Hello!
Bocs kicsit off vagyok, de kene a segitsegetek.
Van egy MSI NX6800 -as kartyam. amivel tobb problema is akad.
Ez mar a masodik ilyen kartyam, az elso kb 3 honap utan ugy dontott hogy meghal, nagyon fura az tortent hogy egyik nap mar kb 3 oraja irtam egy 3D-s progit, aztan elinditottam egy DirectX-es peldaprogit (ShadowMap) amikor hirtelen lekapcsolt a gep...de ugy hogy utana nem tudtam bekapcsolni, nyomkottam a bekapcs gombot de semmi sem tortent. Azt hittem elszalt a tap de nem, kicsereltem egy Ti4200-re a gep siman ment. A proba kedveert visszraktam a 6800-as de nem dugtam ra a tap-ot,
igy legalabb be lehetett kapcsolni de sipolt hogy nem jo a video.. Na mindegy kicsereltek, a szervizes azt monta eleteben nem latott meg ilyet, most itt van az uj, ha elinditok egy 3D alkalmazast a videokartyabol halk serceges nalam is hallatszik, de ez a serceges nem allando hanem az fps fugvenyeben hol erosebb hol gyengebb... szoval akkor ettol nem kell parazni? (Az a fura hogy az elozon nem halottam)
A masik dolog ami, volt nalam mar nehany 6800-as kartya de egy kozos problemaja mindnek volt, meghozza az hogy neha nehany poligon csucsat kihuzza a vegtelenbe, tehet elrontja a kepet. Kiprobaltam egy olyan kartyat ami nalam ezt csinalta egy masik gepben ott jo volt. Kicsereltem e ramjaiman,de nem segitett. Van valakinek valami tippje,tuti hogy nalam van a gond de mi lehet?
Es meg egy utolso kerdes, van a kartyan, az egyik kondanzatorhoz hasonlo dolgon egy feher lehuzhato matrica, amire az van irva hogy Remove Seal After Washing, mi ez? levegyem vagy ne? A nem MSI kartyakon is van ilyen?
A gepem : ASUS A7V8X, AMD Athlon 1800, 768Ram,Sound Blaster Auidigy, tvtuner, DVDiro,2vinyo,modem, es a tap orokgaris Chiftec 460W. (Ezt a tapot azutan vettem miutan elszallt a kartya, elottte egy HuntKey 400W os volt)
Kicsit hosszura nyultam bocs..
Szerkesztette: fdsoft 2005. 03. 08. 00:28 -kor