A kártyával fizikailag minden rendben, a súlya tetemes (kb az OTES3-al felszerelt 5800-asommal megegyező) a kártya hátulján is található egy méretes réz borda, bár erre nem tudom mi szükség van, mert tudtommal a kártya hátoldalán nincsenek melegedő alkatrészek. A hűtés a GPU-t 71 fokon tartja 3D futattása után.
3DMark03: 8082 pont. Bár ez valószínűleg lesz jobb is, remélhetőleg a +4 pipe aktiválása sokat fog lendíteni rajta, de azért az FX5800 53xx-es eredményéhez mérten mégse akkora különbség, mint vártam volna.
A dologhoz hozzá tartozik, hogy az 5800-as az említett rekordját 3200+on érte el de most a proci nem komálta a tuningot, a 3DMark egyszerűen kilépett ha húztam a procit (amúgy a gép nem fagyott le) ezért a 6800-as eredményei 2500+on készültek.
No mind1, gondoltam, majd a játékoknál.
Doom3: Fut szépen Ultra High Detail-on 1024-ben 4*AA és 4*AF mellett. Viszont előre haladás közben gyakran beszaggat egy pillanatra, de érezhetően nem a videokártya miatt, hanem mert megáll töltögetni. Ehhez már proci upgrade is kellene?

Far Cry: katasztrófa.
A játék egyszerűen nem ismerte föl, hogy shadereket támogató kártya lenne a gépben

Tehát ugyanazt a shader nélküli képet adta, mint a Gef2Ti.
A dologhoz hozzá tartozik, hogy a hangokat is érdekesen kezeli a game, az intro videóknak nincs hangjuk, a zene se szól, játék alatt meg a lövéseknek nincs hangjuk, de a becsapódásnak van, a beszélgető embereknek megint nincs. Mondjuk ez nem a 6800-assal összefüggő probléma...
A játék újrainstallálása sem oldotta meg a problémát.
Colin4: Szépen megy, shaderek AA, AF minden rendben.
A kocsinak van hangja, a co-drivernek nincs

F1 2002: döbbenetes kb 200 FPS sebesség élmény

Hangok rendben.
Mást egyelőre nem próbáltam.
Ja, a software környezet: WinXP Pro HUN (SP1), DX9c, Dethonator 61.77
Az Audigy 2 divere eddig a gyári CD-n adott driver volt, de a legújabb driver letöltése sem javított a problémán (sőt, inkább rontott

Nos, ennyi. Azért bízom benne, hogy a software-es hibák kijavítása és a +4 pipeline aktiválása után pozitívabb élményben lesz részem.