HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 17. 20:13

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 13:41

- Meg lehet érteni a nők gondolkodását egyáltalán?

100% random gondolkodnak. Mindig biztosak vmiben, de abban teljesen. Aztan masnap pont az ellenkezojeben... Senki sem ertheti oket... Meg ok maguk sem. De ez igy szep, elvegre nem veletlen kulon faj. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#582 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 20:17

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 21:13

100% random gondolkodnak. Mindig biztosak vmiben, de abban teljesen. Aztan masnap pont az ellenkezojeben... Senki sem ertheti oket... Meg ok maguk sem. De ez igy szep, elvegre nem veletlen kulon faj. :)

Miért, te érted magad? A férfiak nem épp ilyenek? :rolleyes: Mert ha nem, akkor nekem valszeg nemi identitászavarom van :D

#583 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 20:19

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 21:17

Miért, te érted magad? A férfiak nem épp ilyenek? :rolleyes: Mert ha nem, akkor nekem valszeg nemi identitászavarom van :D

Ha szamba veszed az osszes korulmenyt, es kepes vagy logikusan, racionalisan gondolkodni, akkor ugy gondolkocc, ahogy en. :) Nekem ez a normalis, de a nok mindig anyaznak ram. :)

#584 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 20:28

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 19:19

Ha szamba veszed az osszes korulmenyt, es kepes vagy logikusan, racionalisan gondolkodni, akkor ugy gondolkocc, ahogy en. :) Nekem ez a normalis, de a nok mindig anyaznak ram. :)

Ha a nők kiszámíthatóak lennének, akkor ki a franc vonzódna irántuk? Új kihívás minden másodpercben. :cool:
Aki meg a nyugalamat keresi az vegyen kutyát, hintalovat, netezzen stb.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#585 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 20:38

Idézet: leslie - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 21:19

Egyszerűen nem irigylem a hölgyekkel kapcsolatban szerzett tapasztalataidat :D. Mondjuk én is végletesen racionális vagyok (már amikor sikerül maszkot húznom a kiszámíthatatlan, kaotikus őrültre :D), de nem vettem észre, hogy a nők annyira kiszámíthatlanabbak lennének.  :sailor:

#586 Felhasználó inaktív   barbra 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 21:57

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. ápr. 26., hétfő - 12:52

Arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e bízni a nőkben.

(Én megbízok a barátnőmben, tudom, hogy nem csalna meg, pedig megtehetné (nagyon szép, és formás lány/modell), de mégis idegesít, ha nem tudom, hogy hol van, mit csinál, vagy éppen kivel beszél telefonon.
Pl: Ő vietnami, és néha (vietnami) férfi ismerőseivel beszél telefonon (természetesen vietnamiul), és nem tudom miről beszél... néha elmosolyodik, vagy ilyenek, engem meg szétb*sz az ideg, mert nem értem hogy miről beszélnek, és nem tudom mit mondtak neki... Megbízok benne, mégis féltékenykedek...  :confused:  Kész! nem?  :)
Ez biztos azért van, mert sok nőben nem lehet megbízni, vagy azért mert tudom hogy nagyon jó csaj, mindenki hajt rá, és neki sokszor csak csettinteni kéne... (JA! és nálam sokkal jobb, PÉNZES!! pasik is hajtanak rá :rolleyes: ), és ez a tudat zavar nagyon.)

Nem azért indítom ezt a topikot mert nem bízok a barátnőmben, hanem általánosságban vagyok kíváncsi az állapotokra. Tehát nem az a kérdés hogy én megbízhatok-e benne!

Te megbízol a nődben? Lehet hinni nekik?
Milyen tapasztalatod van?

Mindenekelött, mint nő azt válaszolom a kérdésedre: nem! Nem lehet megbízni a nőkben. Legalább annyira nem, mint a férfiakban. Ebben tehát egálban vagyunk egymással.:) Hozzátenném viszont, hogy vajon honnan tudná valaki azt, mi a bizalom, hogyan "néz ki" a gyakorlatban, ha nem ismeri ezt a fogalmat önmagával szemben?! A bizalom ugyanis valahol ott kezdődik, hogy önmagunkban biztosak vagyunk: az érzéseinkben, a vonzerőnkben, az értékünkben... Ha ez megvan, akkor sokkal kevésbé fog gyötörni a zöldszemű szörnyeteg azzal, hogy vajon mit csinál éppen a párunk és kivel stb. stb.

Szóval a legelső lépés egy belső tükör beszerzése. A többi már megy magától, s a féltékenység, mint probléma pikk-pakk eltünik a párkapcsolatunkból.:) 
barbra
Letéptem ezt a hanga szálat...

#587 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 16:04

Mocsai bízik Farkas Ágiban. De, ez nem jó nekünk. Kettőjüknek biztos jó.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#588 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 18:13

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. máj. 15., szombat - 4:48

!sajnos szex volt az igazából, még ha egyoldalú is...... :p
2Van miért jönnie hozzám, pl .mp3(zene)[egyfolytában nyúzna érte- pedig nem érdemli meg ezután!!!! de eddig sem!!!], és film, csak remélem, nem kettyennek meg addig,bár most is buliban voltam, ez tart életben, semmi más... még most is elvárna bizonyos dolgokat- megkapja talán, ha nyújt is valamit......

Legyen folytatása???

Mert a pasi, akiért velem szakított, dobta!!!!Egy sokkal odaadóbb nőért. pedig ez se csúnya picsa, sőt ilyen zsenge p**át kellene kú*ni mindenkinek, ha lehet először
Persze megint rinyálás, felém....hogy ha ráérek menjünk discoba....meg minden...mondom----vmit vmiért !!!!  (persze ez a dugás sokak szemében) ----erre....sértődött válaszok meg morgások...
olyan nőre nem költünk, aki semmilyen viszontszolgáltatást se nyújt!!!!! füleg úgy hogy ő már kihasznált egyszer,
sok pénzt nem költöttem rá csak azért sem sőt most megmondtam hogy perkázhat a számlából, ha velem akar jönni------akart......hiányzott neki a f*sz/férfi----de tényleg .....annyira hogy 25 évesen először magához nyúlt.....     :D , de persze az nem olyan jó mintha én ujjazom/nyalom-----na meg dugom.....úgyhogy némi kölcsönös idegcibálás után több együttlét jött----aztán lélekgyógyászt játszottam neki, bizonyos határok között.....

Most erre a a hülye képmutató (3* jár/week katholic  church) anyja
azt sugalmazza neki hogy minek lógtok annyit együtt, stb.....-mert gondolom ő sem hülye hogy nem oldjuk meg a szexet vhogy....----
jön erre tegnap a non-plusz ultra pletyka..........hogy alig hogy elhagyta a pasasa, még kever velem, mert ez azért az a javából..... azt várja el a lányától, hogy keressen magának fiút, mert valsz. én túl sokat vagyok vele----
tavaly sokat lógtunk együtt, de nem írom le még egyszer....mert valahol már itt a Szigeten írtam,

ehhez pofa kell!!!!!!!!!!!!
kedvem volna eligazitani a nőt hogy
1 ne irányítsa már ilyen szinten a lányát
2 ne már engem hülyének nézzen ilyen szinten
3 ha templomba jár, akkor már legalább ő tartsa MAGÁT  az elveihez!!!!!!
4 főleg ne legyen mát ennyire rohadt hülye

-a lányban van nyomokban jóérzés, nem akar KIHASZNÁLNI,főleg  mert nem hagyom  !!!!!
:reklamacio:
--------------------------------------------------
Itt jöjjön egy nő igénye----

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...

--------------------------------------------------------------------------------

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki:

1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos

A természeted is fontos. Legyél

1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jólnevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:

a) féltékeny, de mégis aggódó
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel
volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt
térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a
kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a
ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és
ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened:

1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb.
Ez azért van, mert a férfinak
szüksége van:

1. szexre
2. kajára

A nök nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Végeredmény:

Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy
teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!

Szerkesztette: WEbshark 2004. 08. 26. 18:21 -kor

#589 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 18:29

Nem tudom... én a fentebbi 'elvárásokat' egy joke e-mailben olvastam, és eleddig nem tapasztaltam ilyen komplikációkat... az más kérdés, hogy nem kezdek diszkós picsákkal :p

Én eddig mindenik barátnőmmel kijöttem, 'anyósokkal / apósokkal' is, viszont soha nem éreztem szerelmet, s ezért szakítottam mindig. Most úgy látszik, az is megvan, szerelmes vagyok, nagyon, ráadásul a 'körítés' is tökéletes :respect:

Szóval sajnállak és nem tudok tanácsot adni, mert ez nem az én világom...

Jah, és Adriban maximálisan megbízom; ő sem jár upciba és szinte sehova - nélkülem ;)

#590 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 18:39

Idézet: Omega - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 19:29

Nem tudom... én a fentebbi 'elvárásokat' egy joke e-mailben olvastam, és eleddig nem tapasztaltam ilyen komplikációkat... az más kérdés, hogy nem kezdek diszkós picsákkal :p

Én eddig mindenik barátnőmmel kijöttem, 'anyósokkal / apósokkal' is, viszont soha nem éreztem szerelmet, s ezért szakítottam mindig. Most úgy látszik, az is megvan, szerelmes vagyok, nagyon, ráadásul a 'körítés' is tökéletes :respect:

Szóval sajnállak és nem tudok tanácsot adni, mert ez nem az én világom...

Jah, és Adriban maximálisan megbízom; ő sem jár upciba és szinte sehova - nélkülem ;)

Nem a dizsiben ismiztünk, sőt kb 1,5 évig tartott a felvezető kör....
edig igen jól kijöttem a nővel,a  porhanyóssal; de ez idáig igen vad....
sőt igen pletykás is.......ha engrm a szájára vesz akkkor megütöm!!!! mert azzal a lányának is árt, nemcsak nekem!!!! ennyire  egy anya sem lehet hülye
a fenti lista tényleg onnan van.....de találó....az én esetemre is némileg

Szerkesztette: WEbshark 2004. 08. 26. 18:46 -kor

#591 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 18:40

Nem kell diszkos picsaval kezdeni, ennyi. Illetve annyit, amennyi az igenye, elkapod, jol megfarkalod, es viszontlatasra.

#592 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 18:48

leslie, ez konkrét volt áze :Đ

WEbshark, ... :confused: passz

#593 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 18:50

Idézet: leslie - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 19:40

Nem kell diszkos picsaval kezdeni, ennyi. Illetve annyit, amennyi az igenye, elkapod, jol megfarkalod, es viszontlatasra.

és még próbálkozik igényt tartani olyan dolgokra, amik egy barátnőt illetnek....
majd arányosan 2:1  mert úgy fair, ezek után....

#594 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 18:53

Idézet: Omega - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 19:48

leslie, ez konkrét volt áze :Đ

WEbshark, ... :confused: passz

elérte a kis k**va hogy megint belehabarodjak......
Inkább levágatom a farkamat.....
Ja de ma este keresek egy könnyűvérűt, nem kurvát de aki segít gyorsan elfelejteni....mert ez így már nem érdemli meg azt se hogy szóba álljak vele az utcán....

---------------------------------------------------------------
omega jó hülye vagyok mi??
priviben is jöhet,

#595 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 19:02

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 17:50

és még próbálkozik igényt tartani olyan dolgokra, amik egy barátnőt illetnek....

nini egy régi topik...

a 2:1-et nem értem, de amit előtte írtál: hát ne hagyd kihasználni magad, annyi. voltak, vannak és lesznek pofátlan egyedek, eltévelyedett kis hülyék és egyebek is. egy idő után jó esetben már meg tudod védeni magad és átgondolhatod, melyik esetről van szó, hülyére vesznek vagy csak problémásak, rossz passzban vannak vagy valami. nem lehet elvárni, hogy a másik oldal OK legyen mindig, de a saját részünkről fejlődhetünk.

a listát pedig nem tartom reálisnak, elnézve a nőket inkább túl igénytelennek tűnnek sok esetben... :-/
illetve ha valaki a herceget várja, mert neki az kell, szíve joga. vagy megkapja, vagy nem. persze egyesek életét megcibálhatja vele, de hát egyik nem sem tökéletes. még ha az emberek szeretik is beállítani a másik csoportot rosszabbnak, hogy ők dicsőbbnek tűnjenek, bűnbakkeresés, rasszizmus,...etc.

#596 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 19:06

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 17:53

elérte a kis k**va hogy megint belehabarodjak......
Inkább levágatom a farkamat.....
Ja de ma este keresek egy könnyűvérűt, nem kurvát de aki segít gyorsan elfelejteni....mert ez így már nem érdemli meg azt se hogy szóba álljak vele az utcán....

---------------------------------------------------------------
omega jó hülye vagyok mi??
priviben is jöhet,

hm, ugyebár dicső régi és új költők is beleestek ilyen oxymoronikus érzésekbe.
amiket én spec nem ismerek, asszem nem vagyok szerelmes típus :) ha valaki meg sem közelíti a számomra tökéletességet, az nem igazán tud megfogni, ha pedig ellenszenves, akkor szintén nem kerülhet elő vonzás. elég durva lehet megélni az ilyesmit.

hm, de jó, hogy engem nem fog kibeszélni és suxxolni így senki :) én sem vagyok egy matyóhímzés (bár azért bunkó sztm nem), de a Kedves eléggé megszállott és jobb a véleménye rólam, mint nekem. ami megjegyzem könnyű, az én véleményem magamról még az anyáménál is rosszabb, pedig tőle örököltem a maximalizmusomat :)

#597 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 19:07

Idézet: WEbshark - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 19:50

Talán próbálkozz olyan csajnál, aki nem jár dizsibe. Az talán normális. Mondanám, hogy 35 fölött már elég normális nőket találni, de gondolom ez nem vígasztalna. Engem sem vígasztal. :)

#598 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 19:10

Idézet: leslie - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 20:07

Talán próbálkozz olyan csajnál, aki nem jár dizsibe. Az talán normális. Mondanám, hogy 35 fölött már elég normális nőket találni, de gondolom ez nem vígasztalna. Engem sem vígasztal. :)

Én is az 'idősebb' nőkre buktam... mert azt hittem, hogy a korosztályomban levők vagy dizsiqávák, vagy könyvmolyok :hemuveg: Aztán berobbant Adri :respect:  :wub:  Nem reménytelen 35 alatt sem ;)

Szerkesztette: Omega 2004. 08. 26. 19:10 -kor

#599 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 19:22

Idézet: Omega - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 20:10

Én is az 'idősebb' nőkre buktam... mert azt hittem, hogy a korosztályomban levők vagy dizsiqávák, vagy könyvmolyok :hemuveg: Aztán berobbant Adri :respect:  :wub:  Nem reménytelen 35 alatt sem ;)

Csupan makos vagy, en mar nem is probalkozom fiatalkakkal, nem birom a hulyesegeiket, kajak ki tudnak boritani. Persze, ezzel lehet a legjobban idegesiteni egy csajt, jol keresztulnezni rajta. :)

#600 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 19:44

Idézet: leslie - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 20:07

ez sem járt, most hogy passzolt a másikkal, egyből jönni akart velem....én is jól érzem magam, ha kimozdulok, de nem hütlenkedek....sőt úgy rá se nézek nőkre...pőedig most ezek után az lenne a hiba ha nem dobnám félre....a csajt...

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.