Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben?
Elküldve: 2004. 04. 27. 11:41
Elküldve: 2004. 04. 27. 12:07
Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 27, kedd - 12:41
Még jó, hogy mindenkinek van véleménye a máikról!
Elküldve: 2004. 04. 27. 12:13
Idézet: Gandalf - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 17:40
de kivételek vannak, ha igaz amit mondasz (egy dugás egy sl600-as merciért nem nagy ár,
:confused: merciert? esetleg h setaltatjak benne.....
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 27. 12:27
Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. április 27, kedd - 11:50
És ezt az ellentétet kötve hiszem hogy a férfiak gerjesztenék......
Meg hogy szülnek. Persze hogy szülnek. Nem nagyon lehet ezt áttestálni senkire/semmire, különben már át lenne..... Anyósom hivatkozott a szülésére nem régiben, én meg elmagyaráztam neki hogy egy szülést próbáljon meg visszatartani. Sokkal nehezebb dolga lesz , mintha végigcsinálná. Csak széljegyzetként: az ember nősténye az egyetlen ismert élőlény, akinek az utód világrahozásához idegen segitségre/beavatkozásra van szüxségük.....
Na meg azért az általánosításokkal is csak a gond szokott lenni
Megelőzlek: tudom, hogy leszek még öregebb és tapasztaltabb
Elküldve: 2004. 04. 27. 12:29

Megcsal?
Átver?
Mi kell neki az ágyban?
Teszteld le...
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 04. 27. 12:39
Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. április 27, kedd - 13:27
Megelőzlek: tudom, hogy leszek még öregebb és tapasztaltabb
Most erre mit is mondjak.......
Tölts el az életeből 4 évet azzal hogy mások álltal meg nem nevelt hjegyerekeket rázol gatyába, utána 10 évet olyan munkahelyen, ahol hetente 5-6-7-szer találkozol a családok problémáival. Én nem mondom hogy a férfiak szentek, de azt hiszem nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, az anomáliák többségét az okozza hogy a férfi igyekszik alkalmazkodi a megváltozott körülményekhez.
viszont nekem van most 2 hölgy alkalmazottam, és azon gondolkodom, hogy a lustát rugjam ki, vagy amelyik az egyik baromságot követi L a másik után......
HA belegondolok hogy nekik kiváló volt az ajánlásuk!!!
Elküldve: 2004. 04. 27. 13:01
Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. április 27, kedd - 13:39
Tölts el az életeből 4 évet azzal hogy mások álltal meg nem nevelt hjegyerekeket rázol gatyába, utána 10 évet olyan munkahelyen, ahol hetente 5-6-7-szer találkozol a családok problémáival. Én nem mondom hogy a férfiak szentek, de azt hiszem nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, az anomáliák többségét az okozza hogy a férfi igyekszik alkalmazkodi a megváltozott körülményekhez.
viszont nekem van most 2 hölgy alkalmazottam, és azon gondolkodom, hogy a lustát rugjam ki, vagy amelyik az egyik baromságot követi L a másik után......
HA belegondolok hogy nekik kiváló volt az ajánlásuk!!!
A lustát, a másik még tanítható
Megértem az álláspontod. Tény, hogy nem látok elég diszfunkcionális családot, sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy nem is hiányzik az életemből. Csak annyit akartam hozzátenni, hogy erősnek éreztem az általánosításokat - én lennék az utolsó, aki a szerelemről, meg egyebekről tudna és akarna papolni, de azért mégsem gondolom teljesen igaznak a nők mérhetetlen pénzéhségéről szóló gondolatokat. Sőt, engem csak az zavar, hogy a nemi különbségekbe olyan dolgokat vagyunk hajlamosak látni, ami szerintem nincs ott - és nem, abszolúte nem tetszik a nemek közti különbségek elmosódása, nem igazán csípem a nők elférfiasodását, és herótom van a nőiesedő férfiaktól
Minden irónia nélkül: lehet, hogy később, öregebben másként fogom gondolni, ha még lesz HWSW, visszajövök, és megírom azt is
Elküldve: 2004. 04. 27. 13:11
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 27. 13:32
Mellesleg, szvsz ha valaki nem bízik a barátnőjében akkor annak a kapcsolatnak nem lesz jó vége...
Attól, hogy nem bízol benne, de szereted (nem vagyok benne biztos hogy ez a két dolog lehetséges egyszerre...), még nem fog kevésbé fájni, hogy megcsal, mint ha bíztál volna benne. Ráadásul a bizalmatlanság azt is elrontja, ami jó lehetett volna.
Elküldve: 2004. 04. 27. 13:51
Idézet: Windy - Dátum: 2004. április 27, kedd - 15:32
mar hogyne lenne lehetseges
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 27. 13:58
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 27, kedd - 12:51
Attól még szerethetsz valakit, mert tudod hogy megbízhatatlan.
---
A baj az, hogyha vágtak már át olyanok, akiben vakon megbíztál. Utána... belelépsz, ill. megadod az esélyt a sorsnak, hogy újra belelépj ugyanabba a csapdába...?
Az előzőben is ugyanígy hittél... Utána meg lehet még bízni valakiben? Nekem ebben még nem volt részem, de el tudom képzelni, és nem kívánom.
A másik oldala a dolognak, hogy mit tudsz tenni, ha nem bíznak meg benned, mert már túl sokat csalódott a párod, és hinni akar benned, de nem mer. Na ilyenben volt már részem...
Elküldve: 2004. 04. 27. 15:14
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 27, kedd - 14:51
Szerintem sem lehet valakit úgy szeretni, hogy nem bízol meg benne.
Elküldve: 2004. 04. 27. 15:18
Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 27, kedd - 14:58
Attól még szerethetsz valakit, mert tudod hogy megbízhatatlan.
---
A baj az, hogyha vágtak már át olyanok, akiben vakon megbíztál. Utána... belelépsz, ill. megadod az esélyt a sorsnak, hogy újra belelépj ugyanabba a csapdába...?
Az előzőben is ugyanígy hittél... Utána meg lehet még bízni valakiben? Nekem ebben még nem volt részem, de el tudom képzelni, és nem kívánom.
A másik oldala a dolognak, hogy mit tudsz tenni, ha nem bíznak meg benned, mert már túl sokat csalódott a párod, és hinni akar benned, de nem mer. Na ilyenben volt már részem...
Ha barátnőről van szó, és nem valami közel rokonról, akkor számomra teljesen lehetettlen, hogy egy olyan lánnyal járjak és szeressem, akiben nem bízom meg! Akkor mi értelme van az egésznek?
Egy kapcsolat alapja a bizalom!
Az természetesen egy másik tészta, hogy kinek mire van szüksége?
Elküldve: 2004. 04. 27. 15:30
Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 27, kedd - 14:18
Egy kapcsolat alapja a bizalom!
Az természetesen egy másik tészta, hogy kinek mire van szüksége?
A helyzet az, hogy nem a személyében nem bízol meg, hanem csak simán félsz, mert már egyszer éreztél így, bíztál valakiben, és megcsalt. Most is bízol benne, csak sajnos a kettő között a te érzéseidet tekintve semmi különbség nincs, mert az előzőben is megbíztál. Te attól még meg akarsz bízni benne, sőt hiszel is neki, csak nem vagy nyugodt. Nehéz elmagyarázni, remélem így már érthetőbb.
Van olyan, hogy valaki azért fél, mert minden túl tökéletes, és ez már jobb nem lehet, csak rosszabb.
Szerintem marhaság, mert én optimista vagyok, de van aki pesszimista, és fél az ilyenektől. Az is igaz, hogy minél jobb, annál több a vesztenivalód (ez a pesszimista szemszögéből).
Pl.: Én megbízok a barátnőmben, de a kapcsolat elején féltem kicsit.
Elküldve: 2004. 04. 27. 16:14
Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 27, kedd - 16:30
Új személy új kapcsolat. Nem lehet két különböző emberre két egyforma bűnt ráfogni.
Elküldve: 2004. 04. 27. 16:16
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 27, kedd - 7:20
Nem .
Félre értesz. Ha én tenném meg ugyanazt vele és ő küldene el akkor engem sem lehetne töbre tartani mint egy "állat", de ez oda vissza igaz.
Elküldve: 2004. 04. 27. 16:21
Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 27, kedd - 9:26
Lehet-e haragudni arra, akinek számít a pénz?
Van-e egy szint ami még belefér?
Szerintem abban nincs semmi rossz, ha egy nő a "sikeres" pasikat részesíti előnyben (legalább egy akármilyen kocsi, kis lakás vagy ilyenek / most nem a milliomosokra gondolok), csak ott a gond, ha nagyon sokat számít, vagy már CSAK az számít, hogy sok legyen a lé!!
Az is érthető, ha nem akar egy lány egy szerencsétlen csövessel lenni.
Van benne igazság???
Én arra gondoltam, hogy ha van egy csávó aki normálisan él normálisan öltözik és normális a keresete és amikor a csajjal megismerkedik akkor a csaj orba szájba azt ontlya, hogy így szeretlek ugy szeretlek, malyd amikor a csaj találkozik egy újgazdag parasztal akkor az első kanyarban otthagy.
Én azt mondom , hogy se nem legyen csöves, de nem muszáj milliomosnak lennie se.
Találjuk meg az "arany-középutat" !
Elküldve: 2004. 04. 27. 18:23
Rhino666
Elküldve: 2004. 04. 27. 23:34
Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2004. április 27, kedd - 19:23
Rhino666
Miért nem megy ? Talán kifejthetnéd magad bővebben is . Bízzzzzzzzál.

Súgó
A téma zárva.