HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:11

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:09

Nem mindeniknél van ilyen idő, és nő... Van aki tud az esze után menni, és nem az ösztönei után, csak olyan ember kell hozzá, aki mindig higgadt, és előre gondolkodik, és gondol a következményekre/véletlenekre! (esetleg fél tőlük). Én személy szerint emiatt SEM csalnám meg a barátnőmet.

Aha. Persze. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#242 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:13

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 0:27

Egy fa sok száz évet is élhet, nagyon nem fer, hogy én csak 70 körül fogok. :(  :D

Belőled ennyi is elég! :D :D :D

#243 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:18

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:09

Nem mindeniknél van ilyen idő, és nő... Van aki tud az esze után menni, és nem az ösztönei után, csak olyan ember kell hozzá, aki mindig higgadt, és előre gondolkodik, és gondol a következményekre/véletlenekre! (esetleg fél tőlük). Én személy szerint emiatt SEM csalnám meg a barátnőmet.

Nézd, nem akarok vitatkozni, hisz nem ismerlek személyesen, de hidd el, hogy ha a pillanat és a nő egybe esne, akkor atomvillanás lenne nálad is és nem hogy a kapcsolatodat kockára tennéd a futó kaland miatt, hanem bármit, akár az életedet is. Nem szeretnék afféle prófétaként (vagy mi) tetszelegni, de pár dolgot - általában a magam kárán - megtanultam, sok mindent láttam, szóval nem a levegőbe durrogtatok.

#244 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:27

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 9:11

Aha. Persze. :)

Ilyen jól ismersz? Vagy te mindent tudsz? Örülök neki. Gondolom önmagadból indulsz ki... :up:

UP! SZERINTETEK MI SZÁMÍT MEGCSALÁSNAK?
Egy érintés, csók, sex, vagy inkább az érzelmi része?

(Egyeseknek majd nyitok egy "Girls & Dogs" topikot) :p
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#245 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 9:18

Nézd, nem akarok vitatkozni, hisz nem ismerlek személyesen, de hidd el, hogy ha a pillanat és a nő egybe esne, akkor atomvillanás lenne nálad is és nem hogy a kapcsolatodat kockára tennéd a futó kaland miatt, hanem bármit, akár az életedet is. Nem szeretnék afféle prófétaként (vagy mi) tetszelegni, de pár dolgot - általában a magam kárán - megtanultam, sok mindent láttam, szóval nem a levegőbe durrogtatok.

Nem vagyunk egyformák...

Azt nem mondom, hogy nincs "olyan" pillanat/szitu, mert a "nincs"-et nem lehet bizonyítani (azt nem lehet bizonyítani, valamiről, hogy nincs...), csak a "van"-t.

AKKOR SINCS!! :D 

Vagy ha eljön "az" a pillanat, ...NEM! nem eljön, hanem mi megyünk oda... addig el kell jutni, és azt tudatossan tesszük, és ahoz már tényleg olyan ember kell. Nem kell megadni az esélyt a pillanatnak.

Egyébként részben egyetértek veled. :up:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#246 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:40

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:27

Ilyen jól ismersz? Vagy te mindent tudsz? Örülök neki. Gondolom önmagadból indulsz ki... :up:

UP! SZERINTETEK MI SZÁMÍT MEGCSALÁSNAK?
Egy érintés, csók, sex, vagy inkább az érzelmi része?

(Egyeseknek majd nyitok egy "Girls & Dogs" topikot) :p

Na, ezt a kérdést nem tettem volna fel a helyedben, zúzós viták lesznek belőle azt hiszem. Mindenkinél mást jelent a megcsalás. Van aki azt mondja, hogy félredugni nem megcsalás, ha az ember a párját szereti. Van aki meg azt mondja, hogy ha a lány smárol valakivel, az már megcsalás. Én elég konzervatív vagyok ezen a téren, elég szigorúan veszem a dolgot. Igen, magammal szemben is.

#247 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:42

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 3:14

Igaz!!!  Saját esetem bizonyítja!!
Akkor is vakon szerettem egy nőt, mindenhol kiszolgáltam, ahol csak tudtam.Nem kevés pénzbe került.
Ráb***tam. Még most is nyögöm lelkileg ,mert még így is szerelmes vagyok bele, holott minden téren és helyen (ki)használt.

Látom "sajnos" vágod miről beszélek. :rolleyes:

#248 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:55

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 9:40

Na, ezt a kérdést nem tettem volna fel a helyedben, zúzós viták lesznek belőle azt hiszem. Mindenkinél mást jelent a megcsalás. Van aki azt mondja, hogy félredugni nem megcsalás, ha az ember a párját szereti. Van aki meg azt mondja, hogy ha a lány smárol valakivel, az már megcsalás. Én elég konzervatív vagyok ezen a téren, elég szigorúan veszem a dolgot. Igen, magammal szemben is.

Jobb mint a Girls&Dogs téma. Legalább értelmes. Nem ez a lényeg?

Én már azon is kiakadnék(mondjuk ki nem dobnám), ha a barátnőm megölelne egy (nem haverja) pasit, vagy megfogná a kezét egy pillanatra, mondjuk dumálás közben, de ezzel ő is így van (valószínűleg lerúgná a fejemet). És nem bánom!
Ennél "komolyabb akció" miatt kölcsönösen bebetonoznánk egymást a kútba. És én ezt merem vállalni!

Van aki elviszi Swingers-be a nőjét és egy idegennel k**ják meg ketten...
Volt egy ismerősöm, aki volt egy szülinapi bulin, a "nő" azt kérte a barátjától, hogy 25 szülinapja alkalmából 25 pasi élvezzen rá... :think:  ÉS MEGKAPTA AZ "AJÁNDÉKOT"!...

Milyen "férfi" ez, és milyen "nő"?

...mindenki jobban jár ha erre inkább nem mondok semmit...

#249 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:56

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:36

Nem vagyunk egyformák...

Azt nem mondom, hogy nincs "olyan" pillanat/szitu, mert a "nincs"-et nem lehet bizonyítani (azt nem lehet bizonyítani, valamiről, hogy nincs...), csak a "van"-t.

AKKOR SINCS!! :D 

Vagy ha eljön "az" a pillanat, ...NEM! nem eljön, hanem mi megyünk oda... addig el kell jutni, és azt tudatossan tesszük, és ahoz már tényleg olyan ember kell. Nem kell megadni az esélyt a pillanatnak.

Egyébként részben egyetértek veled. :up:

Nem, nem megyünk oda, hanem odajön hozzánk. Pl. rólad nem hiszem, hogy keresnéd a pillanat és a nő egybeesését, hisz szereted a párod. Ez jó. Lehet, hogy soha nem jön oda hozzád és életed végéig hűséges leszel, de lehet, hogy holnap jön. Nem lehet tudni, sem kiszámítani, de a legfontosabb, hogy nagyon tenni sem lehet ellene. Namost, mi van akkor, ha megtörténik? Hadd meséljek el egy példát. Az unokatesóm (csajszi) elég jó bige és fejben is rendben van. Mostanság ritkábban látom, de nagyon sokáig szoros kapcsolat volt köztünk, mondhatni a legjobb barátok voltunk (a perverzeknek: Nem, semmi beltenyész... :D) Naszóval, összejött egy csákóval, nagy l'amour, esküvő, baba. Normálisan éltek. Egyszer felhívott a lány, hogy beszélni akar velem sos. Átjött kisírt szemekkel, remegve, idegileg teljesen leépülve. Ahogy belépett elrohant a fürdőbe és kidobta a rókát. Bele kellett tuszkolnom egy kis körömlakkot, mire el tudta mondani, hogy mi történt. Az történt, hogy egybeesett nála a pasi és az idő és megcsalta a férjét. Először azon filóztam, hogy megruházom, de inkább beszéltettem és rájöttem, hogy ahogy akkor érezte magát, ahogy gyűlölte magát, az nagyobb büntetés volt neki, mintha megagyaltam volna. Beszélt és beszélt, és tudtam, hogy imádja a családját, ragaszkodik hozzájuk és azt is tudtam, hogy mint ahogy világ életében hűséges volt, ezután pláne az lesz. Azt tanácsoltam neki, hogy mindent őszintén mondjon el a férjének. Elmondta. Máig együtt vannak. Igaz, volt egy kis mosolyszünet, de rendezték a soraikat, s most mindketten talán még jobban ragaszkodnak egymáshoz, mint azelőtt, pedig már 7 éve együtt vannak. Szóval ebből egy kérdést akartam kihozni: Mit tegyünk ha rájövünk, hogy a párunk megcsalt minket. Ti mit tennétek?

#250 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:03

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 9:56

Nem, nem megyünk oda, hanem odajön hozzánk. Pl. rólad nem hiszem, hogy keresnéd a pillanat és a nő egybeesését, hisz szereted a párod. Ez jó. Lehet, hogy soha nem jön oda hozzád és életed végéig hűséges leszel, de lehet, hogy holnap jön. Nem lehet tudni, sem kiszámítani, de a legfontosabb, hogy nagyon tenni sem lehet ellene. Namost, mi van akkor, ha megtörténik? Hadd meséljek el egy példát. Az unokatesóm (csajszi) elég jó bige és fejben is rendben van. Mostanság ritkábban látom, de nagyon sokáig szoros kapcsolat volt köztünk, mondhatni a legjobb barátok voltunk (a perverzeknek: Nem, semmi beltenyész... :D) Naszóval, összejött egy csákóval, nagy l'amour, esküvő, baba. Normálisan éltek. Egyszer felhívott a lány, hogy beszélni akar velem sos. Átjött kisírt szemekkel, remegve, idegileg teljesen leépülve. Ahogy belépett elrohant a fürdőbe és kidobta a rókát. Bele kellett tuszkolnom egy kis körömlakkot, mire el tudta mondani, hogy mi történt. Az történt, hogy egybeesett nála a pasi és az idő és megcsalta a férjét. Először azon filóztam, hogy megruházom, de inkább beszéltettem és rájöttem, hogy ahogy akkor érezte magát, ahogy gyűlölte magát, az nagyobb büntetés volt neki, mintha megagyaltam volna. Beszélt és beszélt, és tudtam, hogy imádja a családját, ragaszkodik hozzájuk és azt is tudtam, hogy mint ahogy világ életében hűséges volt, ezután pláne az lesz. Azt tanácsoltam neki, hogy mindent őszintén mondjon el a férjének. Elmondta. Máig együtt vannak. Igaz, volt egy kis mosolyszünet, de rendezték a soraikat, s most mindketten talán még jobban ragaszkodnak egymáshoz, mint azelőtt, pedig már 7 éve együtt vannak. Szóval ebből egy kérdést akartam kihozni: Mit tegyünk ha rájövünk, hogy a párunk megcsalt minket. Ti mit tennétek?

Ez van. Annyit tudok mondani, hogy lehet, hogy megvolt benne a minimális hajlam.
Lehet, hogy mindenkiben megvan, de lehet hogy nem. :think:

Ha engem megcsalna a nőm, és valahogy visszakönyörögné magát (ami szinte ki van zárva hiába szeretem), nem tudnék soha többet úgy ránézni... A bizalmamnak vége lenne, WC-re sem mehetne ki úgy hogy ne gyanakodjak...

#251 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:09

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:03

Ez van. Annyit tudok mondani, hogy lehet, hogy megvolt benne a minimális hajlam.
Lehet, hogy mindenkiben megvan, de lehet hogy nem. :think:

Ha engem megcsalna a nőm, és valahogy visszakönyörögné magát (ami szinte ki van zárva hiába szeretem), nem tudnék soha többet úgy ránézni... A bizalmamnak vége lenne, WC-re sem mehetne ki úgy hogy ne gyanakodjak...

Na most, akkor hadd kérdezzem meg, hogy csupán ennyit jelent a kapcsolatotok számodra, hogy egy elb@szott hülye tévedés miatt vesszen minden? Ne érts félre, nem kételkedek abban amit mondtál, csak érdeklődöm.

#252 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:28

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:13

Belőled ennyi is elég! :D :D :D

Ilyen sokat teázol? :D  :p

#253 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:30

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:28

Csak amikor esik... :D

#254 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:34

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 10:09

Na most, akkor hadd kérdezzem meg, hogy csupán ennyit jelent a kapcsolatotok számodra, hogy egy elb@szott hülye tévedés miatt vesszen minden? Ne érts félre, nem kételkedek abban amit mondtál, csak érdeklődöm.

Ha engem megcsal valaki, akkor úgy érzem, hogy nem vagyok jó neki, és úgy undorodnék tőle, hogy elhánynám magam... Azzal nem lehet folytatni akitől hánysz.

Az tud a legjobban megbántani, akit a legjobban szeretsz.

Arról van szó, hogy a dolgok polarítása változik meg. Nem mindenki gondolkodik így, de sokan igen.
Minél jobban szeretsz valakit, annál jobban meg tudod utálni.

Idézet valakitől: "A barátokból lesznek a legjobb ellenségek"

Lehet, hogy olyan vagyok, hogy ha nem lehet minden az enyém, akkor semmi sem kell, de ha igen, akkor ez az én hibám.

#255 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:35

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:30

Csak amikor esik... :D

Mi 42.?

#256 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:43

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:34

Ha engem megcsal valaki, akkor úgy érzem, hogy nem vagyok jó neki, és úgy undorodnék tőle, hogy elhánynám magam... Azzal nem lehet folytatni akitől hánysz.

Szerinted senki sem tévedhet? Egy nőt egyszeri alkalomra nagyon könnyű megkapni. Akár van pasija, akár nincs. Pláne utána lehet, hogy jócskán meg is bánja, és tanul belőle...
Részermröl amíg nem csinál belőle rendszert, addig megbocsájtható, pláne, ha megbánja...

#257 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:44

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 10:35

Mi 42.?

Ezt itt kell megbeszélni? Bocs!

#258 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:45

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:28

Igen! ;) :D

#259 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:47

Szerintem az is nagy szerepet játszik egy nő vagy egy férfi megbízhatóságában, hogy melyik csillagjegyben született. Szerintetek?

#260 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:47

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:35

Mi 42.?

A 42 az élet értelme. A válasz. Galaxis útikalauz stopposoknak. Olvass kicsit. :)

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.