Idézet
Idézet:
"We don’t know yet how much the new cooler is going to cost when it hits the retail stores, and it won’t be cheap, of course, but it will cost at least 2-3 times less than a liquid cooling system of about the same efficiency"
Na ez a mondat után rá kell jönnöm ,hogy semmit sem értenek a témához...
Egyrészt egy komoly vízhűtés nem a Zalman borda 3-szorosába kerül hanem kb.6-8-szorosába másrészt egy univerzumnyi távolságra áll ez a Zalman borda egy olyan vízhűtés hatékonyágától amit ténylegesen vízhűtésnek hívok én (és hozzáértő emberkék), harmadrészt a zajszintje a 92mm-es 2400RPM-es ventijével csendességben még a közelébe sem érhet egy aktív vízhűtéses rendszernek sem...
Na ez után az apró mondókád után rájöttem, hogy erőteljes szövegértelmezési problémáid lehetnek...
1. Azonos teljestítményű víz- illetve léghűtés áráról írtak. (Mert igen, vannak gagyi vízhűtések.)
2. Nem komoly vízhűtésről írtak, hanem - ismétlem magam - egy a Zalman bordával megegyező teljesítményű akármiről.
3. Az egy dolog, hogy te mit hívsz vízhűtésnek.
4. Zajszint: OK. Elismerve.
Viszont csak úgy megjegyzésként: a vízhűtések a nyomába nem érnek a jobb léghűtéseknek a gép mobilitását, hordozhatóságát, szerelhetőségét, kezelhetőségét tekintve. Másrészt egy jobb vízhűtés árán veszek majdnem egy gépet...