Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 21:11
persze, hogy nem pontos és nem gondoltam komolyan!
tudom, jól, hogy inkább 1024 4x AA-val (azért volt szerencsém már így is játszani) mint az 1600, én is ilyen 1024 ill 1280ban fogom használlni a kártyát és az a lényeg, hogy itt hozzon 50-100fps ig valamit tartósan

AA

Idézet
mennyivel jobb a ddr3 mint a sima ddr???
Biztos fogom tudni cibálni azt a 700-as mem frekit, ha feltornázom 800ig már örülök de ha ennél is tovább akkor már boldog és elégedett leszek
ha a 325öt is fel tudom húzni mondjuk 380ra akkor az is korrekt ha 16 pipával is megy 350 körül az nekem teljesen jó (800+ ramfrekivel).
Mivel A64 rendszert nem tervezek sehogyan sem így ennek kell majd "kihajtani" 2évig nem hinném, hogy sok gondom lesz a gammákkal max UT3 vagy Q4, de ha bejönnek azok a gammák annyira amennyire kell akkor gyorsan váltok de dualcore utánig akarok várni hogy, kiforrjanak a cuccok rendesen akkorra már leeht PCI-X2-lesz....
nem lesz gáz. DDR3 gyorsabb. olyan 1100-1200mhz-ig lehet húzni. persze más technológia, mint a DDR1, szal ez nem valós mhz, hanem effektív. de így legalább össze lehet hasonlítani a simával. ha megy 900-1000-en a tiéd, akkor kb ennyi a különbség. azért ez nem lesz jelentős. max filterekkel lehet érezni, de ott sem gázos, és szvsz te soha nem fogod érezni. az 1024 nem olyan veszéles felbontás, másrészt pedig megintcsak a proci... 1024, 4xAA-nál is az fogja majd vissza bőven.
egyszer próbáltam levenni a core és memfrekit 420/1200-ről. doom3, far cry semmit nem lassult szinte egyiktől sem. vmi 250 körüli core frekinél is alig volt lassabb 1024-ben. 1600-ban többet lassult, de még ott sem egyértelműen a vga a limit. memfrekinél 700-ig vettem vissza. szintén alig lassult a két említett progi filterek nélkül. AA-AF-fel jelentősebben lassult, de kis felbontásokban még ott sem gáz, és valszeg jóval 700 fölött fog menni a ramod.
Idézet
szumma szummárum
Szerintem jó vétel ez a 6800 és ha megy a 16 pipa akkor egyenesen korrekt, ha tudom jól tunkolni akkor nekem legalábbis best buy. És kiváncsi vagyok az Nvidia powerre is nagyon
(várok már egy jó Ut2k4-et mikor fullon van minden rengeteg bottal és nem szaggat 1024 4x/16x-ban sem

)
jajjj de rossz példa. láttál már UT2004/2003 botmatch benchmarkot? a létező legprocilimitáltabb dolog.
de szerencsére annyira nem veszélyes, mint az újabb cuccok. megnyugtathatlak, az menni fog zsírul, azzal nekem se volt gondom a Tbred-en. bár nem láttam minden pályát
ps3-at nem érzem átütőnek, sőt nagyonhasznosnak se

de baj nem lesz belőle, hogy van
Szerkesztette: vipisrac 2005. 01. 14. 21:37 -kor