HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 29. 12:31

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 13:19

Ezek a csillagjegyek egy ember által mesterségesen kialakított, és létrehozott rendszerek. Semmilyen módon nem nem befolyásol. Az embereket sokminden alakítja olyanná, amilyenek felnőtt korukban lesz. Pl az, hogy hol született, milyen kultúrában nevelkedett, a szülei hogy nevelték, stb.
Egy vérbeli arab hiába született olyan csillagjegyben mint én, velem ellentétben megöli a feleségét ha megcsalja, csillagjegy ide vagy oda. :)

Természetesen más is befolyásolja, de én ezt sohasem mondtam, hogy nincs így! Arról pedig más a véleményünk, hogy milyen módon befolyásolja a csillagjegy, az emberek tulajdonságait. :)

#282 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 12:32

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:01

Témához: Favágó: Tehát azt akarod mondani, hogy nem hinnéd el a nődnek ha egyszer elveszti a fejét és  belemegy egy futó kalandba, hogy nála pont egybeesett az idő meg a pasas, utálja és szégyenli magát, és csak Te vagy neki a lagfontosabb és csak téged szeret és hajlandó bármire, hogy visszanyerje a bizalmad? Elhinnéd neki?

Elhinném neki, csak én nem szeretek beleesni mégegyszer ugyanabba a csapdába. Többet nem tudnék megbízni benne.

Igazából a reakciót csak a szitu adja, azt nem tudom, hogy mit tennék, csak azt, hogy mit gondolok most arról, hogy mit tennék.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#283 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 12:35

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 13:31

Természetesen más is befolyásolja, de én ezt sohasem mondtam, hogy nincs így! Arról pedig más a véleményünk, hogy milyen módon befolyásolja a csillagjegy, az emberek tulajdonságait. :)

Tiszteletben tartom a véleményed. Személy szerint én semmi ilyen dologban nem hiszek, vallásos se vagyok.

#284 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 12:40

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 13:35

Tiszteletben tartom a véleményed. Személy szerint én semmi ilyen dologban nem hiszek, vallásos se vagyok.

Vallásos én sem vagyok! Akkor ebben hasonlítunk. :)

#285 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 12:44

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:30

A másik kérdésre viszont nem válaszoltál! A barátnőd tudja, hogy Vele indítottad a topicot? :cool:

Jól van.
A barátnőm tudja, és leszarja, mert ő is tudja, hogy megbízok benne.

Megkérem az admint, hogy zárja le ezt a topikot, mert vannak itt olyan idióták, akik nem értették meg amit kértem. Nem tűröm el hogy egyes kötekedő alakok 6 figyelmeztetés ellenére sem szálljanak le a témáról.

Mindenkitől elnézést kérek aki normálisan társalgott ebben a topikban!

:offtopic:  :offtopic:  :offtopic:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#286 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 12:50

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 13:44

Jól van.
A barátnőm tudja, és leszarja, mert ő is tudja, hogy megbízok benne.

Megkérem az admint, hogy zárja le ezt a topikot, mert vannak itt olyan idióták, akik nem értették meg amit kértem. Nem tűröm el hogy egyes kötekedő alakok 6 figyelmeztetés ellenére sem szálljanak le a témáról.

Mindenkitől elnézést kérek aki normálisan társalgott ebben a topikban!

:offtopic:  :offtopic:  :offtopic:

Remélem az idiótát, és az alakot nem rám írtad. ;) "Kicsit" túlreagálod a dolgot, hol van a humorérzéked?

Szerkesztette: Lipton 2004. 04. 29. 12:53 -kor

#287 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 29. 13:08

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:50

Remélem az idiótát, és az alakot nem rám írtad. ;) "Kicsit" túlreagálod a dolgot, hol van a humorérzéked?

Először szépen szóltam.
Nincs humorérzékem, ha a nőm hűségét kérdőjelezi meg valaki! :mad:
Te hogy reagáltál volna rá? :think: Biztos jót mosojogtál volna rajta...(?)

#288 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 13:12

Favágó: 1: Köszönöm a válaszod. 2: Ne reagáld túl a dolgot, idiótázni meg főleg nincs értelme.

3: Nem, ismétlem NEM zárom a topicot, mert ennek a témának helye van. A többieknek meg felhívom a szíves figyelmét, hogy nem Favágó nőjéről szól a téma, sem a csillagjegyekről, tehát az offot kérem befejezni, ellenkező esetben visszamenőleg kipucolom a témát. Köszönöm.

#289 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 13:20

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:12

Favágó: 1: Köszönöm a válaszod. 2: Ne reagáld túl a dolgot, idiótázni meg főleg nincs értelme.

3: Nem, ismétlem NEM zárom a topicot, mert ennek a témának helye van. A többieknek meg felhívom a szíves figyelmét, hogy nem Favágó nőjéről szól a téma, sem a csillagjegyekről, tehát az offot kérem befejezni, ellenkező esetben visszamenőleg kipucolom a témát. Köszönöm.

Thnx!

#290 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 13:21

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 14:12

A csillagjegyet a témához kapcsolódva hoztam fel, nem másért. :)

#291 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 13:22

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 14:08

Először szépen szóltam.
Nincs humorérzékem, ha a nőm hűségét kérdőjelezi meg valaki! :mad:
Te hogy reagáltál volna rá? :think: Biztos jót mosojogtál volna rajta...(?)

Hol kérdőjeleztem én meg a csajod hűségét? :confused:  :think:

#292 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 29. 13:37

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 14:12

Idézet

És mi van az elkóborólt kutyákkal ?

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#293 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 13:40

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:22

Hol kérdőjeleztem én meg a csajod hűségét? :confused:  :think:

Azt írtad, hogy róla indítottam a topikot, aminek a témája a megbízhatóság/megbízhatatlanság.
Remélem befejeztük ezt a témát! Nem szeretnék többet erről beszélni. Beszéljünk általánosságban, ahogy már 4 oldalon keresztül sikerült is.

UP!
Mi számít megcsalásnak?

#294 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 13:44

Semmi, az is off volt, mint mondtam is akkor. Ha kipucolom a témát, az is megy a levesbe, helyesebben a Tématemetőbe.

#295 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 13:46

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:43

Szerinted senki sem tévedhet? Egy nőt egyszeri alkalomra nagyon könnyű megkapni. Akár van pasija, akár nincs. Pláne utána lehet, hogy jócskán meg is bánja, és tanul belőle...
Részermröl amíg nem csinál belőle rendszert, addig megbocsájtható, pláne, ha megbánja...

Ezek szerint ha a barátnőd megcsal 2-3x, és nagyon megbánja az még Neked belefér?

Favágó:
Nem tudom, hogy elolvastad e, de írtam is, hogy csak azért írtam mert Te is belekötöttél a semmibe.

Drummaster:
Aztán jó mélyre temesed el, legalább 1.5 méterre, nehogy valaki előássa majd. :)

Szerkesztette: Lipton 2004. 04. 29. 13:52 -kor

#296 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 14:17

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 14:46

Ezek szerint ha a barátnőd megcsal 2-3x, és nagyon megbánja az még Neked belefér?

Attól függ. 10 év alatt ja. 3 hónap alatt nem. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#297 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 14:22

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 15:17

Attól függ. 10 év alatt ja. 3 hónap alatt nem. :)

:hemuveg:  :eek: :OOO

Hát ez nekem nagyon durván hangzik. Kezdem elhinni, hogy ami néha a TV-ben megy az nem csak kamu. Szerintem nem szereted a párodat eléggé.

#298 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 14:40

Szerintem pont hogy szereti annyira hogy megbocsássa neki ezt

#299 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 14:48

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:27

UP! SZERINTETEK MI SZÁMÍT MEGCSALÁSNAK?
Egy érintés, csók, sex, vagy inkább az érzelmi része?

Sokan azt mondják, hogy már az is a megcsalás témájába esik ha ránézek egy másik nőre.
Én olyan ember vagyok, aki azt vallja , hogy mindent a szemnek és semmit a kéznek, azaz akkor is képes vagyok megnézni egy jó csajt ha a barátnőm ott van mellettem és max megjegyzem, hogy egész csinos/jól néz ki, ezután persze mindig mondom páromnak, hogy "de nálad nem szebb senki", ezt persze így is érzem. Úgy gondolom, hogy aki szeret valakit annak annál az illetőnél nincs szebb.
Én ha bulizni megyek a barátokkal és egy olyan csaj keveredik a társaságba aki még nem ismer :D eléggé és jól is néz ki, akkor képes vagyok vadítani, húzni (ha valakinek jobban tetszik akkor flörtölni vele), de soha nem megyek el tovább. Volt már arra is példa, hogy vadítottam egy csajt és mikor elmentem piáért akkor megkérdezte a többiektől, hogy mi van van-e barátnőm stb. és mire visszaértem azok elárulták neki, hogy van az meg tök rossz kedvű lett utána. Tudom szemét dolog, de én ilyen vagyok. Viszont egy ujjal sem értem hozzá senkihez ezek mellett mióta párommal együtt vagyunk.

#300 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 15:05

Idézet: groop - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 15:48

Sokan azt mondják, hogy már az is a megcsalás témájába esik ha ránézek egy másik nőre.
Én olyan ember vagyok, aki azt vallja , hogy mindent a szemnek és semmit a kéznek, azaz akkor is képes vagyok megnézni egy jó csajt ha a barátnőm ott van mellettem és max megjegyzem, hogy egész csinos/jól néz ki, ezután persze mindig mondom páromnak, hogy "de nálad nem szebb senki", ezt persze így is érzem. Úgy gondolom, hogy aki szeret valakit annak annál az illetőnél nincs szebb.

Szerintem ezt hívják önbecsapásnak. Szeretem a feleségem. Szép de nem ő a legszebb, már ami a külcsínyt illeti. Azt szoktam mondani, hogy nem azért szeretem aki ő nekem, hanem azért, aki én vagyok neki. Csak azért, mert valakit szeretsz, nem kell bedumálni magadnak, hogy ő a legeslegszebb az egész világon, mert minden nőnél van szebb nő. Az számít inkább IMHO, hogy a külcsíny alatt mit talál az ember. A szívében, a lelkében, a fejében.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.