Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. április 27, kedd - 9:50
Viszont a férfi ugye a saját lányával huncutkodik, OK nélkül veri a fiát/feleseggét...... Arról nem szól a fáma hogy a kisasszony azért kapott némi fizikai ejnye-bejnyét, mert elqrta a családi kasszát, és még neki állt feljebb, apuci meg egy hétig nem zabál, pedig kamionrakodó. A fiú meg azért mert yooopofiból felrúgdossa az öregasszonyokat a gyalogátkelőhelyen. Olyat mért nem adnak a médiában, hogy Kovács Helga zugivó, és cirka 6X annyit vedel otthon , mint aptyuk a kocsmában? Vagy hogy Nagy Noéminek van 32 kosztümje, de arra nem ébred rá hogy a férjecskélye kabát nélkül telel át, és ünneplő ruhában is ugy fest mint egy csöves, mert 20 évenként jut neki másik.
És ezt az ellentétet kötve hiszem hogy a férfiak gerjesztenék......
mert szerinted a nők gerjesztik? szerintem az EMBEREK. egyik nemnek sincs valami sok erkölcsi alapja arra, hogy a másik nemet úgy globál letolja, a sajátját meg nem.
a vérfertőzésre nem írtad, mi a mentség...
apuci pedig, ha a nőjének saját gardróbszobára van már szüksége, neki meg nincs egy kabátja, akkor elgondolkodhatna, hogy hány évig akar még ilyen töketlen mártír lenni?! bizony sokszor a saját érdekeinket meg kell védenünk. milyen jogon várjuk el, hogy majd a körülöttünk levők erre altruistán figyelnek, amikor mi saját magunk sem teszünk érte semmit??? ebből a gyengeségből ki kell gyógyulnia, s elég baj, ha szelíd szent ártatlan áldozatnak tartja magát. a nő persze elvakult, figyelmetlen és önző a példában, de a másik sem sokkal jobb...
abban igazad van, hogy a felszín még keveset mond s a mélyben többnyire lehet ilyen ping-pong dolgokat találni. de ha egy kapcsolat nagyon ferde, akkor tuti, hogy nem egy szent harmonikusan fejlett lény van összezárva egy rohadt bestiával... a durva erőszak pedig nem egy jó megoldás családon belül, s kétlem, hogy egy rendes alapokon nyugvó házasságban a feleség csak úgy felborít mindent, illetve akkor a másik ossza meg a kasszát, ha már ilyen oktalan gyerekkel kötötte össze az életét (s ez őt is jellemzi valamelyest, lehet, hogy direkt a dicső, irányító hím szerepében akart tetszelegni, noha nem biztos, vannak rossz emberismerők). jobban viseltem volna egy normálabb verekedést. ahol szintén nem mondom, hogy szegény ártatlan nő, mert ha marad és tűr, akkor gyenge, s természetesen lehet, hogy az egészet ő váltotta ki érzelmi-lelki úton... összetett a dolog, s mindkét fél érintett.
egyébként úgy tudom, az agyontenyésztett perzsa macskák sem tudnak rendesen szülni, ha 3-nál több kicsinyük születik...
mellesleg én igenis tisztelem a nőket a szülés miatt. nem semmi. no persze, csak aki megérdemli.
(viszont nem hánytorgatnám fel, mert ha az ember nem nagyon peches és amúgyis jól áll hozzá, akkor nagy élményt tud adni, amit egy kupac férfi irigyel is, legalábbis a terhesség részt)
ja és az embereknél roppant nagy a gyerek és a nők medencéje meg állítólag egyre szűkebb... szerintem a Természet rohadtul elszúrta, bár léehet civillizációs dolog is, mégis, ha onnan indultunk volna, mint a vörös óriáskenduru, 80 kilós nőstény, pár grammos kicsinyével...

rendes anatómiájú nők komplikáció nélküli esetben maguktól is tudnak szülni, de valóban sok eset nem normális.