kizárólag császárral tud szülni, még segítséggel sem szül meg magától.

Egy ember meg tud szülni magától, csak nem mindig...  100-200 évvel előttünk még otthon szültek, és bába sem volt mindig.

Nem 100-200 éves távlarol irtam. Akkor még nem törték körömlakkal az üvegtáblát, nem karatézott a shamponnak 2 percet, továbbá a családon belüli "erőszak" ellenére működött a család. Tudod az az ami mostanában nem nagyon müxik sok esetben. Na és akkor még lehetett a férfinak is önbecsülése.....
Most is lehet, de az olyan is....
A beltenyész pudliról valóban nem tudtam.... :D
Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#138 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 11:26

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:52

Arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e bízni a nőkben.

Hmmm... ez legalább olyan "velős" dolog, mint hogy meg lehet -e bízni a férfiakban. Nos, miért ne, én maradéktalanul megbízok bennük... :) De ha valaki nem táplál bizalmat a partnerében, akkor miért van vele...? Mert akkor az már nem más, mint egy "laza szexuális kapcsolat"...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#139 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 11:29

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. április 27, kedd - 10:18

A beltenyész pudliról valóban nem tudtam.... :D

Nem lehet meglenni beszólogatás nélkül. :reklamacio:
Amúgy igazad van.

#140 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 11:38

Idézet: Nevergone - Dátum: 2004. április 27, kedd - 10:26

Hmmm... ez legalább olyan "velős" dolog, mint hogy meg lehet -e bízni a férfiakban. Nos, miért ne, én maradéktalanul megbízok bennük... :) De ha valaki nem táplál bizalmat a partnerében, akkor miért van vele...? Mert akkor az már nem más, mint egy "laza szexuális kapcsolat"...

:up: Thnx!

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.