HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 15. 12:05

Idézet: Tiara - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 13:02

Igen! És a férfiakban sem! Így szép az élet!  :respect:

Egyetértek! :)

#622 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 12:07

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 13:05

Egyetértek! :)

Én egyről azt hittem, hogy értem, de aztán kiderült, hogy mégsem... :)

Szerkesztette: Carmaged 2005. 07. 15. 12:08 -kor

#623 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 12:17

Érteni, na azt kell elfelejteni hamar. Különben vagy belehülyül az ember, vagy inkább áttér a homárizmusra :D

#624 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 12:20

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 13:17

Érteni, na azt kell elfelejteni hamar. Különben vagy belehülyül az ember, vagy inkább áttér a homárizmusra :D

Tudom, de olyan az ember, hogy ha egy vékonyka szalmaszálat megkaparint, abba kapaszkodik és remél, hogy hátha van kivétel... :D

#625 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 13:18

Igen, nemrég én is megpróbáltam. Aztán fogták a kis szalmaszálamat, leöntötték kerozinnal, és jól begyújtották :D

#626 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 13:48

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 14:18

Igen, nemrég én is megpróbáltam. Aztán fogták a kis szalmaszálamat, leöntötték kerozinnal, és jól begyújtották :D

#627 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 14:14

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 14:18

Nekem legalább nem kozmált oda a tenyerem... ;)

#628 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 14:29

Nekem viszont belobbant a fejem mint a rongy. Még jó hogy félreálltam sms-t olvasni és nem a sztrádán kilóhatvannál olvastam a választ :D

#629 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 14:33

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. ápr. 26., hétfő - 16:03

A nőkben alapvetően megbízok, hasonlóképp, mint a férfiakban. Nem teljes, feltétlen bizalom ez, de mindaddig, míg az ellenkezője be nem bizonyosodik, áll a bizalmam. Ugyanúgy csalódtam már férfiban (kolléga, haver, barát), mint nőben; a gerinc nem válogat :)

Párkapcsolatokban más a helyzet. A férfiak eleve kiesnek :smoker: :D, a nőkkel pedig úgy vagyok, hogy jól beleesek valakibe, és a bizalom akkor múlik el, amikor már késő :D Ez van, ilyen típus vagyok. Elég sokszor koppantam már, de vagy nem tanulok belőle, vagy nem volt olyan súlyos, hogy tanuljak belőle :think: A Kedvest több mint 4 éve ismerem, a bizalmam töretlen.

Hehe, ez még mindig áll :)

#630 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 15. 16:50

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 15:33

Hehe, ez még mindig áll :)

Aligha. :) Mert vagy több mint, öt éve ismered, vagy a többi nem stimmel. :p

#631 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 19:43

Idézet: joe39 - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 17:50

Aligha. :) Mert vagy több mint, öt éve ismered, vagy a többi nem stimmel. :p

Egyezzünk ki 5 és félben :)

#632 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 15. 19:46

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 20:43

Egyezzünk ki 5 és félben :)

Rajtam nem múlik. :)

#633 Felhasználó inaktív   sowiSM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 14:55

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 14:29

Nekem viszont belobbant a fejem mint a rongy. Még jó hogy félreálltam sms-t olvasni és nem a sztrádán kilóhatvannál olvastam a választ :D

micsoda topicokba jarsz...es errol nem is szamoltal be, ezert szamolunk :D
supermoto is life, rest is just details

#634 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 15:55

Nem.
Zárható  :D
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#635 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 16:05

'nyé innen motoregér :D

#636 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 17:36

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 13:07

Én egyről azt hittem, hogy értem, de aztán kiderült, hogy mégsem... :)

Valahol anno azt olvastam, hogy egyetlen pasi ertette meg hogy mukodnek a nok.
De nem elte tul :(

...belehalt a rohogesbe :D

Amugy en is elegge bizalmatlan vagyok, igaz (kopp-kopp) engem kozvetlenul nem b@xtak meg at nagyon (tudtommal)

Ellenben nehany csajt mar ismertem (mint korabban tobben is irtak, szellemileg az idosebbekkel en is jobban kijovok, mig altalanossagban 20 alatt megoritenek... de hat a 30as teste nyomaba sincs egy 20asnak, pedig voltak nagyon jo 30as noim, szoval picit tudathasadasos vagyok, hogy szexelni, vagy dumalni akarok... na mind1...), lenyeg a lenyeg engem tudommal nem csaltak meg de voltak "foglalt" jatszopajtarsnoim (itt persze a hosszutavu bizalom egybol storno), es egybekent is, ha epp tetszettem nem kellett nagyon mergeroltetnem magam, hogy lelkiismeretfurdalas nelkul mulassuk az idot, szoval 1 kezemen meg tudom szamolni hany "megbizhato" not ismerek (mindezt ugy, hogy en partnereimet eddig nem csaltam meg, megha eleg laza kapcsolat volt akkor sem...)

u.i.
az alcimre reagalva, hogy az adott nodbe megbizol e... En, ha eppen van, akkor meg, mert ha nem tennem otthagynam, de ezert is nehez talalni olyan not, akivel komolyabban egyutt tudnek lenni...

Szerkesztette: Vertigo 2005. 07. 21. 17:50 -kor

#637 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 15:47

Na, akkor én is elmondom a kis történetemet, mivel ez kb 5 perce történt. :D

Tehát van egy csaj, akivel tavaly május óta járok. Nyáron egy hónapig nem talákoztunk, közben ő SMSezgetett egy sráccal (osztálytársunk), akit már előtte se bírtam (hát még ezután  :) ). Végülis nem lett a dologból semmi. Egyik este a srác éppen hozzájuk indult, amikor egyik legjobb barátom találkozott vele, és megkérdezte, merre megy? Mondta, h az én nőmhöz (illetve a nevét mndta). Utána este megint találkoztak, és mondta a barátomnak a srác, h acsajt (barátnőmet) nem engedték el a szülei. Másnap beszélek a csajjal, mit csinált előző nap este, mondja semmi különöset. Végülis rákérdeztem, erre az első kérdés ugye a honnan tudod lett. Utána jó sokat beszélgettünk, és mondta, h mikor elkezdtünk járni, az a gyerek már akkor is hajtott rá, de nem találkoztak egyszer sem. Aztán megkérdeztem, h mi lett volna, ha aznap este lemegy. Erre mondta, h akkor már nem biztos, h járnánk.

Hát persze ez "kicsit" szarul esett, de utána tényleg nagyon jó lett, utána lettem én is, meg ő is szerelmes.  Azóta már lassan letelt egy év. Semmi gond nem volt, mondjuk az utóbbi időben kicsit azt érzem, h már nem szeretem annyira, de szakítani sem bírnék vele. (mondjuk azt már megbeszéltem magammal, h 17 évesen nem ragadok le egy csajnál :D ) Aztán most a csaj kiment Szlovákiába a nagymamához.

Ő régen is rengeteget járt oda, meg nagyon szeret ott lenni, mert vannak ott barátai, meg van pár fiú, akinek tetszik, és ugye ez egy lánynak jólesik. A srácok közül az egyikkel két éve keverrt, amásikkal majdnem járt (csak kevert a másikkal, és ezért nem jött össze). Aztántavaly is volt kint, de már nem volt uolyan mint előtte. Idén is kimentek, most van kb két hete. SAjnos a második nap, az apukájakapott egy agyvcérzést, és mindig kórházban van, bár már jobb az állapota. Eddig nem volt semmi különs. Ma felhívom beszélgetünk, és olyan volt mintha rossz kedve lenne. Kérdezem mi van, azt mondta semmi. Tovább kérdezgettem, azt mondta, majd ha hazajön megbeszéljük. Aztán kérdeztem mit csinált tegnap este (írta SMSbn, h 2kor ért haza). Mondta, h unokatesójával voltak, sétálgattak, aztán jöttek ezek a srácok. Mondta, h elmentek kocsival egy gyerekért KETTEN azzal a sráccal, akivel 2 éve kevert. Ez még nem is zavart annyira, mondta, h nem volt semmi. Aztán mondta, h este jött az a gyerek, akivel majdnem járt, és mondta neki, meg a tesójának, h sétáljanak még 1 kört. Abból a körből egy másfél órás séta lett. Mondta, h a srácnak is van barátnője. de azt is mondta, h nagyon jó volt érzés volt. Nem történt semmi, de többet érzett, mint kellene. Én kicsit azért kiakadtam, mert igaz két hete távol va, egy csajjal sem voltam kettesben semerre, nem hogy még érezzek is vmit. Mondta, h nagyon ki van bukva mostanában, az apukája miatt, meg amúgy is rosszul érezte magát (eddig). Mondta, h mostmár többet nem megy ki, mert nem szabad neki. Meg mondjuk az is rosszul esett azért, h mondta, h a többiek ittak, de ő nem akart , mert ha inna, akkor most szeretne nagyon berugni, de nincs ott senki aki vigyázzon rá. mondtam, h az már baj, ha kell vki, h vigyázzon rá. Ezután egy kis csönd következett, aztán máról próbáltunk beszélni, de persze nem ment. Megbeszéltük, h ha hazajön, majd megbeszéljük.
Nem gondolom azt, h megcsalt, mivel akkor nem mondta volna el, hiszen úgyse derül ki. Ő tipikusan olyan, h nem bírja magában tartani az ilyet. És én megbízom benne, mehet buliba is nélkülem,minden, de azért ilyenkor nem tudom mit gondoljak.

Na kb ennyit akartam leírni. Nem tudom mit tudnátok ehhez hozzáfűzni, de azért jól esett leírni.

Szerkesztette: petyus_ 2005. 07. 22. 15:48 -kor

#638 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 16:26

Az én bizalmam a bnőmben 5 év után most inogott meg... eddig teljesen megbíztam benne, most már nem, és zavar a tudat, hogy nem tudok 100%-ig megbízni benne... mert ha már 1x vki átverte a fejemet, akkor már nem tudok úgy tekinteni rá, mint azelőtt... sokszor harcolok is magamban emiatt, mert szeretem még mindig és ő is szeret, de sokszor eszembe jut, amit művelt, még ha nem is volt komoly a dolog - viszont nem mondta meg, és így tüskét hagyott bennem, amin jó ideig nem fogom tudni magam túltenni... :(

-C0pp3rM!n3-

#639 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 16:34

Idézet: petyus_ - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 16:47

Na kb ennyit akartam leírni. Nem tudom mit tudnátok ehhez hozzáfűzni, de azért jól esett leírni.

Ez már szvsz rég nem az igazi, szerintem előbb utóbb tovább kellene lépni, valakinek.....

#640 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 22. 17:04

Idézet: petyus_ - Dátum: 2005. júl. 22., péntek - 15:47

Na, akkor én is elmondom a kis történetemet, mivel ez kb 5 perce történt. :D

Tehát van egy csaj, akivel tavaly május óta járok. Nyáron egy hónapig nem talákoztunk, közben ő SMSezgetett egy sráccal (osztálytársunk), akit már előtte se bírtam (hát még ezután  :) ). Végülis nem lett a dologból semmi. Egyik este a srác éppen hozzájuk indult, amikor egyik legjobb barátom találkozott vele, és megkérdezte, merre megy? Mondta, h az én nőmhöz (illetve a nevét mndta). Utána este megint találkoztak, és mondta a barátomnak a srác, h acsajt (barátnőmet) nem engedték el a szülei. Másnap beszélek a csajjal, mit csinált előző nap este, mondja semmi különöset. Végülis rákérdeztem, erre az első kérdés ugye a honnan tudod lett. Utána jó sokat beszélgettünk, és mondta, h mikor elkezdtünk járni, az a gyerek már akkor is hajtott rá, de nem találkoztak egyszer sem. Aztán megkérdeztem, h mi lett volna, ha aznap este lemegy. Erre mondta, h akkor már nem biztos, h járnánk.

Hát persze ez "kicsit" szarul esett, de utána tényleg nagyon jó lett, utána lettem én is, meg ő is szerelmes.  Azóta már lassan letelt egy év. Semmi gond nem volt, mondjuk az utóbbi időben kicsit azt érzem, h már nem szeretem annyira, de szakítani sem bírnék vele. (mondjuk azt már megbeszéltem magammal, h 17 évesen nem ragadok le egy csajnál :D ) Aztán most a csaj kiment Szlovákiába a nagymamához.

Ő régen is rengeteget járt oda, meg nagyon szeret ott lenni, mert vannak ott barátai, meg van pár fiú, akinek tetszik, és ugye ez egy lánynak jólesik. A srácok közül az egyikkel két éve keverrt, amásikkal majdnem járt (csak kevert a másikkal, és ezért nem jött össze). Aztántavaly is volt kint, de már nem volt uolyan mint előtte. Idén is kimentek, most van kb két hete. SAjnos a második nap, az apukájakapott egy agyvcérzést, és mindig kórházban van, bár már jobb az állapota. Eddig nem volt semmi különs. Ma felhívom beszélgetünk, és olyan volt mintha rossz kedve lenne. Kérdezem mi van, azt mondta semmi. Tovább kérdezgettem, azt mondta, majd ha hazajön megbeszéljük. Aztán kérdeztem mit csinált tegnap este (írta SMSbn, h 2kor ért haza). Mondta, h unokatesójával voltak, sétálgattak, aztán jöttek ezek a srácok. Mondta, h elmentek kocsival egy gyerekért KETTEN azzal a sráccal, akivel 2 éve kevert. Ez még nem is zavart annyira, mondta, h nem volt semmi. Aztán mondta, h este jött az a gyerek, akivel majdnem járt, és mondta neki, meg a tesójának, h sétáljanak még 1 kört. Abból a körből egy másfél órás séta lett. Mondta, h a srácnak is van barátnője. de azt is mondta, h nagyon jó volt érzés volt. Nem történt semmi, de többet érzett, mint kellene. Én kicsit azért kiakadtam, mert igaz két hete távol va, egy csajjal sem voltam kettesben semerre, nem hogy még érezzek is vmit. Mondta, h nagyon ki van bukva mostanában, az apukája miatt, meg amúgy is rosszul érezte magát (eddig). Mondta, h mostmár többet nem megy ki, mert nem szabad neki. Meg mondjuk az is rosszul esett azért, h mondta, h a többiek ittak, de ő nem akart , mert ha inna, akkor most szeretne nagyon berugni, de nincs ott senki aki vigyázzon rá. mondtam, h az már baj, ha kell vki, h vigyázzon rá. Ezután egy kis csönd következett, aztán máról próbáltunk beszélni, de persze nem ment. Megbeszéltük, h ha hazajön, majd megbeszéljük.
Nem gondolom azt, h megcsalt, mivel akkor nem mondta volna el, hiszen úgyse derül ki. Ő tipikusan olyan, h nem bírja magában tartani az ilyet. És én megbízom benne, mehet buliba is nélkülem,minden, de azért ilyenkor nem tudom mit gondoljak.

Volt egy hasonló esetem nekem is...Az ilyen típusú csajjal keményen kell bánni...Te is elmehetnél csajokkal ide-oda és akkor máris egy picit helyrerázódik a kis agya :) Vagy pedig ha nincs kedved az ilyen hülye kis játszadozáshoz (amit megértenék) akkor mint az előttem szóló javasolta ,lépj túl rajta,keress mást mert ebből jó nem fog kisűlni...

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.