Idézet: Bbt - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 22:27
Köszi a kritikát mindenkitől!
csak 3 megjegyzés:
1. a Zalman hűtőkkel szemben elfogult vagyok sajna, így valóban nem néztem körül, másrészt gyakorlatilag féláron megkaptam "cégük ajándéka" jeligérea viszonteladótól, így akkor sem lett volna más, ha történetesen keresek.
2. a szigszalag tényleg ocsmány, a fénykép után 2 perccel le is ugrott a helyéről. Viszont a vékony szilikonos felragasztás szerintem elég erős ekkora igénybevételre.
3. valóban nem profilom a buhera, de pont ez lett volna a cikk lényege. Ez így nagyjából fél óra meló volt, amíg kész lett a gép. Azt nem kell mondanom mennyivel halkabb.
Ettől függetlenül, ha valakinek van kedve "profi" cikket írni a kérdéskörből, bátran keressen meg!
Üdv: Bbt
Azért az mindenképp jó, hogy próbálkozol megosztani másokkal a tapasztalataidat.
A másik oldal pedig az "egy bolond százat csinál": mielőtt cikket írsz, sztem meg kéne győződni róla, hogy tényleg jó-e amit megosztasz másokkal.
Emellett ha már olvasod ezt, akkor ha szabad javasolni a táp alatti ventit mindenképp fordítsd meg, hogy kifelé fújjon. (lent a vinyónál pedig befelé)
A tápot pedig cseréld halkabbra, vagy kösd vissza a ventit rendesen.
Egyébként sem életbiztosítás egy ilyen táp, de a mini bordáknak és a gagyi, védelem nélküli felépítésnek köszönhetően lelassítva nagyon rövid lesz az élettartama, az elhullása pedig fájdalmas lehet a többi alkatrészre nézve.
Már egyszer tönkrement a fél gépem egy ilyen táptól, nem a levegőbe beszélek.
(és nem vagyok ezzel egyedül)