HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:27

Idézet: Arp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:58

Akkor épp elég sok problémánk volt és ezek néha elfedik a mély érzelmeket. Egyik kapcsolat sem konstans, vannak hullámvölgyek, és néha a völgy alján megbotlik az ember

Ne haragudj, de szerintem ez csak ilyen önáltató szöveg, hogy megcsaltam de azért nem vagyok olyan rossz mert oka volt. Persze, hogy vannak rosszabb időszakok, de ha már annyira rossz, hogy  megcsalod, akkor nem biztosd, hogy sok értelme van folytani.
Ettől függetlenül nagyon kíváncsi lennék, hogy mit szólna a barátnőd, ha megtudná.

#342 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:33

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 30, péntek - 10:27

Ne haragudj, de szerintem ez csak ilyen önáltató szöveg, hogy megcsaltam de azért nem vagyok olyan rossz mert oka volt. Persze, hogy vannak rosszabb időszakok, de ha már annyira rossz, hogy  megcsalod, akkor nem biztosd, hogy sok értelme van folytani.
Ettől függetlenül nagyon kíváncsi lennék, hogy mit szólna a barátnőd, ha megtudná.

Ez az, hogy nem is akartam folytatni mert anniyra rossz volt. Akkoriban nem is találkoztunk pár hétig. És közben megtörtént a dolog. Csak utána elkezdettt hiányozni, és addigra tudtam erőt is gyűjteni hogy túllépjek a hülyeségein amin összevesztünk. Btw már rég nem azzal a csajjal vagyok, úgyhogy nem nagyon zavarná

#343 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:34

:respect: Így van :up:

----

Nálam hamarabb jönne el az a pont, hogy kirakjak valakit, mint hogy megcsaljam.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#344 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:42

Ne haragudj, de szerintem ez csak ilyen önáltató szöveg, hogy megcsaltam de azért nem vagyok olyan rossz mert oka volt.

Azt meg végképp nem mondom egy szóval se hogy nem vagyok rossz, csak azt hogy ok nélkül biztos nem történik ilyesmi. Ha nagyon akarnám gyárthatnék rá ideológiát hogy akkor épp nem voltunk együtt emrt összevesztünk csak aztán újrakezdtük és közben volt a másik csaj és ezért nem is megcsalás, de a tényeken nem változtat az ha kicsit feszegetjük meg értelmezgetjük a fogalmat hogy szakítás meg szünet meg újrakezdés. Ez tényleg önáltatás lenne.

#345 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:51

Idézet: Arp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:33

Ez az, hogy nem is akartam folytatni mert anniyra rossz volt. Akkoriban nem is találkoztunk pár hétig. És közben megtörtént a dolog. Csak utána elkezdettt hiányozni, és addigra tudtam erőt is gyűjteni hogy túllépjek a hülyeségein amin összevesztünk. Btw már rég nem azzal a csajjal vagyok, úgyhogy nem nagyon zavarná

Az a baj, hogy bennem örökre megmaradna az a szálka. Bármilyen jó is lenne a kapcsolat, örökre ott lapulna a háttérben, hogy megtette, volt egy másik férfival. Állandóan gyanakodnék, hogy vajon most is megteszi e? Így is féltékeny vagyok, mert a barátnőm nagyon szép (nem csak szerintem) és sokan próbálnak udavrolni Neki.

#346 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:54

Idézet: Arp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 10:42

Azt meg végképp nem mondom egy szóval se hogy nem vagyok rossz, csak azt hogy ok nélkül biztos nem történik ilyesmi. Ha nagyon akarnám gyárthatnék rá ideológiát hogy akkor épp nem voltunk együtt emrt összevesztünk csak aztán újrakezdtük és közben volt a másik csaj és ezért nem is megcsalás, de a tényeken nem változtat az ha kicsit feszegetjük meg értelmezgetjük a fogalmat hogy szakítás meg szünet meg újrakezdés. Ez tényleg önáltatás lenne.

Ha valakivel eljutsz odáig, hogy mást keresel helyette, arra a kapcsolatra merném azt mondani, hogy "nem megy". Ha már szünet kell egy kapcsolatba, ott baj van.
->Szokták mondani: "ami nem megy azt nem kell eröltetni", vagy "erölködésnek besz@rás a vége".

Jó, a kivétel erősíti a szabályt. Lehet, hogy nálad működött (valameddig?).

A "szünet" (ill ha a szünetben van valakid) az megcsalás...???
Nálam ezért nem létezik a "szünet" fogalma egy kapcsolatban. ADDIG MÁSSAL B*SZIK!? NEEEEE!!!!!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#347 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:56

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 30, péntek - 10:09

Ha a probléma valami rajtunk kívüli okból következik be, vagy valaki más személy/helyzet okozza, akkor az utolsó csepp véremig mellette vagyok a páromnak, de ha ő csinálja a helyzetet... ő főzte, ő egye meg!

Oldjuk meg a problémát együtt, amit ő csinált? Akkor kellett volna inkább gondolkodni, amikor hülyeséget csinált. Eső után köpönyeg.

Ha valaki egyszer hátbaszúr téged, akkor utána hátat fordítassz neki újra?

Én kétszer nem lépnék bele ugyanabba a csapdába.

Nem mondom, hogy nincs igazad, csak én máshogy gondolkodom, mások vagyunk. Peace!

Volt egy barátnőm aki elég nagy szószt csinált maga körül, kirúgatta magát otthonról is meg a munkából is, segítettem neki, 9 hónapig tartottam el aztán elfogyott a türelmem is meg a pénzem is és hazaköltöztettem. Aztán hamar vége is lett mert még ő volt megsértődve hogy milyen szemét vagyok.
Pl szóltam neki hogy azért rúgták ki mert leugatta a főnököket és rosszul végezte a munkáját. Nem akartam hogy később ugyanebbe a hibába essen de már eléggé be volt pánikolva hogy mi lesz vele és már ezt is a személye elleni támadásnak vette, és az ilyen dolgokon besértődött. Pár hónap múlva kezdtek rendbejönni a dolgai és kezdett tisztán látni hogy tényleg ő csinált hülyeséget és én csak segíteni akartam. Amikor az ember stresszes, pánikban van képtelen objektíven látni a dolgokat, és akkor már nem működött a beszéljük meg sem, mert mindenki csak a magáét hajtogatta, sokat bántottuk egymást. Azóta kerülöm, és most mindketten boldogtalanok vagyunk mert még szeretjük egymást, és nem tudunk egy normális kapscolatot se összehozni mert nem tudjuk elfelejteni a másikat. A problémák előtt nagyon szép időket éltünk, és közben is voltak azért jó időszakok. Nem volt hosszú kapcsolat de soha senki nem szerettem úgy. Vissza akar jönni, de azt mondtam ő főzte, egye meg (végülis ő hagyott ott), de ezzel magamat is meg őt is szívatom. Sokkal egyszerűbb lenne megbocsátanom neki és adni még egy esélyt hogy olyan boldogok legyünk mint régen, mert olyan boldog még soha nem voltam azelőtt, és azóta sem. Mert lehet hogy másodszorra már nem csapda amibe belelépsz...
Ja és vele nem csaltuk meg egymást.

#348 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:00

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:09

Ha a probléma valami rajtunk kívüli okból következik be, vagy valaki más személy/helyzet okozza, akkor az utolsó csepp véremig mellette vagyok a páromnak, de ha ő csinálja a helyzetet... ő főzte, ő egye meg!

Oldjuk meg a problémát együtt, amit ő csinált? Akkor kellett volna inkább gondolkodni, amikor hülyeséget csinált. Eső után köpönyeg.

Ha valaki egyszer hátbaszúr téged, akkor utána hátat fordítassz neki újra?

Én kétszer nem lépnék bele ugyanabba a csapdába.

Nem mondom, hogy nincs igazad, csak én máshogy gondolkodom, mások vagyunk. Peace!

Honnan tudod, hogy még egyszer hátbaszúr? Ejnye, hát ha alapból nem feltételezed valakiről, hogy egy esetleges hibájából (nem biztos ám, hogy csak "ő főzte") tanul és többet nem teszi meg, akkor te nem is bízol az illetőben. Ez az "akkor kellett volna gondolkodni" szöveg meg akkor lenne helytálló, ha mindíg előre gondolkodna az ember és ezáltal soha nem hibázna. Igen, akármelyik fél hibázik, egy párkapcsolatban együtt kell megoldani. Ha külön-külön mindenki oldja meg a sajátját, akkor minek együtt élni? Nem csak akkor kell ám felvállalni egy kapcsolatot, egy érzést, egy ígéretet, egy esküt, mikor azok valódiságáról nem kell tanúbizonyságot tenni, hanem akkor is, mikor megmérettetés van. Az egyoldalú dogmatikus gondolkodás mély önzésbe taszíthatja az embert. Az "ő főzte, egye meg" szöveg meg hasonlít a "dögöljön meg a szomszéd tehene" szövegre.

#349 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:01

Idézet: Arp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:56

idézet

Ha nem csalt meg, csak volt egy kis szünet az még nem a világvége. Szereted, vissza is akar menni hozzád, akkor nem kéne mártírkodnod. Legyél vele újra, az önsajnálat egyikőtöknek se jó.

#350 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:01

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 30, péntek - 10:51

Az a baj, hogy bennem örökre megmaradna az a szálka. Bármilyen jó is lenne a kapcsolat, örökre ott lapulna a háttérben, hogy megtette, volt egy másik férfival. Állandóan gyanakodnék, hogy vajon most is megteszi e? Így is féltékeny vagyok, mert a barátnőm nagyon szép (nem csak szerintem) és sokan próbálnak udavrolni Neki.

Ez lehet. Mondom, nem voltam még ilyen helyzetben. Amit itt följebb leírtam, abban is az a dilemma, hogy tudjuk-e folytatni anélkül hogy piszkálnánk egymást a régi sérelmek miatt. De ha Ő az igazi akkor az ember vagy megpróbálja (aki mer az nyer alapon) vagy boldogtalan marad.

#351 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:05

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. április 27, kedd - 9:50

Viszont a férfi ugye a saját lányával huncutkodik, OK nélkül veri a fiát/feleseggét...... Arról nem szól a fáma hogy a kisasszony azért kapott némi fizikai ejnye-bejnyét, mert elqrta a családi kasszát, és még neki állt feljebb, apuci meg egy hétig nem zabál, pedig kamionrakodó. A fiú meg azért mert yooopofiból felrúgdossa az öregasszonyokat a gyalogátkelőhelyen. Olyat mért nem adnak a médiában, hogy Kovács Helga zugivó, és cirka 6X annyit vedel otthon , mint aptyuk a kocsmában?  Vagy hogy Nagy Noéminek van 32 kosztümje, de arra nem ébred rá hogy a férjecskélye kabát nélkül telel át, és ünneplő ruhában is ugy fest mint egy csöves, mert 20 évenként jut neki másik.
És ezt az ellentétet kötve hiszem hogy a férfiak gerjesztenék......

mert szerinted a nők gerjesztik? szerintem az EMBEREK. egyik nemnek sincs valami sok erkölcsi alapja arra, hogy a másik nemet úgy globál letolja, a sajátját meg nem.

a vérfertőzésre nem írtad, mi a mentség...

apuci pedig, ha a nőjének saját gardróbszobára van már szüksége, neki meg nincs egy kabátja, akkor elgondolkodhatna, hogy hány évig akar még ilyen töketlen mártír lenni?! bizony sokszor a saját érdekeinket meg kell védenünk. milyen jogon várjuk el, hogy majd a körülöttünk levők erre altruistán figyelnek, amikor mi saját magunk sem teszünk érte semmit??? ebből a gyengeségből ki kell gyógyulnia, s elég baj, ha szelíd szent ártatlan áldozatnak tartja magát. a nő persze elvakult, figyelmetlen és önző a példában, de a másik sem sokkal jobb...
abban igazad van, hogy a felszín még keveset mond s a mélyben többnyire lehet ilyen ping-pong dolgokat találni. de ha egy kapcsolat nagyon ferde, akkor tuti, hogy nem egy szent harmonikusan fejlett lény van összezárva egy rohadt bestiával... a durva erőszak pedig nem egy jó megoldás családon belül, s kétlem, hogy egy rendes alapokon nyugvó házasságban a feleség csak úgy felborít mindent, illetve akkor a másik ossza meg a kasszát, ha már ilyen oktalan gyerekkel kötötte össze az életét (s ez őt is jellemzi valamelyest, lehet, hogy direkt a dicső, irányító hím szerepében akart tetszelegni, noha nem biztos, vannak rossz emberismerők). jobban viseltem volna egy normálabb verekedést. ahol szintén nem mondom, hogy szegény ártatlan nő, mert ha marad és tűr, akkor gyenge, s természetesen lehet, hogy az egészet ő váltotta ki érzelmi-lelki úton... összetett a dolog, s mindkét fél érintett.

egyébként úgy tudom, az agyontenyésztett perzsa macskák sem tudnak rendesen szülni, ha 3-nál több kicsinyük születik...
mellesleg én igenis tisztelem a nőket a szülés miatt. nem semmi. no persze, csak aki megérdemli.
(viszont nem hánytorgatnám fel,  mert ha az ember nem nagyon peches és amúgyis jól áll hozzá, akkor nagy élményt tud adni, amit egy kupac férfi irigyel is, legalábbis a terhesség részt)
ja és az embereknél roppant nagy a gyerek és a nők medencéje meg állítólag egyre szűkebb... szerintem a Természet rohadtul elszúrta, bár léehet civillizációs dolog is, mégis, ha onnan indultunk volna, mint a vörös óriáskenduru, 80 kilós nőstény, pár grammos kicsinyével... :)
rendes anatómiájú nők komplikáció nélküli esetben maguktól is tudnak szülni, de valóban sok eset nem normális.

#352 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:10

Idézet: Arp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 10:56

Sokkal egyszerűbb lenne megbocsátanom neki és adni még egy esélyt hogy olyan boldogok legyünk mint régen, mert olyan boldog még soha nem voltam azelőtt, és azóta sem. Mert lehet hogy másodszorra már nem csapda amibe belelépsz...

Nem hiszem hogy a "kezdjük újra" kapcsolatok működnének... Lehet, de szerintem nem.

Lehet, hogy másodszorra már nem csapda... lehet, de te nyugodt lennél...?

Egy műszaki ember erre azt mondaná, hogy próbáld meg még 2x, és ha akkor sem jön össze, akkor tényleg nem működik.

szerintem ne szop@sd meg magad megint...

Ha viszont neki, és neked sincs senkid, akkor talán gondold át.

#353 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:14

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:10

Nem hiszem hogy a "kezdjük újra" kapcsolatok működnének... Lehet, de szerintem nem.

..

Ha viszont neki, és neked sincs senkid, akkor talán gondold át.

ebből is az jön le, hogy nincs jó tanács... ki tudja? s emberfüggő... ezt nekik kell eldönteniük... aztán vagy bejön, vagy nem. van, aki tudja, hogy tuti nem menne (felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó...), s van, akinél akár... mert ahogy olvashattuk, a dolog még nem tudott lezárulni rendesen...

#354 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:00

Honnan tudod, hogy még egyszer hátbaszúr? Ejnye, hát ha alapból nem feltételezed valakiről, hogy egy esetleges hibájából (nem biztos ám, hogy csak "ő főzte") tanul és többet nem teszi meg, akkor te nem is bízol az illetőben. Ez az "akkor kellett volna gondolkodni" szöveg meg akkor lenne helytálló, ha mindíg előre gondolkodna az ember és ezáltal soha nem hibázna.

"Honnan tudod, hogy még egyszer hátbaszúr?" Nem tudom, csak félek tőle, és bizalmatlan leszek, és ez vitára ad okot -> féltékenység

"nem biztos ám, hogy csak "ő főzte"" A megcsalás fizikai megtörténtét ő csinálta. Miért nem ült le velem beszélgetni?

"akkor kellett volna gondolkodni" A megcsalás nálam nem egyszerűen hiba... Egyik Főbűn!

#355 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:28

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 30, péntek - 13:26

"Honnan tudod, hogy még egyszer hátbaszúr?" Nem tudom, csak félek tőle, és bizalmatlan leszek, és ez vitára ad okot -> féltékenység

"nem biztos ám, hogy csak "ő főzte"" A megcsalás fizikai megtörténtét ő csinálta. Miért nem ült le velem beszélgetni?

"akkor kellett volna gondolkodni" A megcsalás nálam nem egyszerűen hiba... Egyik Főbűn!

A nyolcadik? :D

#356 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:36

Tehát az elveid miatt vesszen minden akkor is, ha a hiba egyszeri és Te is esetleg tehetsz róla valamennyire? Vesszen minden akkor is, ha tudod, hogy a lány őszintén megbánta amit tett és őszintén szeret téged? Egy pillanat alatt elszáll a szerelem, a ragaszkodás, a megbecsülés belőled? Ha igen, akkor azokat csak gondoltad, de nem érezted.

#357 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 12:36

Bocsánat. Azt mondtad, ez nálad nem játszik. Akkor most hol is vagyunk és miért? :think:  :think:  :think:

Most szívem szerint (is) azt mondanám: állj le. Semmi közöd hozzá.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#358 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:41

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:28

A nyolcadik? :D

Az is lehetne.

Saját értékrendszerem van :o . A kapcsolatban a főbűnök pl.: Megcsalás, kihasználás, átverés, hazugság, meg ilyenek. Ezek nem a klasszikus főbűnök.

A paráznaságot pl. el tudom viselni :D persze ha CSAK velem űzi.

#359 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 12:58

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:36

Tehát az elveid miatt vesszen minden akkor is, ha a hiba egyszeri és Te is esetleg tehetsz róla valamennyire? Vesszen minden akkor is, ha tudod, hogy a lány őszintén megbánta amit tett és őszintén szeret téged? Egy pillanat alatt elszáll a szerelem, a ragaszkodás, a megbecsülés belőled? Ha igen, akkor azokat csak gondoltad, de nem érezted.

Nagyon makacs tudok lenni sajnos.
Még nem tudom, hogy milyen valakivel együtt lenni 5-10 évig, úgyhogy ez csak a mostani véleményem. Valószínűleg igazad van.

A megbecsülés az elszállna, az biztos.

Én úgy kezdtem a mostani kapcsolatomat is, hogy megcsalás esetén nincs mese, mégegy esély, meg ilyenek. A nőm azt mondta, hogy ez így van. Úgy gondolkodik mint én. (szerencse)

"Te is esetleg tehetsz róla valamennyire?" üljünk le, és beszéljük meg, az a megoldás, nem a megcsalás!

#360 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:01

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:36

Bocsánat. Azt mondtad, ez nálad nem játszik. Akkor most hol is vagyunk és miért?   :think:  :think:  :think:

Most szívem szerint (is) azt mondanám: állj le. Semmi közöd hozzá.

Idézz légyszíves, mert nem tudom miről beszélsz...

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.