Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 11:27
UP! SZERINTETEK MI SZÁMÍT MEGCSALÁSNAK?
Egy érintés, csók, sex, vagy inkább az érzelmi része?
Sokan azt mondják, hogy már az is a megcsalás témájába esik ha ránézek egy másik nőre.
Én olyan ember vagyok, aki azt vallja , hogy mindent a szemnek és semmit a kéznek, azaz akkor is képes vagyok megnézni egy jó csajt ha a barátnőm ott van mellettem és max megjegyzem, hogy egész csinos/jól néz ki, ezután persze mindig mondom páromnak, hogy "de nálad nem szebb senki", ezt persze így is érzem. Úgy gondolom, hogy aki szeret valakit annak annál az illetőnél nincs szebb.
Én ha bulizni megyek a barátokkal és egy olyan csaj keveredik a társaságba aki még nem ismer

eléggé és jól is néz ki, akkor képes vagyok vadítani, húzni (ha valakinek jobban tetszik akkor flörtölni vele), de soha nem megyek el tovább. Volt már arra is példa, hogy vadítottam egy csajt és mikor elmentem piáért akkor megkérdezte a többiektől, hogy mi van van-e barátnőm stb. és mire visszaértem azok elárulták neki, hogy van az meg tök rossz kedvű lett utána. Tudom szemét dolog, de én ilyen vagyok. Viszont egy ujjal sem értem hozzá senkihez ezek mellett mióta párommal együtt vagyunk.