HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:20

Idézet: Gandalf - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 16:14

szvsz viszont elvihetelen nö vagy pasi nincs, az tutti, csak az idöpontnak kell megfelelönek lennie meg a megfelelö a partnernek ott lennie..

Csunyan ki szoktam hasznalni az ilyen helyzeteket. Majd felkopok a plafonra, es jol alaallok. :D De ugye inkabb velem csaljanak meg masokat, mint engem csaljanak meg. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#42 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:20

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:52

(Én megbízok a barátnőmben, tudom, hogy nem csalna meg, pedig megtehetné (nagyon szép, és formás lány/modell), de mégis idegesít, ha nem tudom, hogy hol van, mit csinál, vagy éppen kivel beszél telefonon.

A modellvilágban vannak érdekes dolgok, legalábbis én olvastam furcsaságokat.

#43 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:21

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:18

Idő, hely... tök mindegy ha a megfelelő partner ÉN vagyok, és nem más.:)

hidd el igazam van, és ezen az örzés és féltékenykedés csak segit....

egy kis vállalati buli vagy egy kis más..
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#44 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:23

Idézet: Gandalf - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 16:21

egy kis vállalati buli vagy egy kis más..

Siman az utcan is akar... Eleg egy jo kocsi. Akar kolcsonbe. Nincs ra irva, hogy nem a tied. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#45 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:23

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:20

Csunyan ki szoktam hasznalni az ilyen helyzeteket. Majd felkopok a plafonra, es jol alaallok. :D De ugye inkabb velem csaljanak meg masokat, mint engem csaljanak meg. :)

ugye..

:)

de forditva is igaz lehet..

voltak olyan vadásznö ismerösem, el se hinnéd :D

#46 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:29

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:14

a képességeinket meg inkább ne feszegessük, mert 3x szóltál hozzá, de egyiknek sem volt értelme, és semmi köze a témához.

hmm...

esetlek egy tükör? :D

egyébként mi a tököt vársz?
hogy akinek pozitiv tapasztalat volt azt mondja, á fiqam téged sose csalnak meg?
vagy azt, hogy minden héten egyszer?

Ha alapvetöen bizol a nöben kár ilyen témákat inditani, ha meg nem, csak olaj a tüzre a negativ hozzászólás..

olyan gyerekes ez szvsz..

ha megcsal ugyis megtudod..már ha nem csak egy szeretkezésért megy el valakivel..elkezd füllenteni, és könnyü öket ilyenkor fülönfogni..Ha rendszeresen és normálisan "ellátod", hidd el eszébe se jut mással elmenni..

Ha meg nincs semmi baj, akkr inkább élvezd a "vágottszemü" barátnüd (nekem is tetszettek régen), és ne parázz feleslegesen..

#47 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:20

A modellvilágban vannak érdekes dolgok, legalábbis én olvastam furcsaságokat.

Az egész világaban vannak... Egy ideje abbahagyta, mert nem megfelelően bántak vele, és a karrierjét "más területre akarták terelni" (erotikus munka)... Inkább abbahagyta, és most tizedannyit keres, de tisztességes maradt, és én erre büszke vagyok. Az volt a baja, hogy sok a "kurva" a szakmában, és ő nem akart azzá válni. Néha még fellép egy-egy divatbemutatón, de szinte végig "fogom a kezét". Nem is menne el, ha én nem érnék rá elkísérni. Ő is utálja, hogy nem bír 2t lépni, hogy ne kezdjenek ki vele.

ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!
Zárószó vele kapcsolatban: Soha sem ismertem ilyen tisztességes lányt, néha még én sem hiszem el.
Sokan azt hiszik, hogy biztos át akar vágni... de miért akarna? ülhetne egy 600-as merciben, de egy Corsában üll!!!!!!!!
ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#48 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:34

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:23

Siman az utcan is akar... Eleg egy jo kocsi. Akar kolcsonbe. Nincs ra irva, hogy nem a tied. :)

mondjuk az már egy ribanc aki leszólitásra elmegy egy jó kocs miatt..

inkább ugy értem, hogy a kellü aknamunka ritkán marad eredménytelen, ha tudod a nö éppen mit nem csip a pasijában, mert ugye ritka az elvakult szerelem..

szal, ismered a csajt meg a fickót, és tudod mi az amit a pasi nem teljesit, és véletlenül éppen azzal nyomulsz :D

99%-ban hatásos

sajnos, de igaz..

#49 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:38

NA MIELŐTT AZ HISZITEK HOGY A NŐM MIATT NYITOTTAM AKKOR MÁR ZÁRHATJUK IS LE.

LÁTTAM EGY HASONLÓ NEM TÚL JÓL MEGFOGALMAZOTT TOPIKOT VALAHOL, ÉS GONDOLTAM, HOGY EZ JÓ TÉMA... JOBBAN KI LEHETNE TÁRGYALNI, HA JÓL VAN MEGFOGALMAZVA A KÉRDÉS... ENNYI, A BEVEZETŐ DUMÁVAL, CSAK ÖTLETEKET AKARTAM ADNI.

OK?
ÁLTALÁNOSSÁGBAN!!!!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#50 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:40

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:32

ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!
Zárószó vele kapcsolatban: Soha sem ismertem ilyen tisztességes lányt, néha még én sem hiszem el.
Sokan azt hiszik, hogy biztos át akar vágni... de miért akarna? ülhetne egy 600-as merciben, de egy Corsában üll!!!!!!!!
ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!

hmm.,

akkor mi volt ez a topic..????????? :mad:

általában a kimagaslóan jó nöknek (modelleknek) fasza társaságbeli palijaik vannak..
ha rád ez illik nem kell nyugtalankodj..ha nem...akkor élvezd az életet ..
de kivételek vannak, ha igaz amit mondasz (egy dugás egy sl600-as merciért nem nagy ár, péáne ha jöképü az adakzó) akkor minden tiszteletem a hülgyé..egyike a ritka kivételeknek..

#51 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:42

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:38

NA MIELŐTT AZ HISZITEK HOGY A NŐM MIATT NYITOTTAM AKKOR MÁR ZÁRHATJUK IS LE.

LÁTTAM EGY HASONLÓ NEM TÚL JÓL MEGFOGALMAZOTT TOPIKOT VALAHOL, ÉS GONDOLTAM, HOGY EZ JÓ TÉMA... JOBBAN KI LEHETNE TÁRGYALNI, HA JÓL VAN MEGFOGALMAZVA A KÉRDÉS... ENNYI, A BEVEZETŐ DUMÁVAL, CSAK ÖTLETEKET AKARTAM ADNI.

OK?
ÁLTALÁNOSSÁGBAN!!!!

a téma jó, de akkor nem kellet volna személyesen belevinni a barátnöd, hogy modell, meg visszautasit sl600 merciket..
komprende?

lehet félreértettük..

általánosságban a nökben pont annyira lehet megbizni mint a pasikban :)

és ne ordibálj nagy betükket ha lehet..

#52 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 15:50

Idézet: Gandalf - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:42

a téma jó, de akkor nem kellet volna személyesen belevinni a barátnöd, hogy modell, meg visszautasit sl600 merciket..
komprende?

lehet félreértettük..

általánosságban a nökben pont annyira lehet megbizni mint a pasikban :)

és ne ordibálj nagy betükket ha lehet..

Jó! Asszem fétreértettük egymást. De akkor mostmár világos.
Nem rólam van szó, csak egy jó kis topikot akartam.
Így utólag már nem írnám bele a barátnőmet.

Vissza a témához. Szerintem a nők úgy állítják be, hogy a pasik a megbízhatatlanok... pedig nem feltétlenül.
Nem így van?

Amúgy amerikában meg sokkal "gázosabb" a helyzet. Ott egy felmérés szerint az orális sex nem számít megcsalásnak... szerintem elég kemény... Egy pasi nője lesz*phatja a haverját???

#53 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 15:54

Idézet: Gandalf - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 16:35

nem lehet félreértettétek egymást?
arra mondta a muttert, hogy megbizható gondolom..

Én nem tudhatom.....  csakhogy - ezt már leslievel is "párbajoztuk" - nem stimmel a dolog.

Ha azt mondod édesanyádban megbízol - ami természetes és általános - akkor máris nem mondhatod, hogy a nőkben nem bízhatsz meg. Mert ne feledd, édesanyád is nő, bármennyi is a kora. Ennél már csak az sértőbb - édesanyádra nézve - ha nem tekinted nőnek.

(Mellékesen, itt is előkeresheted azt a hozzászólást, amelyikben a srác kikéri magának, hogy neki bíznia kellene az édesanyjában.)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#54 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 16:02

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:54

Ha azt mondod édesanyádban megbízol - ami természetes és általános - akkor máris nem mondhatod, hogy a nőkben nem bízhatsz meg. Mert ne feledd, édesanyád is nő, bármennyi is a kora. Ennél már csak az sértőbb - édesanyádra nézve - ha nem tekinted nőnek.

Én a nők alatt a csajokat értettem. A anyukája az mindenkinek többet jelent mint egy nő.
Persze ő is nő a többi ember szemében, de neked más... több annál.
Sajnos ismerek olyat aki nem bízik meg az annyában, de ez szerencsére nagyon ritka.

#55 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 16:05

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 16:32

ITT NEM Ő A TÉMA. köszi!

Bocs, azt hittem, hogy róla beszélsz. Különben ennek a topicnak mi értelme lenne? Gondoltam azért vagy kíváncsi erre, mert érdekel, hogy bíthatsz e benne.

Sokat számít az is, hogy hány éves vagy.

Szerkesztette: Lipton 2004. 04. 26. 16:10 -kor

#56 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 16:12

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 15:05

Bocs, azt hittem, hogy róla beszélsz. Különben ennek a topicnak mi értelme lenne? Gondoltam azért vagy kíváncsi erre, mert érdekel, hogy bíthatsz e benne.

Nem. Én bízom benne.
Úgy gondoltam, hogy ez egy érdekes téma, és most milyen példát írjak ötletnek ha nem a sajátomat.
Csak ötlet. Általánosságban lehet beszélni róla, de őt nem akarom kitárgyalni...
Ha valaki félreértette, akkor bocs. Ti sem szeretnétek a nőtökről másoknak beszélni, nem? Vagy ha igen, akkor hajrá, itt a lehetőség, sokakat érdekelne!

#57 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 26. 16:17

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 17:02

Én a nők alatt a csajokat értettem. A anyukája az mindenkinek többet jelent mint egy nő.
Persze ő is nő a többi ember szemében, de neked más... több annál.

Csakhogy fiam, ami neked csaj ma, holnap másnak az édesanyja..... és ami neked több, mint nő, az másnak csaj.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#58 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 16:20

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 15:17

Csakhogy fiam, ami neked csaj ma, holnap másnak az édesanyja..... és ami neked több, mint nő, az másnak csaj.

Ez így van, ezt hívják relativításnak.

#59 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 16:31

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 17:12

Ti sem szeretnétek a nőtökről másoknak beszélni, nem? Vagy ha igen, akkor hajrá, itt a lehetőség, sokakat érdekelne!

Én bármikor beszélek róla, nem szégyenlem, nagyon büszke vagyok rá. Gyönyrű szép, okos, csinos, szexi, nincs semmi okom rá, hogy ne beszéjek róla. Ha lenne, akkor is felvállalnám, mert szeretem.

#60 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 17:00

Egy örök szabály amit én mindig betartok és ezt ajánlom másnak is, hogy én megbízom teljes mértékben a barátnőmben. Ugyan megtehetné, hogy megcsal de akkor nem lenne tovább értelme az egésznek, és akkor ott a pont. Ha pedig megcsal de ezt én nem tudom meg és többet nem is fordul elő, akkor nincs mit rágódni, mert amiről nem tud az ember az nem fáj, ha meg megtudom mert többször előfordult vagy éppen csak az az egy volt de kiderült akkor a fentebb már említett érvényesül, hogy utána "nincs értelme tovább".
Én személyszerit ezt a barátnőmnek is elmondtam és ő ezzel teljesen egyetért amellett tudom róla, hogy ha ő úgy érezné, hogy már nem akar velem lenni akkor megmondaná, de az, hogy megcsal és nem mondja meg az nem ő. Bocs a személyeskedésért , csak így volt jó a példa (szerintem).
Egyébként egy nőben nem csak akkor lehet megbízni ha nem csal meg. Ehhez csak annyi, hogy van az a mondás, hogy "egy nő két dologért tesz meg mindent: az egyik, hogy ne legyen gyereke, a másik meg , hogy legyen" és ezt remélem értitek mire írtam.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.